çok geçmiş olsun canım.Uyuttum şimdi ama sürekli burun akıntısı hapşırık ve hıçırıltı var
Sağol canımçok geçmiş olsun canım.
Bende boyatmayi düşünüyorum ama bugüne kadar hiç boyatmadim karasız kaldım. S
Doktora gittim bugün smear testi idrar testi falan yaptırdım. Tahlil sonucunu göstermek için beklerken içerden kadının biri ağlaya aglaya çıktıbebeği karnında ölmüş ve 33 haftalik. Çok üzüldüm kadınla birlikte ağlayacaktim az daha. Birde karnını tutup ağlıyordu çok üzüldüm.
Bu gece yine aynıydı canim sabaha kadar uyanık gibi hep emmek istiyor en son sabah 7 ye geliyordu saat eşim sen yat ben gidene kadar bakayım dedi ama durmadı bugün yataktan kalkamadim kemiklerim sizliyor resmen bütün evi temizlesem bu kadar yorulmazdim ben iki yaşına kadar bekleyemeyecegim sanırım dişleri tamamlansin ondan sonra biraktirmayi dusunuyorum onda gece uykusu olmuyor ben de perişan oluyorum bir düzen sağlarız en azındanBizde de durum aynı canım sabaha kadar memede artık çok yoruldum. Anne sütünün önemine inanmasam hiç sabretmeyecem ama 2 yaşa kadar ömrüm tükenmezse iyi
off çok kötü ya. Allah sabır versinDoktora gittim bugün smear testi idrar testi falan yaptırdım. Tahlil sonucunu göstermek için beklerken içerden kadının biri ağlaya aglaya çıktıbebeği karnında ölmüş ve 33 haftalik. Çok üzüldüm kadınla birlikte ağlayacaktim az daha. Birde karnını tutup ağlıyordu çok üzüldüm.
ayy allah sabır versin çok zorDoktora gittim bugün smear testi idrar testi falan yaptırdım. Tahlil sonucunu göstermek için beklerken içerden kadının biri ağlaya aglaya çıktıbebeği karnında ölmüş ve 33 haftalik. Çok üzüldüm kadınla birlikte ağlayacaktim az daha. Birde karnını tutup ağlıyordu çok üzüldüm.
Amin canim. Cidden çok zor bir durum. Anne olduktan sonra iyice duygusal oldum bende.Bende şu an kuafrdeyim fön çektiriyorum..Doğum gününe gideceğiz..Efe'nin doğum gününden beri ilk fön
Yaaaa çok üzüldüm bende..Allah düşmanına bile vermesin
off çok kötü ya. Allah sabır versin
Bende çok üzüldüm kadına. Yaşı da vardı biraz. Nasıl ağlıyordu. Sadece geçmiş olsun diyebildim yanında ki kıza o kadar. Doktora soracaklarim vardı soramadim.ayy allah sabır versin çok zor
Hadi ya pipisini mi varmış :) ali yasine arkadaş geliyoooo.Bacilarim nasilsiniz ?
Cinsiyetimiz degisti 2. pasami bekliyorum ...
12-15. haftalarda kiz denildi 18+5 deyiz bugun erkek denildi
Bende şaşırdımBacilarim nasilsiniz ?
Canim ben boyayi sevmiyorum dogal olani en guzeli gibi geliyor tabi tercih seninKızlar sacimi böyle yaptırsam bana yakışır mu ?
Sağlıklı olsun canim iki erkek kardeşte çok güzel birbirlerine destek oluyorlarBacilarim nasilsiniz ?
Canim buradan tam olarak nasıl olur sana gözümde canlandiramadim ombre düşünüyorsun sanırım kendi saçının rengine göre uygun olabilecek bir sac rengi olursa daha doğal olur bu da olabilir belki bilemedimKızlar sacimi böyle yaptırsam bana yakışır mu ?
Hayırlısı olsun umutta da öyle olmustu:)Bacilarim nasilsiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?