Bnce koyu sac cnm ombre falan gayet hossunKızlar kızıl kısa saçlı halim avatarda o mu yoksa ig de gördüğünüz koyu saçlı halim mi??
ay çok sevindim inşallah sağlıklı bi şekilde bebeğini kıcağına alırBu arada ablam da hamile:)iki dusuk yapti demstm hatirlyosunuzdur belki. 6 haftalikmis kan pihtilasmasi oldgu icin her ay karindan igne yapcklar ve aspirin kullanck.Allah kucagina almayi nasip eder insallah saglikla:)
oo kızıl ben deistiyprum ama daha koyu. Saçlarım çok ince telli olduğu için kesin yanar diye hiç cesaret edemedim.Ay çok sevindim inşallah sağlıkla doğurup büyütür.
isimdeyimgucumdeyim Can'ım ben de esmer olduğum için boya yaptıramamıştım ama uçlarına ışıltı hoş durdu yaptırdım. Aslında aklımda kızıl var yine. Ben seneler önce kızıldım ve yine aklım ona gidiyor. Hatta bulursam fotomu koyayım avatara bi oylama yapalım
Banada hamileyken her goren kiz degil seninki erkek dedi dogum videom vat onda bile kiz demi demişim: ))ay en korktuğum şeydi cinsiyeti yanlış öğrenmek:)) hele doğum anına kadar kız denilip erkek doğanlarıda duyunca iyice korkmuştum. Sen yine erken öğrenmişsin :))
ben hiç anlamam bu boya işinden bende siyah dışında ( onuda hint kınasıyla aaçı besleyen yağları karıştırmıştım) hiç boyamadım saçımı
geçen gün ben de tam telefonumu atacağı sırada yakaladim ama kumandaya engel olamadimBenim sıpa teyzesinin tlfnunu elinden kaptığı gibi balkondan aşağı fırlattı. Ekran falan kalmadıiki gündür safi zara bu çocuk ya
Hadi bi çılgınlık yapalımKizil sac daha bi cekici duruyo canim yakismis bende onceden kizila boyamistim hem de rengi de kesimide boyleydi dun aksam benim aklima da geldi acaba kizila bi cilginlik yapip boyasam diye bu foto kanima girdi resmen
Sağol Canım da işte kedın milleti rahat durmuyo illa oynayacam saçımla :)))Bnce koyu sac cnm ombre falan gayet hossun
Bacilarim nasilsiniz ?
Cinsiyetimiz degisti 2. pasami bekliyorum ...
12-15. haftalarda kiz denildi 18+5 deyiz bugun erkek denildi
Valla çocuktan sonra öyle çöktüm ki samimi olmaktan çok havalı ve çekici olmaya ihtiyacım var :)))) ama orda 10 kg daha zayıfım, önce kg larım gitsin, sonra saçımı kızıl yapıcam yine ve o Zaman'lar piercingim vardı yine deldşrşcem burnumu :))
Valla karar veremedim. İki halinde çok hoş. Ama sanki şuanki halin biraz daha ağır bastı :)Ay çok sevindim inşallah sağlıkla doğurup büyütür.
isimdeyimgucumdeyim Can'ım ben de esmer olduğum için boya yaptıramamıştım ama uçlarına ışıltı hoş durdu yaptırdım. Aslında aklımda kızıl var yine. Ben seneler önce kızıldım ve yine aklım ona gidiyor. Hatta bulursam fotomu koyayım avatara bi oylama yapalım
Banada herkes erkek gibi duruyor göbeğin diyordu :)Bana
Banada hamileyken her goren kiz degil seninki erkek dedi dogum videom vat onda bile kiz demi demişim: ))
Ya ben de azadın bu dönem hallerinden sonra yine diştir diş diye gezinmeye başladım, bence Gökçe'nin de öyle. Oğlum da geçen elini ağzının köküne kadar sokup kusturfu kendini. Eli sürekli ağzının arkaşarında. Acaba azılar mı diyorum ben de. Hem hastalığı hem huysuzluk ve uykusuzluğu hem de ağzından çıkmayan eli dişmiş gibi geldi. Bi de feci kokmaya başlayan kakası. Ağzını da açmıyor ki. Siz Nasıl gördünüz arka dişleri yahu.Kızlar gökçe acayip bi şekilde kustu. Oynuyordu birden aglaya ağlaya kucağıma geldi. Ne oldu kızım derken sabahtan beri ne yediyse cikardi. Zaten bugün çok bi iştahı yoktu. İkimizin üstü başı halı battı. Tam temizlendik bu seferde heryerimiz kaka. Banyoya sokup belden aşağısını bi güzel yıkadım. Mama icirmeye tırsıyorum.
Canım senin okulun belli olmadan nasıl nerede çalışacaksın. Ben ilçe emrine atandim eş durumundan . Okulum yok. Çarşamba günü başlama yaptım ama daha ses soluk çıkmadı evde oturdum iki gündür. Haftaya ne olacak bilmiyorum. Açık yokmuş sınıf ogretmenliginde. Görevlendirme de istemiyorum aslında kötü bir yer olursa itiraz etme hakkımız var diye biliyorum. Norm fazlalarini yer açıp tercih yaptırıp atamaları lazım. Sen de şu an kadrolu olarak Ataman yapılmazsa görevlendirme olursan rapor al bence zaten gidecegin yerde kalıcı olmuyorsun. Karışık işler bu işler ya.Ben de bakym bari
Hepimiz ayni donemlerden geciyoruz canim.esin anlayis gosterir umarim.topikte bu sekilde sikayette bulunmayan yok sanirim.cocuk buyutmek zor gercekten ve eslerimiz fedakarliklarimizin farkinda degil
Sifir yastan itibaren aliyolarms hatta konust kreste 7 bebek varms su an.eve de yakin.okul belli degl ama merkezde olck canim uzaga gondermyceklr durumu anlattm anlayis gosterecekler.
Insallah canim:)
Gecms olsun canm.emre de oyle bayramdan beri.ates yok sadece burnu akiyo ve tikaniyo.cold mix cok isimize yaradi gece uyurken.tavsiye ederim.
Bi bakiciyla daha goruscez insallah canm o zamana kadar annem falan idare edecek ya da bir iki ay ucretsiz izne ayrilip emrenin bakiciya alismasini beklycem
Canım ya çok geçmiş olsun. Allah gözünü korumuş. Beterinden korusun inşallahKizlar okuyamadim ama ayakkabi almaya viccoya gittik ortopedik aldik panduflarin ve ev patiklerinin ortopedigi olmuyormus
Asil meseleye geleyim avm de taslik bi yer yapmislar orda kosacam diye yerin sivri kosesine gozunun altini carpti kasina kadar sisti okadar cok agladiki guclu durayim dedim sıktım kendimi eve geldik simdi uyuyo bu seferde ben agliyorum küt diye ses cikti resmen ve ben oturuyodum babasina gidecem diye dustu ayakta olsam olmayackti cok üzgünüm.
Zaten anne sütü eşittir uykusuz geceler. Dişlerin ağrısını hafifletmek için yapıyorlar aslında. Dediğin gibi diş olayı bitince kesmek lazım sütten ama bizim daha 7 dişimiz var. Ne zaman biter Allah bilirBu gece yine aynıydı canim sabaha kadar uyanık gibi hep emmek istiyor en son sabah 7 ye geliyordu saat eşim sen yat ben gidene kadar bakayım dedi ama durmadı bugün yataktan kalkamadim kemiklerim sizliyor resmen bütün evi temizlesem bu kadar yorulmazdim ben iki yaşına kadar bekleyemeyecegim sanırım dişleri tamamlansin ondan sonra biraktirmayi dusunuyorum onda gece uykusu olmuyor ben de perişan oluyorum bir düzen sağlarız en azından
Cimcime yaa, bir de herseye gülüp egleniyorlar :)Gökçenin eline flüt verdim çalmayı öğretmeye çalışıyorum. Çalıp göateriyodum yapsın diye. Deneyip yapamadı bi kaç sefer. Sonra ben yine gösterdim eline verdim geri. Sinirlenip kafama indirdi flütügülüyo bi de
Hayırlısı olsun canım, sağlıklı olsun da Ali Yasin için iyi olmuş. Yine de insan çok şaşırır eminimBacilarim nasilsiniz ?
Cinsiyetimiz degisti 2. pasami bekliyorum ...
12-15. haftalarda kiz denildi 18+5 deyiz bugun erkek denildi
Sağ salim kucağına alsın bebeğini inşallah. Çok sevindim canımBu arada ablam da hamile:)iki dusuk yapti demstm hatirlyosunuzdur belki. 6 haftalikmis kan pihtilasmasi oldgu icin her ay karindan igne yapcklar ve aspirin kullanck.Allah kucagina almayi nasip eder insallah saglikla:)
Canım bence kızıl sana çok yakısiyormus ayrıca çok iddialı. Şimdiki halin de güzel tabi daha doğal daha sade. Bence bi değişiklik yapmak gerekAy çok sevindim inşallah sağlıkla doğurup büyütür.
Canım benim yaa, geçmiş olsun çok. Havalar dengesiz iyice bizim de dengeler bozuluyorKızlar gökçe acayip bi şekilde kustu. Oynuyordu birden aglaya ağlaya kucağıma geldi. Ne oldu kızım derken sabahtan beri ne yediyse cikardi. Zaten bugün çok bi iştahı yoktu. İkimizin üstü başı halı battı. Tam temizlendik bu seferde heryerimiz kaka. Banyoya sokup belden aşağısını bi güzel yıkadım. Mama icirmeye tırsıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?