2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Evyahhh sizin evde oyuncak bebege siddet varr

Yok kuzum ne doktoru :) erkek çocuklarıda biraz gec başlarlar derler hatta konusmaya. Maşalah saglıkları yerinde olsunda erken geç önemli diil bence

Ben de yarenhelin e katılıyorum canim su anda normal konuşmada atak yaptıkları dönem 2 yaş civarı her çocuk farklı sonuçta

eheheheheheheheh şaka yaptım tabi de..espri bir yana,net ve çok kelimeler yok Efe'de..en çok "baba" o kadar..geri kalan her şey az az ve bir kaç kelime zaten..şimdilik takmıyorum,2 yaşına kadar yolu var heralde..

Kızlar geçmişi okumadan giriş yapıyorum ama aren bugün tam 7 kez sulu kaka yaptı. Baktım dişler kabarmış. Daha önce ki dişlerde hiç böyle olmamıştı. Dişmidir sizce dr götürsem mi yrn ?

eheheheheheheheh şaka yaptım tabi de..espri bir yana,net ve çok kelimeler yok Efe'de..en çok "baba" o kadar..geri kalan her şey az az ve bir kaç kelime zaten..şimdilik takmıyorum,2 yaşına kadar yolu var heralde..
Herşey yolunda canim zaten 1,5 yasında bir atak olacak ama asıl atak 2 yasında olacak benim kizimda abilerinin etkisi çok fazla yoksa ben çok ilgilenemiyorum ona özel bir etkinlik falan yapamiyorum sadece yanımda olduğunda konuşuyorum onunla

@AreN5 distir canim hele nehir azilarda gunde 7 8 kezden daha fazka yapti belki zaten hsta olsa anlarsin eger 39 larda falan ates varsa o zaman dr a git derim disleri de kabarmis diyosun distendir bence

Kızlar geçmişi okumadan giriş yapıyorum ama aren bugün tam 7 kez sulu kaka yaptı. Baktım dişler kabarmış. Daha önce ki dişlerde hiç böyle olmamıştı. Dişmidir sizce dr götürsem mi yrn ?
Diş olabilir canim ama yarinda devam ederse çok yaparsa bir gotur istersen bazen diş yaniltabiliyor inşallah distir

evet o yönden de zor ama gözün arkada değil kv ye güvensem kesinlikle çalışırdım zaten arada kalmamım tek sebebi bu bi de burda hala bi çevrem olmayışı bütün gün çocukla yalnz olmamız da etkiliyo iki ucu bklu değnek işte çalışsam belki de evde otursam derdim ama şuanda o kadar çok şikayet ettiğim işimi bile özledim

@AreN5 distir canim hele nehir azilarda gunde 7 8 kezden daha fazka yapti belki zaten hsta olsa anlarsin eger 39 larda falan ates varsa o zaman dr a git derim disleri de kabarmis diyosun distendir bence

Diş olabilir canim ama yarinda devam ederse çok yaparsa bir gotur istersen bazen diş yaniltabiliyor inşallah distir

Ateş yok çok şükür. Diş olabilir evt ama devam ederse yrn mutlaka götürürüm.

bnmkide kiz 16 aylik bayadr konuşuyordu baba anne dede gel git byebye geldi gitti vs.. Hatta doğum gününde Herkese nerdesin diyordu nazara gelmişti kosuyodu konusuyodu. AA yuruyo aa konusuyo demişlerdi o gece hic uyumamisti ağlamaktan. Şimdide her kelimeyi tekrarlayabliyo geldinmi dedigmde geldim diyo doydunmu diyorm doydum diyo baya baya konuşuyorlar artık özellikle kizsa hiç sorun yapma bnce sevin doktorluk bi durum yok rahat ol:)

Böyle bir durum yaşıyor olsam hiç bu sebeple doktora götürmek aklıma gelmezdi..

Ya ben surp iciremiyorm herşeyi denedm ssz nasıl veriyosnz
minik su biberonlaro var ya canım ona azıcık suyka birlikte şurubu koyuyorum. Öncesindedr su veriyorum. Tadını bile anlayamadan yutuyo:)

sanırım üstün zekalı olup olmadığına baktırmak için test yaptırmayı düşündün. Kesin bişey söyleyemem ama konuşmasından çok öğrendiği şeylere göre değerlendirmek lazım sanırım. bir yakınımızın kızı üstün zekalı. 1 yaşındayken sayıları şekilleri renkleri biliyordu. Sayıları sıralayabiliyordu. Benim kızımında konuşması baya güzel. Anne gel gibi basit cünleler kuruyo. Bayramda yaşıtlarıyla bir araya geldiğinde bıdı bıdı tepelerinden inmedi herkesi şaşırttı. Ama kavrama yeteneğinin normal olduğunu düşünüyorum.
Yinede isterseniz doktora danışın tabi

Cnm diş geliyo olabilir mi genelde diş çıkma dönemlerinde böyle oluyor bizde
bilmiyorum ki canım. Daha önce hiç bi dişte böyle şeyler olmadı. İyi gibi şimdi ama inşallah devam etmez. Bu gün gidip tulum panduf falan alıcam. Gecede yanımda uyuttum. Doğru dürüst uyuyamadım onun üstü açılacak diye.

bizde aynı durumdayız canım. Dişlerine baktırmadı onu göremedim. Ama bu gün iyi gibi. Ben gece üstünü açıp durduğu için olduğunu düşündüm

Bu arada bu üstün zekalılık durumu kulağa hoş gelsede aslında çok zor. O tanıdığımın çocuğu şuan ilkokul çağında yaşını tam bilmiyorum. Ama çocuğa yetemiyolar. Sorularına cevap veremiyolar anne babası olarak. Öğretmeni çok soru soruyo düzeni bozuyo diye sürekli ailesine şikayet ediyo. Kendi yaşıtlarıyla iletişimi sıfır. Çünkü onların konuştuklarını ve oyunlarını aptalca buluyo. Büyükleri bile şaşırtacak espriler yapıyo. Çocuk mutlu değil. Eğitim sisteminde gördükleri çocuğa çok basit geliyo. Hoca tüm çocuklar anlasın diye aynı şeyleri bir kaç defa anlatınca sıkılıyo bunalıyo. Eğitim sistemimizde onlar için çok fazla yer yok. Hele ki büyük şehirkerde yaşamıyosan. İnternette bi annenin yazısına denk gelmiştim. Bir çocuğu üstün zekalı biri ise otimliymiş. Hangisinin daha zor bir duruö olduğuna karar veremiyorum yazmıştı.

Ben bir haberler vasıtasıyla üstün zekalılar derneği başkanının konuşmasına senle gelmiştim. Çocuğa aşağıdaki soruyu sormuşlar. Hadi ben de size soruyorum anneler. Üstün zeka teşhisi için çok ilginç cevaplarının ve teorilerinin olması lazım.
Elma muz çilek kalem
Bunlardan hangisi farklıdır? Niçin?

Pazar gidelim ne alalım derdine sooon :)Eki Görüntüle 1652885
okumuştum bende bunu. Onların kafaları farklı çalışıyo. Burda bdv de bi konu vardı. Resim dersinde çocuk ağacın gövdesini kahverengi değilde yeşil. Yaprakları da turuncu falan boyuyomuş. Öğretmen kızıyomuş gövde böyle olmaz falan diye. Bu çocuğun zekası geri diye sınıf öğretmeni test yapılmasını istemiş. Bunun gibi başka şeylerde olunca. Bi merkez var ya adını unuttum ona göndermişler. Hani raporu olursa kaynaştırma öğrencisi olacak.
Çocuk gidiyo ve üstün zekalı çıkıyo. özelliklede resme aşırı yeteneğinin olduğu nu söylemişler. kadın doğunun küçükbi kasabasında oteuruyo. Baba yok ayrılmışlar. Kadın arkeologdu hatta büyük şehirlerde iş bulamadığı içinde taşınamıyo. Çocuğuma yetemiyorum diye konu açmıştı çok içime işlemişti

Sorunun cevabını alayım aklına ilk geleni yaz, netten araştırma ya da uzun uzun düşünme. Amaç o zaten anında verdiğin reaksiyon önemli. Mesela ben üstün müsün değil gayet yurdum insaniymışım

Ben bu soruya çocuğun verdiği cevabı biliyorum bi haberde görmüştüm :) o yüzden cevap vermedim. Yoksa benim aklıma ilk gelen şey kalem. Tabiki :)))

1 - kalem farklı yiyecek değil
2 - muz farklı tek hece
3 - çilek farklı içinde m harfi yok

:))) hepsi kendince farklı heralde bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…