2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Doktora gittim bugün smear testi idrar testi falan yaptırdım. Tahlil sonucunu göstermek için beklerken içerden kadının biri ağlaya aglaya çıktı bebeği karnında ölmüş ve 33 haftalik. Çok üzüldüm kadınla birlikte ağlayacaktim az daha. Birde karnını tutup ağlıyordu çok üzüldüm.

Bende boyatmayi düşünüyorum ama bugüne kadar hiç boyatmadim karasız kaldım. S

Bende şu an kuafrdeyim fön çektiriyorum..Doğum gününe gideceğiz..Efe'nin doğum gününden beri ilk fön

Yaaaa çok üzüldüm bende..Allah düşmanına bile vermesin

Bizde de durum aynı canım sabaha kadar memede artık çok yoruldum. Anne sütünün önemine inanmasam hiç sabretmeyecem ama 2 yaşa kadar ömrüm tükenmezse iyi
Bu gece yine aynıydı canim sabaha kadar uyanık gibi hep emmek istiyor en son sabah 7 ye geliyordu saat eşim sen yat ben gidene kadar bakayım dedi ama durmadı bugün yataktan kalkamadim kemiklerim sizliyor resmen bütün evi temizlesem bu kadar yorulmazdim ben iki yaşına kadar bekleyemeyecegim sanırım dişleri tamamlansin ondan sonra biraktirmayi dusunuyorum onda gece uykusu olmuyor ben de perişan oluyorum bir düzen sağlarız en azından

off çok kötü ya. Allah sabır versin

ayy allah sabır versin çok zor

Herkese merhaba;

Buraya yazmayalı çok uzun zaman oldu... Şimdi tesadüfen nette bu topikle karşılaşınca çok duygulandım... Ne de olsa hamilelik döneminde beraber beklemiştik bebişlerimizi, ultrason görüntülerini, boylarını kilolarını, ultrasonda bize el sallamalarını ya da arkasını dönüp kendini göstermemelerini :) ilk kıyafetlerini ilk eşyalarını.... en özel anlarımızı birlikte paylaşmıştık.

Bizi merak edenlere :) biz kızımla çok iyiyiz, burdaki çoğu arkadaşınki gibi kızım lara 16 aylık, 7 tane dişi var :) annem babam dedem aydedem toka babaanne gel hamhamham yok haydee hoppaa atte vs. vs. kelimeler kullanıyor :) Yemesi çok güzeldi ama 2 haftadır bozuldu sanki yemek düzeni... Ben çalışıyorum :)

Öyle işte kızlar.... Burdaki tüm bebişlere ve annelere hepinize selam olsun bizden :)

M mutube yatak konusunda uzman oldum desem yeridir arastirmadik site kalmadi bence visco lateks alma. Visco kansorojen olabiliyir latex ise alerji yapabiliyor. Bebekler sert yatakta yatmali biz sunger kullaniyoruz simdilik. Ileride oda yaptırınca genc odasi icin yatak alirsam ya yun yatak ya da ortopedik olur.
Ben bayram oncesi yatsandan 2400 liraya yatak aldim ama lateks oldugunu ogrenince vazgectim simdi yayli yatak alacam yine yatsandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…