2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Kızlar ortopedik ev botu buldum. Steppo da var. ayrıca ceyoda da anatomik olanları var. Ama ben zaten aldığım için ceyodaki ayrıntılı sormadım. Bir ara bahsedilmişti haber vereyim dedim
Çok güzelmiş canim gule gule giyin ben de alcam ceyo ya bakayım o zaman

Benimde aklıma geldiler @kmltm ne yaptı acaba yerlesebildimi ise başladı merak ettim bende isimdeyimgucumdeyim o da görünmüyor dikkatimi çekti iyilerdir insallah
Hiç iyi değilim. Eşimle aramiz çok kötü. Kimseye derdimi anlatamıyorum. Bütün gün işyerinde vakit geçmek bilmedi. Gözlerim doldu anlamasınlar diye wc ye gittim. Kendimi sakinleştirip geri döndüm. Gören herkes ne kadar zayufladigimi ve sarardigimi ayrıca çok yorgun göründüğümu söylüyor. Eşimle aramizin kötü olduğuna ayrı kızımın ana bana ayrı büyüme ihtimaline ayrı üzülüyorum. Çok kötüyüm. Boğazım düğüm düğüm. Gökçe çok küçük daha.

Canım ne olduysa inşallah düzelir, hemen kötü sonu planlayıp kendini iyice yıpratma

Ruzgarda beni kapıda görünce anneeeeeee diye uzatarak söylüyooo o zamanlar için akıyor yaniii cok özlüyorum çok
Canim benim ya mis kokulu kuzular nasıl ozlenmez
canim ne oldu ya çok üzüldüm inan hemen ayrılık olurmu inşallah halledersiniz sorunlarınızı

Dün evi ayırmak isedigini söyledi.
zor bir durum zor bir karar ama sen güçlü bir kadınsın. Sen de boşanmış bir ailede büyüdün ama kendini geliştirdin güzel bir meslek edindin ve yaşamını kurdun. Öyle bir durumda da kendine inan gökçeyi de en güzel biçimde yetiştieirsin sen tek başına bile olsan

Hep hiç güçlü değilim. Boğuluyorum. Yaptığım tek şey bizi düşünüp ağlamak.

pufpuff canım mutlu huzurlu sağlıklı nee senelere efen le ailenle

Mutlu huzurlu yaşlar şekerim

pufpuff Doğum günün kutlu olsun canım:)

pufpuff nice mutlu yaslara ailenle vitlikte canim

pufpuff mutlu yıllar canım. Her senen öbüründen güzel olsun

pufpuff cum doğum günün kutlu olsun nice yıllara

pufpuff nice mutlu yıllara cnm ailenle birlikte

Kızlar sağolun, çok incesiniz.. Çok teşekkür ediyorum ayrı ayrı hepinize.. Güzel bir gün geçiriyorum, mutluyum.. Etrafımda sevenlerimi görmek çok daha mutlu ediyor beni.. Sağolun varolun..

pufpuff um iyiki dogdun saglikli huzurlu efe'li ece'li nece guzel yaslarin olsun

Aaaay ben bu dileğe bayıldım, harikasın sen arkadaşım yaaa.. En içten en kocamanından "amin" diyorum ve "inşallah" diyorum..

Kizlar YouTube de merve ozkaynagin doğum.hikayesini izlesenize aklma doğum anim geldi ağlayan aglaya izledm sanki kendi dogmumu izleedm kske benmde öyle videom olsaydi

Botanik eczadan alisveris yapan varmi. İstediğim surup orda var. Eczanelerde yok getrttiriliyomus istedgm eczane depoda kalmamis dedi başka eczaneye gdicm yarin. Ama internette varda guvenemedim

isimdeyimgucumdeyim çok üzüldüm ama hayırlısı de dua et en hayırlı kararı vermek için eşin sizin için üzülmüyosa sende hiç ağlama çözülcek bişeyse çözülür yoksa kendini yıprattığınla kalırsın huzursuz mutsuz bi evde büyüceğine gökçe böylesi daha hayırlıdır bellki

Bi süre izin rapor falan alsan da annene gitsen belki iyi gelir biraz
Yalnız kalmak istiyorum aslında. İzin alsam gitsem bir hafta bi yerlere diyorum ama bitirmem gereken bir ihale dosyası var izin vermezler.

Evde kavga dövüş yok ki. Sesimizi bile yüksekseltmeyiz düzgünce. Ne oldu bu noktaya geldik bilmiyorum. Oda üzülüyordur heralde :/ belli etmiyor olsa da. Ben onu 17 yaşımda tanıdım. 12 yıldır üstüme titrer gercekten severdi beni. Ama 1.5 aydır herşey farklı. 3. Birinden bile şüphe ettim ama oda yok. Olsa yalan söylemez. Ve şüphe ettiğim için daha da kötü oldu aramiz. Çok utandım zaten ondan şüphe ettiğim için. Aramız düzelir mi? Düzelirse ne zaman vs vs
Kafam allak bullak.

Canım hakkınizda hayırlısı olsun inşallah hersey düzelir ve bugünleri unutursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…