2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bu arada ablam da hamile:)iki dusuk yapti demstm hatirlyosunuzdur belki. 6 haftalikmis kan pihtilasmasi oldgu icin her ay karindan igne yapcklar ve aspirin kullanck.Allah kucagina almayi nasip eder insallah saglikla:)
ay çok sevindim inşallah sağlıklı bi şekilde bebeğini kıcağına alır

oo kızıl ben deistiyprum ama daha koyu. Saçlarım çok ince telli olduğu için kesin yanar diye hiç cesaret edemedim.
Sanada yakışmış. Çok hoş durmuşsun. Ama bencede koyu saçlı halin çok daha güzel

Bana
Banada hamileyken her goren kiz degil seninki erkek dedi dogum videom vat onda bile kiz demi demişim: ))

A Apriori bence kizilla daha havali cekici duruyorsun boyleykende daha dogal samimi
@kmltm ablana cok.sevindim canim dogum yapti.emziriyor dedigin gunleride duyariz inşallah

Kizil sac daha bi cekici duruyo canim yakismis bende onceden kizila boyamistim hem de rengi de kesimide boyleydi dun aksam benim aklima da geldi acaba kizila bi cilginlik yapip boyasam diye bu foto kanima girdi resmen
Hadi bi çılgınlık yapalım evet Can'ım palette sonbahar kızılıydı

Bacilarim nasilsiniz ?
Cinsiyetimiz degisti 2. pasami bekliyorum ...
12-15. haftalarda kiz denildi 18+5 deyiz bugun erkek denildi

Anaaaaa irkek miymişşşşş..
Ana elbette ki her şeyden önce sağlıklı olması en büyük temennimiz..

A Apriori bence kizilla daha havali cekici duruyorsun boyleykende daha dogal samimi
@kmltm ablana cok.sevindim canim dogum yapti.emziriyor dedigin gunleride duyariz inşallah
Valla çocuktan sonra öyle çöktüm ki samimi olmaktan çok havalı ve çekici olmaya ihtiyacım var :)))) ama orda 10 kg daha zayıfım, önce kg larım gitsin, sonra saçımı kızıl yapıcam yine ve o Zaman'lar piercingim vardı yine deldşrşcem burnumu :))

Valla karar veremedim. İki halinde çok hoş. Ama sanki şuanki halin biraz daha ağır bastı :)

Kızlar gökçe acayip bi şekilde kustu. Oynuyordu birden aglaya ağlaya kucağıma geldi. Ne oldu kızım derken sabahtan beri ne yediyse cikardi. Zaten bugün çok bi iştahı yoktu. İkimizin üstü başı halı battı. Tam temizlendik bu seferde heryerimiz kaka. Banyoya sokup belden aşağısını bi güzel yıkadım. Mama icirmeye tırsıyorum.

Ya ben de azadın bu dönem hallerinden sonra yine diştir diş diye gezinmeye başladım, bence Gökçe'nin de öyle. Oğlum da geçen elini ağzının köküne kadar sokup kusturfu kendini. Eli sürekli ağzının arkaşarında. Acaba azılar mı diyorum ben de. Hem hastalığı hem huysuzluk ve uykusuzluğu hem de ağzından çıkmayan eli dişmiş gibi geldi. Bi de feci kokmaya başlayan kakası. Ağzını da açmıyor ki. Siz Nasıl gördünüz arka dişleri yahu.

Canım senin okulun belli olmadan nasıl nerede çalışacaksın. Ben ilçe emrine atandim eş durumundan . Okulum yok. Çarşamba günü başlama yaptım ama daha ses soluk çıkmadı evde oturdum iki gündür. Haftaya ne olacak bilmiyorum. Açık yokmuş sınıf ogretmenliginde. Görevlendirme de istemiyorum aslında kötü bir yer olursa itiraz etme hakkımız var diye biliyorum. Norm fazlalarini yer açıp tercih yaptırıp atamaları lazım. Sen de şu an kadrolu olarak Ataman yapılmazsa görevlendirme olursan rapor al bence zaten gidecegin yerde kalıcı olmuyorsun. Karışık işler bu işler ya.

Canım ya çok geçmiş olsun. Allah gözünü korumuş. Beterinden korusun inşallah

Zaten anne sütü eşittir uykusuz geceler. Dişlerin ağrısını hafifletmek için yapıyorlar aslında. Dediğin gibi diş olayı bitince kesmek lazım sütten ama bizim daha 7 dişimiz var. Ne zaman biter Allah bilir
Cimcime yaa, bir de herseye gülüp egleniyorlar :)

Bacilarim nasilsiniz ?
Cinsiyetimiz degisti 2. pasami bekliyorum ...
12-15. haftalarda kiz denildi 18+5 deyiz bugun erkek denildi
Hayırlısı olsun canım, sağlıklı olsun da Ali Yasin için iyi olmuş. Yine de insan çok şaşırır eminim

Bu arada ablam da hamile:)iki dusuk yapti demstm hatirlyosunuzdur belki. 6 haftalikmis kan pihtilasmasi oldgu icin her ay karindan igne yapcklar ve aspirin kullanck.Allah kucagina almayi nasip eder insallah saglikla:)
Sağ salim kucağına alsın bebeğini inşallah. Çok sevindim canım

Canım bence kızıl sana çok yakısiyormus ayrıca çok iddialı. Şimdiki halin de güzel tabi daha doğal daha sade. Bence bi değişiklik yapmak gerek

Canım benim yaa, geçmiş olsun çok. Havalar dengesiz iyice bizim de dengeler bozuluyor İnşallah tek seferlik olur da tekrarlamaz

Kizlar ben kizima hep pamuklu giydiriyordum bugun pijama gibi takim aldim % 20 polyester varmis eve gelince farkettim etiketinide soktuk napcam şimdi?

kızlar bu aralar yıne cok gıremıyorum,hos zaten ıse basladıgımdan berı artık pek gıremıyorum ama bu ara dahada azalcak 2 ay gıbı, ısle ılgılı terfı vs durumum var işallahh, dogum donusu cok ıyı olucak işallah olursa.
ona hazırlanmaya calısıyorum kızımdan vakıt buldukca. aralık ayına hazır olmam lagzım gorusmeye
hep aklımdasınız ama vallaa, gıremesemde sızlerleyım :)

@kmltm canım senın adınada cok sevındım esınle ılgılı bır sans daha vermen ıyı olmus. cocuk olmasa arada hıc cekılmez belkı bende hep derım cocuk olmasa ayrılırım dıe ama onlar olunca öle kafamıza gore davranamıyoruz ,( he belkıde bu dogrusu ama ) valla senı merak ettımde gırdım bak :) hayırlısı işallah hakkınızda .

Yarenhelin dedıgım gıbı canım kmlt ye bakerken gordum yazını, cok gıremıyorum,
ben yenı goturdum canım gecen hafta. ılk basta normal ölçüm falan yapıldı. bakıldı normal bır sey yok , bıde arkasına falan bakalım dıye a-damlalı yapalım dedı ; bende buyuklerdekı gıbı acımıycak demı vs dedım . yok dedı bebeklerdekı damla baska bır sey olmıycak dedı yoksa bende damlalı yaptrımazdım. sonra 5 dk aralıklı damlalar damlatıldı yıne baktı cok sukur bır sey yok dedı. 3 yasında bır daha gelın dedı. ole gıttık.
bence gıtmekte fayda var, bır sey varsa cunku Allah korusun erkenden teshıs onemlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…