Ben üflemeyi öğretemedim bi türlü. Ama azimliyim öğretcem inşallahaaa öyle mi. Ben canparka hiç gitmedim. Bu yakaya giderim sık sık. Orasıda yakın mı sana. Ay valla ayarlayalım bigün.
Ay sinire bak :) bende arene verdim aldığı gibi çalmaya başladı. Ama bi kaçgündür azimle ters tutarak arkadan çalmaya çalışıyor.
Ben hep ikinci olursa aren için erkek kendim için kız istiyorum diyorum. Sizde de ali yasine oyun arkadaşı geliyor. Ne güzel. Hayırlısıyla kucağına alırsın inş.
Ay çok sevindim. Sağlıkla dünyaya getirir inş.
Bende burnuma piercin yaptırmıştım ama burnum bi türlü kabul etmedi. Her gece onu atmaya çalışıyordu. Bende azimle burnuma bant yapıştırıyordum tutsun diye. Ama içten öyle şiştiki dayanamayıp çıkardım. Sende böyle şeyler olmuşmuydu. Bide ben şimdi göbegime çok istiyorum ama eşim delen kişi bayan olmadan asla yaptıramazsın diyor.
Çok geçmiş olsn. Şimdi nasıl ? Sanırım üşütmüş gibi duruyor.
çok tatlı olmuş fıstık. Ben bayılıyorum böyle saça kız çocuklarında:)Eki Görüntüle 1647123 bizde palmiyelendik :)
kuzum benim ya.Beyzami yatirdim kizima corba yattim camasir astim uyandi emcek geri uykuya devam sizin bebislerde ogle uykusunda kwlkip emiyor mu
Ben üflemeyi öğretemedim bi türlü. Ama azimliyim öğretcem inşallah
çok tatlı olmuş fıstık. Ben bayılıyorum böyle saça kız çocuklarında:)
kuzum benim ya.
Gökçede biraz önce düştü.çok kızlıda düşmedi. Çenesini vurmadığı halde diş etleri kanadı üst tarafınağzında kanı görünce elim ayağım boşaldı.
Ben Ünv. Başladığım yıl deldirmiştim taaa doğuma kadar kullandım yani 13 yıl ve hiç sorun yaşamamıştım.aaa öyle mi. Ben canparka hiç gitmedim. Bu yakaya giderim sık sık. Orasıda yakın mı sana. Ay valla ayarlayalım bigün.
Ay sinire bak :) bende arene verdim aldığı gibi çalmaya başladı. Ama bi kaçgündür azimle ters tutarak arkadan çalmaya çalışıyor.
Ben hep ikinci olursa aren için erkek kendim için kız istiyorum diyorum. Sizde de ali yasine oyun arkadaşı geliyor. Ne güzel. Hayırlısıyla kucağına alırsın inş.
Bende burnuma piercin yaptırmıştım ama burnum bi türlü kabul etmedi. Her gece onu atmaya çalışıyordu. Bende azimle burnuma bant yapıştırıyordum tutsun diye. Ama içten öyle şiştiki dayanamayıp çıkardım. Sende böyle şeyler olmuşmuydu. Bide ben şimdi göbegime çok istiyorum ama eşim delen kişi bayan olmadan asla yaptıramazsın diyor.
aaa öyle mi. Ben canparka hiç gitmedim. Bu yakaya giderim sık sık. Orasıda yakın mı sana. Ay valla ayarlayalım bigün.
İştahı çok yok ama keyfi yerinde canım :)isimdeyimgucumdeyim gokce bugün nasil canim inşallah keyfi yerindedir
Kustuktan sonra beyza bikac gun pek yemez belki oyledir cok geçmiş olsun canimİştahı çok yok ama keyfi yerinde canım :)
Sağol canım şimdi iştahı hariç iyi :)aaa öyle mi. Ben canparka hiç gitmedim. Bu yakaya giderim sık sık. Orasıda yakın mı sana. Ay valla ayarlayalım bigün.
Foto foto:)güle güle giyAyın 14 unde düğün var nişan olmuştu ya eşimin yigeni onun düğünü bugün elbise aldım kızlar biraz dolaştım ama içime sinen bir elbise buldum ve abiye aldım pek sevmem abiyeyi ama sade şık bir abiye aldım
Evet çok zor oluyordu allah kolaylik versin ben tekrar izne ayrıldım ise başlayalı 9 ay oldu ama hala alisamayinca izin aldım tekrardanSelam herkese hep okuyorum ama hiç yazamıyorum..işe başlayınca az olan vaktim iyice azaldı..tam yazayım derken..
Bi de pazartesi sendromu var .. Kuzuyu bırakmak çook zor şimdiden uyuz oldum..@minnak hep yazardı ben izindeyken iyiki izindeyim derdim..bi de @ayşegül bahsederdi ben yine şükrederdim..ne yardan ne serden geçilmeyince böyle hüzünlü anneler ve bebeleri oluyo.
Neyse sağlıklı mutlu bi hafta diliyorum..yazamasamda hep burdayım
Sağol canim elbisemin etek boyu kesilecek almadim daha ama mağazada denerken eşim çekti resmimi avatara sigarsa kısa sure koyarimFoto foto:)güle güle giy
Cok yakismis canim güle güle giySağol canim elbisemin etek boyu kesilecek almadim daha ama mağazada denerken eşim çekti resmimi avatara sigarsa kısa sure koyarim
Sağol canim uzun tercih ettim o yüzden abiye oldu aslındaCok yakismis canim güle güle giy
Boyun kac bilmiyorum ama uzun boylu gorunuyosun canim sac makyaj ayakkabi tamamdirSağol canim uzun tercih ettim o yüzden abiye oldu aslında
1.68 canim boyum evet hepsi olunca tamamdırBoyun kac bilmiyorum ama uzun boylu gorunuyosun canim sac makyaj ayakkabi tamamdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?