2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Adama diyetteyim diyorum hoş iki gündür pek diyete benzer hali yok ya gönül almaya çikolatayla geliyo :) ölür müsün öldürür müsün ses etmedim artık o kadar düşünmüş bi de ben fındıklı seviyorum heryere baktım valla bulamadım mavisinden yeşil aldım diyo antepl almış :)

Olsun yine de gıcık oluyorum

O kadar kişiyle buluştum bi tek bebeksiz buluşmada bi selfiemiZ var, bi de mirayla azadın fotoları var, annelerle foto çektiremiyoruz bebeler yüzünden :)))
Bi de konyaya bi el at canim bizim toplanacagimiz yok yaparsan sen yaparsan

çiğden koyup tencereye öyle pişiriyorum cnm. Normal yemeklik doğruyorum. Mesela dün brokoli haşladım. İçine salatalık turşusu ve yaptığım biberi koydum. En son da mısır atıp yağ tuz limon koydum. Çok güzel oldu :)
Teyzeler bugün Ecenin akşam menusu etli kuru fasulyeydi severek yedi kizcem büyüdüler vallahi kuru fasulye bile yiyiyorlar artık
Uzun zamandır arene hafta da 1 gün yapıyorum. Severek de yiyor. Hatta bugünde yaptım içinede biraz pirinç koydum. Eceye de afiyet olsn
Bende tatile giderken 50 kiloydum döndügümde tartıldım 52 olmuşum. İnsan 1 haftada 2 kilo nasıl alır anlamadım hiç.
@kmltm nasılsın ? Nerdesin ? Umarım bugün yazarsın bişeyler. Hepimiz seni merak ediyoruz..

Dr gittik rontgen cekti sonuc kızımın ayaginda cokme varmis yani duz taban dedi. Yaygin oldugunu söyledi duz taban yurumesini geciktirir ana engellemez dedi. Isterseniz ortopedik bot alin tedavi etmez ama yurumesini hızlandırır dedi. 6 ay sonra tekrar gelin takib edelim dedi. Moral yerlerdeydi yeni yeni kendime geliyorum.

Bi de konyaya bi el at canim bizim toplanacagimiz yok yaparsan sen yaparsan
canım sen hani cumartesi günü pazar kuruluyo ya fetih cad. Üzerine oraya yakın mısın. Sedirler pazarıydı heralde adı.

anladım canım. Deniycem onuda inşallah.
Birde sana ne zamandır sorucam. Pütürlü yemede ilerlemeniz oldu mu hiç? Biz hala yerimizde sayıyoruz da merak ettim.

Canım geçmiş olsun.Bilgim okuldaki kadar ama çok ciddi bir problem değil bildiğim kadarıyla. En azından yürümesini engelleyen bir sıkıntı değilmiş çok şükür

Canim ben cumartesi pazarını bilmiyorum hic gitmedim. Carsamba pazari var karsehirde onu biliyorum. 2 durak ilerde oluyor carsamba pazari

Canım geçmiş olsun.Bilgim okuldaki kadar ama çok ciddi bir problem değil bildiğim kadarıyla. En azından yürümesini engelleyen bir sıkıntı değilmiş çok şükür
Sagil canim ben hic duymamisim yeni ogrendim dr duz taban hastaligi deyince şoka girdim. Sonradan ogrendim ki yurumesine engel değilmiş beterin beteri var birde hastanede 3 yaşında kız cocugu vardı ameliyat olmus hiç yuruyemiyormus dogustan ayaklari egriymis cok kotu oldum halimize sukrettim

Ahh nerde. Hergün deniyorum ama yok direk kusuyor. Hatta yatmadan muhallebisinin içine şeftali rendeledim. Minicik bi tane ağzına geldi. Son anda su vererek kusmasını önledim. Yerimizde sayıyoruz derken?

Canim bendede vardi duz tabanlik 5 yasina kadar ortopedik giydim gecti korkulacak bisi degil merak etme

Geçmiş olsn cnm. Allah beterinden korusun. Üzme kendini. Neler var hayatta. Hem yürümesine engel değilmiş. Geç yürüsünde sağlıklı olsn.

Canim bendede vardi duz tabanlik 5 yasina kadar ortopedik giydim gecti korkulacak bisi degil merak etme
Bizde ortopedik ayakkabi alcaz canim. Gecici oluyirmus genelde umarim bizimkide gecer.
Tavsiye edecegin dikkat etmemiz gereken bisey var mi canim ona gore davraniyim bende. Ben yeni ogrendim bu duz tabanligi. Dr çıplak ayakla yurusun bol bol dedi

Geçmiş olsn cnm. Allah beterinden korusun. Üzme kendini. Neler var hayatta. Hem yürümesine engel değilmiş. Geç yürüsünde sağlıklı olsn.
Tesekkur ederim canim int arastirinca korkulacak bisey olmadigini anladim rahatladim canim yoksa dr yaninda cok fenaydim

sağol canim Arene de afiyet olsun

geçmiş olsun canim bende de var düz tabanlik zamanında önlem alınsaydı duzelirdi belki ben spor ayakkabı ya da çok rahat olan babetlerle rahat yuruyebiliyorum topuklu ayakkabı falan giyemiyorum anca düğünde giyiyorum yanıma spor ayakkabı alıp dönüşte spor ayakkabı giyiyorum sen de erken fark ettin canim eminim kullanacagin ayakkabılar ise yarar düzelir zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…