• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
yazyagmuru yazyagmuru elbisen çok güzel çok şık. Güle güle giyin. Saçlarınıda dağınık topuz yaptırırsan dalgalı çok yakışır diye düşünüyorum.

@yaz yagmuru gule gule giyin yakismis. Dugun dedinde bu yaz dugunle gecti yaz bitti dugun bitmedi esimin ve benim kardeslerimin hepsi bu yaz evlenesi, nişanlanasi tuttu. Bu cumartesi kahramanmarasa gidecegiz yüzük takilacak 6 kasımda yine marasta dugun var yorulduk sehir sehir gezmekten bi de bebisle :KK43:

@yaz yagmuru gule gule giyin yakismis. Dugun dedinde bu yaz dugunle gecti yaz bitti dugun bitmedi esimin ve benim kardeslerimin hepsi bu yaz evlenesi, nişanlanasi tuttu. Bu cumartesi kahramanmarasa gidecegiz yüzük takilacak 6 kasımda yine marasta dugun var yorulduk sehir sehir gezmekten bi de bebisle :KK43:
Tesekkur ederim canim aynen yaz bitti düğünler bitmedi bizim kına burada olacak bir gün ara olacak düğün başka yerde 2.5 saatlik yol öğlende gidecekmisiz damat tarafı yemek verecekmis bayağı telaşlı olacak okulda açıldı zorlancaz

Kızlar bu elbisenin altına krem rengi ustunde gümüş rengi küçük taşları olan bir ayakkabim var lacivert ayakkabim var siyah ayakkabim var hangisi daha iyi olur birde elbise uyguna geldi kızlar 600 liradan 250 ye dusmus 200 liraya aldım sezon sonu ve tek kalmış bu elbise

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar bu elbisenin altına krem rengi ustunde gümüş rengi küçük taşları olan bir ayakkabim var lacivert ayakkabim var siyah ayakkabim var hangisi daha iyi olur birde elbise uyguna geldi kızlar 600 liradan 250 ye dusmus 200 liraya aldım sezon sonu ve tek kalmış bu elbise
Hepsi olur bence en rahat hangisiyde onu giy malum koşuşturmaca ve ece hiç durmucak :) çol güzelmiş elbisen gülegüle giy zayıf olunca hatun ne giyse yakışıyo :)

Hepsi olur bence en rahat hangisiyde onu giy malum koşuşturmaca ve ece hiç durmucak :) çol güzelmiş elbisen gülegüle giy zayıf olunca hatun ne giyse yakışıyo :)
Sağol canim ben de en rahat olanı secicem artık tabi topuklunun en rahatı hangisi olur orasida şüpheli:))

Bu saatte kitap kapladim güya hazır kap aldım ugrasmayayim diye büyük geldi kaplar uğraştım esimde yardım etti kitapları o tuttu ben kapladim en son kitapta gözleri kapalı tutuyordu her dersten 3 kitap var kapla kapla bitmedi 15 tane kap aldım 3 tane de kirtasiyeden almışlardı yine yetmedi siz dusunun :KK57:

Bu saatte kitap kapladim güya hazır kap aldım ugrasmayayim diye büyük geldi kaplar uğraştım esimde yardım etti kitapları o tuttu ben kapladim en son kitapta gözleri kapalı tutuyordu her dersten 3 kitap var kapla kapla bitmedi 15 tane kap aldım 3 tane de kirtasiyeden almışlardı yine yetmedi siz dusunun :KK57:
Ay bu benim kabusumdu. Evin büyük kızı olunca yüklendiğin angaryaların en beteri heralde. 3 tane kardeş defter kapla kitap kapla bir türlü bitmezdi.
Telli defterler çıktı rahat ettik derken bu sefer kitplar çoğaldı.
Allahtan büyüdüler artık da kitap kaplama işi bitti. Evliyim falan ama yine bana kalırdı diye korkum var nasıl içime işlediyse

Ay bu benim kabusumdu. Evin büyük kızı olunca yüklendiğin angaryaların en beteri heralde. 3 tane kardeş defter kapla kitap kapla bir türlü bitmezdi.
Telli defterler çıktı rahat ettik derken bu sefer kitplar çoğaldı.
Allahtan büyüdüler artık da kitap kaplama işi bitti. Evliyim falan ama yine bana kalırdı diye korkum var nasıl içime işlediyse
Zor gerçekten ben senelerdir biktim bu işten eşim de hiç beceremez yardım eder ama tek başına yapamaz dişi kuş herşeyi yaptığı gibi kitap kaplamayi da yapıyor Hoppa

Ayın 14 unde düğün var nişan olmuştu ya eşimin yigeni onun düğünü bugün elbise aldım kızlar biraz dolaştım ama içime sinen bir elbise buldum ve abiye aldım pek sevmem abiyeyi ama sade şık bir abiye aldım
Ben fotoyu kaçırmışım göremedim elbiseni ama içine sindiyse mutlaka güzeldir. İyi günlerde giy canım ;)

Kitap kaplama işi çok ugrastiriyor ama bitince de tertipli ve düzenli oluyor. Ellerinize sağlık valla. Sen çocuklara ufaktan ufaktan bu işi devret canım yoksa arkası kesilecek gibi değil. Sonu yokmuş gibi her sene başında üzerinde durulan bir konu :(

Maşallah sana güzellik :KK200:

Buarada hasta bebişlere geçmiş olsunu unutmuşum:KK43:( Allah şifa versin..
Bi de pufpuf oyun grubuna gittin mi sen? Merak ettim güzel bi fikir..gerçi ben ancak fikiri beğenirim , aktivitelere katılaman

Gruba daha bugün dahil oldum,saat 11 falandı sanırım..içeriğe bakarken gördüm,buluşma bugünmüş (pazar günü) 13:30'da..geç kaldım yani,gidemedim..ikinciye inşallah

hani elbise yaaa?göremiyorum..yükleyip sonra sildin mi?

Gökçenin sol alttan bi de sağ üstten 1. azı dişleri çıkmış:KK57:
Güldürüp bi dişleri kontrol edeyim derken gördüm. 7 tane dişimiz oldu.
Bende çocuk evini özledi diye huysuzluk ediyo diyorum. Meğer dişmiş
Artik disleri cikarken pek haberimiz olmu yor o cunku gostermiyorlar sipalar. Bende dun bi bakayim dedim aglamaya basladi alttan iki kopek iki azi daha cikmis da haberim yok bende bu cocuk niye huysuz istahsiz diyordum.
12 dişimiz oldu cogu cikti azi kaldi

Back
X