yemek yedirirken bebeğine olan davranışını iyi gözlemle o zaman, karşında kendini bulacaksınvalla dün gece sallıyodu bebeğini baktı hala gözü açık üstüne oturdu olmadı yastığı kapadı artık yemezse ne yapar bebeğe bilmiyorum
Kzlar.bime giden yokmu ne var ne yook:)
at ne zaman geliyormus canim. ben daha once geldiginde kucuktu evde yer yok diye almamistim hatta fiyatinu da hatirliyom 35 tl idi. sonradan daha pahaliydi baska yerlerde.
canım sağdaki ayakkabıyı nerden aldın?2:30 gibi komşum gelicek kızıyla..
Mantı saati yapıcazardına da çayın yanına hazırladım şimdi bunları..isteyen atlasın gelsin gari
Eki Görüntüle 1651919
bir de biri sıcak bot gibi, biri de çoraplı bot gibi 2 tane ev ayakkabısı aldım.. Ayakkabı derken evde giyilecek tarzda olanlardanikisi 27.5 tl
Yumuşacıklar ama çok beğendim ben..
Eki Görüntüle 1651924
yok yahu tamamen iç güdüsel yapıyo o anne olsa öyle olur demekki yoksa ben onun uyumuyo diye üstüne oturmuyorumyemek yedirirken bebeğine olan davranışını iyi gözlemle o zaman, karşında kendini bulacaksın
güle güle giysin minik adam2:30 gibi komşum gelicek kızıyla..
Mantı saati yapıcazardına da çayın yanına hazırladım şimdi bunları..isteyen atlasın gelsin gari
Eki Görüntüle 1651919
bir de biri sıcak bot gibi, biri de çoraplı bot gibi 2 tane ev ayakkabısı aldım.. Ayakkabı derken evde giyilecek tarzda olanlardanikisi 27.5 tl
Yumuşacıklar ama çok beğendim ben..
Eki Görüntüle 1651924
Sevdiklerinle beraber nice yaslara canim
Sağolun canlar
canım sağdaki ayakkabıyı nerden aldın?
benim oğlum yeni yürümeye başladığı için biraz bu tarz giydirmekten çekiniyorum açıkcası ayak yapısına zarar verir mi ki?
güle güle giysin minik adam
ben gelemem diyetteyimsize afiyet olsun
ayak yapısını bozarsa diye canım, daha yeni yeni yürüdüğü için ortopedik olmazsa diyE:SBizim burda sosyete pazarı kuruluyor cuma günleri,ordan aldım canım..giydirdim denedim güzel oldu,rahatsız gibi de değildi..elimlede inceledim baya,esnettim falan sorun yok gibi..neden zarar verir diye düşündün ki?
Bende diyetteyim ama bugün kaçamak yapcam böyleaaay ayrıca sen hâlâ bana diyetteyim mi diyorsun
Sağol canım
Annemde Mira kadar kararlı olur yedirmeye canim yigenim küçükken koca bir tabak çorbayı yedirmeye çalışıyordu tabi yigenim tabağın yarısında yemek istemiyordu annem yedircem diye uğraşıyordu ben anne yemek istemiyor çocuk doymustur zorlama diyordum hayır yer o her zaman bu tabağı bitiriyor yediririm ben diyordu kardesime o tabağı gosteriyorum guluyoruz hep:))canım A apriori11 nin yazdığı gibi aliexpress çin malı endişesi taşımıyorum aslında ben aldığımız yedirdiğimiz ne bilim hemen herşeyin sahteciliği var sadece parayı veririm gelmez uzun sürer uğraş dur diye almıyorum ama galiba çorapları getirtcem ordan :))
@oslew de mirayı yedirebileceğini düşünüyodu amamira zorlu bi sınav ama keşke imkanım olsa da gelsem
Aynen canim serer mi toplar atar mi bilemiyorum artık:)ece güzel serer deseydin :)
Ay ya yiyesim geldi Mira yı küçük hanıma bak sen ya:))ben 15 aydır kaynaşığımda noluy..bu sabah annem kahvaltı yaptırmaya çalışıyomuş kaşığı alcam diye tutturmuş annemde belki kendi yer diye verdim diyo almış bebeğine yediriyomuş bide hımm hımm yapıyomuş
Nehirle tam olurlar artık biri mutfaktan biri salondan başlarlar sermeye pardon dağıtmaya:)))Eceyle ceyiz serme valla gozumun onune getirdim guluyom siz.serersiniz artik ece de bi guzel yerler de gezdirerek toplar eceye yardima nehiri de.gonderebilirim iki cok guzel hallederler o isi :)
Hay allahım bu regl başıma bela oldu 4 gündür bel ağrsı bacağıma vuruyo oldum diyorum yok dün yine aynı bugünde sabahtan beri ağrı var kendi yok
Sen geç kalmışşın biz bezelye ayıkladık, mandalları bana verdi ben onları çamaşırlara astım, sonra çamaşırları toplarken mandalları toplattım tek tek :))Kızlar bırakın A101 i BİM'i Şok'u :) azad hiçbi oyuncağıyla bu kadar dikkatli ve keyifli oynamamıştı. Ben de montessori annesi olucam yahu. Hem ekonomik hem eğlenceli. İnstagrama olmayan arkadaşlar için buraya koyuyorum fotoları. Birlikte fasülye kırdık sonra da rulodan mandal atmaca oynadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?