Mutlu huzurlu yaşlar şekerimSağolasın güzel arkadaşım,teşekkürler..yorumunu okur okumaz içimden bir dilek tuttum..vesilen ile gerçek olsun inşallah..
Teşekkür ederim arkadaşım,sağolasın
22 aldm cnm tam bot Havası da daha gelmedi Ankara sicak bu ara bi onceki ayakkabısı 21 di
Gule gule giyinin botlarinizi canim çok güzel ben de bayramda ayakkabı almıştım 22 numara oldu benim kızıma burada hiç 22 numara giyen duymamistim şimdi sizin botlarda 22 olunca rahatladim:)
ayyy bende tek koca ayak bizimki.zannediyodum bizde viccodan almıştık 23 numara :))Maşallah fıstığa
Botları çok cici güle güle kullansın inşallah.
Ben de hiç yastik kullanmadım canım. Böyle rahat olduğunu düşünüyorum. Döne döne uyuyor zaten. yastık koyuyor bazen annem yatirmissa ama iniyor üzerinden dönerken. Acaba yastık olmalı mı ki? Ben de merak ettim şimdi?
Biraz daha rahatlama yaratalim canım. Bizim ayakkabilarimiz 23 numara:)) Bayram da aldık biz de polaristen.
Canım içeriğinde kireç sökücü var haberin olsun. Çamaşır suyuyle karıştırmamanı tavsiye ederim. Banyo ve tuvalette de derzlerin içindeki kireci eritiyo üst tabakayı kaldırıyo açılma yapıyo. Annemde almıştı beyazlarır diye vermişler ama derzlerin arası açıldı hep. Alt kata su indi fayans aralarındanKizlar fayans aralarindaki dez diyolarya oralari beyzalatmak icin bisi buldum sihirli su diye satiliyo sikip 2dk bekletiyosun bol su durula bembeyaz
Çocuk evde yalnizmi acaba kiyamam ya küçük mu acaba çocukAy sinirlerim bozuldu. Yukarıdaki çocuk anne diye ağlıyo yarım saattir. Hiç böyle sesler gelmezdi. Dayak yiyomuş gibi sanki. Ama Başka kimseden ses de gelmiyo. Çıkıp baksam mı ayıp mı olur ki katıldı çocuk resmen
ay bende hiç dayanamazdım ama bakmak da olmaz sanki yada acaba evden birine bişi mi oldu bazen annem teli açmayınca öyle çok senaryo kuruyorum kiAy sinirlerim bozuldu. Yukarıdaki çocuk anne diye ağlıyo yarım saattir. Hiç böyle sesler gelmezdi. Dayak yiyomuş gibi sanki. Ama Başka kimseden ses de gelmiyo. Çıkıp baksam mı ayıp mı olur ki katıldı çocuk resmen
Bende hiç dayanamıyorum
Çocuk evde yalnizmi acaba kiyamam ya küçük mu acaba çocuk
Sustu neyse ki biraz daha devam etseydi dayanamayıp çıkcaktım. 3 yaşlarında falan çocuk. babannesi var sağır dilsiz kadın. Korktum valla oturdum onu dinledim. Bişey olsa susmazdı heralde.ay bende hiç dayanamazdım ama bakmak da olmaz sanki yada acaba evden birine bişi mi oldu bazen annem teli açmayınca öyle çok senaryo kuruyorum ki
İyi barı susmus belki duymamıştır babaannesiBende hiç dayanamıyorum
Sustu neyse ki biraz daha devam etseydi dayanamayıp çıkcaktım. 3 yaşlarında falan çocuk. babannesi var sağır dilsiz kadın. Korktum valla oturdum onu dinledim. Bişey olsa susmazdı heralde.
Aklıma bir sürü şey geldi
Benimde aklıma geldiler @kmltm ne yaptı acaba yerlesebildimi ise başladı merak ettim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?