- 16 Mart 2014
- 5.555
- 7.501
- 198
Sağol cnm insllh devami gelir görüşmelerinSağol Canım ya aşkolsun. Sen de çok tatlı bi kadınsın tüm topik hatunlarımız gibi. Yüzüne söyledim burda da söyliycem ig fotolarında göründüğünden daha zayıfsın :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol cnm insllh devami gelir görüşmelerinSağol Canım ya aşkolsun. Sen de çok tatlı bi kadınsın tüm topik hatunlarımız gibi. Yüzüne söyledim burda da söyliycem ig fotolarında göründüğünden daha zayıfsın :)
Gelir benceSağol cnm insllh devami gelir görüşmelerin
bende pek farklı değilim :) parka gidiyoruz gökçeyi önüme oturtup kaydıraktan kayıyorum. Onu bi salıncağa oturtup boşsa diğerinede ben oturuyorum sallanıyoruz. Ellerinizi tutmaya çalışıyoruz uzanıp@Akaibu annen beni gormesin o zaman nehirle asagida top oynamami o degil kizim bide yan binanin onune gidiyo orda 10 yaslarinda erkek cocuklari var variyo onlarla top oynuyo kendi yetmiyo beni de cekistiriyo dun zaten yine binanin onunde nehirle oynarken liseye giden kizin biri sordu abla kardesin oluyo demu dedi yoo bende kizim deyince sasirdi![]()
Ben niye gunden gune eriyorum yaaaKızlar benim kilo durumum bilenlerin malumu![]()
en son bi güzel 62 ye inmiştim ki tatil sonra bayram derken yine 65 oldum
ben de kendimi motive etmek için kk de diyet günlüğü oluşturdum, katılmak isteyen şişman, toplu ve balıketi arkadaşlarıma duyurulur
Ben niye su içsem yarıyor yaaaaBen niye gunden gune eriyorum yaaa![]()
Sağol Canım ya aşkolsun. Sen de çok tatlı bi kadınsın tüm topik hatunlarımız gibi. Yüzüne söyledim burda da söyliycem ig fotolarında göründüğünden daha zayıfsın :)
Ya kilolu olmak istemem ama çok zayıf olmakta hiç iyi değil. Gıcık olma bize :)Ben niye su içsem yarıyor yaaaaayrıca senin gibilere de gıcık oluyorum
![]()
Gelin kaynana iyi anlastilar ama damat bey gelemedi uykusu gelmis son anda :) . bizim kiz uykusuz olduğu için bizleydi. Apriori hic yasini gostermiyo masllahi var bide çok sicak kanli biri benim gbi kazuletle bile iki saatni gecirebildi![]()
Sağol Canım ya aşkolsun. Sen de çok tatlı bi kadınsın tüm topik hatunlarımız gibi. Yüzüne söyledim burda da söyliycem ig fotolarında göründüğünden daha zayıfsın :)
Foto koydunuz mu bakalım?
yani benim gbiler :)Kızlar benim kilo durumum bilenlerin malumu![]()
en son bi güzel 62 ye inmiştim ki tatil sonra bayram derken yine 65 oldum
ben de kendimi motive etmek için kk de diyet günlüğü oluşturdum, katılmak isteyen şişman, toplu ve balıketi arkadaşlarıma duyurulur
Yesss canımFoto koydunuz mu bakalım?
Sana da gıcığım zaten bi de @Akaibu yaYa kilolu olmak istemem ama çok zayıf olmakta hiç iyi değil. Gıcık olma bize :)
Ya ben kimle buluşsam selfie yapmayı unutuyorumFoto 1 tane gördüm gelin kaynana olandanberaber yok mu?
Buyur dünür beklerimyani benim gbiler :)
Sen beni görsen gıcıklığın falan kalmaz. Çöp gibiyim. Kaburgalarımı sayabiliriz rahatlıkla. yanaklarım çökmüş. İyi değil. Hoş durmuyo. Yavrum omzuma yatsa kafası acır.Yesss canım
Sana da gıcığım zaten bi de @Akaibu ya
Ya ben kimle buluşsam selfie yapmayı unutuyorum
Buyur dünür beklerim![]()
Ya ben kimle buluşsam selfie yapmayı unutuyorum![]()
Olsun yine de gıcık oluyorumSen beni görsen gıcıklığın falan kalmaz. Çöp gibiyim. Kaburgalarımı sayabiliriz rahatlıkla. yanaklarım çökmüş. İyi değil. Hoş durmuyo. Yavrum omzuma yatsa kafası acır.
O kadar kişiyle buluştum bi tek bebeksiz buluşmada bi selfiemiZ var, bi de mirayla azadın fotoları var, annelerle foto çektiremiyoruz bebeler yüzünden :)))Kız alemsin yaaa.. Benim ilk aklıma gelen şey foto oluyor![]()
O kadar kişiyle buluştum bi tek bebeksiz buluşmada bi selfiemiZ var, bi de mirayla azadın fotoları var, annelerle foto çektiremiyoruz bebeler yüzünden :)))
Kızlar tombik olanlar gelsin ya azıcık yarışalım motive olalımlink atmayı beceremediğim için sayfanın ekran görüntüsünü koydum buraya bulun diye