- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
canım bu ay 14 aylık olacak yanılmıyorsam 10 aylıktı deldirdiğinde@minnakkartal canim ig da gordum de miranin kuzeninin kulaginda kupe var kac yasindaki ne zaman delditebilirizki
Daha kucukmus ya ceker kulagindan gibi geliyor korkuyorum bencanım bu ay 14 aylık olacak yanılmıyorsam 10 aylıktı deldirdiğinde
bilmiyorum pek oynamıyor gibi ya da küçükken takıldığı için alıştı ben iki yaştan önce düşünmüyorumDaha kucukmus ya ceker kulagindan gibi geliyor korkuyorum ben
Bende arensiz gelmek isterdim ama mecbur oda gelcek :)
Aren paşa gibi Adam benimki gibi haydut muBende arensiz gelmek isterdim ama mecbur oda gelcek :)
Aren gün içinde o kadar çok düşüyor ki. Ben ağlamadığı sürece hiç müdahale etmiyorum. Çünkü ne zaman panik yapsam daha çok ağlıyor. Geçmiş olsn sizede.
Tatil dönüşü arende öyleydi. Sürekli çektim burnunu. Çook ağladı ama ne yapayım öyle nefes alıyordu. Sabahlarıda ılık ıhlamur içirdim. Çok geçmiş olsn cnm.
@Akaibu bizim bi tanıdık da öz kardeşine vermişti. Kız şimdi kocaman ama hala teyzesini öz annesi sanıyor. Eğer diğer ailede iyi bakılacaksa orda olması daha iyi diye düşünüyorum. Yoksa gerçekten 9 ay karnında taşımakla annelik olunmuyor.
Azadida getirrrrAren paşa gibi Adam benimki gibi haydut muben kesinlikle Azadla bi yere gidemiyorum. Eşimin de iki teklifi var ben bırakırsam seni azadı sen alırsın ya da kendin gider azadı bana bırakırsın diyo. Ben tabii ki ikinci seçeneğe atladım hemen :)))
Aynen canim ben de korkuyorum Allahtan kış geliyor acmiyorum kapıları sadece Ece uyurken havalanması için aciyorimamann en korktuğum şey.allahtan kış geliyo balkonda eskisi kadar oturulmaz. Ecede unutur inşallah
Sabah eşime peditus aldirdim canim sprey de aldiririm bakayım durumuna kötüye giderse doktora gotururum@yaz yagmuru canım dün dr azada otrivine diye bi burun spreyi verdi. Bu gibi durumlarda serum fizyolojik çok işe yaramaz dedi. Peditus U da değiştirdi rinogest şurup verdi. Bi de bu durumlar için sürekli dolapta dursun diye prospan bitkisel şurup verdi ki hiç tavsiye etmem. Kusturfu azadı, zaten doğumdan beri bitkisel diye ne aldıysak bi halta yaramadı. Çok geçmiş olsun inşallah toparlanır Ece de
sağol canim ben de az önce biraz sıcak yaptım suyu banyo yaptırdım çıktığımızda burnu bayağı akmisti ben de çektim uyutuyorum şimdi rahat uyur en azindanBende arensiz gelmek isterdim ama mecbur oda gelcek :)
Aren gün içinde o kadar çok düşüyor ki. Ben ağlamadığı sürece hiç müdahale etmiyorum. Çünkü ne zaman panik yapsam daha çok ağlıyor. Geçmiş olsn sizede.
Tatil dönüşü arende öyleydi. Sürekli çektim burnunu. Çook ağladı ama ne yapayım öyle nefes alıyordu. Sabahlarıda ılık ıhlamur içirdim. Çok geçmiş olsn cnm.
@Akaibu bizim bi tanıdık da öz kardeşine vermişti. Kız şimdi kocaman ama hala teyzesini öz annesi sanıyor. Eğer diğer ailede iyi bakılacaksa orda olması daha iyi diye düşünüyorum. Yoksa gerçekten 9 ay karnında taşımakla annelik olunmuyor.
Az önce uyandı burnu çok tikanik ağladı nefes alamıyor ağlarken ogurmeye başladı ve balgam gibi birşeyler çıktı şimdi ayağımda yine ama bayağı hasta kızlar burnundan nefes alamıyor uyurken cekeyim diyorum elletmiyor hemen uyanıp ağlıyor
Aaaa ne azad cı olmuş topik o Zaman azad gelsin ben gelmesem de olurAzadida getirrrr
Sevindim canim pisigi çabuk iyileşir ishali durmuş ben de damlatiyorum yastığına coldmix canim ama çok kötüydü gece çok kötü tıkandı ağlarken ve ağzından sadece bol miktarda balgam çıktı peditus başladım bugün bakalım kötü olursa doktora gotururumColdmix damlatıyorum ben uyutken yatağına iyi geliyo drne istersen dr önermişti
Canım uyuyana kadar kaka devam etti hatta zor uyudu yalan yok biraz kızdım bağırdım ama sabredemedim yani neyse sabaha kadar kaka yapmadı hatta çiş bile bi kere yapmış pişik dinlenmiş oldu böylece sabaha o çok kızarıklık geçmişti sabahta dr a gittik çok şükür bişeyi yok hemen tahlil yapnayalım dedi reflör verdi dün akşam aldığımız şuruba devam ama bugğn ishali geçti çok şükür hatta reflör vermedim sadece şurup verdim burnu akıyo peditus vereyim mi dedim şimdilik gerek yok dedi pişiğide baktı sudocreme devam et dedi şu an iyi çok şükür
Geçmiş olsun sizede banyoda bol su dök başından aşağı bırnu açılır demişti doktor ama çok ağlıyo o zamanda betülSevindim canim pisigi çabuk iyileşir ishali durmuş ben de damlatiyorum yastığına coldmix canim ama çok kötüydü gece çok kötü tıkandı ağlarken ve ağzından sadece bol miktarda balgam çıktı peditus başladım bugün bakalım kötü olursa doktora gotururum
Sağol canim ben de başından döktüm bayağı su buharda oldu banyoda biraz açıldı burnuGeçmiş olsun sizede banyoda bol su dök başından aşağı bırnu açılır demişti doktor ama çok ağlıyo o zamanda betül
@hiraysen in istemek en doğal hakkı cınımss onunda damadıyla bir fotisi olmasın mıydı :))Aaaa ne azad cı olmuş topik o Zaman azad gelsin ben gelmesem de olur
Aaaa ne azad cı olmuş topik o Zaman azad gelsin ben gelmesem de olur
Bebelerle gelin kardeşim onlar sayesinde tanıştık ne bu rahatlık aaa :) hep beraber koşarız peşlerinden :)
Eee siz küçüksünüz şöyle ağustos eylül topiğinden kız bakın :)Anam topikte gelini olmayan bir ben mi kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?