Sagol canim cok zorlandi gercekten kizim 20 yi bi tamamlasaydik kurtulcaz inşallahağlamak değilde böyle içleniyo gibi ses çıkarıyo sarılıyorum öpüyorum bazen emziriyorum rüya diye düşünerek inleyip ağlayarak uyanırsa da arkası mutlaka diş oluyo
oy kıyamam kuzuma ne zordur bizde peş peşe iki azı patlattık sıkıntılı oldu baya
biz 6da kaldık tık yokSagol canim cok zorlandi gercekten kizim 20 yi bi tamamlasaydik kurtulcaz inşallah
Bi biz mi kaldık 7 tane ön dişle. Yavrum ağzını büzüp ön dişlerle çiğniyor hala
Sizinki imiş yine biz daha 4 tane dış çıkardık 15 gün içinde 4 dış çıkardı Çifter Çifter aylardır da tık yok bizimki hala anni diye aglasaBi biz mi kaldık 7 tane ön dişle. Yavrum ağzını büzüp ön dişlerle çiğniyor hala
Başka grup varsa onlara alsa çocukta haklı napcak kızların içinde ne kadar derste olsa bence istemediği yerde olmak verimli olmaz ama gidişatına göre bakarsın eğer ihtiyacı varsa tekrar konuşursunKızlar küçük ogluma geçen sene tüm sene boyunca sınıf öğretmeni ders vermişti grup olarak 4 kız bir de benim oğlum bugün sınıf annesi aradı haftaya baslayacagiz diye oğlum istemiyor gitmek babası da ben de konuştum ama istemiyor kızlar var hep istemiyorum dedi ben de ne yapcagimi bilemedim sonra aradım sınıf annesini maddi açıdan sıkisigiz gonderemeyecgim dedim o da tamam dedi oglumun istemediğini söylemedim öğretmenin kulağına gitmesin diye ama hata mi yaptım kızlar zorla gitse verimli olurmuydu acaba ben bu sene biraz daha rahatim kaynak kitap alıp çalıştırcam 4. sınıf önemli boş birakmiyacagim ama tedirgin oldum hata mi yaptım diye
Bende eve 15 kilo kadar yaptım ama az geldi. Menemeni sevdi eşim.yemeklerede ekliyorum sos gibi. Arada gökçe çok yorunca yaparım diye düşündüm.Domates işi gerçekten sabır işi. Allah kolaylık versin şimdiden :) bende biraz daha kırmızı biber yapmak istiyorum. Kış gelmeden yaptıklarımı bitiricem yoksa.
Sadece bir gruba veriyor canim başka grup yok çok ısrar ettik ama istemedi normalde ısrar ettiğim birşeyde tamam derdi ama ben de gerçekten istemediğini fark ettim ama bana söz verdi evde alacağım kitapları yapacağına inşallah sözünde dururBaşka grup varsa onlara alsa çocukta haklı napcak kızların içinde ne kadar derste olsa bence istemediği yerde olmak verimli olmaz ama gidişatına göre bakarsın eğer ihtiyacı varsa tekrar konuşursun
Hayret seni kırmazdı bu oğlan demekki gerçekten istemiyo
60 kilo mu?kaşınmisin canim biter mi o
ya aslında sadece bana yapmaktı benim amacım. 20 kilo alacaktım. Sonra annem bende yapmadım dedi. Nasıl oldu bilmiyorum pazardan 60 kiloyla döndükya ne güzel olurdu Canım ama gelmiş kadar oldum hem taşınma ihtimaliniz var diye hatırlıyorum inşallh o günlerde gelir yalnız ben genelde hazır çıtır böreklerden fln yapıyorum kahke kıymalı pide benim menüm
yahu kızçem sende bi rahat dur bi dinlen batmasın rahat bu kadar
benim kızım çok sık ağlar. Rüya gördüğünü düşünüyorum. Bazen susturamıyorum uyandırıyorum. Beni görünce sakinliyo. Emzirip uyutuyorum. Bazı geceler bir kez. Bazende saat başı böyle kalktığı olurKizlar bebekleriniz uykuda agliyor mu. Benimki sık sık aglamaya basladi hatta bazen uyaniyor susturamiyorum icli icli baya bi agliyor
biz daha 4 deyiz:)Bi biz mi kaldık 7 tane ön dişle. Yavrum ağzını büzüp ön dişlerle çiğniyor hala
Tek başına olmayınca çabuk bitiyor canim siz de kalabalık yapmissiniz sanırım tek başına yorucu oluyor ben de çok kullanıyorum domates 25 kilo yaptım yettiği kadar yiyeceğiz artıkBende eve 15 kilo kadar yaptım ama az geldi. Menemeni sevdi eşim.yemeklerede ekliyorum sos gibi. Arada gökçe çok yorunca yaparım diye düşündüm.
eve gitcem pazara gitcem alcam diyene kadar domatesin mevsimi geçecek. Burda yapayım dedim. Annem önce bende yapayım dedi şimdi şikayet ediyo gıcık.
4 kızız evde erkek kardeşim küçük zaten ona gökçeyi uyurken kontrol etme görevi verdik. Yaptık bi yarım saate pişer kavanozlara doldururuz inşallah.
Kırmızı biberi nasıl yiyosun. O verdiğin tarif ezme gibi mi oluyo.
İnternetten baktım tariflere de biberi közleyerek falan yapıyolar. Çiğden mi koyuyodun sen
Canim benim.kizimda 2 gun once boyle agladi hatta ciglik cigliga 2 saat ic cekti.emdi.salladim 2 saat anca kendine geldi ertesi gun bi baktim agzina 4 tane azi disi zaten sisti ucu cikmis 3 unun bide 2 kopek disi şişmiş
Ahh sorumlu yine dis degil mi, evet. Ben bunu niye dusunemedim? 4 kopek disi birden geliyor oysaki, 2si patladi 2si patlamak uzere. Kopek dislerinide cikmis kabul edersek 16 dis var bizde. Dis sayisi az olanlar daha sanslilar bence. Zavallı yavrucaklar ek besine basladiklari donemle birlikte dis cikarma sancisi cekiyorlar. Benim kuzum gayet istahli bi bebekti ama dislerden dolayi devamli bir huysuzluk istahsizlik uykusuzluk hastalikağlamak değilde böyle içleniyo gibi ses çıkarıyo sarılıyorum öpüyorum bazen emziriyorum rüya diye düşünerek inleyip ağlayarak uyanırsa da arkası mutlaka diş oluyo
oy kıyamam kuzuma ne zordur bizde peş peşe iki azı patlattık sıkıntılı oldu baya
Tam da bizde oldugu gibi hatta bazen sakinlestiremiyorum gecen gece 2de sokakta kedi kovaladik mesela sakinlestirebilmek adinaya aslında sadece bana yapmaktı benim amacım. 20 kilo alacaktım. Sonra annem bende yapmadım dedi. Nasıl oldu bilmiyorum pazardan 60 kiloyla döndük
Ama bitti sayılır. Kocaman bi kazan kaynıyo ocakta. Yarım saate kavanozlara doldurur hazır ederiz.
benim kızım çok sık ağlar. Rüya gördüğünü düşünüyorum. Bazen susturamıyorum uyandırıyorum. Beni görünce sakinliyo. Emzirip uyutuyorum. Bazı geceler bir kez. Bazende saat başı böyle kalktığı olur
biz daha 4 deyiz:)
Üstteki iki tane de daha yeni çıktığı için doğru düzgün uzamadı bile.
Çiğneyemiyoruz bile
Ece de ağlayarak uyanıyor en çokta ilk yattıktan bir süre sonra yapıyor derin uykuya dalmadan yanı şu dişler bir tamamlansa rahat bir nefes alcazTam da bizde oldugu gibi hatta bazen sakinlestiremiyorum gecen gece 2de sokakta kedi kovaladik mesela sakinlestirebilmek adina
İki gecedir bizde de var ayagima alinca sakinlesti hele onceki gece 3 bucukta basladi kucagima aliyom sakinlesiyo ayagima alip salliyom yerine koyuyim bi daha bide biseyler mirindanip once oyle uyaniyo acaba ruya mi goruyolar suan 12 disimiz var azilari cikartti azilarda falan boyle bisey yasamadim benim aklima ruya geliyo buraya zaten yazacaktim sen yazmisin ayni konuyu ayrica bebeislerimiz me zaman ruya gormeye basliyo bilen var mi daha erken mi diyomKizlar bebekleriniz uykuda agliyor mu. Benimki sık sık aglamaya basladi hatta bazen uyaniyor susturamiyorum icli icli baya bi agliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?