2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Aynen canım etrafta umutla yaşıt bebekler var aksam yatıp sabaha kadar uyuyormus umut iki saat kesintisiz uyusa seviniyorum bunaldim iyice

Umutun ki dış falan değil canım hep böyle huy edindi artık sürekli tetikte yatakta kıpırdasam uyaniyor anne diye gidicem diye o kadar hafif ki uykusu inan gece lavaboya falan gitmiyorum uyanma sin diye

Kzlar.bime giden yokmu ne var ne yook:)
Fisher ın eğitici kartları ve tren var canım. Kartlar çok güzel ama 4 yaş üstü yazıyo. Harfler sayılar eşyalar hayvanlar içerde dılarda gibi kavramları öğretmek için. Ben yinede aldım. Kaldırırım sobra çıkarırım olmadı.
Trende. Normal bir tren arkada bir vagon var gerekli bişey değil

d&r in internet sayfasindan aldim internetten.alinca bir 11,5 magazasima gidince 16 tl gibi birsey.

at ne zaman geliyormus canim. ben daha once geldiginde kucuktu evde yer yok diye almamistim hatta fiyatinu da hatirliyom 35 tl idi. sonradan daha pahaliydi baska yerlerde.

Yumurta ve yogurt yemeyen bebekler icin 1 yumurta 1 yemek kasigi tam bugbay unu 2 yemek kasigi yogurt 1 kase olcak sekilde et suyu yada normal su pisiriyorum muhallebi kivaminda yogurt corbasi oluyor yumurta yemeyen kizim cok sevdi tavsiye ederim

Ben de yumurta yediremediğim zamanlarda süt un ymurta sarısı ile muhallebi yapıyorum hüpppp hepsi midede :))

miraya lcw den kot elbise aldım altına da ayakkabı dünyasından bot beğendim çorap olarak tozluk yada şu topuksuz dize kadar olan koton çoraplardan alayım diye biraz araştırdım ig de 35tl fln bi yerde buldum 25tl alayım dedim tc numaramı istedi vazgeçtim internette baktım 35 tl denen çorap çinden 6 tlye geliyor şaka gibi

Ben geçen sene almistim kuzudan ve cok isimize yaramisti sürekli yanımızda gezdiriyorduk. Ninnilerini çok sevmişti kerem alp. Hala seviyor kuzuyu ama artık masalları dinliyor büyüdü ya tospa:))

Kızlarrrr bugün benim doğum günüm. 32 bitiyor, 33 e merhaba
Doğum günün kutlu olsun canım. Gönlünce geçireceğin nice güzel yılların olsun inşallah :)

Bizim üst komşu yapıyo o işi. Pek konuşmuşluğumux yok sadece bi akşam bi saat falan oturduk. Bizim çocuğumuz olduğunu bilmiyolarmış. Gökçede erken uyuduğu için ortalıkta yoktu tabi. Anlatıyodu eşi eşime ucuza yurt dışından getirtip burda satıyoruz. İnsanlar çocuk için olunca parasına pek aldırmıyo karlı diye. Karı koca ikiside ayrı bi işte çalışıyolar. Gerçekten parası iyi olmasa uğraşmazlar birde bunla.
Eşim nerden getirtiyosunuz biz satamayızda Bizim çocuğa getirsek o bile kar falan dedi şakayla karışık. Sizin çocuk mu var o kadarda ucuz değil biz çok fazla ürün getirtiyoruz fiyat düşürüyolar falan diye kıvırdı biraz:))
Bebis-chic ig adı hatta çok tatlı şeyler var ama

bir çok butiğin şeyleri hep o çin alışveriş sitesinde var ve inanılmaz uygun ben sadece güvenilirlik konusunda şüphelendim onlar muhtemel hep aynı satıcılarla çalışıyodur doğru satıcıyı bulan herkes memnun bi bakayım söylediğin sayfaya da :))

Kartlari aliym bnde ozman. Bide kum boyama var aliym olmadi BN yaparm :)

Hangi site canım çin alışveriş sitesi dediğin. Bakayım bi duymadım hiç
Kartlari aliym bnde ozman. Bide kum boyama var aliym olmadi BN yaparm :)
al canım kartları bencede. Hayvanlarla renkleri göstermeyi düşünüyorum. Hayvan resimleri falan hoşuna gidiyo.
kum boyamanın önünde bende epey bi durdum:) sonra gökçe bunları yer dedim bıraktım:))

Kızlarrrr bugün benim doğum günüm. 32 bitiyor, 33 e merhaba
nice yaşlara canim

Gel canim gel yedirir annem Mirayi da annem bayılıyor çocukları yedirmeye:))
Umutun ki dış falan değil canım hep böyle huy edindi artık sürekli tetikte yatakta kıpırdasam uyaniyor anne diye gidicem diye o kadar hafif ki uykusu inan gece lavaboya falan gitmiyorum uyanma sin diye
canim ben de artık huy haline getirdi diye dusunuyorum gece uykusuna yaptığında bile çıt çıksa uyanıyor esimi sürekli uyarıyorum öksürme yatakta dönme ses yapma diye ebeveyn banyosunu gece kullanmayı yasakladim hemen kalkıyor cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…