- 22 Nisan 2011
- 809
- 1.126
- 358
Ben de bazen keşke çalışsaydım diyorum bazen iyi ki calismiyorum diyorum değişiyor fikrim her iki durumunda artısi eksisi var küçük çocuğu olanlar için zor tabi ama biraz büyüyünce rahat olunuyor ben de daha önce kendi iş yerimizde biraz çalıştım sonra vazgectim bıraktım ama ileride severek yapacağım küçük bir iş yeri açmak istiyorum eşim ben sana destek veririm diyor kafamda bazı şeyler var evde insan çok bunaliyor hergun yaptığın şeyleri yapıyorsun Eceyi de buyuteyim biraz en azından ana sınıfına falan başlasın ondan sonra dusunuyorum çalışmayı[/QUOTE]Canim ben de calisiyorum okula giderken kizim bana sariliyor ve ayrilnak istemiyor pesimden anne fiye agliyor cok canim yaniyor onu kendimden xorla koparp birakip agliyarak ise gitmek inanki bi yonden iyi bi yonden cok kotu keske iki yasina kadar kendim bakabilseydim.Ogretmenim ve norm fazlasi diye bi durum var ucretsiz izin alinca hem naasin hem puanin kediliyor kendi okulunda faxlalik durumuna dusuyorsun ama canim tak ettigi anda verecem dikekceyi alacam ucretsiz izni
Canim ben calismayi seviyirum ancak ekif eceyi birakip gitmek cok zir geliyor aslinda okulda az ders aldim haftalik on bes saat bazen iki bazen uc bazen de bes saat dersim oluyor bir gunum de bos aslinda ragat sayilirim ama sabahkari onu birakip ciknak cok zor okuyor icim aciyor resmen helle boynuma dolanan kollaribi zirka ayirmak annii diye aglayisi beni tuketiyor.devlet memuru oldugum icin ucretdiz izin hakkim var sekuz ay daha durum duzelmesse alip iki yasina kadar kendim baknak istiyorum belji o zanana kadar biraz daha duzene girer