2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim bizde vicco var ama ortopedik degil. Bide baby force mi ne ilk adim ayakkabisi var onu cok giyiyordu disarda. Artik ortopedic alacam vicco olur yada medicalde ortopedik bot varmis bilekten ondan alacam bide ortopedia var galiba kent plazada oradanda alacam artik ortopedik disinda ayakkabi giydirmeyecem. Belkide bu kullandigimiz ilk adim ayakkabisi yapmis olabilir mi civil'den almistim baby force?

çok geçmiş olsun biz de hergün bir fünya kaza atlatıyoruz üzmee kendini

Cikmaz canim tirnagi insallah morarmamis
tesekkur ederim kızlar krem neydi acaba @hiraysen pufpuff morarma için ne kullanmistiniz

Tesekkur ederim canim int arastirinca korkulacak bisey olmadigini anladim rahatladim canim yoksa dr yaninda cok fenaydim
İlk duydugunda verdigin tepki çok doğal. Geçmiş olsn tekrar.

Çok geçmiş olsn ya. Annemlerin komşusunun oğlu da ilkokula gidiyor dışkapıyı kapatayım derken parmagını kapıya sıkıştırmış. Parmagı kopmuştu onunda. Çok aradılar ama ertesi gün bulundu parmak. Dolayısıyla dikemedilerde. Çok dikkat etmek lazım çok.

Valla benimkinden hiç umudum yok. Pütürlüyü geçtim eline bişey alıp ağzına götürse şükredicem. Ama sizde en azından blendr yok.

Benim de cşvilden aldığım vardı baby force ama şekil için giydiriyordum daha yürünüyorken. Yürüdüğü anda hemen vicco ortopedik aldım bi de görümcemin oğlunu o yaz görünce baştan sağlama almak istedim.

Bende ilk adim ayakkabisi diye iyi bi ayakkabi giydiriyirum sanıyordum. En bastan ortopedik alsaydim belkide biyle olmazdi. Kizim 20 numara giyiyordu. Simdi ortopedik ayakkabi 20 numarami alayom yoksa ayagi buyiyor deyip 21 alsam olur mu biraz buyuk alsam duz taban oldugu icin sorun olur mu acaba?

ooooy içim gitti yaaa,tuhaf oldum..yazık,yavrum nasıl acımıştır canı..kıyamam..çok geçmiş olsun canım,hiç bişey olmaz Allah'ın izniyle inşallah..

Can'ım alırken sormuştum ben ayağı tam kavraması gerekiyormuş fayda etmesi için o yüzden büyük almayın demişlerdi. Azadın da 4 çift 20 numara ayakkabısı vardı hepsi küçük geliyordu ama viccoyu da 20 tam oldu onu aldık.

29 ekimde konyaya gitmeyi düşünüyorum bendee )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…