2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Hepinize cok tesekkur ederim kizlar. Bulundugum yerde kimsem de olmayinca epey bunaldim. İnsallah soylediginiz gobi rahatlatabilirim kndimi.
Canım seni temmuz topiğinden hatırlıyorum temmuzun 12 si gibi doğum yapacaktım mayıs 25 te geldi oğluşum sen nasılsın bebiş nasıl allah kolaylık versın

Bütün gece ağladı çok acıyo eli sürekli orda hiç bişey yemediği halde ishal oldu sadece mama içiyo yeniden mamaya döndük

@minnakkartal hayırlı olsun adımlarınız ilk başta tutunup kalkıyorlar sonra da ellerını yere basıp güç alarak kalkıyorlar kolaylıklar dilerim peşinden koşacağınız günler için

Dün gece babası bakmaya calıştı ben uykusuzluktan tansiyonum çıktı kadınımda hasta gelemiyo nolur sen bak dedim ben fenayım hasta çocuğa yeter be diyıp bağırdı iyice ağladı tabii aldım elinden battanıyede salladık uyudu dedı gıttı kapıyıda sıkıca kapatıp uyudu ama baran uyumamış o rahat yattı baba işte ne bilim hepsi böyle değil ama çık kızgınım sabahta aynı saatte uyuduk yoruldum dıyo 2 salladı yorulmuş

Sorma çık kötü antıbıyotık yaptı birsürü krem verdı hala çoğalıyo napıcam bilmiyorum yürüyomu senın kuzu
Canim çok kötü olmuş ya Ecenin de böyle olmuştu doktora gotur canim mantara benziyor birde bize doktor kremden önce sarı suyla silmemizi söylemişti dezenfekte için canim eczaneden paket olarak aliyorsun o bir paketi 1 litre kaynamış soğumuş suya karistiriyorsun altını temizledikten sonra pamuğa o sudan döküp siliyorsun sildigin pamuğu dönüp ikinci kez sürmeden yenisini yapıp yeni pamukla siliyorsun ben bunu yaptıktan sonra biraz açık birakiyordum ondan sonra kremlerini surup kapatiyordum altını

isimdeyimgucumdeyim canım her evlilikte olur böyle şeyler düzelir inşaallah sevgi herseyın üstesınden gelir yıllardır bizde ne sorunlar yaşadık alışkanlık oldu bir yerden sonra yüzsüz olduğum zamanlar bile oldu olacakta evlilik zor allah yardımcın olsun seninde hepimizindr inşaaallah

Sğl cnm yarın yıne götüreyim dediğini isteyeyım inşallah çare olur

isimdeyimgucumdeyim canım yıpratma kendini illaki barışırsınız sen üzüldüğünle kalırsın. Biraz zaman ver düzelir inşallah. pufpuff ben de çok geç kalarak doğum gününü kıtluyorum yeni yaşın güzellikler getirsin sana @yaz yagmuru ece bir süre sinirlenince kafasını vuruyordu. Ne kadar sürdü? Oğlumda yapmaya başladı ve ensişeleniyorum kendine zarar verecek diye. Tepki vermemeye çalışıyorum daha çok sinirleniyor

E emiragam çok geçmiş olsun kötü gözüküyor tekrar mı götürsen acaba? Bu arada ben de üç yıl bursada çalıştım yeri başka bende. Fsm de ve erikli de oturdum özlüyorum oraları. Hala eski öğrencilerimle görüşüyorum. İlk fırsatta görmeye gidicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…