Ehe ehe ehe cehalet kötü şey
Benim kilo hepinizi ezer :) ben hiç yanaşmıyım :)
Dr gittik rontgen cekti sonuc kızımın ayaginda cokme varmis yani duz taban dedi. Yaygin oldugunu söyledi duz taban yurumesini geciktirir ana engellemez dedi. Isterseniz ortopedik bot alin tedavi etmez ama yurumesini hızlandırır dedi. 6 ay sonra tekrar gelin takib edelim dedi. Moral yerlerdeydi yeni yeni kendime geliyorum.
Cok yayginmis bi ben mi duymadim ne? Evet biz erken öğrendik ortopedik ayakkabi, evde ciplak ayakla yürüyüş yapıcaz bakalim 6 ay sonra duzelme olcak mi? Canim babetin ayaklari zararli oldugunu duydum. Dr genetik diyor ne benim ne de esimin ailesinde var duz tabanlik bi de bunu ogrendimsağol canim Arene de afiyet olsun
geçmiş olsun canim bende de var düz tabanlik zamanında önlem alınsaydı duzelirdi belki ben spor ayakkabı ya da çok rahat olan babetlerle rahat yuruyebiliyorum topuklu ayakkabı falan giyemiyorum anca düğünde giyiyorum yanıma spor ayakkabı alıp dönüşte spor ayakkabı giyiyorum sen de erken fark ettin canim eminim kullanacagin ayakkabılar ise yarar düzelir zamanla
evet canım değil. sonradan bile olunabiliyo hatta. çok şükür çok önemli bi durum değil.Sagil canim ben hic duymamisim yeni ogrendim dr duz taban hastaligi deyince şoka girdim. Sonradan ogrendim ki yurumesine engel değilmiş beterin beteri var birde hastanede 3 yaşında kız cocugu vardı ameliyat olmus hiç yuruyemiyormus dogustan ayaklari egriymis cok kotu oldum halimize sukrettim
çorbanın içinde tane olsun. Muhallebinin içinde dediğin gibi pütür olsun direk çıkarıyoruz bizde. Hepsi pütür olanları verincede enteresan bi şekilde çıkarmıyo ama hala ağzında evirip çeviriyo saatlerce. Üstüne çok gittim bi ara. Şimdide ağzına öyle bişey verdiğim an tükürüyo.Ahh nerde. Hergün deniyorum ama yok direk kusuyor. Hatta yatmadan muhallebisinin içine şeftali rendeledim. Minicik bi tane ağzına geldi. Son anda su vererek kusmasını önledim. Yerimizde sayıyoruz derken?
Birde ben cok pimpirikliyim. Dr bi teshis koydu ya eyvaaaahhh dedim. Neyseki onemli değilmiş insallah gecici olur duzelirAy yok kız estağfurullah
Hahahhahaa sen öyle san
Aaaa çok geçmiş olsun..Şükür kötü bişey değilmiş bak,sevindim..Ama tabi insan bir an normalden farklı bişey duyunca hep en kötüsünü düşünüp üzülüyor..
Morarma falan yoktur insallahAkşam Ece balkon kapısının onundeydi eşim ve ben balkondaydik oğlum yanımıza geldi kapıyı kapatmak için çekti Ecenin parmağı ni sıkıştırdı çok ağladı yavrum sonra emzirdim emzirirken uyuyakaldı çok hızlı kapatmadi kapıyı yavaş çekti inşallah tırnağı çıkmaz
Bende facesi yok ama isimden arartırıp buldum. Ordada hiç hareket yok. İg yede sanırım pek sık girmiyorEvet yaa @kmltm ı çok merak ediyorum bende bi haber etse keşke ig falanda mi girmiyor ordan ulassaniz
oy geçmiş olsun kuzuya inşallah çıkmaz tırnağıAkşam Ece balkon kapısının onundeydi eşim ve ben balkondaydik oğlum yanımıza geldi kapıyı kapatmak için çekti Ecenin parmağı ni sıkıştırdı çok ağladı yavrum sonra emzirdim emzirirken uyuyakaldı çok hızlı kapatmadi kapıyı yavaş çekti inşallah tırnağı çıkmaz
Yok canim size cok yakinim pencereden baksak apartmani gorurmuyuz ne? Bu kadar yakiniz ama tanisamadik. A apriori11 buraya gelirse bizide bulustururevet canım değil. sonradan bile olunabiliyo hatta. çok şükür çok önemli bi durum değil.
2 durak sonrasıysa baya yakınmışız o zaman. cadde çok uzun olunca diğer tarafındasın diye düşünmüştüm.
çorbanın içinde tane olsun. Muhallebinin içinde dediğin gibi pütür olsun direk çıkarıyoruz bizde. Hepsi pütür olanları verincede enteresan bi şekilde çıkarmıyo ama hala ağzında evirip çeviriyo saatlerce. Üstüne çok gittim bi ara. Şimdide ağzına öyle bişey verdiğim an tükürüyo.
Tek düzgün yediği muz gibi yumuşak meyveler. Onuda sanırım direk ezildiği için yiyo.
Ne zaman düzelicek bu çocuklar bilmiyorum
Bizde annemde yok ama babamda varmiydi bilmiyorum abimde de var babet zararlı diye duydum bende ama İzmir çok sıcak oluyor spor giyemiyorum en rahatindan almaya çalışıyorum ben de Eceye evde ayakkabı giydirmiyorum bu yüzden o çok seviyor ayakkabı giymeyi çıkartmak istemiyor eve gelince ama ben birseyle oyalayip çıkarıyorumCok yayginmis bi ben mi duymadim ne? Evet biz erken öğrendik ortopedik ayakkabi, evde ciplak ayakla yürüyüş yapıcaz bakalim 6 ay sonra duzelme olcak mi? Canim babetin ayaklari zararli oldugunu duydum. Dr genetik diyor ne benim ne de esimin ailesinde var duz tabanlik bi de bunu ogrendim
Ayy geçmiş olsun en korktuğum şey inş bişey olmazAkşam Ece balkon kapısının onundeydi eşim ve ben balkondaydik oğlum yanımıza geldi kapıyı kapatmak için çekti Ecenin parmağı ni sıkıştırdı çok ağladı yavrum sonra emzirdim emzirirken uyuyakaldı çok hızlı kapatmadi kapıyı yavaş çekti inşallah tırnağı çıkmaz
Sağol canim inşallah çıkmaz canı çok acidi parmağını ağzına sokup ağladıBende facesi yok ama isimden arartırıp buldum. Ordada hiç hareket yok. İg yede sanırım pek sık girmiyor
oy geçmiş olsun kuzuya inşallah çıkmaz tırnağı
Sağol canim inşallahAyy geçmiş olsun en korktuğum şey inş bişey olmaz
benim eşim ve kardeşi , kız kardeşim de düz taban canım. Üstelik kıx kardeşim benden önce yürümüş üzülmeDr gittik rontgen cekti sonuc kızımın ayaginda cokme varmis yani duz taban dedi. Yaygin oldugunu söyledi duz taban yurumesini geciktirir ana engellemez dedi. Isterseniz ortopedik bot alin tedavi etmez ama yurumesini hızlandırır dedi. 6 ay sonra tekrar gelin takib edelim dedi. Moral yerlerdeydi yeni yeni kendime geliyorum.
Yok canim morarma tirnaginin kenarında eti biraz kanar gibi oldu onun dışında birşey olmadıMorarma falan yoktur insallah
çok geçmiş olsun biz de hergün bir fünya kaza atlatıyoruz üzmee kendiniAkşam Ece balkon kapısının onundeydi eşim ve ben balkondaydik oğlum yanımıza geldi kapıyı kapatmak için çekti Ecenin parmağı ni sıkıştırdı çok ağladı yavrum sonra emzirdim emzirirken uyuyakaldı çok hızlı kapatmadi kapıyı yavaş çekti inşallah tırnağı çıkmaz
Bekle Canım birkaç aya gelirim ya da yaza gelirimBi de konyaya bi el at canim bizim toplanacagimiz yok yaparsan sen yaparsan
Valla Canım 6 günde 3 kg aldımçiğden koyup tencereye öyle pişiriyorum cnm. Normal yemeklik doğruyorum. Mesela dün brokoli haşladım. İçine salatalık turşusu ve yaptığım biberi koydum. En son da mısır atıp yağ tuz limon koydum. Çok güzel oldu :)
Uzun zamandır arene hafta da 1 gün yapıyorum. Severek de yiyor. Hatta bugünde yaptım içinede biraz pirinç koydum. Eceye de afiyet olsn
Bende tatile giderken 50 kiloydum döndügümde tartıldım 52 olmuşum. İnsan 1 haftada 2 kilo nasıl alır anlamadım hiç.
@kmltm nasılsın ? Nerdesin ? Umarım bugün yazarsın bişeyler. Hepimiz seni merak ediyoruz..
Geçmiş olsun Canım. Görümcemin oğlu da 18 aylıktı bu yaz farkettim onda içe basma vardı, Türkiye'deyken fırsatım olmadı ama onlar evlerine gidince vicco ortopedik ayakkabı alıp kargoladım ve işe de yaramış yürüyüşü düzelmiş ayakkabıyı giyince. Azada da yürüdüğünden beri vicco giydiriyorum tavsiye ederimDr gittik rontgen cekti sonuc kızımın ayaginda cokme varmis yani duz taban dedi. Yaygin oldugunu söyledi duz taban yurumesini geciktirir ana engellemez dedi. Isterseniz ortopedik bot alin tedavi etmez ama yurumesini hızlandırır dedi. 6 ay sonra tekrar gelin takib edelim dedi. Moral yerlerdeydi yeni yeni kendime geliyorum.
Geçmiş olsun, ya pufpuff un morarma için bi kremi vardı ya hiraysen de kullanmıştı ondan alıp sürseniz her ihtimale karşıAkşam Ece balkon kapısının onundeydi eşim ve ben balkondaydik oğlum yanımıza geldi kapıyı kapatmak için çekti Ecenin parmağı ni sıkıştırdı çok ağladı yavrum sonra emzirdim emzirirken uyuyakaldı çok hızlı kapatmadi kapıyı yavaş çekti inşallah tırnağı çıkmaz
Bekleyin İstanbul'u halledeyim Konya'ya da el atıcam
Sadece ayakkabimi hatirliyorum canim sonrada gecti ama ne agri ne yurume bozuklugu hic birsey olusmadi gecicektir inşallah sen icini ferah tut ayakkabinida al yeterBizde ortopedik ayakkabi alcaz canim. Gecici oluyirmus genelde umarim bizimkide gecer.
Tavsiye edecegin dikkat etmemiz gereken bisey var mi canim ona gore davraniyim bende. Ben yeni ogrendim bu duz tabanligi. Dr çıplak ayakla yurusun bol bol dedi
Ayy ne kadar cokmus duz taban. Yurumesi normal mi oluyor canim?benim eşim ve kardeşi , kız kardeşim de düz taban canım. Üstelik kıx kardeşim benden önce yürümüş üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?