2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Birde Türkiye de bu çocuklar harcanıyor üstün zekalı çocuklara özel bir okul yok maalesef

Sizde kaç kere oldu cnm ya. Kaç kere kaka yaptı yani ?

A apriori11 cevabı bende biliyorm. Düşününce çok mantıklı gerçekten çok iyi düşününce :)

@AreN5 @Akaibu ya bizimkinin de altta iki tane kabarmış sol yan diş ve yanındaki köpek. Sürekli salyalı, arada kendi kendine ağlama krizlerine giriyor, kaka zaten saat başı neredeyse, ishal gibi değil ama çok kokulu. Hastalığı da devam ediyor hala. Aklıma isimdeyimgücümdeyimin Gökçesi geldi, o hep diş Zamanı grip gibi olurdu ya. Acaba birimde mi öyle. Çünkü üstünü açmıyor dikkat ediyorum üşütmesin diye ama bilemedim yahu. Bizim yol da uzun halen 7 diş var, tahmin ettiklerim çıksa bile daha 11 diş bekleyeceğiz

Kızlar geçmişi okumadan giriş yapıyorum ama aren bugün tam 7 kez sulu kaka yaptı. Baktım dişler kabarmış. Daha önce ki dişlerde hiç böyle olmamıştı. Dişmidir sizce dr götürsem mi yrn ?

Cnm bizim 11. Ve 12. Dişler geliyo gunde 5-6 ke cıvık kaka alıştım artık hep belirtisi bu şekilde oluyor

Sizde kaç kere oldu cnm ya. Kaç kere kaka yaptı yani ?

A apriori11 cevabı bende biliyorm. Düşününce çok mantıklı gerçekten çok iyi düşününce :)
6 kere yaptı canım. Ama bu gün iyi. arenin devam edşyo mu hala
bizim 1 hafta bir sürü diş çıktı. 2 azı birden çıktı geçen hafta. Onda bile bişey olmadı. Üşüttü diye düşünüyorum. Köpek dişleri falan çıkacaktırda ayrı etki yapıyodur belki diye de düşünmedim değil. Bu gün iyi ama.bizimde şuan 7 diş var. Daha 13 diş var yolda

Ya azı çıkacaksa bile göremem açmıyor ağzını eşşek :/

Diş çıkacağı zaman grip oluyolar canım evet özellikle burun akıntısı çok oluyo. Geçen hafta yigitinde burnu çok akiyoduya bi baktım azı dişi patlamış. Diş patladı burun akıntısı grip geçti.

Ayrıca isal değil ama ona yakın kaka yapti gün içinde içinde bi kaç kez ve bi kaç gün sürdü diş paylayana kadar yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…