2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bacilarim nasilsiniz ?
Cinsiyetimiz degisti 2. pasami bekliyorum ...
12-15. haftalarda kiz denildi 18+5 deyiz bugun erkek denildi
ay en korktuğum şeydi cinsiyeti yanlış öğrenmek:)) hele doğum anına kadar kız denilip erkek doğanlarıda duyunca iyice korkmuştum. Sen yine erken öğrenmişsin :))

Kızlar sacimi böyle yaptırsam bana yakışır mu ?
ben hiç anlamam bu boya işinden bende siyah dışında ( onuda hint kınasıyla aaçı besleyen yağları karıştırmıştım) hiç boyamadım saçımı

Dun baska bi dr daha gittik elifin ayagini tekrar gösterdik emin olmak istedik iyi oldugundan. Dr ayaginda eklem gevsekligi oldugunu soyledi genetik dedi. Esimin ve benim bilegimizi kontrol etti esimin bilegi gevsekmis babasina cekmis alti ay sonra kontrol dedi

Ligament laksitesi yani eklemde bag gevsekligi kizimin ayagindaki hastalik

Canim ben boyayi sevmiyorum dogal olani en guzeli gibi geliyor tabi tercih senin
Bende hiç boyatmadim ki :) ondan kararsızım.
Canim buradan tam olarak nasıl olur sana gözümde canlandiramadim ombre düşünüyorsun sanırım kendi saçının rengine göre uygun olabilecek bir sac rengi olursa daha doğal olur bu da olabilir belki bilemedim
Ya bende bilemedim ki. İşyerindekiker bana çok yakışacağını ve bir değişiklik yapmam gerektigini söylüyor. Ama ben daha önce hiç boyatmadim ve tedirginim.

Kızlar sacimi böyle yaptırsam bana yakışır mu ?

Canm hic boyatmadiysan isilti yaptr bence uclarina.bu cok sari sanki.benmkinin uclarini da bikac ton actilar sadece.diplerini boyatmadm kendi rengi.dip boyasiyla ugrasamam bi de.

azerikizi91 hayırlı ve sağlıklı olsun. İki tane dağ gibi oğlun olur işte arkanda yaşlandığında ama tabi bu iki tane de gelin demek vay haline

Vuhuu iki gelin
Emre icin de kiz diyolardi 16. haftada erkek dedi doktor

canim arkadaşlarının memnun olduğu bir kuaför varsa ona git iyi bir kuaför en uygununu yapacaktır sende doğal mi yoksa biraz daha gösterişli birseymi istediğini söylersin ona gore yapar

Bu arada ablam da hamile:)iki dusuk yapti demstm hatirlyosunuzdur belki. 6 haftalikmis kan pihtilasmasi oldgu icin her ay karindan igne yapcklar ve aspirin kullanck.Allah kucagina almayi nasip eder insallah saglikla:)
hayırlı olsun canim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu arada ablam da hamile:)iki dusuk yapti demstm hatirlyosunuzdur belki. 6 haftalikmis kan pihtilasmasi oldgu icin her ay karindan igne yapcklar ve aspirin kullanck.Allah kucagina almayi nasip eder insallah saglikla:)
Ay çok sevindim inşallah sağlıkla doğurup büyütür.
isimdeyimgucumdeyim Can'ım ben de esmer olduğum için boya yaptıramamıştım ama uçlarına ışıltı hoş durdu yaptırdım. Aslında aklımda kızıl var yine. Ben seneler önce kızıldım ve yine aklım ona gidiyor. Hatta bulursam fotomu koyayım avatara bi oylama yapalım

Dün annem aradı annenin komşusunun kızı doğum yapmıştı bugün bebek mevlutu varmış annem gelirsin dedi annemlerin yan apartmanında oturuyor çocukluğumuzdn beri komşumuz annem bugün annaneme gitti sıra annemdeydi annem yoktu kardesimle konuştuk sabahtan beri kostur kostur hazırlanıp gittim doğum yapan kız kapıyı acti beni görünce ayy ablacim ben seni çağırmayı unuttum anneme de birşey demedim çok utandım şu anda dedi valla annemde beni çağırdığını söyledi dedim gulduk bir süre bu annem var ya tuhaf kadın vallahi neyseki kızı severim samimi ve içten biri unutmuş anlayışla karsiladim kızı tanimasam kizardim anneme

Doğal olsun isterim. Hatta boyatmayi isteyip istemediğimden bile emin değilim.

Kızlar kızıl kısa saçlı halim avatarda o mu yoksa ig de gördüğünüz koyu saçlı halim mi??

Kızlar kızıl kısa saçlı halim avatarda o mu yoksa ig de gördüğünüz koyu saçlı halim mi??
Kizil sac daha bi cekici duruyo canim yakismis bende onceden kizila boyamistim hem de rengi de kesimide boyleydi dun aksam benim aklima da geldi acaba kizila bi cilginlik yapip boyasam diye bu foto kanima girdi resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…