- 29 Ekim 2013
- 1.289
- 1.444
- 138
Evyahhh sizin evde oyuncak bebege siddet varrmirada bi iki gündür çok gazlı mutlaka üşüyorlar inşallah hasta olmazlar
miranında favori oyuncağı deliriyo arabalara
şırıngayla içiriyorum ben
Ahahaha yapabilirdi biraz evvel bebeğini ayakta tutmaya çalışıyor bi iki denedi olmayınca parmak salladı yine denedi kızdı kaldırıp attı beş dakka sonrada almış öpüyo deli mi ne :)))
şu son cümlen varya beni benden aldı bazen mira elimde telefon olunca yada başka şeyle ilgilenince yanıma geliyo emmeye çalışıyo aslında anlıyorum benimle ilgilen demek istiyo emzirmeden sarılıp öpüyorum gözlerinin içi gülüyor
Evet o çatlak bu arkadaş☺☺☺☺☺ o arkadaş benim çok güzeldi tavsiye ederim herkese öyle etkinlikler var instagramdan takip ediniz
Yok kuzum ne doktoru :) erkek çocuklarıda biraz gec başlarlar derler hatta konusmaya. Maşalah saglıkları yerinde olsunda erken geç önemli diil bence
Ben de yarenhelin e katılıyorum canim su anda normal konuşmada atak yaptıkları dönem 2 yaş civarı her çocuk farklı sonuçta
Herşey yolunda canim zaten 1,5 yasında bir atak olacak ama asıl atak 2 yasında olacak benim kizimda abilerinin etkisi çok fazla yoksa ben çok ilgilenemiyorum ona özel bir etkinlik falan yapamiyorum sadece yanımda olduğunda konuşuyorum onunlaehehehehehehehehşaka yaptım tabi de..espri bir yana,net ve çok kelimeler yok Efe'de..en çok "baba" o kadar..geri kalan her şey az az ve bir kaç kelime zaten..şimdilik takmıyorum,2 yaşına kadar yolu var heralde..
Diş olabilir canim ama yarinda devam ederse çok yaparsa bir gotur istersen bazen diş yaniltabiliyor inşallah distirKızlar geçmişi okumadan giriş yapıyorum ama aren bugün tam 7 kez sulu kaka yaptı. Baktım dişler kabarmış. Daha önce ki dişlerde hiç böyle olmamıştı. Dişmidir sizce dr götürsem mi yrn ?
evet o yönden de zor ama gözün arkada değil kv ye güvensem kesinlikle çalışırdım zaten arada kalmamım tek sebebi bu bi de burda hala bi çevrem olmayışı bütün gün çocukla yalnz olmamız da etkiliyo iki ucu bklu değnek işte çalışsam belki de evde otursam derdim ama şuanda o kadar çok şikayet ettiğim işimi bile özledim@oslew evet çalışan bayanlar olarak para kazanıyosun cocugun işin sonuçta daha iyi koşıllarsa büyüsün diye ama kendim büyütmek çok isterdim. Daha 6 aylıkken bırakıp calışmaya basladım hepsi içimde kaldı. Alahtan şükür kv m bakıyor gözü gibi de vir nebze içim rahat(
@AreN5 distir canim hele nehir azilarda gunde 7 8 kezden daha fazka yapti belki zaten hsta olsa anlarsin eger 39 larda falan ates varsa o zaman dr a git derim disleri de kabarmis diyosun distendir bence
Diş olabilir canim ama yarinda devam ederse çok yaparsa bir gotur istersen bazen diş yaniltabiliyor inşallah distir
bnmkide kiz 16 aylik bayadr konuşuyordu baba anne dede gel git byebye geldi gitti vs.. Hatta doğum gününde Herkese nerdesin diyordu nazara gelmişti kosuyodu konusuyodu. AA yuruyo aa konusuyo demişlerdi o gece hic uyumamisti ağlamaktan. Şimdide her kelimeyi tekrarlayabliyo geldinmi dedigmde geldim diyo doydunmu diyorm doydum diyo baya baya konuşuyorlar artık özellikle kizsa hiç sorun yapma bnce sevin doktorluk bi durum yok rahat ol:)İyi akşamlar haziran anneleri sohbetleri okuyunca üye olmak istediminşallah bende soruma cevap bulabilirim benimde haziran doğumlu bir kizim var konuşmaya erken başladı ve şuan çevredeki herkesin farkedip sasiracagi kadar çok kelime konuşuyor birkaç haftadır basit emir cümleleri kuruyor ama dilinin bu akıcılığı dışında herşeyi 16. ayında olması gereken gibi herhangi bitest yaptirsammi yoksa normalmi durumu karar veremiyorum böyle durumda olan varmi
İyi akşamlar haziran anneleri sohbetleri okuyunca üye olmak istediminşallah bende soruma cevap bulabilirim benimde haziran doğumlu bir kizim var konuşmaya erken başladı ve şuan çevredeki herkesin farkedip sasiracagi kadar çok kelime konuşuyor birkaç haftadır basit emir cümleleri kuruyor ama dilinin bu akıcılığı dışında herşeyi 16. ayında olması gereken gibi herhangi bitest yaptirsammi yoksa normalmi durumu karar veremiyorum böyle durumda olan varmi
minik su biberonlaro var ya canım ona azıcık suyka birlikte şurubu koyuyorum. Öncesindedr su veriyorum. Tadını bile anlayamadan yutuyo:)Ya ben surp iciremiyorm herşeyi denedm ssz nasıl veriyosnz
sanırım üstün zekalı olup olmadığına baktırmak için test yaptırmayı düşündün. Kesin bişey söyleyemem ama konuşmasından çok öğrendiği şeylere göre değerlendirmek lazım sanırım. bir yakınımızın kızı üstün zekalı. 1 yaşındayken sayıları şekilleri renkleri biliyordu. Sayıları sıralayabiliyordu. Benim kızımında konuşması baya güzel. Anne gel gibi basit cünleler kuruyo. Bayramda yaşıtlarıyla bir araya geldiğinde bıdı bıdı tepelerinden inmedi herkesi şaşırttı. Ama kavrama yeteneğinin normal olduğunu düşünüyorum.İyi akşamlar haziran anneleri sohbetleri okuyunca üye olmak istediminşallah bende soruma cevap bulabilirim benimde haziran doğumlu bir kizim var konuşmaya erken başladı ve şuan çevredeki herkesin farkedip sasiracagi kadar çok kelime konuşuyor birkaç haftadır basit emir cümleleri kuruyor ama dilinin bu akıcılığı dışında herşeyi 16. ayında olması gereken gibi herhangi bitest yaptirsammi yoksa normalmi durumu karar veremiyorum böyle durumda olan varmi
bilmiyorum ki canım. Daha önce hiç bi dişte böyle şeyler olmadı. İyi gibi şimdi ama inşallah devam etmez. Bu gün gidip tulum panduf falan alıcam. Gecede yanımda uyuttum. Doğru dürüst uyuyamadım onun üstü açılacak diye.Cnm diş geliyo olabilir mi genelde diş çıkma dönemlerinde böyle oluyor bizde
bizde aynı durumdayız canım. Dişlerine baktırmadı onu göremedim. Ama bu gün iyi gibi. Ben gece üstünü açıp durduğu için olduğunu düşündümKızlar geçmişi okumadan giriş yapıyorum ama aren bugün tam 7 kez sulu kaka yaptı. Baktım dişler kabarmış. Daha önce ki dişlerde hiç böyle olmamıştı. Dişmidir sizce dr götürsem mi yrn ?
Pazar gidelim ne alalım derdine sooon :)Eki Görüntüle 1652885
okumuştum bende bunu. Onların kafaları farklı çalışıyo. Burda bdv de bi konu vardı. Resim dersinde çocuk ağacın gövdesini kahverengi değilde yeşil. Yaprakları da turuncu falan boyuyomuş. Öğretmen kızıyomuş gövde böyle olmaz falan diye. Bu çocuğun zekası geri diye sınıf öğretmeni test yapılmasını istemiş. Bunun gibi başka şeylerde olunca. Bi merkez var ya adını unuttum ona göndermişler. Hani raporu olursa kaynaştırma öğrencisi olacak.Ben bir haberler vasıtasıyla üstün zekalılar derneği başkanının konuşmasına senle gelmiştim. Çocuğa aşağıdaki soruyu sormuşlar. Hadi ben de size soruyorum anneler. Üstün zeka teşhisi için çok ilginç cevaplarının ve teorilerinin olması lazım.
Elma muz çilek kalem
Bunlardan hangisi farklıdır? Niçin?
Sorunun cevabını alayımokumuştum bende bunu. Onların kafaları farklı çalışıyo. Burda bdv de bi konu vardı. Resim dersinde çocuk ağacın gövdesini kahverengi değilde yeşil. Yaprakları da turuncu falan boyuyomuş. Öğretmen kızıyomuş gövde böyle olmaz falan diye. Bu çocuğun zekası geri diye sınıf öğretmeni test yapılmasını istemiş. Bunun gibi başka şeylerde olunca. Bi merkez var ya adını unuttum ona göndermişler. Hani raporu olursa kaynaştırma öğrencisi olacak.
Çocuk gidiyo ve üstün zekalı çıkıyo. özelliklede resme aşırı yeteneğinin olduğu nu söylemişler. kadın doğunun küçükbi kasabasında oteuruyo. Baba yok ayrılmışlar. Kadın arkeologdu hatta büyük şehirlerde iş bulamadığı içinde taşınamıyo. Çocuğuma yetemiyorum diye konu açmıştı çok içime işlemişti
Ben bu soruya çocuğun verdiği cevabı biliyorum bi haberde görmüştüm :) o yüzden cevap vermedim. Yoksa benim aklıma ilk gelen şey kalem. Tabiki :)))Sorunun cevabını alayımaklına ilk geleni yaz, netten araştırma ya da uzun uzun düşünme. Amaç o zaten anında verdiğin reaksiyon önemli. Mesela ben üstün müsün değil gayet yurdum insaniymışım
Ben bir haberler vasıtasıyla üstün zekalılar derneği başkanının konuşmasına senle gelmiştim. Çocuğa aşağıdaki soruyu sormuşlar. Hadi ben de size soruyorum anneler. Üstün zeka teşhisi için çok ilginç cevaplarının ve teorilerinin olması lazım.
Elma muz çilek kalem
Bunlardan hangisi farklıdır? Niçin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?