2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@Akaibu annen beni gormesin o zaman nehirle asagida top oynamami o degil kizim bide yan binanin onune gidiyo orda 10 yaslarinda erkek cocuklari var variyo onlarla top oynuyo kendi yetmiyo beni de cekistiriyo dun zaten yine binanin onunde nehirle oynarken liseye giden kizin biri sordu abla kardesin oluyo demu dedi yoo bende kizim deyince sasirdi :p

@Akaibu annen beni gormesin o zaman nehirle asagida top oynamami o degil kizim bide yan binanin onune gidiyo orda 10 yaslarinda erkek cocuklari var variyo onlarla top oynuyo kendi yetmiyo beni de cekistiriyo dun zaten yine binanin onunde nehirle oynarken liseye giden kizin biri sordu abla kardesin oluyo demu dedi yoo bende kizim deyince sasirdi :p
bende pek farklı değilim :) parka gidiyoruz gökçeyi önüme oturtup kaydıraktan kayıyorum. Onu bi salıncağa oturtup boşsa diğerinede ben oturuyorum sallanıyoruz. Ellerinizi tutmaya çalışıyoruz uzanıp:KK53: parklarda dönen şeyler var ya ona biniyoruz.
Paçaları sıvayıp top oynuyorum.
Annem bari burda yapma diyo:KK53:
Beni de ablası zannetmişti sitedeki çocuklar:) annem dediğimi duyunca aaa sen onun annesi misin. Hiç anne gibi değilsin demişlerdi:) insanın hoşuna gidiyo tabi:KK45:
Hoşuma gidiyo benim ya. Kim be derse desin zevk alıyorum ben. Çocuk salıncakta sallanırken kenarda sıkıntıdan oflayan anne olmak istemiyorım.

Kızlar benim kilo durumum bilenlerin malumu :( :( en son bi güzel 62 ye inmiştim ki tatil sonra bayram derken yine 65 oldum :( ben de kendimi motive etmek için kk de diyet günlüğü oluşturdum, katılmak isteyen şişman, toplu ve balıketi arkadaşlarıma duyurulur

Kızlar benim kilo durumum bilenlerin malumu :KK43: :KK43: en son bi güzel 62 ye inmiştim ki tatil sonra bayram derken yine 65 oldum :KK43: ben de kendimi motive etmek için kk de diyet günlüğü oluşturdum, katılmak isteyen şişman, toplu ve balıketi arkadaşlarıma duyurulur
Ben niye gunden gune eriyorum yaaa :mad:

Gelin kaynana iyi anlastilar ama damat bey gelemedi uykusu gelmis son anda :) . bizim kiz uykusuz olduğu için bizleydi. Apriori hic yasini gostermiyo masllahi var bide çok sicak kanli biri benim gbi kazuletle bile iki saatni gecirebildi :oops:

Sağol Canım ya aşkolsun. Sen de çok tatlı bi kadınsın tüm topik hatunlarımız gibi. Yüzüne söyledim burda da söyliycem ig fotolarında göründüğünden daha zayıfsın :)

Foto koydunuz mu bakalım?

Foto 1 tane gördüm gelin kaynana olandan :KK53: beraber yok mu?

Kızlar benim kilo durumum bilenlerin malumu :KK43: :KK43: en son bi güzel 62 ye inmiştim ki tatil sonra bayram derken yine 65 oldum :KK43: ben de kendimi motive etmek için kk de diyet günlüğü oluşturdum, katılmak isteyen şişman, toplu ve balıketi arkadaşlarıma duyurulur
yani benim gbiler :)

Foto koydunuz mu bakalım?
Yesss canım

Ya kilolu olmak istemem ama çok zayıf olmakta hiç iyi değil. Gıcık olma bize :)
Sana da gıcığım zaten bi de @Akaibu ya :p

Foto 1 tane gördüm gelin kaynana olandan :KK53: beraber yok mu?
Ya ben kimle buluşsam selfie yapmayı unutuyorum :(

yani benim gbiler :)
Buyur dünür beklerim ;)

Yesss canım

Sana da gıcığım zaten bi de @Akaibu ya :p

Ya ben kimle buluşsam selfie yapmayı unutuyorum :KK43:

Buyur dünür beklerim :KK66:
Sen beni görsen gıcıklığın falan kalmaz. Çöp gibiyim. Kaburgalarımı sayabiliriz rahatlıkla. yanaklarım çökmüş. İyi değil. Hoş durmuyo. Yavrum omzuma yatsa kafası acır.

Sen beni görsen gıcıklığın falan kalmaz. Çöp gibiyim. Kaburgalarımı sayabiliriz rahatlıkla. yanaklarım çökmüş. İyi değil. Hoş durmuyo. Yavrum omzuma yatsa kafası acır.
Olsun yine de gıcık oluyorum :p

Kız alemsin yaaa.. Benim ilk aklıma gelen şey foto oluyor :KK76:
O kadar kişiyle buluştum bi tek bebeksiz buluşmada bi selfiemiZ var, bi de mirayla azadın fotoları var, annelerle foto çektiremiyoruz bebeler yüzünden :)))

O kadar kişiyle buluştum bi tek bebeksiz buluşmada bi selfiemiZ var, bi de mirayla azadın fotoları var, annelerle foto çektiremiyoruz bebeler yüzünden :)))

bebeleri ayrı, anaları ayrı bide uyuyan huysuz olan yoksa topluca ayrı çekiyorum ben.. Her buluşmada hep öyle yapıyorum istisnasız.. çoooook güzel anı bunlar çünkü

Kızlar tombik olanlar gelsin ya azıcık yarışalım motive olalım ;) link atmayı beceremediğim için sayfanın ekran görüntüsünü koydum buraya bulun diye

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 39
Back
X