A apriori11 gecmis olsn cnm cok okuyamadm ama azad hasta snrm umarım iyileşmiştir, @floven seninkide mi doktora yapio bzmkide basladi haftanin 4 gunu aksam derslere gidiyo daha 2. Hfta OLMASINA ragmen proje mAkale vs hc konusamioruz biZe gel onumDeki hafta bulusalim yakin da oturuoruz dertlesirz çekiştiririz bzmkileri
@oslew panduflariniz cok gZl bende kapali ayakkabı Bakcam bide panduf alim bari
Sağol canım. Valla bu gidişle sen daha çok şehir gezersinEvlendgmz sene yuksek lisansa baslamsti balayindan geldgmz gun basladi aksam okula gtmeye bu okuma askı beni deli edio bu doktoram bitsin yurtdsna 2 sene gdp bide orda yapckmis tabi bzde pesinden
evet canım saat yazan yer. Apple ın kol saatleri var ya. Telefonla senkronize edilen onun uygulaması. Keşfet kısmında varmış. Bende bakmamıştımda gökçe rastgele bakarken açıyo nasıl beceriyosa.Kilosu kaç ki ?normalse eğer çok zorlamadan tiksindirmeden sevebilecegi şeyleri bularak deneseniz. Oğlum da aç dahi olsa istisnasız ilk kaşıkta ağzını kapatıp suratını çevirir. Ben sadece dudağını değdirip tadına bakmasını sağlar sonra yediririm. Sizinki de tadına bakıp mı yemiyor yoksa hiç mi ağzını açmıyor ?
Bence erkekler kadınların herşeyi becerebileceklerini düşündükleri için bu kadar rahatlar. Ayrıca ben msjın içeriginden çok karşı tarafın bunu anlayabilecegini merak ediyorum. Yani sadece okuyup geçer mi yoksa kendini bi yoklar mı.
Ay çok geçmiş olsn. İnan ne kadar dikkat etsekte olmuyor. En tehlikeli zamanları. İyi ki gözüne denk gelmemiş.
Ya ne uygulaması ben hiç bilmiyorum. Saat yazan yer mi? Bide bende turkcell kullanıyorum ama paket bitimine yakın msj geliyor. Bende 9tl karşılıgında 1gb net satın alıyorum. Ay eve net bağlansada rahatlasam. Böylede bi video izleyemiyorsun.
Evt cnm viaport da var kipa
Malesef biberonda almiyor ama biberon icin hic ısrarcı olmadim. Bende biberonla devam sütü vermeyi denesemmi diyorum ama esim karsı cıkıyor bu saatten sonra biberona alıstırmak olmaz diyeCanım Allah yardımcın olsun ağzını açmıyor demişsin ya biberonla bebe bisküvisini sütte ezip versen
Ucu silikon olan pipetli sulukları deneseniz. Bebişlerimizin çopu 40 yıldır pipetle içiyomuş gibi içmeye başladılar. Belki sizdede işe yarar. Bir süre sonra alışanlarda çokMalesef
Malesef biberonda almiyor ama biberon icin hic ısrarcı olmadim. Bende biberonla devam sütü vermeyi denesemmi diyorum ama esim karsı cıkıyor bu saatten sonra biberona alıstırmak olmaz diye
Kilosu kaç ki ?normalse eğer çok zorlamadan tiksindirmeden sevebilecegi şeyleri bularak deneseniz. Oğlum da aç dahi olsa istisnasız ilk kaşıkta ağzını kapatıp suratını çevirir. Ben sadece dudağını değdirip tadına bakmasını sağlar sonra yediririm. Sizinki de tadına bakıp mı yemiyor yoksa hiç mi ağzını açmıyor ?
Şuan 9.5 kilo 76 cm. 10 aylıkken 10 kilo 100 gramdıkilo vermeye başlamasaydı bende bu kadar takmazdım. Benim kız tadı hosuna gitsede tadımlık yiyor bir iki kaşığı gecmisligimiz yok. Derdi memeyle tam bir tiryaki dışarı çıktığımızda bile eli sürekli gögsumde her dakika emmek istiyor
Bence erkekler kadınların herşeyi becerebileceklerini düşündükleri için bu kadar rahatlar. Ayrıca ben msjın içeriginden çok karşı tarafın bunu anlayabilecegini merak ediyorum. Yani sadece okuyup geçer mi yoksa kendini bi yoklar mı.
Ay çok geçmiş olsn. İnan ne kadar dikkat etsekte olmuyor. En tehlikeli zamanları. İyi ki gözüne denk gelmemiş.
Ya ne uygulaması ben hiç bilmiyorum. Saat yazan yer mi? Bide bende turkcell kullanıyorum ama paket bitimine yakın msj geliyor. Bende 9tl karşılıgında 1gb net satın alıyorum. Ay eve net bağlansada rahatlasam. Böylede bi video izleyemiyorsun.
Evt cnm viaport da var kipa
Saolun yarın hemen bitane alıp deneyeyimUcu silikon olan pipetli sulukları deneseniz. Bebişlerimizin çopu 40 yıldır pipetle içiyomuş gibi içmeye başladılar. Belki sizdede işe yarar. Bir süre sonra alışanlarda çok
Bizimki sünger :) bende çok baktım yok pamuk yatak yok o yok bu en son sünger yaptırdımKizlar bebislerinizin yatagi visconmu latexmi yari ortopedikmi sanirim kizima bazali yatak alabilicez taksitle ama hangisi iyi bilemedim bide hangi marka tabi
Bazalı derken büyük tek kişilik mi alıcaksın bende bakıyorum ikeada hoşuma giden var ama önünde tek korkuluk var yeterli mi onu bilemedim bi de eğer bazaya ihtiyacın yoksa altı açıklardan al ilerde sepetle falan oyuncak konur falan ben öyle düşünüyorum ya da altı çekmeceliKizlar bebislerinizin yatagi visconmu latexmi yari ortopedikmi sanirim kizima bazali yatak alabilicez taksitle ama hangisi iyi bilemedim bide hangi marka tabi
Bazalı derken büyük tek kişilik mi alıcaksın bende bakıyorum ikeada hoşuma giden var ama önünde tek korkuluk var yeterli mi onu bilemedim bi de eğer bazaya ihtiyacın yoksa altı açıklardan al ilerde sepetle falan oyuncak konur falan ben öyle düşünüyorum ya da altı çekmeceli
"Eksik kalmayayım" zaten sana yaptığım pastı ve anında gole çevirdin
Sağol Canım aman Ateş olmasın da. Bu arada ya bak aklımdaydı cold mix unuttum onu söylemeyi neyse yarın sabahtan onu da alayım eksik kalmamalıyım
Oy çok geçmiş olsun ama kendini suçlama. Azad geçen gün eşimle benim gözümüzün önünde düştü kafasını orta sehpanın köşesine vurdu. Bazen yanında olsan da onların yaramazlık hızına yetişemezsin. Allah korumuş ama valla sivri yer göze zarar vermemiş
Gecmis olsun canm Allah beterinden korusunCok sağolun kizlar simdi keyfi yerine geldi cok şükür
benim ki türkcel. Video açık olunca çok geldi sanırım. Paket bitti diye msj gelince farkettim. Msjda hemen gelmiyodur büyük ihtimalle. Gelene kadar da 100 lirayı geçmiş[/QUOTE]ay evet. Ben gökçüşüme o parayla çok güzel şeyler alabilirdim içim gitti
Seninki daha çokmuşbendr öyle bi aşmıştı. Ama çok azdı. Bi daha olmasın diye türkcelin uygulamasını indirmiştim. Ne kadar dk mb falan kaldığını gösteriyo. Ama bu birden bitince anlayamadım
Uyku tulumundan bahsedilmiş.ben geçen yıl İdil bebenin kollu bacaklı olanını aldım. Çok terletti. Birde uyuz kadın kesinlikle terletme yapmaz diye satmıştı. Bu yol alırsam kesinlikle İdil bebenin almicam.
En yakın arkadaşımdan biri resmen içine sinmeyen bi adamla nişanlanmak üzere. Ve ben onu azıcık tanıyosam ailesini mahçup etmemek için evlenirde. Diğer arkadaşımla ne yapacağımızı şaşırdık.
Yüzük takılmasını askerlik sonrasına ertele dedim bi kaç kez. En azından o süre zarfında birbirlerini daha iyi tanırlar diye ama çocuk çok ısrarcı.
Kendimi kötü hissediyorum çübkü arkadaşımın konyada kalma sebebi benim. Ben olduğum için geldi yerleşti. Burda kalmak istiyo.
Sık boğaz etmek istemiyorum. Ama evliliğin ne kadar ciddi bişey olduğunu anlatamıyorum bir türlü.
Ailesini arayıp tereddütü olduğunu söylesem onlar askerden önce istemiyoruz falan deseler olur mu ki ya. Kafamdan bin türlü şey geçiyo
Bi de size şeyi söylücektiö unuttum 2 hafta oluyo heralde alalı şok a o ip çekmeli lüçük doğrayıcılar varya onlqrdan gelmişti aldım acayip güzel çıktı çok rahat ettim soğan biber domates ne istiyosanız çekebiliyosunız ve 12 liradı bulursanız alın derim
Kizlar bebislerinizin yatagi visconmu latexmi yari ortopedikmi sanirim kizima bazali yatak alabilicez taksitle ama hangisi iyi bilemedim bide hangi marka tabi
ilk doğduğunda daha ilgiliydi. Sonra iş yeri değişti işi zorlaştı üstüne doktoraya başladı derken biz geri planda kaldık. öyle olunca annemde daha uzun kalmaya başladım. O da ayrı sorun.cevap yazmadı akşam geç geldi. toplantısı varmış. Hatfi sizi dışarı çıkarayım ata nın ihtiylarını alalım yemek yiyelim dedi. Bir aydır çocuğun kıyafetleri lüçüldü ihtiyaçları var diyorum. Neyse çıktık yemek yedik ben alışveriş yaptım o atayla ilgilendi. Trip atıyor bakalım patlamasını bekliyorum daha ne yapmam lazım sana yaranmak için diye başlar. belki de o haklıdır bilmiyorum
Kizlar.hepinize.cok teşekkür ederim gozunun alti sisti vurdugu yer kanadi kabuk tutacak sanirim kasina dogruda sis ve mosmorpufpuff un dedigi kremi almam gerek artık
Kızlar bu vicco ayakkabıdan anadolu yakasında varmıdır ? Bilen var mı? Bide her çocuk mağazasında olur mu ki ?
O an aklima gelmedi canim sonrada eve gelince aglamaktan sizdi sma alicam inşallahValla güzelin,olaylar anlattığın gibiyse kocan baya baya haksız..ama bilerek mi yapıyor da umursamıyor yoksa bilmeden mi yapıyor o önemli..bunuda en iyi analiz edecek olan sensin tabiki..
Aaay keşke hazırda olsaydı ya da bugün alsaydın..
Ümraniye canpark avm'de var canım..hatta oraya gelicek olursan haber ver bana çok yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?