- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
canım eğer çekmeye çalıştıysan ince damarlar çatlıyo ondan olmuş olabilir yoğun bi şekilde gelirse veya devam ederse doktora gitmende fayda var tabiKizlar yigitin burnu da çok akiyo bide arada kanla karışık akiyo neden kanlı sumuk geliyo anlamadım arada. Aka aka çok mu tahriş olduki burnunun içi.korktum da acikcacasi kanlı akintiyi bi kaç kez görünce bi doktora gotursemmi bilemedim. Keyfi Yerinde ama.
Ben de varım benimde gelinim yok:)Anam topikte gelini olmayan bir ben mi kaldım
Ben de minnakkartal gibi düşündüm canim çekerken tahriş olmuş olabilir artarsa goturursun doktora sonbahar havası çarptı bizim yavrularıKizlar yigitin burnu da çok akiyo bide arada kanla karışık akiyo neden kanlı sumuk geliyo anlamadım arada. Aka aka çok mu tahriş olduki burnunun içi.korktum da acikcacasi kanlı akintiyi bi kaç kez görünce bi doktora gotursemmi bilemedim. Keyfi Yerinde ama.
İçer bence tadı güzel meyve suyu niyetine annemde marmelatini yapar kusburnunun çok severim çayını da severim tabiKuşburnu bol miktarda c vitamini iceriyormus gribe çok faydaliymis ama evde yok şimdi alıp evde bulundursam iyi olacak sanırım ama Ece icermi acaba
canım eğer çekmeye çalıştıysan ince damarlar çatlıyo ondan olmuş olabilir yoğun bi şekilde gelirse veya devam ederse doktora gitmende fayda var tabi
Ben de minnakkartal gibi düşündüm canim çekerken tahriş olmuş olabilir artarsa goturursun doktora sonbahar havası çarptı bizim yavruları
S Sevgidili5 beyzaninda burnunu otribebeyle bi kere cok cekmistik kanadi canim sonra hemen geciyo ama tekrar tekrar cok cekmek iyi degil inşallah biran once iyilesir kuzucuk
tahriş den sanırım dediğiniz gibi kızlar ama bi kaç sefer kanlı görünce korktum açıkçası noluyo diye tekrar olursa yarın doktora götürürum heralde. Burnunu açmaya ugrasmadim çünki hiç. Zaten tikali değil sürekli akiyo ama akmakdan tahriş oldu sanırım. Silmekten falan.S Sevgidili5 yiğit é de geçmiş olsun canım yoğun değilse bişi olmaz artarsa goturursun doktora burnu çok akınca olabiliyor tahriş den dolayi
Gökçede marmelatını çok seviyo bende bulursam alıp yapcam.Kuşburnu bol miktarda c vitamini iceriyormus gribe çok faydaliymis ama evde yok şimdi alıp evde bulundursam iyi olacak sanırım ama Ece icermi acaba
Islak mendille sil canım burnunu yara olmuyo o zaman. Bizim burnumuz bile sil sil tahriş oluyo. Annemlerdeyken gökçeninde burnu aktı bi kaç gün ıslak mendille sildim hep deniyim diye. Kızarıklık bile olmadı hiçtahriş den sanırım dediğiniz gibi kızlar ama bi kaç sefer kanlı görünce korktum açıkçası noluyo diye tekrar olursa yarın doktora götürürum heralde. Burnunu açmaya ugrasmadim çünki hiç. Zaten tikali değil sürekli akiyo ama akmakdan tahriş oldu sanırım. Silmekten falan.
Aynı durumdayım. Başım catliyobugünün salı olduğuna inanamıyorum daha hafta başından pertim sonumuz hayr olsun
herkeslere benden çay bi de günaydın :))
Canim biz abartmiyoruz. Ben gökçenin yokluğuna tahammül edemem. İşte o kadar çok özlüyorum ki anlatamam. Bugün öğlen bakıcıya uğradım gökçe atladı kucağıma ve ilk defa bakicisina gitmemek için ağladı. Dayanamadım bırakırkenbende ne diyeceğimi şaşırdım. Ablası d aüzülüyo kardeşim gitti diye. Hani durumları yok desem. Orta halli insanların yaşadığı bi sokak bi apartman dairesinde oturuyolar. Ev kendilerinin kocası çalışıyo. E giyimi kuşamı desen normal. Nasıl verebilir ya nasıl dayanabilir aklım almıyo. Birde diyo ki evlerini arabalarını hep ona vereceklermiş. Evlatlık vermişsin zaten onun da malları artık. İlerde ben senin annenim diyip maddi kazanç sağlarım düşüncesi var heralde.
Gerçi zaten bu kadar değersizde çocuğu onun gözünde vermrdi belkide çocuk için daha iyi olmuştur diye bile düşündüm yani.
Ya biz anneliği fazla abartıyoruz. Ya da bazıları çok hafife alıyo
Küçük kardeşimle beni de evlatlık istemişlerdi. Maddi durumumuz baya baya kötüydü ve annemiz yoktu babamız bakıyordu bize. Ev sahibi çocuğu olmayan birine mi söylemiş ne. Onlarda babamdan bizi evlatlık istemiş. Babam sinirden evin yolunu bulamamışBenim kardeşimi de komşumuz istemişti, çocukları yoktu, annem aç kalırım açıkta kalırım yine evladımı vermem demişti
Prospan bitkisel öksürük şurubu bizde de var.ise yarıyor mu bilmiyorum :)@yaz yagmuru canım dün dr azada otrivine diye bi burun spreyi verdi. Bu gibi durumlarda serum fizyolojik çok işe yaramaz dedi. Peditus U da değiştirdi rinogest şurup verdi. Bi de bu durumlar için sürekli dolapta dursun diye prospan bitkisel şurup verdi ki hiç tavsiye etmem. Kusturfu azadı, zaten doğumdan beri bitkisel diye ne aldıysak bi halta yaramadı. Çok geçmiş olsun inşallah toparlanır Ece de
Belki gerçekten çocuk için daha iyi olacak ama o annenin anneliğini anlayamıyorum.Canim biz abartmiyoruz. Ben gökçenin yokluğuna tahammül edemem. İşte o kadar çok özlüyorum ki anlatamam. Bugün öğlen bakıcıya uğradım gökçe atladı kucağıma ve ilk defa bakicisina gitmemek için ağladı. Dayanamadım bırakırkeno kadar agladiki geri aldım öptüm gözyaşlarını sildim. Sonra bakıcısı oyuncakla kandirdi. Çok üzüldüm ama.
Küçük kardeşimle beni de evlatlık istemişlerdi. Maddi durumumuz baya baya kötüydü ve annemiz yoktu babamız bakıyordu bize. Ev sahibi çocuğu olmayan birine mi söylemiş ne. Onlarda babamdan bizi evlatlık istemiş. Babam sinirden evin yolunu bulamamış
ıslak mendille sildim ama peceteylede sildim pecete sert gelmiş olabilir ama bizimki fazla Silmekten oldu bence zorlayarak sildim sanırım yaliyo akan sumugu diye azcık akmis olsa bile sildim sürekli.Islak mendille sil canım burnunu yara olmuyo o zaman. Bizim burnumuz bile sil sil tahriş oluyo. Annemlerdeyken gökçeninde burnu aktı bi kaç gün ıslak mendille sildim hep deniyim diye. Kızarıklık bile olmadı hiç
Anam topikte gelini olmayan bir ben mi kaldım
Ben de varım benimde gelinim yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?