2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kocasına kızıp çalışan kadınlara atarlanan hatun bıdı bıdı yapmak kadının doğasında var ister çalışşın ister çalışmasın.

Uzun bir süre mandallarla çok oynadık artık sıkılıyor. montessori için eğitimler verililiyor ben bir ara kafaya çok takmıştım fırsatım olmadı gitmek için.

Mutlu yıllar canım, iyiki doğdun azadın annesi oldun :)
Sağol canım 33 yıllık hayatımın en güzel hediyesi oğlum:)

Uzun bir süre mandallarla çok oynadık artık sıkılıyor. montessori için eğitimler verililiyor ben bir ara kafaya çok takmıştım fırsatım olmadı gitmek için.
Eğitim için vaktim yok ama ig de bakınıp yapıcam arada. Bunu ben uydurdum zaten :)))

valla dün gece sallıyodu bebeğini baktı hala gözü açık üstüne oturdu olmadı yastığı kapadı artık yemezse ne yapar bebeğe bilmiyorum
Mira sen sende mira degilmisin cunku cekecegin varmis gece uyumuyo diyon ya hic dusunemiyon yastigi kafana kapatir uyuturdu uymazsan bile dusunemiyom kesin duvara firlatirdi seni

Bugün 5 aylık oğlu olan bir arkadaşım aldı oğlunu bebek ve annelerin dans ettiği bir etkinlik varmış gitti oynadı oynadı geldi.
Vay be helal olsun arkadaşınıza, hem de 5 aylık bebekleBen de hep bi şeyler yapsam diyip hiç bi şey yapamayan anneyim( oyun gruplarına heveslendim..etrafımda hiç akranı olmadığından ..tanıdık olsa kendi kendimize oyun grubu yapardık ama .. Maalesef ( üzülüyorum eksik hissediyorum zihinsel gelişimi için .

Bunu yazın babama okuduğumda, bizim hiç büyümememiz lazımdı o zaman kızım dedi. Ondan sonra düşündüm, dedem hep gurbette çalışmış, babaannem tarlayla 4 çocukla kv kp ile uğraşmış hep der çocuklarıma sevgimizi veremedik diye. 3 erkek 1 kız çocuklarmış. Halam 20 yaşında vefat etmiş böbrek yetmezliğinden, babamlar 3 kardeş o yoklukta hepsi okumuş amcam mühendis olmuş yurtdışında bir çok projelerde çalışmış. Babam ben bildim bileli okur geceleri en fazla 4 saat uyur hep birşeylere çalışır okul müdürü olmuş. Küçük amcam kendi işini kurmuş iyi paralar kazanıyor. Ama hepsine bakıyorum hep bir yerleri eksik kalmış sevilemeden büyüdükleri için, duygusal olarak açlık var. Babam annemi arayıp onu aramasam onu bile kıskanır. Hep annemi daha çok seviyormuşuz gibi gelir ona. Çocuklarımıza yapabileceğimiz en büyük iyilik onlara maddi olarak ne sağlayabileceğimizden çok manevi olarak verebileceklerimiz, aslında onlara miras gösterdiğimiz sevgimiz, gelecekteki kimliğini belirliyor. Babam sevgi göremediği için nasıl sevmesi gerektiğinide bilememiş, hep bizi uyurken severmiş. Babamın bizi hep sevdiğini biliyorduk ama gösteremezdi. Demem o ki çocuklarımız için yapabileceğimiz en güzel şey onları sevmek, gözlerine bakmak sıkıca sarılmak.

Eklentiler

• 12107164_757358131057968_2942082876686318958_n.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 45
İyi akşamlar haziran anneleri sohbetleri okuyunca üye olmak istedim inşallah bende soruma cevap bulabilirim benimde haziran doğumlu bir kizim var konuşmaya erken başladı ve şuan çevredeki herkesin farkedip sasiracagi kadar çok kelime konuşuyor birkaç haftadır basit emir cümleleri kuruyor ama dilinin bu akıcılığı dışında herşeyi 16. ayında olması gereken gibi herhangi bitest yaptirsammi yoksa normalmi durumu karar veremiyorum böyle durumda olan varmi

BiDe öyleyiz herseyi söylüyo. Soruyor tüm gün bu ne bu ne sorularını cevaplıyorız ardından herseyi tekrar ediyor. Aç kapa gel git nerde va sorulara cevap veriyo. Bence normal bunlar cunku maşalah bizde babaanne ve dede surekli konustukları için erken basladık konuşmayada:))

Bende istanbul avrupa yakası olarak aktivte etkinlik vs arıyorum tabi haftasonları. Bi yüzme kursu arıyorum bakalım bulan olursa vize de söyleyin velki hep birlikte gideriz:))

O zaman ben, benim oğlumu doktora götüreyim

Bende bazen aynı şeyi dusunuyorum
@oslew evet çalışan bayanlar olarak para kazanıyosun cocugun işin sonuçta daha iyi koşıllarsa büyüsün diye ama kendim büyütmek çok isterdim. Daha 6 aylıkken bırakıp calışmaya basladım hepsi içimde kaldı. Alahtan şükür kv m bakıyor gözü gibi de vir nebze içim rahat (

Bence maşallah de sevin konusmasinin herseyinin normal olmasinin ne sorunu olabilirki

Benim kizimda çoğu şeyi söylüyor parmağıyla herşeyi gösterip bak mama bak cici bak miyav su ver gibi basit cümleler kuruyor bence de normal

mirada bi iki gündür çok gazlı mutlaka üşüyorlar inşallah hasta olmazlar

miranında favori oyuncağı deliriyo arabalara

Ya ben surp iciremiyorm herşeyi denedm ssz nasıl veriyosnz
şırıngayla içiriyorum ben

Mira sen sende mira degilmisin cunku cekecegin varmis gece uyumuyo diyon ya hic dusunemiyon yastigi kafana kapatir uyuturdu uymazsan bile dusunemiyom kesin duvara firlatirdi seni
Ahahaha yapabilirdi biraz evvel bebeğini ayakta tutmaya çalışıyor bi iki denedi olmayınca parmak salladı yine denedi kızdı kaldırıp attı beş dakka sonrada almış öpüyo deli mi ne :)))

şu son cümlen varya beni benden aldı bazen mira elimde telefon olunca yada başka şeyle ilgilenince yanıma geliyo emmeye çalışıyo aslında anlıyorum benimle ilgilen demek istiyo emzirmeden sarılıp öpüyorum gözlerinin içi gülüyor

Cnm diş geliyo olabilir mi genelde diş çıkma dönemlerinde böyle oluyor bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…