2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
valla dün gece sallıyodu bebeğini baktı hala gözü açık üstüne oturdu olmadı yastığı kapadı artık yemezse ne yapar bebeğe bilmiyorum
yemek yedirirken bebeğine olan davranışını iyi gözlemle o zaman, karşında kendini bulacaksın

Kzlar.bime giden yokmu ne var ne yook:)

Ben katalogtan bakıp ona göre gidiyorum hep..Bu haftayı beğenmedim,alacağım bişeyde yoktu..Dışardaydım üstelik ve önünden geçtim ama girmedim

at ne zaman geliyormus canim. ben daha once geldiginde kucuktu evde yer yok diye almamistim hatta fiyatinu da hatirliyom 35 tl idi. sonradan daha pahaliydi baska yerlerde.

Evet bim-A101 falan buralarda cidden 5-10 tl bile olsa indirimli oluyor gelen herşey..ben alıp sonradan oyuncakçılarda çok gördüm daha pahalı şekilde..

Bu sefer ki at düz beyaz..benim aldığım kırmızı beyaz yeşilliydi..

14 ekimde Şok'a geliyor canım..

2:30 gibi komşum gelicek kızıyla..
Mantı saati yapıcaz ardına da çayın yanına hazırladım şimdi bunları..isteyen atlasın gelsin gari

bir de biri sıcak bot gibi, biri de çoraplı bot gibi 2 tane ev ayakkabısı aldım.. Ayakkabı derken evde giyilecek tarzda olanlardan ikisi 27.5 tl
Yumuşacıklar ama çok beğendim ben..

canım sağdaki ayakkabıyı nerden aldın?
benim oğlum yeni yürümeye başladığı için biraz bu tarz giydirmekten çekiniyorum açıkcası ayak yapısına zarar verir mi ki?

yemek yedirirken bebeğine olan davranışını iyi gözlemle o zaman, karşında kendini bulacaksın
yok yahu tamamen iç güdüsel yapıyo o anne olsa öyle olur demekki yoksa ben onun uyumuyo diye üstüne oturmuyorum
güle güle giysin minik adam
ben gelemem diyetteyim size afiyet olsun

canım sağdaki ayakkabıyı nerden aldın?
benim oğlum yeni yürümeye başladığı için biraz bu tarz giydirmekten çekiniyorum açıkcası ayak yapısına zarar verir mi ki?

Bizim burda sosyete pazarı kuruluyor cuma günleri,ordan aldım canım..giydirdim denedim güzel oldu,rahatsız gibi de değildi..elimlede inceledim baya,esnettim falan sorun yok gibi..neden zarar verir diye düşündün ki?

güle güle giysin minik adam
ben gelemem diyetteyim size afiyet olsun

Bende diyetteyim ama bugün kaçamak yapcam böyle aaay ayrıca sen hâlâ bana diyetteyim mi diyorsun

Bir dişimiz daha olmuş üstte 4 altta 2di alttan patlamış bitane incecik ucu çıkmış ağlaya ağlaya açtı ağzını kıyamet koptu baktırmıyo

Hay allahım bu regl başıma bela oldu 4 gündür bel ağrsı bacağıma vuruyo oldum diyorum yok dün yine aynı bugünde sabahtan beri ağrı var kendi yok

ben ne zaman dolabın başına geçmiş nutella kaşıklamış bulursam kendimi ertesi günü geliyor:)) o geliyor oğlum huysuzlanıyor yahu hormonlar nasıl bir şeysiniz siz böyle

ayak yapısını bozarsa diye canım, daha yeni yeni yürüdüğü için ortopedik olmazsa diyE:S

Annemde Mira kadar kararlı olur yedirmeye canim yigenim küçükken koca bir tabak çorbayı yedirmeye çalışıyordu tabi yigenim tabağın yarısında yemek istemiyordu annem yedircem diye uğraşıyordu ben anne yemek istemiyor çocuk doymustur zorlama diyordum hayır yer o her zaman bu tabağı bitiriyor yediririm ben diyordu kardesime o tabağı gosteriyorum guluyoruz hep:))
ece güzel serer deseydin :)
Aynen canim serer mi toplar atar mi bilemiyorum artık:)
Ay ya yiyesim geldi Mira yı küçük hanıma bak sen ya:))
Eceyle ceyiz serme valla gozumun onune getirdim guluyom siz.serersiniz artik ece de bi guzel yerler de gezdirerek toplar eceye yardima nehiri de.gonderebilirim iki cok guzel hallederler o isi :)
Nehirle tam olurlar artık biri mutfaktan biri salondan başlarlar sermeye pardon dağıtmaya:)))

Hay allahım bu regl başıma bela oldu 4 gündür bel ağrsı bacağıma vuruyo oldum diyorum yok dün yine aynı bugünde sabahtan beri ağrı var kendi yok

Aslında hepimiz bizim için neyin önemli olduğunu hep biliriz hele ki söz konusu çocuğumuzsa. Ama bazen neyin önemli olduğunu bildiğimizi hatırlamaya ihtiyaç duyarız sadece. Bu bazen bir yazı olur çok etkilendiğimiz, bazen sohbet anında duyduğumuz bir cümle bazen de bir işaret. Bizlere yeniden hatırlatıverir aslında çok iyi bildiğimiz şeyi ve hissettiklerimizi.

Telefonda konuşurken, televizyon izlerken ya da internette gezinirken birileri sizin eteğinizi çekiştiriyorsa neyin daha önemli olduğunu hatırla…

Yanlışlıkla bir şeyler döküldü ya da kırıldıysa ve mahcup iki göz size bakıyorsa , neyin daha önemli olduğunu hatırla…

Siz sohbet ederken defalarca “anne ” diyen ve cevap vermediğinizde iki eliyle başınızı kendisine çevirmeye çalışan bir miniğiniz vara , neyin daha önemli olduğunu hatırla…

Kötü bir gün geçirdiyseniz, stresliyseniz , eve geldiğinizde yatağında uyuyan bir meleğiniz varsa, neyin daha önemli olduğunu hatırla…

Halınızda ya da kanepenizde kocaman bir boya izi varsa yanlışlıkla veya keşfetmek için yapılan, neyin daha önemli olduğunu hatırla…

Evinizdeyken yemeğini kendinin yemesine izin verirken, misafirliğe gittiğinizde dökmesin, aman ayıp olmasın diye kendine yedirtmiyor ve zorla siz yedirmeye çalışıyorsanız , neyin daha önemli olduğunu hatırla…

En güzel oyuncaklarını bozulmasın diye çok oynatmıyorsanız, neyin daha önemli olduğunu hatırla…

Onaylamadığınız bir davranış şekliyle çocuğunuza yaklaştıklarında, o benim büyüğüm diye düşünüyor ve davranışın yanlış olduğunu söylemeye çekiniyorsanız, neyin daha önemli olduğunu hatırla…

Sırf başkalarına ayıp olmasın diye, çocuğunuza ayıp ediyorsanız, neyin daha önemli olduğunu hatırla…

Bir arkadaşınız ya da bir misafiriniz geleceği zaman nasıl özenle giyinip hazırlanıyor, sofranızı özenle hazırlıyor, yüzünüzden gülücükleri eksik etmeden sohbetinizi bile özenle yapıyor ama söz konusu çocuğunuz olduğunda bazen özenden uzaklaşıyorsanız, neyin daha önemli olduğunu hatırla…

Sinirlendiğinizde anlatmak yerine bağırmayı kızmayı tercih ediyorsanız, neyin daha önemli olduğunu hatırla…

Çocuğunuz yanınızda resim yaparken siz en sevdiğiniz dizinizi izliyor ve izlediğiniz dizide silahlar patlıyorsa, yumruklar havada uçuşuyorsa, aman , neyin daha önemli olduğunu hatırla…

Ya da bunun bir benzeri. Eşiniz ya da babanız ya da kayınpederiniz çocuğunuz yanınızda maç izliyor ama küfürlerine engel olamıyor, siz bu durumdan çok rahatsız olmanıza rağmen uyaramıyorsanız o kişiyi ayıp olmasın diye, neyin daha önemli olduğunu hatırla…

Eşinizle bir tartışma içerisindesiniz ve bu tartışma kavgaya döndü, sesler yükseldi, birbirinize bağırmaya başladınız ve bir de çocuğunuz varken evin içerisinde, siz hala komşular duymasın bağırışlarınızı diye düşünüp bir yandan kapı pencere kapatmaya çalışıyorsanız ve ürkek iki göz bir yerlere saklanmış titriyorsa, neyin daha önemli olduğunu hatırla…

Çocukluk kapısının bir daha açılmamak üzere kapacağını hep hatırlayın olur mu…

Başkalarına ayıp olmasın derken çocuğunuza ayıp etmeniz yıllarınızı alabilir. Bir kaç dakikalık sinirinize engel olamamanız yıllarınızı alabilir. Onu dinlememeniz, ona bir birey gibi davranmamanız ve kendinizi onun yerine koyup anlamaya çalışmamanız yıllarınızı alabilir.

Sadece hatırlayın olur mu, neyin daha önemli olduğunu hep hatırlayın…

Ebeveyn Koçu İnci Timuremre

Kızlar bırakın A101 i BİM'i Şok'u :) azad hiçbi oyuncağıyla bu kadar dikkatli ve keyifli oynamamıştı. Ben de montessori annesi olucam yahu. Hem ekonomik hem eğlenceli. İnstagrama olmayan arkadaşlar için buraya koyuyorum fotoları. Birlikte fasülye kırdık sonra da rulodan mandal atmaca oynadık

Eklentiler

• image.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 87
  • image.webp
    66,1 KB · Görüntüleme: 71
Sen geç kalmışşın biz bezelye ayıkladık, mandalları bana verdi ben onları çamaşırlara astım, sonra çamaşırları toplarken mandalları toplattım tek tek :))

A apriori11 bisey danismak istiyorum.
Marks spencer magazasindan 1 ay once 199 tl kot pantolon aldim bir kac kez giyince paça donmesi oldugunu farkettim gecen gun pantolonu götürdüm ürünu incelemeye alacaklarini sorun varsa para iadesi veya degisim yapacaklarini soylediler. Urun incelendi kusurlu oldugu kabul edildi simdi magazaya gittim oradaki satis gorevlisi bana ürün değişimi ya da 1 yil gecerli iade çeki vercegini soyledi. Para iadesi istedim. Parayi vermeyecegini geçen gün gaf yaptigini soyledi.
Bende tüketici haklarini aradim bana magaza mudurlugune dilekce yazip posta ile gonderin dendi 10 gun içinde geri dönmeleri lazim dedi.
Simdi ne yapmaliyim? dilekce yazsam nasil bir dilekce yazmaliyim canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…