- 14 Ocak 2015
- 1.961
- 3.671
- 138
- 42
geçmiş olsun canım oturdukları yerde bile sakatlık çıkarıyolar kaldı ki yürürken koşarken zapdetmek imkansız artıkYa kizlar sizin bebislerde bu kadar hareketlimi ya ordan oraya kostu en son normal yururken gitti kafayi kapiya carpti yumurta gibi sisti kesin yarinada mor olacak gozu zaten hala mor kafa goz mor geziyoruz biri gorse dovduk zanneder
bebekli ve bebeksiz buluşma arasında ciddi fark var gerçekten :)) @oslew ama ne yalan söyliyip ben minik adamla tanıştığım için mutluyum:)) bu arada yere ve eşimin durumuna göre bende mirasız gelebilirimCanım eve uzak bi yerde buluşacağımız için asla Azadla yola çıkmam ben. Nedenini @minnakkartal a sor anlatsın, adam oturmayı bilmiyor ve ben sürekli ayakta dolaşıp duruyorum. O yüzden sizinle tanışmaya geleceğim ben ve kesinlikle azadsız gelirim. Hem ne yapacan kara böcüğü görüp de
ya ne desem bilemedim biz hepimiz görmemişler anne olmuş hissindemiyiz acaba ben hayatımda bu kadar haz aldığım başka bi sıfatım olduğunu bilmiyorum arkadaşlarım bile bana anniş diyince keyif alıyorum ki 3 yaşına kadar bana anne demiş annesi olduğum bi çocuğu nasıl veririm aklım almıyor hani şartlar dese onun için daha iyi dese bağrıma taş bastım dese ağlasa sızlasa ki bu bile bi neden olamazken hoş görmeye çalışayım ama bi kızım daha var nasılsa bundan vazgeçebilirim nasıl bi düşünce o kadar kızgınım ki sayfalarca yazabilirim buraya anlayamam böyle bi durumu anlayış hiç gösterememAnnemlerin mahallede bi kadın var. Biri 6 biri 3 yaşında iki kızı var. Şimdide hamile erkek bebeği olacakmış. Bebeği olmayan bi akrabaları istedi diye 3 yaşında ki kızlarını onlara vermiş. 2 kızım var nasılsa diyo bi de. Ya insan nasıl verir çocuğunu başkasına. Onuda anlayamam ama hadi istemiyosundur hamileyken vereyim dersin doğurup evlatlık verirsin.
Ama ama insan gülüşünü görüp 3 sene yürümesine koşmasına hastalığına her şeyine şahit olup insan nasıl bırakır çocuğunu. Aklım almıyo. İnşalah çocuk bunu bi travmaya dönüştürmez
ahah ay alem bunlar yahu mira da geçen bulaşık makinesiyle oynamış Allahtan onda çok farkeden bi durum olmuyoBide yigitin yaramazligini dinleyin.açık renk çamaşırları normal dereceye getirip attım makinaya hangi arada oynadiysa mskinenin ayariyla 80 e getirmiş. Çamaşırlar mskinadan bir ciktiki buruş burus olmuş resmen şoka uğradım
Ya kizlar sizin bebislerde bu kadar hareketlimi ya ordan oraya kostu en son normal yururken gitti kafayi kapiya carpti yumurta gibi sisti kesin yarinada mor olacak gozu zaten hala mor kafa goz mor geziyoruz biri gorse dovduk zanneder
Annemlerin mahallede bi kadın var. Biri 6 biri 3 yaşında iki kızı var. Şimdide hamile erkek bebeği olacakmış. Bebeği olmayan bi akrabaları istedi diye 3 yaşında ki kızlarını onlara vermiş. 2 kızım var nasılsa diyo bi de. Ya insan nasıl verir çocuğunu başkasına. Onuda anlayamam ama hadi istemiyosundur hamileyken vereyim dersin doğurup evlatlık verirsin.
Ama ama insan gülüşünü görüp 3 sene yürümesine koşmasına hastalığına her şeyine şahit olup insan nasıl bırakır çocuğunu. Aklım almıyo. İnşalah çocuk bunu bi travmaya dönüştürmez
bende ne diyeceğimi şaşırdım. Ablası d aüzülüyo kardeşim gitti diye. Hani durumları yok desem. Orta halli insanların yaşadığı bi sokak bi apartman dairesinde oturuyolar. Ev kendilerinin kocası çalışıyo. E giyimi kuşamı desen normal. Nasıl verebilir ya nasıl dayanabilir aklım almıyo. Birde diyo ki evlerini arabalarını hep ona vereceklermiş. Evlatlık vermişsin zaten onun da malları artık. İlerde ben senin annenim diyip maddi kazanç sağlarım düşüncesi var heralde.geçmiş olsun canım oturdukları yerde bile sakatlık çıkarıyolar kaldı ki yürürken koşarken zapdetmek imkansız artık
bebekli ve bebeksiz buluşma arasında ciddi fark var gerçekten :)) @oslew ama ne yalan söyliyip ben minik adamla tanıştığım için mutluyum:)) bu arada yere ve eşimin durumuna göre bende mirasız gelebilirim
ya ne desem bilemedim biz hepimiz görmemişler anne olmuş hissindemiyiz acaba ben hayatımda bu kadar haz aldığım başka bi sıfatım olduğunu bilmiyorum arkadaşlarım bile bana anniş diyince keyif alıyorum ki 3 yaşına kadar bana anne demiş annesi olduğum bi çocuğu nasıl veririm aklım almıyor hani şartlar dese onun için daha iyi dese bağrıma taş bastım dese ağlasa sızlasa ki bu bile bi neden olamazken hoş görmeye çalışayım ama bi kızım daha var nasılsa bundan vazgeçebilirim nasıl bi düşünce o kadar kızgınım ki sayfalarca yazabilirim buraya anlayamam böyle bi durumu anlayış hiç gösteremem
ahah ay alem bunlar yahu mira da geçen bulaşık makinesiyle oynamış Allahtan onda çok farkeden bi durum olmuyo
ne korkunç öz evladını ileride belki de hiç sahip olamayacağın bir ev araba için senelerce koklayamamak dokunamamak hiç bir özel anına tanık olamamak..allah yardımcısı olsun küçük kızın inşallah kıymetini bilecek ii bir aile de yetişir annelik sadece doğurmak değil diyolar ya ne doğru inşallah içinde koca bi evlat sahibi olan gerçek bi anneyle büyür..bende ne diyeceğimi şaşırdım. Ablası d aüzülüyo kardeşim gitti diye. Hani durumları yok desem. Orta halli insanların yaşadığı bi sokak bi apartman dairesinde oturuyolar. Ev kendilerinin kocası çalışıyo. E giyimi kuşamı desen normal. Nasıl verebilir ya nasıl dayanabilir aklım almıyo. Birde diyo ki evlerini arabalarını hep ona vereceklermiş. Evlatlık vermişsin zaten onun da malları artık. İlerde ben senin annenim diyip maddi kazanç sağlarım düşüncesi var heralde.
Gerçi zaten bu kadar değersizde çocuğu onun gözünde vermrdi belkide çocuk için daha iyi olmuştur diye bile düşündüm yani.
Ya biz anneliği fazla abartıyoruz. Ya da bazıları çok hafife alıyo
Azad nasıl oldu gece rahat uyudi mu@yaz yagmuru canım dün dr azada otrivine diye bi burun spreyi verdi. Bu gibi durumlarda serum fizyolojik çok işe yaramaz dedi. Peditus U da değiştirdi rinogest şurup verdi. Bi de bu durumlar için sürekli dolapta dursun diye prospan bitkisel şurup verdi ki hiç tavsiye etmem. Kusturfu azadı, zaten doğumdan beri bitkisel diye ne aldıysak bi halta yaramadı. Çok geçmiş olsun inşallah toparlanır Ece de
Evet ya önceki günlere göre daha iyiydi.Azad nasıl oldu gece rahat uyudi mu
Sanırım o kokunun değerini bilmeyen insanlar için hiç bişey ifade etmiyo. İnşallah iyi bakarlar kıza.ne korkunç öz evladını ileride belki de hiç sahip olamayacağın bir ev araba için senelerce koklayamamak dokunamamak hiç bir özel anına tanık olamamak..allah yardımcısı olsun küçük kızın inşallah kıymetini bilecek ii bir aile de yetişir annelik sadece doğurmak değil diyolar ya ne doğru inşallah içinde koca bi evlat sahibi olan gerçek bi anneyle büyür..
eskiden takılırdım anneme ultra zengin bi aile gelip hastane de karıştın dese bana ne ii olur fln diye kızdırdığı sanırdım hep eğlenmek için ama şimdi anlıyorum ne kadar kırıcı olduğunu şimdi her fırsatta daha da çok diyorum iyiki annemsin dünyanın servetine değişmem diye
kardeşimde bize otrivine pediyatrik getirmişti. Dozunuda ayarlayabiliyosun. Daha rahat kullanılıyo hemde@yaz yagmuru canım dün dr azada otrivine diye bi burun spreyi verdi. Bu gibi durumlarda serum fizyolojik çok işe yaramaz dedi. Peditus U da değiştirdi rinogest şurup verdi. Bi de bu durumlar için sürekli dolapta dursun diye prospan bitkisel şurup verdi ki hiç tavsiye etmem. Kusturfu azadı, zaten doğumdan beri bitkisel diye ne aldıysak bi halta yaramadı. Çok geçmiş olsun inşallah toparlanır Ece de
Yeni vermişler çocuğu. Çovuk o akrabayı çok seviyomuş. Arada kalmaya falanda gidermiş. Karı koca çocukları çok seviyolarmış. Bebekleridr olmuyomuş zaten. Şaka yollu bize verin derken bunlarda cidden vermişler. Belki farkıda bile değildir misafirliğe gittiğini sanıyodur çocukYa ben anneyi gectim cocuk üç yasinda yauc yasindaki cocuk herseyi anlayabilecek yaşta hangi vicdan buna musade edebilir minnakin dedigi gibi cok cok mecbur olurlar cok gecerli bir sebepleri olur cocugun iyiligi icin yine anlasilir ama 3 yasindaki bir cocuk nasilsa bir tane daha var diye nasil verilir. Yok ille verilecekse karnindaki cocugu versin o zaman. Cok üzüldüm cocuga ya ben 3-5 saatligine okula gonderemiyorum cocugumu benden ayrilmak istemedigi icin saatlerce agliyor Allah akil fikir versin
Yeni vermişler çocuğu. Çovuk o akrabayı çok seviyomuş. Arada kalmaya falanda gidermiş. Karı koca çocukları çok seviyolarmış. Bebekleridr olmuyomuş zaten. Şaka yollu bize verin derken bunlarda cidden vermişler. Belki farkıda bile değildir misafirliğe gittiğini sanıyodur çocuk
Bende arensiz gelmek isterdim ama mecbur oda gelcek :)Kızlar 28-29 ekim olursa gelebilirim gibi gözüküyo ama bebişli olsun lütfen ben azadı görmek istiyorum mesela zor olabilir bizim için ama olsun anayız bizzz anaaaa :) :)
Aren gün içinde o kadar çok düşüyor ki. Ben ağlamadığı sürece hiç müdahale etmiyorum. Çünkü ne zaman panik yapsam daha çok ağlıyor. Geçmiş olsn sizede.Ya kizlar sizin bebislerde bu kadar hareketlimi ya ordan oraya kostu en son normal yururken gitti kafayi kapiya carpti yumurta gibi sisti kesin yarinada mor olacak gozu zaten hala mor kafa goz mor geziyoruz biri gorse dovduk zanneder
Tatil dönüşü arende öyleydi. Sürekli çektim burnunu. Çook ağladı ama ne yapayım öyle nefes alıyordu. Sabahlarıda ılık ıhlamur içirdim. Çok geçmiş olsn cnm.Az önce uyandı burnu çok tikanik ağladı nefes alamıyor ağlarken ogurmeye başladı ve balgam gibi birşeyler çıktı şimdi ayağımda yine ama bayağı hasta kızlar burnundan nefes alamıyor uyurken cekeyim diyorum elletmiyor hemen uyanıp ağlıyor
Belkide cocugun hakkinda boylesi daha hayirlidir yeni ailesi onu eski ailesinden daha cok benimser bagrina basar kiymetini bilir, insallah oyle olurYeni vermişler çocuğu. Çovuk o akrabayı çok seviyomuş. Arada kalmaya falanda gidermiş. Karı koca çocukları çok seviyolarmış. Bebekleridr olmuyomuş zaten. Şaka yollu bize verin derken bunlarda cidden vermişler. Belki farkıda bile değildir misafirliğe gittiğini sanıyodur çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?