2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
O zaman 29 ekim diyelim. Yer olarak da yine her zamanki gibi capitol diyelim de nasılsa itirazlar gelir ve yer değişir:)) yer dikitlerinizi alayım

Aren paşa gibi Adam benimki gibi haydut mu ben kesinlikle Azadla bi yere gidemiyorum. Eşimin de iki teklifi var ben bırakırsam seni azadı sen alırsın ya da kendin gider azadı bana bırakırsın diyo. Ben tabii ki ikinci seçeneğe atladım hemen :)))

Azadida getirrrr

amann en korktuğum şey.allahtan kış geliyo balkonda eskisi kadar oturulmaz. Ecede unutur inşallah
Aynen canim ben de korkuyorum Allahtan kış geliyor acmiyorum kapıları sadece Ece uyurken havalanması için aciyorim
Sabah eşime peditus aldirdim canim sprey de aldiririm bakayım durumuna kötüye giderse doktora gotururum
sağol canim ben de az önce biraz sıcak yaptım suyu banyo yaptırdım çıktığımızda burnu bayağı akmisti ben de çektim uyutuyorum şimdi rahat uyur en azindan

Coldmix damlatıyorum ben uyutken yatağına iyi geliyo drne istersen dr önermişti

K Keskek doktora gittinizmi canim

Canım uyuyana kadar kaka devam etti hatta zor uyudu yalan yok biraz kızdım bağırdım ama sabredemedim yani neyse sabaha kadar kaka yapmadı hatta çiş bile bi kere yapmış pişik dinlenmiş oldu böylece sabaha o çok kızarıklık geçmişti sabahta dr a gittik çok şükür bişeyi yok hemen tahlil yapnayalım dedi reflör verdi dün akşam aldığımız şuruba devam ama bugğn ishali geçti çok şükür hatta reflör vermedim sadece şurup verdim burnu akıyo peditus vereyim mi dedim şimdilik gerek yok dedi pişiğide baktı sudocreme devam et dedi şu an iyi çok şükür

Sevindim canim pisigi çabuk iyileşir ishali durmuş ben de damlatiyorum yastığına coldmix canim ama çok kötüydü gece çok kötü tıkandı ağlarken ve ağzından sadece bol miktarda balgam çıktı peditus başladım bugün bakalım kötü olursa doktora gotururum

Geçmiş olsun sizede banyoda bol su dök başından aşağı bırnu açılır demişti doktor ama çok ağlıyo o zamanda betül

Bebelerle gelin kardeşim onlar sayesinde tanıştık ne bu rahatlık aaa :) hep beraber koşarız peşlerinden :)

Aaaa ne azad cı olmuş topik o Zaman azad gelsin ben gelmesem de olur

Bebelerle gelin kardeşim onlar sayesinde tanıştık ne bu rahatlık aaa :) hep beraber koşarız peşlerinden :)

Yaa zaten ben bu topiğin bebelerinden sakin,uslu olanı görmedim..Hani mama sandalyesine oturt orda dursun,sen muhabbet ederken o da oyuncaklarla uğraşsın ya da biyeri karıştırmasın,yürümek istemesin söz dinlesin..Yok öyle bi dünya..

Dışardayken (özellikle avm) bende hep Efe'nin peşindeyim..hep yürümek istiyor..mama sandalyesinde oyalanma süresi max 10-15 dk o da eline sevdiği bişey ya da yiyecek verirsen..

Ama bebeler sayesinde tanışıldı bence de böyle büyük bi buluşma (ve çoğumuz ilk olcak) bebelerle olmalı..

Kizlar yigitin burnu da çok akiyo bide arada kanla karışık akiyo neden kanlı sumuk geliyo anlamadım arada. Aka aka çok mu tahriş olduki burnunun içi.korktum da acikcacasi kanlı akintiyi bi kaç kez görünce bi doktora gotursemmi bilemedim. Keyfi Yerinde ama.

Aaaa kızlar alın sizin olsun azad :) valla ben kahvemi çayımı sıcak içmek istiyorum. Hem elim boş olunca sizin bebelere de bakarım arada
Şaka bi yana da azad başka bi işle ilgilenmeme başkasıyla konuşmama da izin vermiyor huysuzluk yapıp üzerime tırmanıyor o yüzden son kararım azadsız buluşma .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…