2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kizlar ben kizima hep pamuklu giydiriyordum bugun pijama gibi takim aldim % 20 polyester varmis eve gelince farkettim etiketinide soktuk napcam şimdi?
canım zararlı bişey değil poliester. Sıcak tutar ama suyu çekmez. O yüzden terletebilir. Gerçi %20 ymiş terlesede pamuk kısmı emer. Birde içine zıbın falan giyiyodur illa ki. ama sen yinede çok soğuk olmadığı dönemlerde giydirmemeye çalışsan daha iyi olur bence.

kuzum ya kusmaları çok fena oluyo midesi almadı demekki. İyidir inşallah şimdi

Sağol Canım da işte kedın milleti rahat durmuyo illa oynayacam saçımla :)))
Bnde çok oynadim saclarmla kizl siyah mavi siyah komple platin bile yaptm ama en çok çikolata kahveyi sevmistm. Yne balyajliym şuanda gordgun gbi ama sürekli kahve isteğim var buaralar.

isimdeyimgucumdeyim geçmiş olsn cnm distr diyoruz valla sürekli yedigide dokunmus olablir. İnşallah usutmemistr valla havalar çok korkutuyo beni. Buaksam birden yamuldum bende modem bulaniyo burnm falan tikandi. yazdan direk kisa geçtik

Canim gökçenin bu defa diş değil. Gece üstünü açıyor havalar soğudu, panduf almak lazım yerler soğuk. Üşüttü.
Arka dişlere bakarken çok ısırmışlîğî var gökçenin bugün baktım köpek dişine kabarık ama cikmamis ve bayadir öyle. İkinci azilar bakiyim dedim ama isircak diye korma korkarım bakıyorum görmeniz lazım. Nasıl korkuttuysa be i sıpa. Diş çıkarırken kaka kokar mi ki? Rengi değişebiliyormuş ama kokusunu duymamistım. Hayırlısıyla bi ciksaydi şu dişler

Kizlar ben kizima hep pamuklu giydiriyordum bugun pijama gibi takim aldim % 20 polyester varmis eve gelince farkettim etiketinide soktuk napcam şimdi?
Bnce madem kopardn etiketi bi dene terletirse giydirmezsin. Altina zibin giydirirsn ceksn terini ama %20den bisey olmaz diye düşünüyorum

İnşallah canım. Kustuktan yarım saat kirk beş Dakka sonra 160 ml mama içip uyudu. Keyfide yerindeydi.

CanimEce de elini boğazına kadar söküp ögurtuyor kendini uykusuzlugumuz da tavan yaptı yine bir de kakasi çok kötü kokuyor ben yediklerinden mi diye dusunuyordum ve bizim arkada azilarimiz beyaz nokta şeklinde ust tarafta ben de dişe bağlıyorum durumunu hi birde istahsiz dunden beri ağzını acmiyor hic
Bizde de 8 dış var canim daha emzirmeyi kesmeye bayağı var sanırım ama diş olayı tamamlandıktan sonra emmeyi biraktirirsam daha rahat olacagini dusunuyorum
geçmiş olsun canim

isimdeyimgucumdeyim gecmis olsun bi nane icirsen iyi gelir belki midesine
Düşündüm ama yapmadım çok içmiyor. Ramazan bayramında da kusmuştu nane limon yapmıştım kaşıkla zar zor icirmistim.

kuzum ya kusmaları çok fena oluyo midesi almadı demekki. İyidir inşallah şimdi
Hiç böyle kusmamıştı sanırım. Birde etrafta gökçenin küçükleri vardı onları yerleştiriyordum onlarda battı Kustuktan sonra rahatladi sanırım keyfi yerindeydi mama içip uyudu.
Aynen canım. Gecede hep üstünü açıyor. Yerlerde soğuk çorap çokta sıcak tutmuyo ayağını tabi ne kadar dikkat etsemde yerlere oturuyor. Üşüttü sanırım. İnşallah bi daha kusmaz.

Sağol canım.

Seninkiler güzel duruyor aslında ombre gibi duruyor
Bizimkinin her dişte anormal kokuyor geçmiş olsun Gökçe ye de

Aynı azadı anlatmışsın canım

isimdeyimgucumdeyim gecmis olsun canim usutmustur vuyuk ihtimal bugun sabah nehir de cok kustu uynaninca iki kere kahvalti hazirliyodum bi yere kistu bide mama sandalyesine oturttum iceriden onluk aliyim diye gittim geldigimde mama sandalyaesinin ustune kusmustu esim yanindaydi ama ama ustunu acmis bide zibinin cit citi acilmis buyuk ihtimal ondan oldu

Havabirden soğudu hastalıklar kapıda bende çok korkuyorum hasta olcak vdiye zaten dişlerde grip oluyo bi de ekstra olursa yandık bu ay doktor kontrolu var sorcaö vitamin takviyesi falan önercekmi bakalım

Havabirden soğudu hastalıklar kapıda bende çok korkuyorum hasta olcak vdiye zaten dişlerde grip oluyo bi de ekstra olursa yandık bu ay doktor kontrolu var sorcaö vitamin takviyesi falan önercekmi bakalım
Ece 3 gundur sabaha kadar doğru düzgün uyumadigi için eşim bugün beni aradı bu çocuğun bir rahatsizligimi var ben seni görüyorum sabaha kadar ayaktasin çok üzülüyorum doktora goturelim normal olmayan birşey var dedi ben de buradaki bazı bebeklerin de Ece gibi uyumadigini diş olabileceğini söyledim rahatladı biraz bize doktor şu zaman gelin demedi biz de en son 1 yasında gitmistik hastaydı o zaman vitamin vermişti ben pek kullanmadim dolapta duruyor ama kışın kullanmak istiyorum bağışıklığı zayıflatabilir diş soğuk hava falan

Yazdığınız seyleri okuyunca çok tanıdık geldi bir çoğu diş belirtisi. Çok yıpratıcı bir süreç.

Aynen canim çok yıpratıcı gerçekten bugün yataktan kalkamadim duş aldım kahve içtim öyle kendime gelebildim
Arda'nın uykusu normalde düzenli olasına rağmen azı ve köpek dişlerini çıkartırken etinden et kopartıyorlar gibi ağlayıp uyanıyordu sürekli.

Bnce madem kopardn etiketi bi dene terletirse giydirmezsin. Altina zibin giydirirsn ceksn terini ama %20den bisey olmaz diye düşünüyorum
Sagolun kizlar hava soguk olunca giydiririm artik altina yarım kollu zibin giydiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…