2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
biz hep böyleyiz. çamaşırları o bana veriyo ben makinaya atıyorum. mandalları o veriyo takıyorum. yıkanmış çamaşırları ben çırpıp asıyorum görmüş o da çırpmaya çalışıyo çok komik oluyo :)
mandalları tüm çocujlar çok seviyo sanırım

aynen banada çok tuhaf geliyo. ilk evlendiğimiz zamanlar markete falan gittiğimizde canım şunu istiyo falan diyemezdim. niye demediysem manyak mıyım neyim. adamı senelerdir tanıyorum ama evlenince öyle para almak bi garip gelmişti. hala evde nakit yokken markete gideceksem. karttan alışveriş yapsam sıkıntı olur mu diyorum. sorup durma diyo ama hala alışamadım

Gökçe acaip bi gaz sesi çıkardı. garipgarip bakınca bi baktım kaka yapmış. ama cıvık yapmış. böyle tam ishal gibi de değil ama her zaman ki gibi kaskatı ıkınarak çıkarmadı yani. sevindim hatta. pek bi de keyifsizdi sesi çıkmıyodu. güldürcem etcem diye akşam ettim. biraz çorba içirdim. tam yatıracakken sabahtan beri ne yediyse çıkardı.
emzirdim dizime yatırdım okşarken uyuya erkenden. hep üstünü açtığı için oluyo. evdeki çuval şeklinde ki tulumu giydirdim ama evde pek soğuk değil terlermi bu havada onuda bilemedim. hasta olmasa bari

bu arada ankaradayken gökçe kardeşimin uzaktan kumandalı arabasına bayılmıştı. yola çıkardık bağıra çağıra sürdü epey. pili bitince sinirlendi falan hatta.
eşime videosunu atmıştım. o da biz gelmeden almış süpriz yapmış.
ben gökçenin hiç bir şeyle bu kadar çok oynadığını hatırlamıyorum. nıınn nınnn diye diye akşama kadar arabayı ileri geri sürüyo. ters çevirip dönen tekerleklere bakıp gülüyo.
tavsiye ederim hepinize

Umutta bayılıyor uzaktan Kumandali arabaya bizimde var peşinde olaniyor:)

Bnde almistm attan yeşil kirmizo beyaz olandan cikariym bari bnde oynar belki

Aaa saklıyor musun sen hâlâ?Oynama zamanı geçcek kız Efe 8-9 aylık olduğundan beri ilgileniyor,tutunup kalkmaya başladığından beri üstüne çıkmaya çalışıyor,yürümeye başladığı andan beride üstünden inmiyor..Çıkar çıkar

Biara cikarmistm bacakları yetismiyodu şimdi yetişir herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…