2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar gece Eceyi daha az emzircegimi söylemiştim ya biraz başardım yatirdiktan 10 dakika sonra uyandı kucagimda uyutmaya çalıştım olmadı ayağıma koydum uyudu yatirdim ondan sonra sabaha karşı uyandı emzirdim o zaman ama gece az uyandığı için başardım sanırım bundan sonra hemen meme vermiycem başka yollarla uyutmaya caliscam gunduzde sık istediğinde hemen vermiyorum hayır sonra meme diyorum başka şeylere dikkatini cekiyorum ve arayi aciyorum bayağı

Evet canim iyi oluyor bazen de ne yapacağını şaşırıyor insan fikir veriliyor anlat canim sen de bugün benim cenem dustu asil
oyy ya kiyamam gidince çok saril annesi ona
az kaldı şükür bi gideyim hem ne sarılcam :))

gece ben ne denersem deneyeyim meme almadan tatmin olmuyo geçen yine su denedim katıldı ağlamaktan ama haftasonu gündüz arayı baya açtım meme isteyince biraz kucağımda sevip sona oyuna yönlendiriyorum unutuyo akşam da ilk eve gittiğimde bide sonraki istemesinde veriyorum sonra yatana kadar oyalıyorum

Bot demişsiniz kızlar ama ben bu sene almayı düşünmüyorum nasılsa yağmurlu havada yürümücek falan kuru havada spor ayakkabıyla idare ederiz seneye tam yürürler o zaman alırım diye düşündüm

siz getirmiyonuz mu cocuklari.
Ben getirmiyorum

A apriori11 azadı getirmicek diye biliyorum benimki daha net değil eşim bırakırım derse getiririm yoksa yalnız gelicem
Bizdeki teklif de ya Azadla beni bırakacak ya da evde azada bakıp ben kendi olanaklarıma geleceğin. Tabii ki ikincisini seçtim :))?

Bn doktora yazdm whatsaptan marnys nasıl onerirmismz diye kesinlikle evet ondan al yazmis ihtahi bir haftada aciyomus ve bagisikligi kuvvetlendiyomus hasta oldgnu anladgnda bile hemen verince toparliyomus
Tamam canım ben de alayım

canim yanlis hatirlamiyorsam sen gebzede oturuyordun o yuzden sordum ulasim seklini ben tuzlada oturuyorum.

O yüzden işte..çocuk rahat edemez onla,dönse dönemez kalksa kalkamaz..üstelik torbanın içine vücudu koymuş gibi aaay valla genalık bastı bana Aaaa cidden mi?kışın napıyon anacım sen ben kışın çok üşürüm..çorapla ve bazen patikle bile yattığım olur..

Canim ben aylardir 5 kullaniyorum huggies memnunum hic kacirmadi cisini

Benim gibi birini duydum sonunda corap patik yelek hatta hirka ile yatmisligim vardir. Cidden...

Caninm ben sabaha kadar memedeyiz surekli meme istiyor su veriyorum icmiyor illaki emecek bende her seferinde veriyorum uykusuz kaliyirum ama yapcak bisey yok emerken tadini cikarsin kesilmeden sutten

Kizlar esim mısır almis kizim haslayinca cok seviyor buzluga atsam olur mu? Nasil atacam

Dogalgazi yakmaya basladnizmi çok soğuk disarisi kar yagcak sanki. Evde soğuk hiraninn elleri buz gbi bide ev güney cephe ama kutup gbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…