2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Tabi manken ler çikolata yemez

Ercefuryl aldık uyudu şimdi zeytinyağı aklımda sürecem inşallah

Yaa ama üç farklı eczanede sudorem dedi siz be kullanmıştınız pişik için
Canim trosyd+ bepanten karışımı kullandım ben ama mantar olmuştu çok kirmiziydi normalde de çok kaka yaptığında Hametan suruyorum hemen geciyor
Rica ederim canim inşallah alışır
evet canim bizimkiler büyük kıskançlık falan pek olmuyor yaş farkı az olunca daha zor ben de oğullarım küçükken zorlanmistim 4,5 yaş araları büyük oğlum çok kiskaniyordu kardeşini

Normalde kardesine cok bagli cok seviyor sadece ilgi recebin uzerinde yogunlasinca kiskaniyor. Ama gerçekten zor. Bugun teyzem sakayla karisik soylendi millet on tane büyütüyor iki cocukla napicaginizi sasirdiniz diye bende mi becereksizlik diyorum ama yok ya. Dedigin gibi ikiside kucuk totolari yeri görmüyor yaramazlik had safhada. Kvyle altli ustlu oturdugum icinde bi duzen kuramiyoruz malesef çok etkili olamiyorum cocuklarimin uzerinde. Zor bir surecten geciyorum bazen her yanim agriyor yorgunluktan yinede sonsuz sukrediyorum saglikli mutlu olduklari icin.

Ercefuryl aldık uyudu şimdi zeytinyağı aklımda sürecem inşallah

Yaa ama üç farklı eczanede sudorem dedi siz be kullanmıştınız pişik için
biz bepanthol kullandık pişik için çok iyi geldi geçirdi ondan önce başka şeyler kullandık işe yaramadı

Kızlar 28-29 ekim olursa gelebilirim gibi gözüküyo ama bebişli olsun lütfen ben azadı görmek istiyorum mesela zor olabilir bizim için ama olsun anayız bizzz anaaaa :) :)

K Keskek biZmkide cok kotu pişik olmuştu ishalden dr trosyd die ilac verdi gunde 2 kez gecti hemen cok gecms olsn

K Keskek A apriori11 @ayferzey çok geçmiş olsn kızlar. Umarım bi an önce düzelirler..

Bebislere geçmiş olsun, analara kolaylık versin rabbim

biz bepanthol kullandık pişik için çok iyi geldi geçirdi ondan önce başka şeyler kullandık işe yaramadı

Çok teşekkürler kızlar ya çok kötü kaka da hala devame diyo 10 oldu belki de 11 hatırlamıyorum artık yarında devam ederse dr a götürcem. trosyd al dedim eşime dedem kullanıyodu onu diyo bana, yarına randevu al o zamam dedim hastaneyi arıcak şimdi çok fena oldu yavrum ya her çiş yapışında ağlıyo

Zeytinyağı sürdüm daha çok kızardı sanki bi de sürünce çok ağladı daha çok yaktı galiba sudocrem sürdüm yine

Zeytinyağı sürdüm daha çok kızardı sanki bi de sürünce çok ağladı daha çok yaktı galiba sudocrem sürdüm yine
Ay canim ya kötü olmuş doktora gotur canim sen doktor durumuna gore bir krem verir ishalin neden olduğuna falan bakar inşallah geçer ishali pişik olması kötü olmuş

Desitinin morunu kullanmıştık biz de aklında bulunsun tekrar geçmiş olsun

Canim dr götür sivi kaybi fazla olmasin yarin sabah erkenden gidin ishalin sebebi bulunsun yazik kiyamam

Topikce bebekler hasta olmuş hasta olan bebeklere acil sifalar diliyorum. Ben mevsimlik degil direk kışlık kıyafet giydiriyorum gece cok soguk oluyor.

Bu kadar fazla kakaya hiç bir krem kâr etmez bence..en iyisi doktora götür canım,yazık çocuğun poposu,önü falan daha fazla kızarmasın..canı acımasın..

Hasta olan bütün bebisere cok geçmiş olsun hastaliklar yine basladi kisakollu giyseler usuyolar uzun kolluyla terliyorlar gece ustlerini ortmuyorlar hastalik kacinilmaz.oluyor tabi bide dis var

K Keskek ayrica bez baglamamani tavsiye ederim daha cabuk atlatir pisigi kulot giydir poposu hava alsin hem daha hizli iyilesir ishal de olsa kulot giydir canim ben nehir pisik oldugu zaman bez baglamam baglamadigim gibi de ishal de olsa kakasini da cisini de tutuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…