2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Dün koltukta uyudu önc öykü dedim yüksek yastık istiyo bu çocuk yastığın üstüne yatıyodu yatağına da koydum yastık 1 saat sonra ağladı pışpışladım devam etti sonrs bidaha bidaha derken yine bizimle yattı :) anlamadım ben yerde yatıyo koltukts yatıyo bizim yatakta yatıyo ama iş kendi yatağına geldimi yok

Canım geçmiş olsun çok şükür erken farkedildi bir de normal ayakkabıların içine de tabanlık yapıyorlar onlarda faydalı oluyor diye biliyorum gerçi yeni almak en iisi de olabilir inşallah bir sonraki kontrolde sonuç almış olursunuz

oyy çok geçmiş olsun umarım düşmemiştir tırnağı

bizde pütürlü konusunda başlangıçtayız artık çabalamıyorum da zaten çünkü nefret ettim kusmalardan blendır mutfaktaki en yakın arkadaşım anlaşılan o ki en az bir yıl daha konumunu muhafaza edecek belki daha bile uzun süre

Bende blendırdan ayrılamıyorum ki. Çorbalar tamamen pürüzsüz olcak ille. Diğerlerini de çatalla ezmeden yemez. Ama bi nebze daha alışkın arenle miraya göre tabi.kusmalarda daha az.
Bi üçümüz kaldık sanırım çiğneme yutma ve pütürle sorun yaşayan.
Bende çok üstüne gitmemeye çalışıyorum. Kendimden biliyorum tiksinmek çok feci oluyo.
Ne zaman düzene girecek acaba

bizde ezme diye bişey yok herşey blendır sadece çubuk kraker yiyo o da minik minik koparıp ağzında çeviriyo öle yutuyor çiğneme yok yani..dediğim gibi ben bir yıl için daha umut görmüyorum..

bizde ezme diye bişey yok herşey blendır sadece çubuk kraker yiyo o da minik minik koparıp ağzında çeviriyo öle yutuyor çiğneme yok yani..dediğim gibi ben bir yıl için daha umut görmüyorum..
bi tek ekmeği ve cubuk krakeri düzgün yiyor bizimki de dr sordum ekmek yiyorsa pütürlü yemesinde sorun yoktur dedi. akşam makarna verdim küçük küçük böldüm bazılarını güzel yedi bazılarında öğürüp dışarı attı. fazla kasmıyorum artık dişleri olunca yer herhalde dişsizlerdeniz bizde topu topu 6 dişimiz var...

Canim azadin ayakkabisinin fotosunu koyabilirmisin tam ortopedik dimi

ekmeğin içinden minik minik oyup alır kendi kendine yer ama çok nadir ve bizde önde dört dişi var bir azısı önceden çıkmıştı ikiside daha yeni patladı tam olarak dişler çıkmadan zor gibi geliyor zaten
en büyük sorun kaşıkla yediği şeylerde onun içinde pütüre tahammülü yok her yemeği blendır hele kıyma veya et parçası gelirse direk kusuyo

bizimde aynı canım tek fark öğürüyor şükür kusması yok. zamanla alışacaklar inşallah...

Sagol canim bende buyuk almayayim

Dr sordum 1 hafta dene yemezse 1 ay ara ver sonra tekrar dene. Hiç zorlama dedi. Bide bulantı ilacı yazdı ama arene fayda etmiyor. Öğürse böyle böyle alışır dicem ama direk kusuyor.

Ay aynı aren. Bende umudumu kestim. Nerde aren yaşlarında bi çocuk görsem annesine ilk sorduğum soru pütürlü yiyor mu oluyor. Psikolojimi bozdu resmen.

Canim azadin ayakkabisinin fotosunu koyabilirmisin tam ortopedik dimi
Eve gidince çekerim gotosunu dışardayım şimdi ama benim dikkat ettiğim içinde tümsek olmasıydı yani basarken düzleşme olmaması ayak oyuğunun oluşması için. Anlatabildimmi bilmem ama karışık oldu :/

Cnm konya merkezde akrabalar birde ılgın a ugrayacagız istediğiniz bişi varsa yazın bana :)
Yok Can'ım iyi yolculuklar

ooooy içim gitti yaaa,tuhaf oldum..yazık,yavrum nasıl acımıştır canı..kıyamam..çok geçmiş olsun canım,hiç bişey olmaz Allah'ın izniyle inşallah..

sağolun kizlar

Anladim canim beyzada parmak ucunda yurumeyi ayakkabiyla unutur yeni ayakkabiya ihtiyacimiz var malum kizimin ayaklarida kocaman 20 bize olmaz ama bende vicco dusunuyorum azadin ayakkabisina bi bakayimda gidemezsem almaya intden alicam mecburen

benimde sinirim bozuluyo artık. Kv hele deli ediyo çocuk yermiş ben vermiyomuşum. Salağım ya ben. Her gün kaç saatim gökçeye yemek hazırlayıp yedirmekle geçiyo.
Hele aaa çorbada ki pirincide mi yutamıyo lafından gına geldi.
Bi yerde bişey yedireceğimde peçete mi ıslak mendilimi hazırda bekletiyorum. Yanımda sofra bezi taşıyorum. Kusacak insanların evini batırmıyım diye.
Bulantı ilacı işe yarar mı ki. Kusma pütür pütür gelirse çünkü. Etki eder mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…