2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Topikce bebekler hasta olmuş hasta olan bebeklere acil sifalar diliyorum. Ben mevsimlik degil direk kışlık kıyafet giydiriyorum gece cok soguk oluyor.

Hasta olan bütün bebisere cok geçmiş olsun hastaliklar yine basladi kisakollu giyseler usuyolar uzun kolluyla terliyorlar gece ustlerini ortmuyorlar hastalik kacinilmaz.oluyor tabi bide dis var

A apriori11 @yaz yagmuru S Sevgidili5 @pilise ve topikteji tum hasta kuzulara cok gecmis olsun adini yazmadiklarim varsa kusra bakmasin yarim yamalak okuyom kizimdan dolayi
sağolun kızlar daha şimdi uyudu Ece keyfi yerinde fazla hareketli ama grip bayağı ve çok akmıyor burnunun içi dolu ben temizleyince çıkıyor şimdide coldmix damlatcam yastığına gece yardımcı olur nefes almasina

Ya kizlar sizin bebislerde bu kadar hareketlimi ya ordan oraya kostu en son normal yururken gitti kafayi kapiya carpti yumurta gibi sisti kesin yarinada mor olacak gozu zaten hala mor kafa goz mor geziyoruz biri gorse dovduk zanneder

Kızlar 28-29 ekim olursa gelebilirim gibi gözüküyo ama bebişli olsun lütfen ben azadı görmek istiyorum mesela zor olabilir bizim için ama olsun anayız bizzz anaaaa :) :)
Canım eve uzak bi yerde buluşacağımız için asla Azadla yola çıkmam ben. Nedenini @minnakkartal a sor anlatsın, adam oturmayı bilmiyor ve ben sürekli ayakta dolaşıp duruyorum. O yüzden sizinle tanışmaya geleceğim ben ve kesinlikle azadsız gelirim. Hem ne yapacan kara böcüğü görüp de

Ya kizlar sizin bebislerde bu kadar hareketlimi ya ordan oraya kostu en son normal yururken gitti kafayi kapiya carpti yumurta gibi sisti kesin yarinada mor olacak gozu zaten hala mor kafa goz mor geziyoruz biri gorse dovduk zanneder
Bugün avm de aldı başını gitti, gel dedikçe aksi yöne koştu. Arabasına oturtunca da bağırıyor

Bugün avm de aldı başını gitti, gel dedikçe aksi yöne koştu. Arabasına oturtunca da bağırıyor
Ayy canim cok dikkat et burdaki avm de sacma sapan taslik yer yapmislardi beyza oraya gircem koscam diye dustu umarim baska avmlerde boyle luzumsuz seyler yoktur ama anlasilan yaramazlik bu haziran bebislerine has bi ozellik

yok canim bizim bebisler yerinden kalkmaz hanim hanimcik otururyo sabahtan aksama kadar ben hatta nerdeyse eline dante baslayip verecem nehirin butun gun oturuyo diye

Ayrica cok gecmis olsun insallah morar falan olmaz uatteki meaajim icinde kusura bakma oyle bi yazmak gelmek geldi icimden

Ayrica cok gecmis olsun insallah morar falan olmaz uatteki meaajim icinde kusura bakma oyle bi yazmak gelmek geldi icimden
Biraz dalga gecer gibi hatta direk oyle olmus ama problem degil hergün bi tarafini carpmasindan cok yoruldum surekli kendimi sucluyorum bende oyuzden yazma geregi duydum

Biraz dalga gecer gibi hatta direk oyle olmus ama problem degil hergün bi tarafini carpmasindan cok yoruldum surekli kendimi sucluyorum bende oyuzden yazma geregi duydum
Dalga gecmek degil niyetim hepimuzin bebisler cok hareketli ayrica benim kizim da cok vuruyo ya massnin altina geciyo birden unutuyo hop bi ayaga dikiliyo kut basini vuruyi nasi agliyo az once masanin altindan oyuncagini ben aliyim dedim basim hafif degdi benim bile nasi agridi nehiri hic dusunemiyom ayrrica ben o mesajim da dalga gecmekti niyetim tum bebisler oyle ister haziran bebelerine mahsus ister olmasin ben daha 1 1.5 yaslarinda yerinde oturup oynayan annesinin her lafini dinleyen bi bebe gormedim ayrica varsa bile istisnadir ben sabah 9 da ayaga dikilip butun gum ayakta geciriyom nehir de oyle bi saniye durmuyo hatta gecen parkta kaydirakta merdivenlerden dusmustu bide dibinde oldugum halde kafasinin ustunde yuvarlanarak dustuama tutamadim cunku saniyelik anlik oluyo ben mesajimi seni kirmak icin yazmadim hatta tahmin de ettim kirilacagini hemen altina yazdim onceki.mesajimin

Problem degil canim kirilmadim yorgunluk bikkinlik hali hepimizi yordu bu sipalar

Az önce uyandı burnu çok tikanik ağladı nefes alamıyor ağlarken ogurmeye başladı ve balgam gibi birşeyler çıktı şimdi ayağımda yine ama bayağı hasta kızlar burnundan nefes alamıyor uyurken cekeyim diyorum elletmiyor hemen uyanıp ağlıyor

Evet canim Ece de hiç durmuyor şimdi yeni huyu tırmanma balkonda panjurlari tırmanıyor kapıyı acmiyorum artık küçük leğen falan alıyor mutfaktan ustune çıkıyor iki ayağıyla düşecek diye korkuyorum geçmiş olsun Beyzaya da Allaha emanetler ne kadar korusakta

engel olamıyosun ki canım ya. Ordan oraya koşturup duruyolar. Hele yürümeleri daha fenaymış. Benim şimdiden canım çıktı buraya da doğru düzgün bakamıyorum. Sizinkiler neredeyse aylardır yürüyolar. Allah kolaylık versin hepimize

amann en korktuğum şey.allahtan kış geliyo balkonda eskisi kadar oturulmaz. Ecede unutur inşallah

Annemlerin mahallede bi kadın var. Biri 6 biri 3 yaşında iki kızı var. Şimdide hamile erkek bebeği olacakmış. Bebeği olmayan bi akrabaları istedi diye 3 yaşında ki kızlarını onlara vermiş. 2 kızım var nasılsa diyo bi de. Ya insan nasıl verir çocuğunu başkasına. Onuda anlayamam ama hadi istemiyosundur hamileyken vereyim dersin doğurup evlatlık verirsin.
Ama ama insan gülüşünü görüp 3 sene yürümesine koşmasına hastalığına her şeyine şahit olup insan nasıl bırakır çocuğunu. Aklım almıyo. İnşalah çocuk bunu bi travmaya dönüştürmez

Ay uyuyamıyorum manyak mıyım neyim.bi saattir dolanıyorum ortalıkta

Eşimin yanına yattım. Gel canım her şey eğitim eğitimle her şey hallolur. Biz bunu yapabiliriz diyo
Çocuklarla kafayı bozduk. Adama uykuda bile rahat yok

Gökçede geçen gün küçük bir sandalyesi var. Onda ayağa kalktı düşmek üzereyken gördüm ama tutamadım çok kötü düştü. Allahtan koltuğun yumuşak yerine denk geldi ve o yavaslatti. Yavaşlamasa direk parkeye suratınin üstüne bay hızlı yapışacakti. Yavaşlamasina rağmen burnu morardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…