Cikmaz canim tirnagi insallah morarmamisYok canim morarma tirnaginin kenarında eti biraz kanar gibi oldu onun dışında birşey olmadı
Ben biliyirumda noldu asosyalmiyim tembelliğimden mi bilemedim. Evet 41 42 bir de 39:))
Ben pek bilmiyorum oturduğumuz yeri bilsem seni çoktan bulmuştum :))
41-42 otobüsleri mi bahsettiğin otobüs.
Canim bizde vicco var ama ortopedik degil. Bide baby force mi ne ilk adim ayakkabisi var onu cok giyiyordu disarda. Artik ortopedic alacam vicco olur yada medicalde ortopedik bot varmis bilekten ondan alacam bide ortopedia var galiba kent plazada oradanda alacam artik ortopedik disinda ayakkabi giydirmeyecem. Belkide bu kullandigimiz ilk adim ayakkabisi yapmis olabilir mi civil'den almistim baby force?Bekle Canım birkaç aya gelirim ya da yaza gelirim
Valla Canım 6 günde 3 kg aldım
Geçmiş olsun Canım. Görümcemin oğlu da 18 aylıktı bu yaz farkettim onda içe basma vardı, Türkiye'deyken fırsatım olmadı ama onlar evlerine gidince vicco ortopedik ayakkabı alıp kargoladım ve işe de yaramış yürüyüşü düzelmiş ayakkabıyı giyince. Azada da yürüdüğünden beri vicco giydiriyorum tavsiye ederim
Geçmiş olsun, ya pufpuff un morarma için bi kremi vardı ya hiraysen de kullanmıştı ondan alıp sürseniz her ihtimale karşı
Bekleyin İstanbul'u halledeyim Konya'ya da el atıcamnalçacı da David people da, ya da Alaeddin tepesinde ya da kent plazada ya da kule center da buluşuruz :) zaten başka da bişey yok Konya'da :))) Nasıl öğrenmişim ama oraları
çok geçmiş olsun biz de hergün bir fünya kaza atlatıyoruz üzmee kendini
Bekle Canım birkaç aya gelirim ya da yaza gelirim
Geçmiş olsun Canım. Görümcemin oğlu da 18 aylıktı bu yaz farkettim onda içe basma vardı, Türkiye'deyken fırsatım olmadı ama onlar evlerine gidince vicco ortopedik ayakkabı alıp kargoladım ve işe de yaramış yürüyüşü düzelmiş ayakkabıyı giyince. Azada da yürüdüğünden beri vicco giydiriyorum tavsiye ederim
Geçmiş olsun, ya pufpuff un morarma için bi kremi vardı ya hiraysen de kullanmıştı ondan alıp sürseniz her ihtimale karşı
Bekleyin İstanbul'u halledeyim Konya'ya da el atıcamnalçacı da David people da, ya da Alaeddin tepesinde ya da kent plazada ya da kule center da buluşuruz :) zaten başka da bişey yok Konya'da :))) Nasıl öğrenmişim ama oraları
tesekkur ederim kızlar krem neydi acaba @hiraysenCikmaz canim tirnagi insallah morarmamis
Ben biraz içe doğru basiyorum canim ama çok değilAyy ne kadar cokmus duz taban. Yurumesi normal mi oluyor canim?
Kizim iki ayaginida içe basıyor ama sol ayak cok belli erken teshis kondu dikkat edecem ayakkabisina falan bakalim ilerleyen zamanlarda duzelme olacak mi?Ben biraz içe doğru basiyorum canim ama çok değil
İlk duydugunda verdigin tepki çok doğal. Geçmiş olsn tekrar.Tesekkur ederim canim int arastirinca korkulacak bisey olmadigini anladim rahatladim canim yoksa dr yaninda cok fenaydim
Çok geçmiş olsn ya. Annemlerin komşusunun oğlu da ilkokula gidiyor dışkapıyı kapatayım derken parmagını kapıya sıkıştırmış. Parmagı kopmuştu onunda. Çok aradılar ama ertesi gün bulundu parmak. Dolayısıyla dikemedilerde. Çok dikkat etmek lazım çok.Akşam Ece balkon kapısının onundeydi eşim ve ben balkondaydik oğlum yanımıza geldi kapıyı kapatmak için çekti Ecenin parmağı ni sıkıştırdı çok ağladı yavrum sonra emzirdim emzirirken uyuyakaldı çok hızlı kapatmadi kapıyı yavaş çekti inşallah tırnağı çıkmaz
Valla benimkinden hiç umudum yok. Pütürlüyü geçtim eline bişey alıp ağzına götürse şükredicem. Ama sizde en azından blendr yok.evet canım değil. sonradan bile olunabiliyo hatta. çok şükür çok önemli bi durum değil.
2 durak sonrasıysa baya yakınmışız o zaman. cadde çok uzun olunca diğer tarafındasın diye düşünmüştüm.
çorbanın içinde tane olsun. Muhallebinin içinde dediğin gibi pütür olsun direk çıkarıyoruz bizde. Hepsi pütür olanları verincede enteresan bi şekilde çıkarmıyo ama hala ağzında evirip çeviriyo saatlerce. Üstüne çok gittim bi ara. Şimdide ağzına öyle bişey verdiğim an tükürüyo.
Tek düzgün yediği muz gibi yumuşak meyveler. Onuda sanırım direk ezildiği için yiyo.
Ne zaman düzelicek bu çocuklar bilmiyorum
Benim de cşvilden aldığım vardı baby force ama şekil için giydiriyordum daha yürünüyorken. Yürüdüğü anda hemen vicco ortopedik aldım bi de görümcemin oğlunu o yaz görünce baştan sağlama almak istedim.Canim bizde vicco var ama ortopedik degil. Bide baby force mi ne ilk adim ayakkabisi var onu cok giyiyordu disarda. Artik ortopedic alacam vicco olur yada medicalde ortopedik bot varmis bilekten ondan alacam bide ortopedia var galiba kent plazada oradanda alacam artik ortopedik disinda ayakkabi giydirmeyecem. Belkide bu kullandigimiz ilk adim ayakkabisi yapmis olabilir mi civil'den almistim baby force?
Bende ilk adim ayakkabisi diye iyi bi ayakkabi giydiriyirum sanıyordum. En bastan ortopedik alsaydim belkide biyle olmazdi. Kizim 20 numara giyiyordu. Simdi ortopedik ayakkabi 20 numarami alayom yoksa ayagi buyiyor deyip 21 alsam olur mu biraz buyuk alsam duz taban oldugu icin sorun olur mu acaba?Benim de cşvilden aldığım vardı baby force ama şekil için giydiriyordum daha yürünüyorken. Yürüdüğü anda hemen vicco ortopedik aldım bi de görümcemin oğlunu o yaz görünce baştan sağlama almak istedim.
Tesekkur ederim canim@yaz yagmuru gecmis olsun eceye insallah morarma olmaz
S Simyada neyseki cok ciddi problemi yokmus duz tabanlik erken teshis edildigi icin bide ortapedik ayakkabilarla duzeliyo diye biliyom
Normal canım sadece topukluda filan ayağım ağrıyo deyip yine de giyiyor. Demek ki çok da etkilemiyor.Ayy ne kadar cokmus duz taban. Yurumesi normal mi oluyor canim?
inşallah canim sağol@yaz yagmuru gecmis olsun eceye insallah morarma olmaz
S Simyada neyseki cok ciddi problemi yokmus duz tabanlik erken teshis edildigi icin bide ortapedik ayakkabilarla duzeliyo diye biliyom
Akşam Ece balkon kapısının onundeydi eşim ve ben balkondaydik oğlum yanımıza geldi kapıyı kapatmak için çekti Ecenin parmağı ni sıkıştırdı çok ağladı yavrum sonra emzirdim emzirirken uyuyakaldı çok hızlı kapatmadi kapıyı yavaş çekti inşallah tırnağı çıkmaz
Can'ım alırken sormuştum ben ayağı tam kavraması gerekiyormuş fayda etmesi için o yüzden büyük almayın demişlerdi. Azadın da 4 çift 20 numara ayakkabısı vardı hepsi küçük geliyordu ama viccoyu da 20 tam oldu onu aldık.Bende ilk adim ayakkabisi diye iyi bi ayakkabi giydiriyirum sanıyordum. En bastan ortopedik alsaydim belkide biyle olmazdi. Kizim 20 numara giyiyordu. Simdi ortopedik ayakkabi 20 numarami alayom yoksa ayagi buyiyor deyip 21 alsam olur mu biraz buyuk alsam duz taban oldugu icin sorun olur mu acaba?
Bekle Canım birkaç aya gelirim ya da yaza gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?