• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Canim dr ne diyor bu duruma
doktor artık kesinlikle normal yemek yemesi gerektiğini blendırı azaltmamı ezmemi fln söylüyor ama bunlar benim için imkansız zaten mira çok az yemek yiyor onu da kusarsa saatlerce ağzını açmıyor ki zaten kustuğu an yaşadığım psikolojiyi anlatmam üstene onun o hali baygın gibi oluyo o yüzden ben devam blendıra öye alışacak olcak şeklinde doktor söylemiyle olmuyo ki bulantıya veya kusmalara karşı kullandığım ilaçlar da kar etmedi boşuna vermiyorum artık bundan sonrası sadece zaman

Dr sordum 1 hafta dene yemezse 1 ay ara ver sonra tekrar dene. Hiç zorlama dedi. Bide bulantı ilacı yazdı ama arene fayda etmiyor. Öğürse böyle böyle alışır dicem ama direk kusuyor.

Ay aynı aren. Bende umudumu kestim. Nerde aren yaşlarında bi çocuk görsem annesine ilk sorduğum soru pütürlü yiyor mu oluyor. Psikolojimi bozdu resmen.
bulantı için de kusma içinde ilaç kullandım ben kesinlikle fayda etmedi üstelik sadece benim değil miranında psikolojisi bozuldu kaşık görüp öğürmesinin başka bi anlamı olamaz o yüzden şimdi mümkün olduğunca zorlamıyorum kendime engel olamadığım günler de sonuç hüsran :( bazen sırf bu yüzden çalıştığım için memnunum yemek öğünlerinden biraz uzak kalmak ona da banada ii geliyor

M mutube ayakkabımız bu canım. Anlatmaya çalıştığım yer de ikinci fotoda parmağımla gösterdiğim yerin tümsek olup ayağına oturması önemli ki düzleşme olmasın

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 72
  • image.webp
    image.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 78
M mutube ayakkabımız bu canım. Anlatmaya çalıştığım yer de ikinci fotoda parmağımla gösterdiğim yerin tümsek olup ayağına oturması önemli ki düzleşme olmasın
Cok sagol canim benim bende buna cok dikkat edeyim ama vicconunda her ayakkabisinda yoktur herhalde bu en iyisi gorerek almak bu arada ayakkabilarida cok ciciymis ;)

S Simyada canım kent plazada ki ortopedik ayakkabı satan yerin olduğu katta bebek ayakkabıları satan bi mağza var steppo. Ordada ayakkabılar çok güzel ve ortopedik. Ortopedik aatan mağzada pek çeşit yok. Orayada bak derim mutlaka gidersen

Cok sagol canim benim bende buna cok dikkat edeyim ama vicconunda her ayakkabisinda yoktur herhalde bu en iyisi gorerek almak bu arada ayakkabilarida cok ciciymis :KK66:
Evet Canım her ayakkabısında yok buna dikkat etmek gerekiyor. O yüzden bence internetten değil görerek al

Kizlar ben geldim:KK54:esim pazar gunu geldi.tahmin edeceginiz gbi tartistik kavga ettik.bosanalim dedim kabul etmedi.isin ciddiyetini farkedince akli basina geldi sanirim.her seyi inadindan yapmis.hemen donmek istedim cok skldm ama donmedm dedi.bayagi uzulmustu yipranmisti belli.ben de madem anlasamiyoruz ayrilalm bitsin gitsin yeter dedm.hic olumlu dusunmuyosun hep olumsuz taraftan bakiyosun dedi sanki birakp giden bendim:KK53:rapor alamadim ptesi ise baslycam bi yere de gidemedim haliyle:(bayagi adam oldu kocam yahu:KK53:iyi bir ders oldu sanirim ikimize de.valla cok yiprandim ben de:(bi sans daha verdik bakalim hayirlisi hakkimizda.bundan sonra bi yere gitmem siz olmadan diyo cok sklms.herkes bebegiyle gelmsti cok ozendim falan diyo:KK53:

Kizlar ben geldim:KK54:esim pazar gunu geldi.tahmin edeceginiz gbi tartistik kavga ettik.bosanalim dedim kabul etmedi.isin ciddiyetini farkedince akli basina geldi sanirim.her seyi inadindan yapmis.hemen donmek istedim cok skldm ama donmedm dedi.bayagi uzulmustu yipranmisti belli.ben de madem anlasamiyoruz ayrilalm bitsin gitsin yeter dedm.hic olumlu dusunmuyosun hep olumsuz taraftan bakiyosun dedi sanki birakp giden bendim:KK53:rapor alamadim ptesi ise baslycam bi yere de gidemedim haliyle:KK43:bayagi adam oldu kocam yahu:KK53:iyi bir ders oldu sanirim ikimize de.valla cok yiprandim ben de:KK43:bi sans daha verdik bakalim hayirlisi hakkimizda.bundan sonra bi yere gitmem siz olmadan diyo cok sklms.herkes bebegiyle gelmsti cok ozendim falan diyo:KK53:
İnşallah bundan sonrası daha iyi olur canim yalnız kalmak onun için iyi olmuş en azından siz olmadan mutlu olamayacağını fark etmiş seninde boşanma teklifin korkutmus onu bayağı bundan sonra daha temkinli davranır

Kizlar ben geldim:KK54:esim pazar gunu geldi.tahmin edeceginiz gbi tartistik kavga ettik.bosanalim dedim kabul etmedi.isin ciddiyetini farkedince akli basina geldi sanirim.her seyi inadindan yapmis.hemen donmek istedim cok skldm ama donmedm dedi.bayagi uzulmustu yipranmisti belli.ben de madem anlasamiyoruz ayrilalm bitsin gitsin yeter dedm.hic olumlu dusunmuyosun hep olumsuz taraftan bakiyosun dedi sanki birakp giden bendim:KK53:rapor alamadim ptesi ise baslycam bi yere de gidemedim haliyle:KK43:bayagi adam oldu kocam yahu:KK53:iyi bir ders oldu sanirim ikimize de.valla cok yiprandim ben de:KK43:bi sans daha verdik bakalim hayirlisi hakkimizda.bundan sonra bi yere gitmem siz olmadan diyo cok sklms.herkes bebegiyle gelmsti cok ozendim falan diyo:KK53:
çok merak ettik seni ya:)
Çok sevindim tatlıya bağlanmasına. İlkmiş madem inşallah son olur. Bir daha bu noktaya gelmez işker

@kmltm ay çatlattın bizi :) neyse tatlıya bağlanmış hayırlısı olsun bu erkekleri napmak lazım bilmiyorum yani sıkılmışta inadından dönmemiş hey allam ya :)

Yazdıklarını okuyunca çok sevindim csnim.eşin baya pişman olmuş belliki inşallah bidaha böyle hatalar yapmaz. Evinizden huzur eksik olmasın bundan sonra inşallah.

Kız Allah iyiliğini versin..hem olay tatlıya bağlanmış,hemde biyere gitmemişsin,ne diye pazardan beri girmedin çatlattın bizi burda :KK11: hadi neyse tatlıya bağlanmış olmasının şerefine affettim :63: hehehheeh..maşallah canım

doktor artık kesinlikle normal yemek yemesi gerektiğini blendırı azaltmamı ezmemi fln söylüyor ama bunlar benim için imkansız zaten mira çok az yemek yiyor onu da kusarsa saatlerce ağzını açmıyor ki zaten kustuğu an yaşadığım psikolojiyi anlatmam üstene onun o hali baygın gibi oluyo o yüzden ben devam blendıra öye alışacak olcak şeklinde doktor söylemiyle olmuyo ki bulantıya veya kusmalara karşı kullandığım ilaçlar da kar etmedi boşuna vermiyorum artık bundan sonrası sadece zaman

bulantı için de kusma içinde ilaç kullandım ben kesinlikle fayda etmedi üstelik sadece benim değil miranında psikolojisi bozuldu kaşık görüp öğürmesinin başka bi anlamı olamaz o yüzden şimdi mümkün olduğunca zorlamıyorum kendime engel olamadığım günler de sonuç hüsran :KK43: bazen sırf bu yüzden çalıştığım için memnunum yemek öğünlerinden biraz uzak kalmak ona da banada ii geliyor
Memeden kesene kadar blandıra devam et canım dişleri bir tam çıksın yer elbet

Kizlar bugün göz doktoruna gittm gözüme muayenede bi damla damlatti önümü goremiyodum şimdi hala bulanik goruyorm kav saatte geçer bu acaba basina gelen varmi acaba. 4 5 saat oldu geçmedi

Kizlar bugün göz doktoruna gittm gözüme muayenede bi damla damlatti önümü goremiyodum şimdi hala bulanik goruyorm kav saatte geçer bu acaba basina gelen varmi acaba. 4 5 saat oldu geçmedi
ay hiç sevmem o damlayı. Göz bebeğini büyütmek için kullandıkları damla sanırım di mi?Benim gözler bozuk çocukluğumdan beri. Bi kere damlatmışlardı eve zor gelmiştim. O zamandan beri her gittiğimde damlatmalarını istemediğimi söylüyorum. Ama bu kadar uzun sürmemişti benimki. Herkeste aynı etki yapmayabilir tabi.

S Simyada canım kent plazada ki ortopedik ayakkabı satan yerin olduğu katta bebek ayakkabıları satan bi mağza var steppo. Ordada ayakkabılar çok güzel ve ortopedik. Ortopedik aatan mağzada pek çeşit yok. Orayada bak derim mutlaka gidersen
Tamam canim yarin kule siteye de(kendim icin) kent plazaya gidecem steppo ya da bakayim bu hafta raporluyum evdeyim yarin ayakkabi isini halletmem lazim. Pzt işe baslayacam vaktim olmaz sonra

İnşallah bundan sonrası daha iyi olur canim yalnız kalmak onun için iyi olmuş en azından siz olmadan mutlu olamayacağını fark etmiş seninde boşanma teklifin korkutmus onu bayağı bundan sonra daha temkinli davranır

çok merak ettik seni ya:)
Çok sevindim tatlıya bağlanmasına. İlkmiş madem inşallah son olur. Bir daha bu noktaya gelmez işker

@kmltm ay çatlattın bizi :) neyse tatlıya bağlanmış hayırlısı olsun bu erkekleri napmak lazım bilmiyorum yani sıkılmışta inadından dönmemiş hey allam ya :)

Yazdıklarını okuyunca çok sevindim csnim.eşin baya pişman olmuş belliki inşallah bidaha böyle hatalar yapmaz. Evinizden huzur eksik olmasın bundan sonra inşallah.

Kız Allah iyiliğini versin..hem olay tatlıya bağlanmış,hemde biyere gitmemişsin,ne diye pazardan beri girmedin çatlattın bizi burda :KK11: hadi neyse tatlıya bağlanmış olmasının şerefine affettim :63: hehehheeh..maşallah canım

Tesekkurler canlar:)valla aklimdaydiniz da evde internet kesikti firsat da bulamadim pek.bi de cok bunalmisim hicbisey yapmak istemiyodum:(kimsenin huzuru bozulmasin cok zor.kendimi bosanmaya bayagi hazirlamistim plan bile yapiyodm naparim diye.esim de kabul eder diye dusunuyodum ama kabul etmeyince sasirdim.bzim guzel bi evliligimiz var birbirimizi seviyoruz bi ihtiyacimiz yok arada ufak problemler yasiyorz ama atlatabiliriz diye dusunmuyosun hic hemen pes ediyosun diynce ne dycegmi bilemedim.rahatsiz oldgmz her seyi konustuk ortaya doktuk hafifledim bayagi.icime attigim bisey kalmadi.artik rahat birakcz birbirimizi üstelemycez.

benimde sinirim bozuluyo artık. Kv hele deli ediyo çocuk yermiş ben vermiyomuşum. Salağım ya ben. Her gün kaç saatim gökçeye yemek hazırlayıp yedirmekle geçiyo.
Hele aaa çorbada ki pirincide mi yutamıyo lafından gına geldi.
Bi yerde bişey yedireceğimde peçete mi ıslak mendilimi hazırda bekletiyorum. Yanımda sofra bezi taşıyorum. Kusacak insanların evini batırmıyım diye.
Bulantı ilacı işe yarar mı ki. Kusma pütür pütür gelirse çünkü. Etki eder mi bilemedim
Boşver canım ya millet çok biliyo zaten. Ay niye yürümüyo ay niye konuşmuyor hala mı sallıyorsun... Bityo sizinkiler bir yaşındayken amuda kalkıp parende mi atıyodu diyesim var. Bir de en yakınların diyor. Elbet pütürlü de yiyecek hele bir dişleri çıksın

benimde sinirim bozuluyo artık. Kv hele deli ediyo çocuk yermiş ben vermiyomuşum. Salağım ya ben. Her gün kaç saatim gökçeye yemek hazırlayıp yedirmekle geçiyo.
Hele aaa çorbada ki pirincide mi yutamıyo lafından gına geldi.
Bi yerde bişey yedireceğimde peçete mi ıslak mendilimi hazırda bekletiyorum. Yanımda sofra bezi taşıyorum. Kusacak insanların evini batırmıyım diye.
Bulantı ilacı işe yarar mı ki. Kusma pütür pütür gelirse çünkü. Etki eder mi bilemedim

Tatlım benım doktorum dediki cocuk ciğnemeyi zamanı gelince öğrenir . Her cocuk içinde bu süre farklıdır . Çiğnemeyi öğretmek diye bişi olmaz .Bunu hiç dert etme. Milletin dediklerinide boşver. Yememesindense her fün blendır yapıp verirrim valla. Ruzgarda öyle . 6 aylıktan berı agzına pirinç gitse kusar. Ama sımdı kuruğzüm yiyor. Bazende sırf kıyma var diye kusuyo. Dişleri çıktıkca çiğnemeyi öğrenicekler
Kimsenın ne dediğine bakma.

Eline ekmek makarna kraker meyve vs vs vermeye devam öyle öyle öğrenicekler.;)

Back
X