az kaldı şükür bi gideyim hem ne sarılcam :))Evet canim iyi oluyor bazen de ne yapacağını şaşırıyor insan fikir veriliyor anlat canim sen de bugün benim cenem dustu asil
oyy ya kiyamam gidince çok saril annesi ona
gece ben ne denersem deneyeyim meme almadan tatmin olmuyo geçen yine su denedim katıldı ağlamaktan ama haftasonu gündüz arayı baya açtım meme isteyince biraz kucağımda sevip sona oyuna yönlendiriyorum unutuyo akşam da ilk eve gittiğimde bide sonraki istemesinde veriyorum sonra yatana kadar oyalıyorumKızlar gece Eceyi daha az emzircegimi söylemiştim ya biraz başardım yatirdiktan 10 dakika sonra uyandı kucagimda uyutmaya çalıştım olmadı ayağıma koydum uyudu yatirdim ondan sonra sabaha karşı uyandı emzirdim o zaman ama gece az uyandığı için başardım sanırım bundan sonra hemen meme vermiycem başka yollarla uyutmaya caliscam gunduzde sık istediğinde hemen vermiyorum hayır sonra meme diyorum başka şeylere dikkatini cekiyorum ve arayi aciyorum bayağı
Ben getirmiyorumsiz getirmiyonuz mu cocuklari.
Bizdeki teklif de ya Azadla beni bırakacak ya da evde azada bakıp ben kendi olanaklarıma geleceğin. Tabii ki ikincisini seçtim :))?
Tamam canım ben de alayımBn doktora yazdm whatsaptan marnys nasıl onerirmismz diye kesinlikle evet ondan al yazmis ihtahi bir haftada aciyomus ve bagisikligi kuvvetlendiyomus hasta oldgnu anladgnda bile hemen verince toparliyomus
canim yanlis hatirlamiyorsam sen gebzede oturuyordun o yuzden sordum ulasim seklini ben tuzlada oturuyorum.Yaa şimdi prima premium 4 numara kullanıyorz. 4+ da yok onda. Acaba 4+aktif bebek mi alsam yoksa 5 numara premium mu ?
Cnm eşim götürecek. Sen nerde oturuyorsun? Capitola falan yakınsan geçerken alalım senide.
Arende öyle çayı çok seviyor. Ben evde hiç vermiyorum ama annem çocuga paşa çayı yapıp içiriyor resmen. Ben verme dedikcede siz küçükken hep böyle büyüdünüz bişey olmaz diyip duruyor.
Aren sadece gece yapıyor. Bide yaptıktan sonra yatakta oturup bana sesleniyor. Olmazsa bende bu gece değiştireyim sürekli.
ay ben bunu yerimmm. Harika olmş. Afiyet olsn gökçeye.
aaa mira yürüyormu. Geçmişi tam okuyamadım ya kaçırmışım. Hadi gözün aydın. Şimdiden Allah kolaylık versin :)
Tabiki tek değilsin :)
Niye fenalık geliyobanada diğerleri boğucu geliyo. Yaz kış demem şortla kolsuz badilerle yatarım ben. Daralırım kalın şeyleri giyince. Sanki gökçede daralcak gibi geliyo.
Ama vazgeçtim şimdi kalkamaz onla kollu bacaklılardan alcam
Eczaneye soyledm getrticeklermisBen getirmiyorum
Bizdeki teklif de ya Azadla beni bırakacak ya da evde azada bakıp ben kendi olanaklarıma geleceğin. Tabii ki ikincisini seçtim :))?
Tamam canım ben de alayım
Canim ben aylardir 5 kullaniyorum huggies memnunum hic kacirmadi cisiniYaa şimdi prima premium 4 numara kullanıyorz. 4+ da yok onda. Acaba 4+aktif bebek mi alsam yoksa 5 numara premium mu ?
Cnm eşim götürecek. Sen nerde oturuyorsun? Capitola falan yakınsan geçerken alalım senide.
Arende öyle çayı çok seviyor. Ben evde hiç vermiyorum ama annem çocuga paşa çayı yapıp içiriyor resmen. Ben verme dedikcede siz küçükken hep böyle büyüdünüz bişey olmaz diyip duruyor.
Aren sadece gece yapıyor. Bide yaptıktan sonra yatakta oturup bana sesleniyor. Olmazsa bende bu gece değiştireyim sürekli.
ay ben bunu yerimmm. Harika olmş. Afiyet olsn gökçeye.
aaa mira yürüyormu. Geçmişi tam okuyamadım ya kaçırmışım. Hadi gözün aydın. Şimdiden Allah kolaylık versin :)
Tabiki tek değilsin :)
Benim gibi birini duydum sonunda corap patik yelek hatta hirka ile yatmisligim vardir. Cidden...O yüzden işte..çocuk rahat edemez onla,dönse dönemez kalksa kalkamaz..üstelik torbanın içine vücudu koymuş gibi aaay valla genalık bastı banaAaaa cidden mi?kışın napıyon anacım sen ben kışın çok üşürüm..çorapla ve bazen patikle bile yattığım olur..
Caninm ben sabaha kadar memedeyiz surekli meme istiyor su veriyorum icmiyor illaki emecek bende her seferinde veriyorum uykusuz kaliyirum ama yapcak bisey yok emerken tadini cikarsin kesilmeden suttenKızlar gece Eceyi daha az emzircegimi söylemiştim ya biraz başardım yatirdiktan 10 dakika sonra uyandı kucagimda uyutmaya çalıştım olmadı ayağıma koydum uyudu yatirdim ondan sonra sabaha karşı uyandı emzirdim o zaman ama gece az uyandığı için başardım sanırım bundan sonra hemen meme vermiycem başka yollarla uyutmaya caliscam gunduzde sık istediğinde hemen vermiyorum hayır sonra meme diyorum başka şeylere dikkatini cekiyorum ve arayi aciyorum bayağı
Huggies bir paket mecburiyetten kullanmistm pembe kiz için olanindan belindeki lastik belini resmen yara yapmisti.Canim ben aylardir 5 kullaniyorum huggies memnunum hic kacirmadi cisini
Buz dolabi posetine cigden koyablirsin cnmKizlar esim mısır almis kizim haslayinca cok seviyor buzluga atsam olur mu? Nasil atacam
Hayırlı olsunEvettt bizde yuruyoruz artik hatta ellerini karnini tutar gibi yapip iki koltuk arasinda sevincle gidip geliyorpek hevesli pekk
Kac no kullanmistin dar gelmis olabilir mi?Huggies bir paket mecburiyetten kullanmistm pembe kiz için olanindan belindeki lastik belini resmen yara yapmisti.
Sağol canımBuz dolabi posetine cigden koyablirsin cnm
Ben artik dusunuyorum çok soğuk bikac gune kadar yakarizDogalgazi yakmaya basladnizmi çok soğuk disarisi kar yagcak sanki. Evde soğuk hiraninn elleri buz gbi bide ev güney cephe ama kutup gbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?