2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bizimkiler yürüyor da sanki kolkola geziyoruz yahu bi de arabayla dolaşıyoruz hala :)) aalında annene ya da eşine bıraksan bebeği bi iki saat sen de kafanı dinleniş olursun.

2 saatte bir değiştirmesem ortalık göl oluyor. Dün mama sandalyesinde tuttum temizlik bitişi de sandalye sıeılsıklamdı

Gunaydin. İştah şurubu kullanan varmi yada vitamin balik yagi vs. Doktrumz vermemişti yazin. Haziranda gtmistik en son. Kisa doğru vericm demişti. Bu seferde vermezse ben direk alicm eczaneden.
Bize de yazın vermedi ama 18. Ay kontrolünd kesin iatiycem

Adamlarda mı geliyora koptum

canim ben cok istedim ama ardayla 10 dk lik mesafede cebellesiyoruz oturmak istemiyor otobuste. bulusulmasi dusunulen yer icin otobus metrobus yapmam lazim arda ile tek basima cok zor.
Aslında haftaiçi gibi kv ye ya da eşine bıraksan bikaç saat süper okur

6 aya kadar kullanmıştım şimdi ayaklılar daha kullanışlı uyanınca ayağa kalkmaya çalıştığı ve hemen oturduğu için :)
ben yaşına kadar hep onu kullandım. Kalkıp oturuyodu da onla ama emin olamadım. Sipariş vericektim vazgeötim

ben de artık kıyafet değişmekten yedek kıyafet koyuyorum başucuma, çişi çıkıyor hepsini değişiyorum, hatta artık sorun ben de mi acaba ben mi bağlayamıyorum şu bezleri doğru düzgün demeye başladım
bir de farkettim ki yüzüstü yattığında daha çok çıkıyor, baskı ile bez su koyuveriyor herhalde

Gökçeye pankek yapmıştım daha önce yememişti. Bide muzlusunu deneyeyim dedim. Tariflerden yola çıkarak kafadan uyduruk yaptım. Üzerinede gözünün önünde muzları dilimledim. Keçiboynuzu özü gezdirdim. Fındık ceviz kaju robotta çekip karıştırmıştım ondan serptim. Sırf içinde muz olduğu için yiyo
Pasta gibi oldu

Aaay ben ismini duyunca,düşününce bile içime fenalık basıyor..Normal uyku tulumu al kollu bacaklı ya,yazık çocuğa..
Niye fenalık geliyo banada diğerleri boğucu geliyo. Yaz kış demem şortla kolsuz badilerle yatarım ben. Daralırım kalın şeyleri giyince. Sanki gökçede daralcak gibi geliyo.
Ama vazgeçtim şimdi kalkamaz onla kollu bacaklılardan alcam

ofisten arkadaşımın oğlu 21 aylık bi kaç gündür bezi bırakmışlar hiç sorun yaşamadım hazır olduğunu hissediyodum zaten dedi darısı bize inşallah
Bizimki de çömelerek kaka yapmaya başladı ama tabii çiş kısmını da düşününce kesinlikle hazır değil azad ve olmayacak da, üniversiteye bezsiz başlarsa iyidir benim için

Bizimki de çömelerek kaka yapmaya başladı ama tabii çiş kısmını da düşününce kesinlikle hazır değil azad ve olmayacak da, üniversiteye bezsiz başlarsa iyidir benim için
Umutta oturarak yapıyor artık :)ama dediğin gibi çiş işi yaş umutta üniversiteye emerek gider artik

Dün öyküyü yıkıcaktım soydum padpasın üstünde duruyodu işemeye başladı bi şaşırdı noluyo diye bacaklarına bakıyo sonra bana baktı ne tepki vercem diye :) ondan sonra devam ediyo bi de gülüyo sıpa :)

oh afiyet olsun yarasın seninde ellerine sağlık

miranın tuvalet yeri var evde asla oranın dışında başka yerde yapmıyor çiş diyo bezini gösteriyo ama daha yeni yürümeye başladı iice sağlamlaşsın denicem ben
azad içinse hiç şüphem yok bi sabah bezi kaldırıp atar daha da taktırmaz ve alışır

Çok büyüyo gözümde şu bez işi

mira bi on gündür falan yürüyo ama tamamen işine geldiğinde hala emeklemeyi daha çok tercih ediyo yürümeye teşvik edebilir miyim bilmiyorum bir de bi yere tutunmadan kendi kendine kalkamıyor bunu ona öğretme durumum olabilir mi en büyük sorunumuz da dışarda yürümeyi kesinlikle reddediyor yere koyunca da hızlı hızlı adımlar adıp pat düşüyo ama evde düşme fln olmuyo rahat rahat odaları geziyor

Kendi kendine kalkma bizde nerdeyse bi ay sonra oldu hep tutunarak kalkıp yürürdü. Tabi tutunacak yer ararken de emeklerdi normal yani

Kendi kendine kalkma bizde nerdeyse bi ay sonra oldu hep tutunarak kalkıp yürürdü. Tabi tutunacak yer ararken de emeklerdi normal yani
hadi ya zaten yürümesi için bekledik bi dünya şimdi bide kendi kendine kalkmasını beklicez yani

Ayy bu arada tebrikler mira kıza da artık daha güzel yaramazlıklar yapabilecek yürüterek @minnakkartal
ya onu sorma gözüne bişiyi kestirmesin pıtı pıtı orda bitiyo hemen tutunup ayak kaldırmalar da başladı gözümü ayıramıyorum

maşallah mirayada. Gökçe hala bi yere tutunmadan kalkmıyo canım 3 hafta oldu neredeyse. Birde eğer yanında tutunacağı bi yer varsa tutunuyo mutlaka. Yoksa tutunmadan yürüyo. Hala korku var içinde biraz. Dışarıdada avm gibi düz yerler hariç elimden tutuyo.
Ayakları ince ayakkabı tam oturmuyo demiştin sanırım. Bu yüzden dışarıda yürümekte zorlanıyo olabilir oda. Bizimde 19 numara ayakkabımız bile büyük geldiği için yürümekte zorlanıyo. Ufak bi taşın üzerine falan bassın ayağını toparlayamıyo ayakkabıdan dolayı. Belkide korkudan onu tam anlayamadım. Sizinkide öyle bi durum mu acaba.

bizde ayakkabı sorunu olduğunu düşündük eşimle iice sağlam bassın mağazaya götürüp alalım dedik misafir o bu kaldı inşallah bu haftasonu gidip alıcaz umarım sorun budur da çözmüş oluruz ama korku bizde de hala baskın sokakta elini bırakınca aşırı heyecanlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…