2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
benim kızımda yeni yeni yürüyo oda tam değil bazen evin içinde bile elimi tutup yürümek istiyo ev dağınıklığından bahsetmiyim bile zaten toplasamda maksimum yarım saat sonra heryerden oyuncak çıkıyo sabit bi oyuncakla oynamıyor vermeyince ağlıyo zaten ben artık herşeye yetişme çabasını bıraktım evimede bu durumu anlayacak ve genelde benzer durumda olan arkadaşlarımı davet ediyorum :) kendi gelmek isteyen olur ay ne dağınık dersede çok da tın çokda fifi :))
yalnız değilsin tabiki çılgın haziran bebesi annesi olarak :))

gökçe bi haftadır yürümenin mutluluğuyla öyle yapıyoda ondan sordum.
Ay valla bu yürüme meselesini biz daha çok irdelicez gibi geliyo:))

Canım umutun ayaklarda çok küçük polaristen aldık biz 19 numara tabanına yumşak ama taş falan geldiğinde ayağını açıtmaz bizde onu bulana kadar çok gezdik:)
ay yalnız değilmişim :)) polarise hiç bakmadım görmedim daha doğrusu mağzayı hiç. Bu arada botlara baakyım zor buluruz onuda diye bi kaç mağza gezdim. Hepsi 20 numaradan başlıyo botlar dedi. Haberin olsun eşimin bi iş arkadşaının kızı gökçeden bi ay küöük. Ayaklarını yan yana getiriyoruz bizim ki minicik kalıyo:))

hiiçç yalnız değilsin için ferah olsun :))

Aynen beni anlatmışin bende Gelip de dağınık derlerse çokta fifi ben dağınıklığımizla mutluyum :)az önce heryeri topladım evi supur dum arkami bir döndüm her yer oyuncak olmus yine

Bn doktora yazdm whatsaptan marnys nasıl onerirmismz diye kesinlikle evet ondan al yazmis ihtahi bir haftada aciyomus ve bagisikligi kuvvetlendiyomus hasta oldgnu anladgnda bile hemen verince toparliyomus

Biz bunu bulana kadar çok baktık eşim tesadüfen buldu bide muyadan almıştık oda 18 numara oda güzeldi bot için çok bi umudum yok zor buluruz biz :)

Bn doktora yazdm whatsaptan marnys nasıl onerirmismz diye kesinlikle evet ondan al yazmis ihtahi bir haftada aciyomus ve bagisikligi kuvvetlendiyomus hasta oldgnu anladgnda bile hemen verince toparliyomus
Hadi bakalım kullanın ve sonucu bizle paylaşın ise yarar sa bizde alalım eksik kalmayalim:)

@minnakkartal canım hani miranın whatsaptaki kot elbisesi var ya. Omuydu bahsettin lcw den aldığın?
Yarın bi arkadaşa bebek görmeye gidicez. aniden olunca bişey almamıştık. Bu günde gidemicez. Eşim kendi bişey bakacak. Pek de güvenmiyorum ona Güzel bişey olsun istiyorum. Eğer ordansa fotosunu atıcam onu alsın. Çok tatlı olmuş mira. Arkadaşımda beğenir sanırım

Hadi tamam çocukları zaptetmek çok kolay olmuyo ama dikkat edilenilir ya. Okul zamanı bi de. Birde siz ses yapınca direk geliyolardı. Tehtit et uyutmam sizi diye
Yöneticiliği bırakıcaktın hala devam ediyo musun
Tabiki canim çocuklu evde ses olabilir ust kattakininde oğlu çok koşuyor mesela çok ses geliyor ama erken saatlerde en geç saat 10 da ses olayı bitiyor ama aşağıdakiler gece başlıyorlar iki çocuğu büyük üçüncüsü 10 yasında bir de yigeni onlarda kalıyor birde karşı dairesinde komşu var onun çocuğu var hergun orada gece yarısına kadar gürültü yapıyorlar esimde ona istersen zitlasmayalim de dedi konuscam bu konuyu evet kendileri hemen şikayete geliyorlar ben hiç sevmem şikayet için insanların kapısını çalmayı bana da yapılsın istemem ve o yüzden hep çocukları uyaririm benim de gurultum oluyordur mutlaka ki benimkiler daha çok bilgisayar dalar ders yapıyorlar öyle kosturmaca falan olmuyor ama devam ederlerse onlar geç kalkıyor sabahları ben de 7 de basliyacagim gurultuye yöneticiliği birakmadim daha apartmanın bayağı bir parası birikti canim apartman senelerdir boya yapılmadı çok kirli boya yaptircam o parayla eşim boyaciyla konuşmuş bir yerde çalışıyormuş işi bitince gelecek boyayacak ondan sonra birakcam yöneticiliği yeni taşınanlar falan oldu birisine devir etcem çok sıkıldim zirt pirt kapimin çalmasına zaten bir dairenin aidat sorunu var sorun haline getirdiler sürekli kapıya geliyorlar gitmek bilmiyorlar kapıdan
yalnız değilsin canim her sabah kalkınca evi topluyorum yine aynı yine aynı takma kafana fazla

Yaa şimdi prima premium 4 numara kullanıyorz. 4+ da yok onda. Acaba 4+aktif bebek mi alsam yoksa 5 numara premium mu ?
canim bulusmaya ulasim olarak nasil gideceksin.?
Cnm eşim götürecek. Sen nerde oturuyorsun? Capitola falan yakınsan geçerken alalım senide.
Arende öyle çayı çok seviyor. Ben evde hiç vermiyorum ama annem çocuga paşa çayı yapıp içiriyor resmen. Ben verme dedikcede siz küçükken hep böyle büyüdünüz bişey olmaz diyip duruyor.

Aren sadece gece yapıyor. Bide yaptıktan sonra yatakta oturup bana sesleniyor. Olmazsa bende bu gece değiştireyim sürekli.
ay ben bunu yerimmm. Harika olmş. Afiyet olsn gökçeye.
aaa mira yürüyormu. Geçmişi tam okuyamadım ya kaçırmışım. Hadi gözün aydın. Şimdiden Allah kolaylık versin :)

Tabiki tek değilsin :)

canım instagram da olanı diyosan evet lcw den aldım teşekkür ederim valla ben çok beğendim birisi hediye alsada çok beğenirdim :))

bende getirmek istiyorum aslinda ama nasil olacak bir bakalim.
inşallah ayarlarsın bi şekilde çok güzel olur

bizde Premium kullanıyoduk beş büyük geldi bende 4+ aktif bebeğe geçtim hatta daha memnun kaldım
yürüme içinde şimdilik az buçuk diyelim keyfi isterse :))

Bi dene canım bence. 5 bize büyük gelir diye 4+ aldım bende. Arenede o iyi olur sanki
@Akaibu destan yazmisim vallahi hiç fark etmedim bu kadar yazdigimi canim
buraya içini dökmek çok iyi oluyo ya. Benimde kafamda bi kaç şey var. Buraya yazasım var da vazgeçtim çenem düştü bu gün çok konuştum diye

canım instagram da olanı diyosan evet lcw den aldım teşekkür ederim valla ben çok beğendim birisi hediye alsada çok beğenirdim :))

inşallah ayarlarsın bi şekilde çok güzel olur
sağol canım. Atayım fotosunu eşime hemen. Altına çorap başınada gökçeye aldığım paketiyle duran bi bandana vardı onu koyarım içime siner cidden :)

mirayı aradım görüntülü önce ellerine bakmaya başladı sonra dudak büküp ağladı sanırım bugün o da çok özlemiş

Evet canim iyi oluyor bazen de ne yapacağını şaşırıyor insan fikir veriliyor anlat canim sen de bugün benim cenem dustu asil
mirayı aradım görüntülü önce ellerine bakmaya başladı sonra dudak büküp ağladı sanırım bugün o da çok özlemiş
oyy ya kiyamam gidince çok saril annesi ona

Haziran annelerinin doğum hikayesini okuyum dedim, bazı arkadaşların göremedim nerde nerde? başka sayfalarda mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…