2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar bu vicco ayakkabıdan anadolu yakasında varmıdır ? Bilen var mı? Bide her çocuk mağazasında olur mu ki ?

Evlendgmz sene yuksek lisansa baslamsti balayindan geldgmz gun basladi aksam okula gtmeye bu okuma askı beni deli edio bu doktoram bitsin yurtdsna 2 sene gdp bide orda yapckmis tabi bzde pesinden
Sağol canım. Valla bu gidişle sen daha çok şehir gezersin

evet canım saat yazan yer. Apple ın kol saatleri var ya. Telefonla senkronize edilen onun uygulaması. Keşfet kısmında varmış. Bende bakmamıştımda gökçe rastgele bakarken açıyo nasıl beceriyosa.
Bana mesaj gelmişti 600 küsürlerde 3 gb internetim normalde. Ama video olunca ne olduğunu anlamadım bi mesaj geldi internet paketiniz bitmiştir diye. O da anında gelmiyo sanırım. O sırada da video açık olunca gitti tabi.
Bende eve bağlanmasını dört gözle bekliyorum. Böyle daha pahalıya patlıyo ama bi türlü denk gelmedi

Malesef
Canım Allah yardımcın olsun ağzını açmıyor demişsin ya biberonla bebe bisküvisini sütte ezip versen
Malesef biberonda almiyor ama biberon icin hic ısrarcı olmadim. Bende biberonla devam sütü vermeyi denesemmi diyorum ama esim karsı cıkıyor bu saatten sonra biberona alıstırmak olmaz diye

Malesef

Malesef biberonda almiyor ama biberon icin hic ısrarcı olmadim. Bende biberonla devam sütü vermeyi denesemmi diyorum ama esim karsı cıkıyor bu saatten sonra biberona alıstırmak olmaz diye
Ucu silikon olan pipetli sulukları deneseniz. Bebişlerimizin çopu 40 yıldır pipetle içiyomuş gibi içmeye başladılar. Belki sizdede işe yarar. Bir süre sonra alışanlarda çok

Oturdum bugün bi güzel kiralık aşkı izledim öyküde seviyo izliyo uyudu kaldı zaten uyudu diye iyice orurdum bi de regl olcam galiba sancım var yemeği geç yapmıştım bulaşıklar vardı yemek yedik onlarda eklendi mutfağı aldılar götürüyolar ben bunları yazarken hala oturuyorum kalkıp toplayasım yok of yaa çok sıkıcı

Bi de size şeyi söylücektiö unuttum 2 hafta oluyo heralde alalı şok a o ip çekmeli lüçük doğrayıcılar varya onlqrdan gelmişti aldım acayip güzel çıktı çok rahat ettim soğan biber domates ne istiyosanız çekebiliyosunız ve 12 liradı bulursanız alın derim

Kizlar bebislerinizin yatagi visconmu latexmi yari ortopedikmi sanirim kizima bazali yatak alabilicez taksitle ama hangisi iyi bilemedim bide hangi marka tabi

Kizlar bebislerinizin yatagi visconmu latexmi yari ortopedikmi sanirim kizima bazali yatak alabilicez taksitle ama hangisi iyi bilemedim bide hangi marka tabi
Bizimki sünger :) bende çok baktım yok pamuk yatak yok o yok bu en son sünger yaptırdım

Bazalı derken büyük tek kişilik mi alıcaksın bende bakıyorum ikeada hoşuma giden var ama önünde tek korkuluk var yeterli mi onu bilemedim bi de eğer bazaya ihtiyacın yoksa altı açıklardan al ilerde sepetle falan oyuncak konur falan ben öyle düşünüyorum ya da altı çekmeceli

Bazayi kizimin kucuk gelen kiyafetlerini koymak icin istiyorum canim yataginda tek tarafina korkuluk yaptirip diger tarafi bizim yataga birlestiricem gece surekli emdigi icin uzak kalamayiz

Bugün isbir yataga baktik lateks onerdi 1500 tl yatak baza başlık istikbal yari ortopedik onerdi yatak baza baslik 1000tl
Bellonada sabirim 1000tl civarindaydi cok pahaliya geliyo ama uzun sure kullanabilir sanki. Bide 9 taksitde yapiyorlar ama simdi yari ortopedikmi latecmi kafam karisti

Eksik kalmayayim lafini uzerime aliyorum direkt

Cok sağolun kizlar simdi keyfi yerine geldi cok şükür
Gecmis olsun canm Allah beterinden korusun

benim ki türkcel. Video açık olunca çok geldi sanırım. Paket bitti diye msj gelince farkettim. Msjda hemen gelmiyodur büyük ihtimalle. Gelene kadar da 100 lirayı geçmiş[/QUOTE]

Benmki de turkcell.memnunum ama paket asimi olunca cok geliyo fatura

Uyku tulumundan bahsedilmiş.ben geçen yıl İdil bebenin kollu bacaklı olanını aldım. Çok terletti. Birde uyuz kadın kesinlikle terletme yapmaz diye satmıştı. Bu yol alırsam kesinlikle İdil bebenin almicam.

Bizmki ikeanin tulumuydu memnundum ben de canm

Pisman olur bence arkadasinevliligin hele ki cocuk olduktan sonra ne kadar zorlayici oldugunu tecrube ediyoruz hepimiz.bi de sirf cevresini memnun etmek icin yaparsa mutlu olmaz gibime geliyo.bence de ertelesinler nisani.en azindan askerdn donene kadar.daha saglikli dusunebilir belki arkadasin o surede

Hadi ya bana da ise yaramaz gibi gelrdi hep:))

Bizmki de yünannem yapmisti daha saglikli diye

Valla güzelin,olaylar anlattığın gibiyse kocan baya baya haksız..ama bilerek mi yapıyor da umursamıyor yoksa bilmeden mi yapıyor o önemli..bunuda en iyi analiz edecek olan sensin tabiki..

Kizlar.hepinize.cok teşekkür ederim gozunun alti sisti vurdugu yer kanadi kabuk tutacak sanirim kasina dogruda sis ve mosmor pufpuff un dedigi kremi almam gerek artık

Aaay keşke hazırda olsaydı ya da bugün alsaydın..

Kızlar bu vicco ayakkabıdan anadolu yakasında varmıdır ? Bilen var mı? Bide her çocuk mağazasında olur mu ki ?

Ümraniye canpark avm'de var canım..hatta oraya gelicek olursan haber ver bana çok yakın

O an aklima gelmedi canim sonrada eve gelince aglamaktan sizdi sma alicam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…