- 15 Kasım 2013
- 6.733
- 13.780
- 248
- 43
doğum günün kutlu olsun canım nice güzel mutlu yaşların olsun hiç göstermediğini söylemiştim değil miKızlarrrr bugün benim doğum günüm. 32 bitiyor, 33 e merhaba
Sağol Canım da Nasıl göstermiyorsam artık zira kendimi 63 yaşında hissediyorum. Çöküntü Ağrılar vs vsdoğum günün kutlu olsun canım nice güzel mutlu yaşların olsun hiç göstermediğini söylemiştim değil mi
sağlıklı mutlu huzurlu nice senelere inş büyük ve küçük adamınla :)Kızlarrrr bugün benim doğum günüm. 32 bitiyor, 33 e merhaba
Sağol Can'ım ya sizinle de inşallah, bak beraber geçirdiğimiz 2. Doğum günüm oldu busağlıklı mutlu huzurlu nice senelere inş büyük ve küçük adamınla :)
işte Allahtan ruh yaşımız fiziğimize yansımıyo yoksa bende bi 100 varımSağol Canım da Nasıl göstermiyorsam artık zira kendimi 63 yaşında hissediyorum. Çöküntü Ağrılar vs vs
doğum günün kutlu olsun. Sağlıklı huzurlu nice seneler gör inşallahKızlarrrr bugün benim doğum günüm. 32 bitiyor, 33 e merhaba
sağol cnm önemli değil@ hiraysen ve @ mutube kızlar sitede sorun var foto yukleyemedim bir saattir deniyorum kusuruma bakmayın lütfen.
doğum gnun kutlu olsun iyiki dogmussun iyiki tanismisiz dunurrKızlarrrr bugün benim doğum günüm. 32 bitiyor, 33 e merhaba
işte Allahtan ruh yaşımız fiziğimize yansımıyo yoksa bende bi 100 varım
ay kimse bana turuncu bişiy giydiremez
Kızlarrrr bugün benim doğum günüm. 32 bitiyor, 33 e merhaba
kıvrımlarıma dikkat çekmek mi pırıltımı altın sarısı mı
iyi ki doğdun :)) iyi ki seni tanımışız:)Kızlarrrr bugün benim doğum günüm. 32 bitiyor, 33 e merhaba
Sağol canım:)doğum günün kutlu olsun. Sağlıklı huzurlu nice seneler gör inşallah
Sağol dünürcümsağol cnm önemli değil
doğum gnun kutlu olsun iyiki dogmussun iyiki tanismisiz dunurr
Sağol canım değişik bi burç terazi yahu bi tanıyan pişman bi tanımayan pişmanVaaaaay terazisin yani.. Terazileri çok severim,çünkü bende teraziyim 6 gün sonra da benim doğum günüm
CanııımmmmmmDoğum günün kutlu,mutlu,huzurlu olsun..ömür boyu güzel ailenle,yavrunla birlikte sağlıklı günlerin olsun..dileklerinin hepsi de hayırlı zamanda,en kısa sürede gerçekleşsin inşallah..iyi ki doğdun,iyi ki terazi oldun,iyi ki bu topiğin bir parçası oldun
Sağol canım sen de iyi ki katılmışsın aramızaiyi ki doğdun :)) iyi ki seni tanımışız:)
Doğum günün kutlu olsun canımKızlarrrr bugün benim doğum günüm. 32 bitiyor, 33 e merhaba
malesef tatilleri ankarada geçirip konyada yaşıyorum@Akaibu sen ankarada mıydın? yoksa tatillerde ankara'ya gelen konya'da yaşayan mı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?