2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Doktor bana en burun akıntısu ne renk diye sormuştu. Düşünmüştüm niye sordu acaba diye rengin bir önemi varmış demekki

Marmaris'te de babaannemlerin evi var..şimdi yazlık niyetine kullanılıyor..çoooook gittim Marmaris'e..okurken 2 haftada bir haftasonları giderdim..evlenmeden önce de yazları 1 hafta giderdim..
Marmaris çok güzel canim biz de tatile birkaç seneden beri oraya gidiyoruz
canim ya çok geçmiş olsun Allah korumuş Baran i ben de çok korkuyorum kazalardan

Bugün anneme gittik kardesimin oğlu ve Ece yemek yemedi annem balkona önce yigenimi oturttu bir güzel yedirdi ondan sonra bana seslendi Eceyi getir ona da yedireyim diye Eceyi goturdum annemin yanına annem bir güzel yedirdi hem çorba hem pilav yedi bu arada annem komşulariyla konuşuyordu küçük kizinkini yedirdim bu da büyük kızımın çocuğu şimdi de onu yediriyorum dedi ayy ne gulduk kardesimle ama annem bu konuda süper kızlar eline düşen çocuğu yedirmeden bırakmıyor

Allah korusun bebislerimizi bi an gozumuzu ayirsak neler yapiyorlar bende hic soguk kanli degilimdir ama olmaya calisiyorum kendimi tutuyorum durum bitince oturup baya agliyorum

Her eve lazim annenden ya beyza sadece benden yiyo ne yazikki aradada baskasi yedirse ne guzel olur
kk

Yumurta ve yogurt yemeyen bebekler icin 1 yumurta 1 yemek kasigi tam bugbay unu 2 yemek kasigi yogurt 1 kase olcak sekilde et suyu yada normal su pisiriyorum muhallebi kivaminda yogurt corbasi oluyor yumurta yemeyen kizim cok sevdi tavsiye ederim
Benim ki yoğurt çorbasınıda yemiyodu. Epeydir denemedim yarın bi daha deneyeyim böyle pirinçsiz yer inşallah

Hassas Anne

Avustralyalı Fotoğrafçı @donnastevens Donna Stevens (aptal kutusu) adlı projesinde televizyon seyreden çocukların fotoğrafını çekmiş. Bence çok etkileyici bir çalışma. İnsanı düşündürüyor. Ben televizyona karşı değilim ve Çocuklarım sınırlı olarak çizgi film seyrediyorlar ( büyük programlarını seyretmiyorlar) ama kesinlikle sınırlama ve ne seyredeceğine önem verme taraftarıyım. Özellikle 2 yaşına kadar seyretmemeleri öneriliyor. Bu bilgi özellikle son yıllarda öne çıkıyor. Şimdiki Aklım olsa kesinlikle ilk 2 yıl TV görmelerine izin vermezdim. Sadece yemek yerken seyrediyor demeyin bu günde 3 saate denk gelebiliyor. 2 yaşından sonra da az seyretsin ve lütfen ne seyrettiğine dikkat edin. Böyle büyülüyor TV çocukları. Tabii ki seyredecekler ama lütfen en azından büyüklere uygun dizileri ve programları kesinlikle seyretmesinler. Çok güzel çizgi filmler ve çocuk programları var aslında.

Eklentiler

• 12112370_999976040062244_8270352734523130752_n.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 50

aaay biz Efe'yle 1 hafta kampa gelelim anneciğine

Yumurta ve yogurt yemeyen bebekler icin 1 yumurta 1 yemek kasigi tam bugbay unu 2 yemek kasigi yogurt 1 kase olcak sekilde et suyu yada normal su pisiriyorum muhallebi kivaminda yogurt corbasi oluyor yumurta yemeyen kizim cok sevdi tavsiye ederim

aaay bir an hayal edemedim tarifi,önce garip geldi sonra güzel geldi..ahahaha deli bir ruh hâli içindeyim ama deniyim bak bunu,merak ettim..belki yer Efe'de

Her eve lazim annenden ya beyza sadece benden yiyo ne yazikki aradada baskasi yedirse ne guzel olur
kk
Canim Ece de benden başkasıyla yemez babası yedirmeye çalışıyor bazen yemiyor ama annem nasıl yediriyorsa yiyiyor annemden gerçekten iyi oluyor nadirde olsa annemin yedirmesi

Canım ben kullanıyorum özellikle kışın daha çok kullanıyoruz. Sadece suyu çıkmıyor bence baya koyu kıvamlı oluyor. Hazır meyve suyu vermektense yediği şeylerin yanında içecek olarak da iyi oluyor. Bir de sıkma işlemi biter bitmez yikar san temizliği de hiç zor değil. Meyve sonuçta üzerinden su geçse bile yetiyor

son 1 haftadır bizim de en büyük sorunumuz haline geldi kabızlık. Ben normalde verdiğim her şeye zeytinyağı katardim ev yerleştirme iş güç derken biraz ihmal ettim sanırım Ben de özellikle corbalarina katiyordum nane ama bu özelliğini öğrendiğim iyi oldu yarın bol bol yedireyim yiyeceklerine katip. Teşekkür ederim

Çocuğu yoksa anlamamistir bence, bizi ancak biz anlarız :)
Ben de çok sinir oldum kadına ya. Ne merhametsiz insanlar var. Seni takdir edip ortak olacağı yerde yaptığına bak!

Canım ihlamurun kırmızı olmasi için çok çok uzun süre kanaması lazım. Çocukluğumda sobanın üzerinde sürekli kaynayan ihlamur demligimiz olurdu hatta annem kırmızı olsun diye ilk suyunu süzer tekrar kaynatırdı. Oysaki ihlamurun sıcak suda demlenmesi yetiyor kaynatmamak gerek. Tabi bunu o zaman bilmiyorduk:)

Kerem Alp in en sevdiği çorba. Ben içine ince bulgur ve pirinç de ekliyorum. Hatta bazen biraz da irmik. Bir de nane yakiyorum üzerine koyu kıvamlı mama gibi yapıyorum. Çok besleyici ve doyurucu.

aaay biz Efe'yle 1 hafta kampa gelelim anneciğine

aaay bir an hayal edemedim tarifi,önce garip geldi sonra güzel geldi..ahahaha deli bir ruh hâli içindeyim ama deniyim bak bunu,merak ettim..belki yer Efe'de
Gelin canim kardeşim hafta sonu bile anneme gonderiyor yediremiyorum diye Efe yede yedirir:)

Kızlar günlerdir gece uykumuz yoktu. Kerem Alp ağlamaktan helak oldu uyu uyan ağla sürekli bu döngüyle sabahı buluyorduk. Sürekli memede üstelik! Azı dişler çok fena vurdu bizi. Calpol verdim bi gece hic isw yaramadi.Hiç diş jeli kullanmamistim inatla. Baktım olacak gibi değil esime aldırdım gecenin bir yarısı. Damaklarina sürdüm masaj yaparak. Yavrum 15 dk. sonra uyudu. Allahım nasıl acı çekiyorlar kim bilir. Tüm diş çıkaran bebislerimize kolaylık diliyorum. Kuzularim benim

ben Eceye yapıyorum bu çorbadan çok seviyor hatta yarın yapayım hastayken iyi olur

Gerçekten zor canim bizimde kabarık ama çıkmadı daha dişler bir tamamlansa rahat edecek kuzucuklar

Canim neneyi yakinca vitamini oluyormus ben hic bi corbaya yakmam uzerine katip karistiririm sadece tadida farketmiyor

Ne hikmetse o saatlerce kaynayan ihlamur bi icmede bile etki ediyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…