2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Nehirebutun sut cesitlerini denedim sicak soguk ilik bi bicimde bile agzini bile acmayi gec daha iciriyim diye varmada yuzunu donuyodu bugun sutlac yaptim yedi hemde itirazsiz bikac kasik aldi ama yerken kustu mama sandalyesinde acaba zorla yedi desem kesinlikle agzini agzini actiramazdim ama balgamli kustu az once yatmadan once emdi 10 dk sonra bi daha kustu yine balgamli kustu

Pirinçten kusmus olabilirmi canim ben de geçen gün Eceye verdim sütlaç nedense pirinçleri ağzına geldikçe yüzünü burusturdu sonra da yemek istemedi

Pirinci beyzada pek yemiyor canim bende ik verdigimde kusmustu suan vermeye korkuyorum hala ama balgam ciktiysa usutmuste olabilir gece ustunu aciyorsa tum bebisler gibi ama atmis olmasida iyi bisi canim inşallah yarina hic biseyi kalmaz

aslinda ilk kustugunda bende oyle sandim.ama iki uc saat sonra bi daha kusunca bende balgamini attindiye dusundum bizde epeydir kusma olmuyo.sekiz aylik olana kadar kustu ama cok emince kusuyodu hatta dr gunde bir fincan kusmasi normal derdi sekiz aylik olunca kesildi cok nadir kustu bi iki kere kusmustu oda usttugunden
Pirinçten kusmus olabilirmi canim ben de geçen gün Eceye verdim sütlaç nedense pirinçleri ağzına geldikçe yüzünü burusturdu sonra da yemek istemedi

Canim neneyi yakinca vitamini oluyormus ben hic bi corbaya yakmam uzerine katip karistiririm sadece tadida farketmiyor
Bunu bilmiyordum canım dikkat edicem bundan sonra ozellikle kerem alp e yaparken . Ama yine de nanenin yağda yanmış kokusu çok hoşuma gidiyor :)

Ne hikmetse o saatlerce kaynayan ihlamur bi icmede bile etki ediyodu
Gerçekten yaa, bir şeyi bir yerde yanlış yapıyor gibiyiz ama neyse :))

Balgamdan da kusmus olabilir canim benim küçük oğlum balgami olunca hep kusuyordu normalde kusmazdi

Aaay sen birden böyle söyleyince içim tuhaf oldu yaaa..yazık,söyleyemiyorlar da..Allah yardım etsin hepsine..

Ayy çok bunaldim gece gece kalkip oturmamış var bide yat uyu yok illa bik bik aglamiyorda mizmizlaniyor uykusu var uyumaz aç olur yemez illa zorla yapıcan al besige koy geri al yanına yatır geri kalk otur emzir ben anlamadım bu uyku düzeni ne zaman olacak nede yanlış yapiyom rabbim başka dert vermesin ama çok bunaldim yaa gündüz zaten hep peşinde kosuyom bari gece duzgunce uyusa yeni doğan bebekten kötü uykusu

Ayniyiz canim anlıyorum seni bizimki de doğru düzgün uyumuyor geceden beri emiyor çektim memeyi uyandı ağladı bir saattir de ayagimdaydi daha yeni bıraktım abileri için kalktim benim abimin 4 aylık bebeği var dün abimin eşi gece 12 de emiyor bir daha sabah 6 da kalkıp emiyor sonra tekrar uyuyor ben de işe gidiyorum dedi yanı benim kızım hiçbir zaman öyle yatıp sabah kalkmak gibi birşey yapmadı komşumun var o da öyle sabaha kadar uyuyormus biz 16 aylık olduk ama yok yanı sanki benimki bebek

QUOTE="hiraysen, post: 42932989, member: 571906"]burda civil yok internetten bakicm resmini atarmisn cnm. .giydirmye basladnmi[/QUOTE]
Evet canım burası soğuk dört beş gündür giydiriyorum bende netten verdim siparisi yalnız iki yaş aldım biraz büyük oldu benim kız biraz küçük 78 cm boy 9300 kilosu siz ona göre alın. @ mutube canım markası bilindik değil etiketi nide sokuyorum ben kasinmasin diye.

dun a101de masal anlatan ninni soyleyen.kuzu varmis hic soylemiyonuz he bugun bimde trenle egitici kart var kartlarin yasi +4 ama fiyati uygun. bu arada daha once bir kac kez soylemistim is bankasi yayinlarinin hareketli kitaplarini siddetle tavsiye ediyorum. hergun uyumadan uyumadan once biraz baksaniz ertesi gune yeni birsey ogrenmis oluyor.

Benim yakınımda yok a 101 ona gidemiyorum ama bimi heran takipteyim saat 9 olsun gidip bakıcaz gökçeyle oyuncaklara nasıllarmış yazarım.
O kitaplara da bakıcam mutlaka not ettim. Sen nerden almıştın internetten mi yoksa kitapçıdan mı

@ hiraysen ve @ mutube kızlar sitede sorun var foto yukleyemedim bir saattir deniyorum kusuruma bakmayın lütfen.

sırf o kuzuyu almaya gitmemek için dün A101'e gitmedim..alsam alıcam çünkü biliyorum kendimi..sonra eşimde vurcak beni..öyle çok oyuncak var ki evde ve Efe çok az oynuyor..çoğuda Bim,Şok,A101 eseri
Bide o masalcı kuzu çooook önceden gelmişti yine,bizim bebeler daha yürümüyordu o zaman,sanırım 6-7 aylık falanken..hatta sallanan at var ya o da geliyor ben Bim'e geldiğinde onuda almıştım..ama Allah var o atla iyi oyalanıyor Efe,hâlâ daha biner arada bir..

Betülde aynı böyleydi sinirden çatlıyodum geceleri meğer alt azı dişi çıkmış 11 dişi var şu an
Bi de o sıralar mamaya alıştı tekrar gece 4 gibi bi de şimdi 100-120 cc kadar mama içiyo uyumaya devam ediyo şu an uyuyo mamayı içirdim

anneciğine söyle lütfen hazırlansın canım zira bir süre ona yerleşeceğim :))

Bonnyfood fln varya ordan guzel bisy yollayablrsin

@minnakkartal canim terfi ettiyse ve bi masasi olan bi iste calisiyorsa isimlik yaptirabilirsin masasina

tavsiyeniz için teşekkürler kızlar bi bakacağım olmadı bir tatlı yaptırıp mirayı alıp yanına gidebilirim sürpriz olur hem önümüzdeki hafta ayarlıcam inşallah

çocuğu yok ve bekar beni anlaması mucize olurdu :))

canım üşütmüş olabilir balgamı atmak içinde kusmuştur inşallah tekrarı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…