Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi manken ler çikolata yemezmira alerjik olduğu için bazı şeyler pişik de yapıyo sirke ii geliyo
ay mira dakkasıyla kusar herhalde nefret ediyo tatlıdan
bu arada bende miraya Nivea kullanıyorum biraz yoğun sürüyorum pişikli olunca ii geliyo oda
Canim trosyd+ bepanten karışımı kullandım ben ama mantar olmuştu çok kirmiziydi normalde de çok kaka yaptığında Hametan suruyorum hemen geciyorErcefuryl aldık uyudu şimdi zeytinyağı aklımda sürecem inşallah
Yaa ama üç farklı eczanede sudorem dedi siz be kullanmıştınız pişik için
Rica ederim canim inşallah alışırTesekkur ederim canim cevap verdigin icin. Gecen hafta boyunca gittim kendisiyle istemeye istemeye gitti agladi falan ama araya haftasonu girince kotu oldu simdi hic gitmek istemiyor. Bugunde gonderemedim cok agladigi icin servise binmek istemedi yarin napicaz bakalim
evet canim bizimkiler büyük kıskançlık falan pek olmuyor yaş farkı az olunca daha zor ben de oğullarım küçükken zorlanmistim 4,5 yaş araları büyük oğlum çok kiskaniyordu kardeşiniSağol Can'ım.
Ya canım seni okuyunca ikinci çocuktan korkar oldum. Ayferzey ve yaz yağmurunun üç tane ama büyükler onlar hatta bebeğe annelik bile yapıyorlar oyalıyolar, senin kız da üzerine kuma gelmiş gibi kıskanıp kardeşini iyice bebekleşmiştir belki. Benim kuzenimin çocukları seninkiler yaştalar, büyük olan o kadar kıskanç ve ilgi çekmeye çalışıyor ki kardeşinden daha küçük Bebek gibi davranıyor . Allah kolaylık versin
Sağol Can'ım.
Ya canım seni okuyunca ikinci çocuktan korkar oldum. Ayferzey ve yaz yağmurunun üç tane ama büyükler onlar hatta bebeğe annelik bile yapıyorlar oyalıyolar, senin kız da üzerine kuma gelmiş gibi kıskanıp kardeşini iyice bebekleşmiştir belki. Benim kuzenimin çocukları seninkiler yaştalar, büyük olan o kadar kıskanç ve ilgi çekmeye çalışıyor ki kardeşinden daha küçük Bebek gibi davranıyor . Allah kolaylık versin
biz bepanthol kullandık pişik için çok iyi geldi geçirdi ondan önce başka şeyler kullandık işe yaramadıErcefuryl aldık uyudu şimdi zeytinyağı aklımda sürecem inşallah
Yaa ama üç farklı eczanede sudorem dedi siz be kullanmıştınız pişik için
mira alerjik olduğu için bazı şeyler pişik de yapıyo sirke ii geliyo
ay mira dakkasıyla kusar herhalde nefret ediyo tatlıdan
bu arada bende miraya Nivea kullanıyorum biraz yoğun sürüyorum pişikli olunca ii geliyo oda
Canim trosyd+ bepanten karışımı kullandım ben ama mantar olmuştu çok kirmiziydi normalde de çok kaka yaptığında Hametan suruyorum hemen geciyor
Rica ederim canim inşallah alışır
evet canim bizimkiler büyük kıskançlık falan pek olmuyor yaş farkı az olunca daha zor ben de oğullarım küçükken zorlanmistim 4,5 yaş araları büyük oğlum çok kiskaniyordu kardeşini
Bebislere geçmiş olsun, analara kolaylık versin rabbim
biz bepanthol kullandık pişik için çok iyi geldi geçirdi ondan önce başka şeyler kullandık işe yaramadı
Ay canim ya kötü olmuş doktora gotur canim sen doktor durumuna gore bir krem verir ishalin neden olduğuna falan bakar inşallah geçer ishali pişik olması kötü olmuşZeytinyağı sürdüm daha çok kızardı sanki bi de sürünce çok ağladı daha çok yaktı galiba sudocrem sürdüm yine
Desitinin morunu kullanmıştık biz de aklında bulunsun tekrar geçmiş olsunÇok teşekkürler kızlar ya çok kötü kaka da hala devame diyo 10 oldu belki de 11 hatırlamıyorum artık yarında devam ederse dr a götürcem. trosyd al dedim eşime dedem kullanıyodu onu diyo bana, yarına randevu al o zamam dedim hastaneyi arıcak şimdi çok fena oldu yavrum ya her çiş yapışında ağlıyo
Canim dr götür sivi kaybi fazla olmasin yarin sabah erkenden gidin ishalin sebebi bulunsun yazik kiyamamÇok teşekkürler kızlar ya çok kötü kaka da hala devame diyo 10 oldu belki de 11 hatırlamıyorum artık yarında devam ederse dr a götürcem. trosyd al dedim eşime dedem kullanıyodu onu diyo bana, yarına randevu al o zamam dedim hastaneyi arıcak şimdi çok fena oldu yavrum ya her çiş yapışında ağlıyo
Çok teşekkürler kızlar ya çok kötü kaka da hala devame diyo 10 oldu belki de 11 hatırlamıyorum artık yarında devam ederse dr a götürcem. trosyd al dedim eşime dedem kullanıyodu onu diyo bana, yarına randevu al o zamam dedim hastaneyi arıcak şimdi çok fena oldu yavrum ya her çiş yapışında ağlıyo
Pisige zeytinyagi surylmez aslinda yanlis cunku zeytinyagi asit icerir icerdigi asitten dolayi daha da cok yakar ayrica gecmis olsun betuleZeytinyağı sürdüm daha çok kızardı sanki bi de sürünce çok ağladı daha çok yaktı galiba sudocrem sürdüm yine