2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ayy keşke umutta da az biraz korku olsa da elimden tutsa bizimki de çok güvenir kendine geç yürüdü zaten hiç tutunma gereği duymadi hatta ilk yürümeye başladığı gün topun peşinde koşmaya baslado:):)

İyice şifayı kaptık sabahtan beri burun çeşme hapşırık devamlı bi de burnu akıyo silmiyim diye köşe bucak kaçıyo :) etsulu terbiyeli çorba yaptım 3 kaşık yedi bıraktı üzüm istedi kıtlıktan çıkmış gibi yedi anlamıyorum ben bu bebeleri :)

İnşallah bulursunuz ayağına tam canım. Biz bulamadık mecbur bunla idare etcek bir süre. Korkularıda geçer umarım çabuk. Gerçi kızların dediğine göre şanslıda olabiliriz:))

İnşallah bulursunuz ayağına tam canım. Biz bulamadık mecbur bunla idare etcek bir süre. Korkularıda geçer umarım çabuk. Gerçi kızların dediğine göre şanslıda olabiliriz:))
Biz adidas aldık 20 giyiyodu öykü tam olcak diye 21 aldık zaten iç tabanı ölçünce çok az büyüktü o da kışın çıkarsın yani tam alınca 2-3 ay sonra bidaha almak gerekçe rahat yürüyo öykü bakmışsındır belki ama aklında olsun

bizimki her yürüdüğünde ilk kez adım atıyo gibi heyecanlı ve korkuyor hemen tutunmak istiyor

Ay valla @minnakkartal korksun azcık korkmadımı alıyo başını gidiyo ondan sonra koştur avm ye gittikmi bütün mqğazalara giriyoruz yürüyen merdivenleri çok seviyoruz bırak korksun :)
şimdi siz böyle deyince korktum ama ne bilim işte hemen koşsun zıplasın istiyorum heralde

geçmiş olsun canım ya neyseki meyve yemiş vitamindir sonuçta çabuk atlatsın inşallah

valla dışardan bu olur dediğim hiçbişi olmuyo ama şansımı denicem ben yine çabuk geçsin diyorum korkuları böyle yürüyo demeye çekiniyorum

Ece de ne zaman çay icsek bardağın yanına gelip ellemek istiyordu biz de cıs dedik hep o da pis demeye başladı sıcak şeylere pis diyor hep:))
Bizimki de çömelerek kaka yapmaya başladı ama tabii çiş kısmını da düşününce kesinlikle hazır değil azad ve olmayacak da, üniversiteye bezsiz başlarsa iyidir benim için
Bizimki de çömelerek yapıyor kakayi tamamen konsantre oluyor olaya:))
Ece de suyla oynamayı çok seviyor ve ben altını değiştirirken kalkıp kaçıyor laminanta gidip hemen cisini yapıyor ondan sonra oturup elleriyle hı hı hı sesi çıkararak cisiyle oynuyor çok iğrenç ben de hemen banyoya sokuyorum ama bu huyunu ogrendigimden beri izin vetmiyorum bezsiz kaçmasına:))

bir kez daha uyarcam kızlar gürültü konusunda gündüz önemli değil ama gece olmuyor hele ki çocuklar uyuyamiyor sabah erken kalkiyorlar hele o kapılar beş dakika da bir çarpıyor bizim kapı sallandı carpmalariyla o kadar yanı yok duzelmezse bütün saygimi bırakıp ben de onu huzursuz etcem başka çare gelmiyor aklıma

Çok baktım canımda hani adidasın patik gibi altı kumaş olanları var ya. Onun 18 numarası bile tam oturmuyo. Kalın çorap giyince anca.
Onunla çok eahat yürüyo ama işte dışarda ayağına bişey batar diye giydiremiyorum. Konyadasa 18 numara kalın tabanlı bulamadım görmedende almak istemedim. Mecbur 19 aldık. Bazen çıkıyo bile ayağından.
Şimdilik idare etcez mecbur dediğin gibi büyüyecek nasılsa

Kızlar çocukların karnı acti buzlukta A101 in tepsi böreği vardı onu pisirdim Eceye çok az verdim bakıyor diye yedi mama mama deyip tekrar tekrar istedi hazır şeyler vermiyordum pek ama çok hoşuna gitti bunlar büyümüş artık kızlar börek çörek istiyorlar:)))

Hadi tamam çocukları zaptetmek çok kolay olmuyo ama dikkat edilenilir ya. Okul zamanı bi de. Birde siz ses yapınca direk geliyolardı. Tehtit et uyutmam sizi diye
Yöneticiliği bırakıcaktın hala devam ediyo musun

@minnakkartal mirada gülerek iki koltuk arasında gidip gidip geliyo mu? :)
yok öyle bişi yapmıyor zaten etrafında tutunacağı şeyler varsa yürümez ben onu salonun ortasına koyuyorum ayakta öyle yürüyo bi ağız tadıyla yürüyo bu kız dedirtmedi bana
he bide mira dışarıda adidasın ayakkabılarıyla yürüyemiyor çok sürüyo onları daha ağrı bi ayakkaybıyla kaldırarak yürüyeceği bişiyle rahat eder diye düşünüyorum ama yanılıyomuyum bilmem

Canım umutun ayaklarda çok küçük polaristen aldık biz 19 numara tabanına yumşak ama taş falan geldiğinde ayağını açıtmaz bizde onu bulana kadar çok gezdik:)

Kizlar merhaba. Ben bayadir forumdaydim.buraya da arada yaziyodum bi ara whatsap yuzunden engellendim ancak geri dondum. 20haziran dogumlu oglum var.
Bu aralar cok bunaliyorum benim gibi olan var mi bakinayim dedim. Hic bi ise yetisemiyorum. Oglum hala yurumuyor ve el ele geziyoruz butun gun:) bu arada ben hic bisey yapamiyorum misafir agirlamak dunyanin en zor seyi gibi geliyo.evi toplu tutabilmek imkansiz.hersey yarim. Butun gun daginik bi evde olunca ruhum daraliyo inanin.
Bana bu konuda yalniz olmadigimi soyleyebilir misiniz:)

siz getirmiyonuz mu cocuklari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…