canım zararlı bişey değil poliester. Sıcak tutar ama suyu çekmez. O yüzden terletebilir. Gerçi %20 ymiş terlesede pamuk kısmı emer. Birde içine zıbın falan giyiyodur illa ki. ama sen yinede çok soğuk olmadığı dönemlerde giydirmemeye çalışsan daha iyi olur bence.Kizlar ben kizima hep pamuklu giydiriyordum bugun pijama gibi takim aldim % 20 polyester varmis eve gelince farkettim etiketinide soktuk napcam şimdi?
kuzum ya kusmaları çok fena oluyoKızlar gökçe acayip bi şekilde kustu. Oynuyordu birden aglaya ağlaya kucağıma geldi. Ne oldu kızım derken sabahtan beri ne yediyse cikardi. Zaten bugün çok bi iştahı yoktu. İkimizin üstü başı halı battı. Tam temizlendik bu seferde heryerimiz kaka. Banyoya sokup belden aşağısını bi güzel yıkadım. Mama icirmeye tırsıyorum.
Bnde çok oynadim saclarmla kizl siyah mavi siyah komple platin bile yaptm ama en çok çikolata kahveyi sevmistm. Yne balyajliym şuanda gordgun gbi ama sürekli kahve isteğim var buaralar.Sağol Canım da işte kedın milleti rahat durmuyo illa oynayacam saçımla :)))
Canim gökçenin bu defa diş değil. Gece üstünü açıyor havalar soğudu, panduf almak lazım yerler soğuk. Üşüttü.Ya ben de azadın bu dönem hallerinden sonra yine diştir diş diye gezinmeye başladım, bence Gökçe'nin de öyle. Oğlum da geçen elini ağzının köküne kadar sokup kusturfu kendini. Eli sürekli ağzının arkaşarında. Acaba azılar mı diyorum ben de. Hem hastalığı hem huysuzluk ve uykusuzluğu hem de ağzından çıkmayan eli dişmiş gibi geldi. Bi de feci kokmaya başlayan kakası. Ağzını da açmıyor ki. Siz Nasıl gördünüz arka dişleri yahu.
Bnce madem kopardn etiketi bi dene terletirse giydirmezsin. Altina zibin giydirirsn ceksn terini ama %20den bisey olmaz diye düşünüyorumKizlar ben kizima hep pamuklu giydiriyordum bugun pijama gibi takim aldim % 20 polyester varmis eve gelince farkettim etiketinide soktuk napcam şimdi?
İnşallah canım. Kustuktan yarım saat kirk beş Dakka sonra 160 ml mama içip uyudu. Keyfide yerindeydi.Canım senin okulun belli olmadan nasıl nerede çalışacaksın. Ben ilçe emrine atandim eş durumundan . Okulum yok. Çarşamba günü başlama yaptım ama daha ses soluk çıkmadı evde oturdum iki gündür. Haftaya ne olacak bilmiyorum. Açık yokmuş sınıf ogretmenliginde. Görevlendirme de istemiyorum aslında kötü bir yer olursa itiraz etme hakkımız var diye biliyorum. Norm fazlalarini yer açıp tercih yaptırıp atamaları lazım. Sen de şu an kadrolu olarak Ataman yapılmazsa görevlendirme olursan rapor al bence zaten gidecegin yerde kalıcı olmuyorsun. Karışık işler bu işler ya.
Canım ya çok geçmiş olsun. Allah gözünü korumuş. Beterinden korusun inşallah
Zaten anne sütü eşittir uykusuz geceler. Dişlerin ağrısını hafifletmek için yapıyorlar aslında. Dediğin gibi diş olayı bitince kesmek lazım sütten ama bizim daha 7 dişimiz var. Ne zaman biter Allah bilir
Cimcime yaa, bir de herseye gülüp egleniyorlar :)
Hayırlısı olsun canım, sağlıklı olsun da Ali Yasin için iyi olmuş. Yine de insan çok şaşırır eminim
Sağ salim kucağına alsın bebeğini inşallah. Çok sevindim canım
Canım bence kızıl sana çok yakısiyormus ayrıca çok iddialı. Şimdiki halin de güzel tabi daha doğal daha sade. Bence bi değişiklik yapmak gerek
Canım benim yaa, geçmiş olsun çok. Havalar dengesiz iyice bizim de dengeler bozuluyorİnşallah tek seferlik olur da tekrarlamaz
CanimEce de elini boğazına kadar söküp ögurtuyor kendini uykusuzlugumuz da tavan yaptı yine bir de kakasi çok kötü kokuyor ben yediklerinden mi diye dusunuyordum ve bizim arkada azilarimiz beyaz nokta şeklinde ust tarafta ben de dişe bağlıyorum durumunu hi birde istahsiz dunden beri ağzını acmiyor hicYa ben de azadın bu dönem hallerinden sonra yine diştir diş diye gezinmeye başladım, bence Gökçe'nin de öyle. Oğlum da geçen elini ağzının köküne kadar sokup kusturfu kendini. Eli sürekli ağzının arkaşarında. Acaba azılar mı diyorum ben de. Hem hastalığı hem huysuzluk ve uykusuzluğu hem de ağzından çıkmayan eli dişmiş gibi geldi. Bi de feci kokmaya başlayan kakası. Ağzını da açmıyor ki. Siz Nasıl gördünüz arka dişleri yahu.
Bizde de 8 dış var canim daha emzirmeyi kesmeye bayağı var sanırım ama diş olayı tamamlandıktan sonra emmeyi biraktirirsam daha rahat olacagini dusunuyorumCanım senin okulun belli olmadan nasıl nerede çalışacaksın. Ben ilçe emrine atandim eş durumundan . Okulum yok. Çarşamba günü başlama yaptım ama daha ses soluk çıkmadı evde oturdum iki gündür. Haftaya ne olacak bilmiyorum. Açık yokmuş sınıf ogretmenliginde. Görevlendirme de istemiyorum aslında kötü bir yer olursa itiraz etme hakkımız var diye biliyorum. Norm fazlalarini yer açıp tercih yaptırıp atamaları lazım. Sen de şu an kadrolu olarak Ataman yapılmazsa görevlendirme olursan rapor al bence zaten gidecegin yerde kalıcı olmuyorsun. Karışık işler bu işler ya.
Canım ya çok geçmiş olsun. Allah gözünü korumuş. Beterinden korusun inşallah
Zaten anne sütü eşittir uykusuz geceler. Dişlerin ağrısını hafifletmek için yapıyorlar aslında. Dediğin gibi diş olayı bitince kesmek lazım sütten ama bizim daha 7 dişimiz var. Ne zaman biter Allah bilir
Cimcime yaa, bir de herseye gülüp egleniyorlar :)
Hayırlısı olsun canım, sağlıklı olsun da Ali Yasin için iyi olmuş. Yine de insan çok şaşırır eminim
Sağ salim kucağına alsın bebeğini inşallah. Çok sevindim canım
Canım bence kızıl sana çok yakısiyormus ayrıca çok iddialı. Şimdiki halin de güzel tabi daha doğal daha sade. Bence bi değişiklik yapmak gerek
Canım benim yaa, geçmiş olsun çok. Havalar dengesiz iyice bizim de dengeler bozuluyorİnşallah tek seferlik olur da tekrarlamaz
geçmiş olsun canimCanim gökçenin bu defa diş değil. Gece üstünü açıyor havalar soğudu, panduf almak lazım yerler soğuk. Üşüttü.
Arka dişlere bakarken çok ısırmışlîğî var gökçeninbugün baktım köpek dişine kabarık ama cikmamis ve bayadir öyle. İkinci azilar bakiyim dedim ama isircak diye korma korkarım bakıyorum görmeniz lazım. Nasıl korkuttuysa be i sıpa. Diş çıkarırken kaka kokar mi ki? Rengi değişebiliyormuş ama kokusunu duymamistım. Hayırlısıyla bi ciksaydi şu dişler
Düşündüm ama yapmadımisimdeyimgucumdeyim gecmis olsun bi nane icirsen iyi gelir belki midesine
Hiç böyle kusmamıştı sanırım. Birde etrafta gökçenin küçükleri vardı onları yerleştiriyordum onlarda battıkuzum ya kusmaları çok fena oluyomidesi almadı demekki. İyidir inşallah şimdi
Aynen canım. Gecede hep üstünü açıyor. Yerlerde soğuk çorap çokta sıcak tutmuyo ayağını tabi ne kadar dikkat etsemde yerlere oturuyor. Üşüttü sanırım. İnşallah bi daha kusmaz.Bnde çok oynadim saclarmla kizl siyah mavi siyah komple platin bile yaptm ama en çok çikolata kahveyi sevmistm. Yne balyajliym şuanda gordgun gbi ama sürekli kahve isteğim var buaralar.
isimdeyimgucumdeyim geçmiş olsn cnm distr diyoruz valla sürekli yedigide dokunmus olablir. İnşallah usutmemistr valla havalar çok korkutuyo beni. Buaksam birden yamuldum bende modem bulaniyo burnm falan tikandi. yazdan direk kisa geçtik
Sağol canım.CanimEce de elini boğazına kadar söküp ögurtuyor kendini uykusuzlugumuz da tavan yaptı yine bir de kakasi çok kötü kokuyor ben yediklerinden mi diye dusunuyordum ve bizim arkada azilarimiz beyaz nokta şeklinde ust tarafta ben de dişe bağlıyorum durumunu hi birde istahsiz dunden beri ağzını acmiyor hic
Bizde de 8 dış var canim daha emzirmeyi kesmeye bayağı var sanırım ama diş olayı tamamlandıktan sonra emmeyi biraktirirsam daha rahat olacagini dusunuyorum
geçmiş olsun canim
Seninkiler güzel duruyor aslında ombre gibi duruyorBnde çok oynadim saclarmla kizl siyah mavi siyah komple platin bile yaptm ama en çok çikolata kahveyi sevmistm. Yne balyajliym şuanda gordgun gbi ama sürekli kahve isteğim var buaralar.
isimdeyimgucumdeyim geçmiş olsn cnm distr diyoruz valla sürekli yedigide dokunmus olablir. İnşallah usutmemistr valla havalar çok korkutuyo beni. Buaksam birden yamuldum bende modem bulaniyo burnm falan tikandi. yazdan direk kisa geçtik
Bizimkinin her dişte anormal kokuyorCanim gökçenin bu defa diş değil. Gece üstünü açıyor havalar soğudu, panduf almak lazım yerler soğuk. Üşüttü.
Arka dişlere bakarken çok ısırmışlîğî var gökçeninbugün baktım köpek dişine kabarık ama cikmamis ve bayadir öyle. İkinci azilar bakiyim dedim ama isircak diye korma korkarım bakıyorum görmeniz lazım. Nasıl korkuttuysa be i sıpa. Diş çıkarırken kaka kokar mi ki? Rengi değişebiliyormuş ama kokusunu duymamistım. Hayırlısıyla bi ciksaydi şu dişler
Aynı azadı anlatmışsın canımCanimEce de elini boğazına kadar söküp ögurtuyor kendini uykusuzlugumuz da tavan yaptı yine bir de kakasi çok kötü kokuyor ben yediklerinden mi diye dusunuyordum ve bizim arkada azilarimiz beyaz nokta şeklinde ust tarafta ben de dişe bağlıyorum durumunu hi birde istahsiz dunden beri ağzını acmiyor hic
Bizde de 8 dış var canim daha emzirmeyi kesmeye bayağı var sanırım ama diş olayı tamamlandıktan sonra emmeyi biraktirirsam daha rahat olacagini dusunuyorum
geçmiş olsun canim
Hatta senin yazdıklarını eşime söyledim yanimdaydi okurken o da ayni Eceyle dedi şu dişler tamamlansa da rahatlasak artık çok zorluyor gerçektenAynı azadı anlatmışsın canım
Ece 3 gundur sabaha kadar doğru düzgün uyumadigi için eşim bugün beni aradı bu çocuğun bir rahatsizligimi var ben seni görüyorum sabaha kadar ayaktasin çok üzülüyorum doktora goturelim normal olmayan birşey var dedi ben de buradaki bazı bebeklerin de Ece gibi uyumadigini diş olabileceğini söyledim rahatladı biraz bize doktor şu zaman gelin demedi biz de en son 1 yasında gitmistik hastaydı o zaman vitamin vermişti ben pek kullanmadim dolapta duruyor ama kışın kullanmak istiyorum bağışıklığı zayıflatabilir diş soğuk hava falanHavabirden soğudu hastalıklar kapıda bende çok korkuyorum hasta olcak vdiye zaten dişlerde grip oluyo bi de ekstra olursa yandık bu ay doktor kontrolu var sorcaö vitamin takviyesi falan önercekmi bakalım
Ben ilk hamileyim dediğinde erkek hissetmiştim canım. Hayırlı olsun.Bacilarim nasilsiniz ?
Cinsiyetimiz degisti 2. pasami bekliyorum ...
12-15. haftalarda kiz denildi 18+5 deyiz bugun erkek denildi
Aynen canim çok yıpratıcı gerçekten bugün yataktan kalkamadim duş aldım kahve içtim öyle kendime gelebildimYazdığınız seyleri okuyunca çok tanıdık geldi bir çoğu diş belirtisi. Çok yıpratıcı bir süreç.
Arda'nın uykusu normalde düzenli olasına rağmen azı ve köpek dişlerini çıkartırken etinden et kopartıyorlar gibi ağlayıp uyanıyordu sürekli.Aynen canim çok yıpratıcı gerçekten bugün yataktan kalkamadim duş aldım kahve içtim öyle kendime gelebildim
canım zararlı bişey değil poliester. Sıcak tutar ama suyu çekmez. O yüzden terletebilir. Gerçi %20 ymiş terlesede pamuk kısmı emer. Birde içine zıbın falan giyiyodur illa ki. ama sen yinede çok soğuk olmadığı dönemlerde giydirmemeye çalışsan daha iyi olur bence.
Sagolun kizlar hava soguk olunca giydiririm artik altina yarım kollu zibin giydiririm.Bnce madem kopardn etiketi bi dene terletirse giydirmezsin. Altina zibin giydirirsn ceksn terini ama %20den bisey olmaz diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?