Gel cnm beraber olsun
Ben almim canım :) senin kilona inince yeriz anca :)Gel cnm beraber olsun
Canım seni temmuz topiğinden hatırlıyorum temmuzun 12 si gibi doğum yapacaktım mayıs 25 te geldi oğluşum sen nasılsın bebiş nasıl allah kolaylık versınHepinize cok tesekkur ederim kizlar. Bulundugum yerde kimsem de olmayinca epey bunaldim. İnsallah soylediginiz gobi rahatlatabilirim kndimi.
Canim dr goturmediysen lutfen hemen gotur yazik kiyamam kotu olmusEki Görüntüle 1657943 Bütün gece ağladı çok acıyo eli sürekli orda hiç bişey yemediği halde ishal oldu sadece mama içiyo yeniden mamaya döndük
Cok sukur iyiyiz kosturmaca iste[USEko0028]@minnakkartal[/USER] hayırlı olsun adımlarınız ilk başta tutunup kalkıyorlar sonra da ellerını yere basıp güç alarak kalkıyorlar kolaylıklar dilerim peşinden koşacağınız günler için
Sorma çık kötü antıbıyotık yaptı birsürü krem verdı hala çoğalıyo napıcam bilmiyorum yürüyomu senın kuzuCok sukur iyiyiz kosturmaca istebebeginin alti cok kotu olmus yaa nasil aciyodur doktor ne dedi
Kiyamam yaa cok uzuldum. İnsallah gecsin bi an oncr.yok canim yurumuyo daha:)Sorma çık kötü antıbıyotık yaptı birsürü krem verdı hala çoğalıyo napıcam bilmiyorum yürüyomu senın kuzu
Ogff çok geçmiş olsun bi dra götürün hemenEki Görüntüle 1657943 Bütün gece ağladı çok acıyo eli sürekli orda hiç bişey yemediği halde ishal oldu sadece mama içiyo yeniden mamaya döndük
Canim çok kötü olmuş ya Ecenin de böyle olmuştu doktora gotur canim mantara benziyor birde bize doktor kremden önce sarı suyla silmemizi söylemişti dezenfekte için canim eczaneden paket olarak aliyorsun o bir paketi 1 litre kaynamış soğumuş suya karistiriyorsun altını temizledikten sonra pamuğa o sudan döküp siliyorsun sildigin pamuğu dönüp ikinci kez sürmeden yenisini yapıp yeni pamukla siliyorsun ben bunu yaptıktan sonra biraz açık birakiyordum ondan sonra kremlerini surup kapatiyordum altınıSorma çık kötü antıbıyotık yaptı birsürü krem verdı hala çoğalıyo napıcam bilmiyorum yürüyomu senın kuzu
Sğl cnm yarın yıne götüreyim dediğini isteyeyım inşallah çare olurCanim çok kötü olmuş ya Ecenin de böyle olmuştu doktora gotur canim mantara benziyor birde bize doktor kremden önce sarı suyla silmemizi söylemişti dezenfekte için canim eczaneden paket olarak aliyorsun o bir paketi 1 litre kaynamış soğumuş suya karistiriyorsun altını temizledikten sonra pamuğa o sudan döküp siliyorsun sildigin pamuğu dönüp ikinci kez sürmeden yenisini yapıp yeni pamukla siliyorsun ben bunu yaptıktan sonra biraz açık birakiyordum ondan sonra kremlerini surup kapatiyordum altını
İnşallah canim Ece daha küçükken olmuştu gece bile hep ağlıyordu uyuyamiyordu acisindan çabuk iyileşir inşallahSğl cnm yarın yıne götüreyim dediğini isteyeyım inşallah çare olur
İçim gitti resmen. Ya başka dr götür istersen. Çok kötü olmuş. Ayrıca sadece mama yiyorsa bırak yesin aç kalmasından iyidir.Eki Görüntüle 1657943 Bütün gece ağladı çok acıyo eli sürekli orda hiç bişey yemediği halde ishal oldu sadece mama içiyo yeniden mamaya döndük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?