2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Diyorum bazen bu kadar çok sevmesedaha iyi mi olurdu gerçi ben halimden memnunum da umut paylaşmıyor beni babasından bile kıskanıyor
Canim benim rabbim sizi hic ayirmasin nasil zordur umut icinde ben evde oldugum halde kizim anni ditme diyo iyice bagladilar tabi bize ama zamanla alisacaktir canim az daha sabret izin alirsan daha cok alisacak varligina bu sefer daha zor olacak birakmak :(

Diyorum bazen bu kadar çok sevmesedaha iyi mi olurdu gerçi ben halimden memnunum da umut paylaşmıyor beni babasından bile kıskanıyor
mira da son zamanlarda iice babacı oldu babasına dokundurtmuyo bile hemen sinirleniyo itiyo fln eh yapıyo hatta :)) beniyse sadece meme krizlerinde arıyo bir de işten geldiğim ilk bir saat sonra eski usül mesela dün çok huysuzmuş anne anne diye gezmiş ama bgn daha ii dedi annem en büyük sıkıntı bizde genel pazartesi sonra düzeliyor

Aynı sorun benim küçük kizimda var yaa. Erkenden yatiyo ama sürekli kalkıp kalkıp geliyo ben halaa uyuyamadim diye. Geçen sene okula giderken yapiyodu tatilde hiç bu problem i yaşamadık gecmisti.ama pazar gecesi yine aynı sorunu yaşadık. Erken kalkmaklami alakali bizimki okulla mi,kendi kendine dert ettiği bişeymi var anlayamadım bende.
Aynı canim benim oglum da erken yatıyor ama kalkıp geliyor sürekli uyuyamiyorum diye ben de kitap oku gözlerin yorulur uyursun dedim okudu hala uyuyamiyorum diyor inşallah alışırlar seninde küçük kızın öglenciydi geçen sene galiba benimde büyük oğlum öglenciydi o yüzden zorlanıyorlar sanirim

Bugünde aynı ağlıyormus az bişi oyalan iyor sonra tekrar ağlamaya basliyormus
Umutu yigenime çok benzetiyorum canim benim yigenimde aynıydı ve hala uzun sure annesi evde olduğunda ya da pazartesi günleri çok hırçın oluyormuş annemde zorlanıyor tatilden sonra o da Umut gibi annesine çok düşkün annesiyle yatmak istiyordu babasına git diyordu hep belki bir sure izin Alsan iyi gelir canim

mira da son zamanlarda iice babacı oldu babasına dokundurtmuyo bile hemen sinirleniyo itiyo fln eh yapıyo hatta :)) beniyse sadece meme krizlerinde arıyo bir de işten geldiğim ilk bir saat sonra eski usül mesela dün çok huysuzmuş anne anne diye gezmiş ama bgn daha ii dedi annem en büyük sıkıntı bizde genel pazartesi sonra düzeliyor
Bizimki de babaci canim babası geldiğinde kucağından inmiyor sürekli babasını opuyor geçen gün yemek yedirdim kirlendi bayağı Ece goturdum banyoya yıkayayim diye çıkana kadar kapıya bakıp baba baba diye babasına seslendi çünkü hep babasıyla yikiyorduk babası da sen bensiz kızımı nasıl yikarsin diyor şimdi sadece emmek için beni kullanıyor gibi geliyor bana memeyi bıraksa yüzüme bakmaz bu cadı:))

Bitanede erkek doğur,anneci bir oğlanla hayat nasıl güzel,nasıl gururlu yaşa..yani erkekler anaya düşkün oluyor ya genelde,o açıdan..Tabi banada kız evlat gururu yaşatır inşallah rabbim

Bizimki de babaci canim babası geldiğinde kucağından inmiyor sürekli babasını opuyor geçen gün yemek yedirdim kirlendi bayağı Ece goturdum banyoya yıkayayim diye çıkana kadar kapıya bakıp baba baba diye babasına seslendi çünkü hep babasıyla yikiyorduk babası da sen bensiz kızımı nasıl yikarsin diyor şimdi sadece emmek için beni kullanıyor gibi geliyor bana memeyi bıraksa yüzüme bakmaz bu cadı:))

Erkek çocukların anneci değil mi?Sende onlarla kıskandır babayı :KK45:

Aynı canim benim oglum da erken yatıyor ama kalkıp geliyor sürekli uyuyamiyorum diye ben de kitap oku gözlerin yorulur uyursun dedim okudu hala uyuyamiyorum diyor inşallah alışırlar seninde küçük kızın öglenciydi geçen sene galiba benimde büyük oğlum öglenciydi o yüzden zorlanıyorlar sanirim
Yok canım küçük kızım sabahciydi geçen sene buyuk oglenciydi.yine uyuyamama sorunu geçen senede vardı bu sene okullar açıldı gene aynı sorunu yaşıyoruz. Dediğin gibi inşallah alışırlar artık bu sene.

Bitanede erkek doğur,anneci bir oğlanla hayat nasıl güzel,nasıl gururlu yaşa..yani erkekler anaya düşkün oluyor ya genelde,o açıdan..Tabi banada kız evlat gururu yaşatır inşallah rabbim

küçük oğlum anneci büyük oğlum babaci hatta bir konuda tartisiyorsak büyük babam haklı der küçük annem haklı der:))

Anladım canım. Eşimde kullanmayı düşünüyoda midesi hasasstır bulantı yaptı diyince o yüzden sordum
Hergun mu kullaniyorsun pharmaton cok iyi diye biliyom hatta bigun alip birgun ara verilerek kullanabiliypmus ben kk da vitaminler de okumustu bazi kullananlar oyle diyodu supradyn i bende kullandim sanki sutum artmisti gibi geliyodu
Canım bende içmeyi düşünmüştüm doktor asla emzirirken kullanma dedi bana.
Sormuşmuydun sen

bizimki de geliş saatini biliyor kapıdan ayırmıyor gözleri hele zil çaldı mı tamam allahım resmen gözümün önünde aşk yaşıyorlar

ben bu dönemin geçici olduğunu düşünüp en yakın arkadaşımı doğurmanın gururunu yaşıyorum :)) rabbim herkese gönlünden geçeni nasip etsin inşallah

Annelere geldik ve azad efendinin kudurma seansları had safhada. Keşfetmesi için pek bi özgür bırakıyor annemle babam, hiç karışmıyorlar tehlikeli şeyler hariç. Bizim küçük Adam da ağzı kulaklarında deli danalar gibi karıştırıp dağıtıyor ortalığı. Hayır iki gün sonra evde de aynısını istiyor :/

Back
X