- 31 Ekim 2014
- 803
- 996
- 63
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzelmiş canim gule gule giyin ben de alcam ceyo ya bakayım o zamanKızlar ortopedik ev botu buldum. Steppo da var. ayrıca ceyoda da anatomik olanları var. Ama ben zaten aldığım için ceyodaki ayrıntılı sormadım. Bir ara bahsedilmişti haber vereyim dedim
Çok güzelmiş canim gule gule giyin ben de alcam ceyo ya bakayım o zamanKızlar ortopedik ev botu buldum. Steppo da var. ayrıca ceyoda da anatomik olanları var. Ama ben zaten aldığım için ceyodaki ayrıntılı sormadım. Bir ara bahsedilmişti haber vereyim dedim
Kızlar az once Ece uyandı uykudan gözlerini açar açmaz anne bak anne dedi ayy çok komik bu kız beni bana gösteriyor:)))
Hiç iyi değilim. Eşimle aramiz çok kötü. Kimseye derdimi anlatamıyorum. Bütün gün işyerinde vakit geçmek bilmedi. Gözlerim doldu anlamasınlar diye wc ye gittim. Kendimi sakinleştirip geri döndüm. Gören herkes ne kadar zayufladigimi ve sarardigimi ayrıca çok yorgun göründüğümu söylüyor. Eşimle aramizin kötü olduğuna ayrı kızımın ana bana ayrı büyüme ihtimaline ayrı üzülüyorum. Çok kötüyüm. Boğazım düğüm düğüm. Gökçe çok küçük daha.Benimde aklıma geldiler @kmltm ne yaptı acaba yerlesebildimi ise başladı merak ettim bendeisimdeyimgucumdeyim o da görünmüyor dikkatimi çekti iyilerdir insallah
Canım ne olduysa inşallah düzelir, hemen kötü sonu planlayıp kendini iyice yıpratmaHiç iyi değilim. Eşimle aramiz çok kötü. Kimseye derdimi anlatamıyorum. Bütün gün işyerinde vakit geçmek bilmedi. Gözlerim doldu anlamasınlar diye wc ye gittim. Kendimi sakinleştirip geri döndüm. Gören herkes ne kadar zayufladigimi ve sarardigimi ayrıca çok yorgun göründüğümu söylüyor. Eşimle aramizin kötü olduğuna ayrı kızımın ana bana ayrı büyüme ihtimaline ayrı üzülüyorum. Çok kötüyüm. Boğazım düğüm düğüm. Gökçe çok küçük daha.
Dün evi ayırmak isedigini söyledi.Canım ne olduysa inşallah düzelir, hemen kötü sonu planlayıp kendini iyice yıpratma![]()
Canim benim ya mis kokulu kuzular nasıl ozlenmezRuzgarda beni kapıda görünce anneeeeeee diye uzatarak söylüyooo o zamanlar için akıyor yaniii cok özlüyorum çok
canim ne oldu ya çok üzüldüm inan hemen ayrılık olurmu inşallah halledersiniz sorunlarınızıHiç iyi değilim. Eşimle aramiz çok kötü. Kimseye derdimi anlatamıyorum. Bütün gün işyerinde vakit geçmek bilmedi. Gözlerim doldu anlamasınlar diye wc ye gittim. Kendimi sakinleştirip geri döndüm. Gören herkes ne kadar zayufladigimi ve sarardigimi ayrıca çok yorgun göründüğümu söylüyor. Eşimle aramizin kötü olduğuna ayrı kızımın ana bana ayrı büyüme ihtimaline ayrı üzülüyorum. Çok kötüyüm. Boğazım düğüm düğüm. Gökçe çok küçük daha.
zor bir durum zor bir karar ama sen güçlü bir kadınsın. Sen de boşanmış bir ailede büyüdün ama kendini geliştirdin güzel bir meslek edindin ve yaşamını kurdun. Öyle bir durumda da kendine inan gökçeyi de en güzel biçimde yetiştieirsin sen tek başına bile olsanDün evi ayırmak isedigini söyledi.
Hep hiç güçlü değilim. Boğuluyorum. Yaptığım tek şey bizi düşünüp ağlamak.zor bir durum zor bir karar ama sen güçlü bir kadınsın. Sen de boşanmış bir ailede büyüdün ama kendini geliştirdin güzel bir meslek edindin ve yaşamını kurdun. Öyle bir durumda da kendine inan gökçeyi de en güzel biçimde yetiştieirsin sen tek başına bile olsan
pufpuff canım mutlu huzurlu sağlıklı nee senelere efen le ailenle
Mutlu huzurlu yaşlar şekerim![]()
pufpuff Doğum günün kutlu olsun canım:)
pufpuff nice mutlu yaslara ailenle vitlikte canim
pufpuff mutlu yıllar canım. Her senen öbüründen güzel olsun
pufpuff cum doğum günün kutlu olsun nice yıllara
pufpuff nice mutlu yıllara cnm ailenle birlikte
pufpuff um iyiki dogdun saglikli huzurlu efe'li ece'li nece guzel yaslarin olsun
Çok üzüldüm ya oturup karşılıklı konuşmayı denediniz mi bizde çok kavga ettik zamanında ama karşı karşıya gelip konuşunca buzlar daha çabuk eriyoHep hiç güçlü değilim. Boğuluyorum. Yaptığım tek şey bizi düşünüp ağlamak.
Bizde 12 yılda çok kavga ettik ama bu baska. Konuşulup çözülecek bişey değil.Çok üzüldüm ya oturup karşılıklı konuşmayı denediniz mi bizde çok kavga ettik zamanında ama karşı karşıya gelip konuşunca buzlar daha çabuk eriyo
Bi süre izin rapor falan alsan da annene gitsen belki iyi gelir birazBizde 12 yılda çok kavga ettik ama bu baska. Konuşulup çözülecek bişey değil.
Yalnız kalmak istiyorum aslında. İzin alsam gitsem bir hafta bi yerlere diyorum ama bitirmem gereken bir ihale dosyası varBi süre izin rapor falan alsan da annene gitsen belki iyi gelir biraz
Evde kavga dövüş yok ki. Sesimizi bile yüksekseltmeyiz düzgünce. Ne oldu bu noktaya geldik bilmiyorum. Oda üzülüyordur heralde :/ belli etmiyor olsa da. Ben onu 17 yaşımda tanıdım. 12 yıldır üstüme titrer gercekten severdi beni. Ama 1.5 aydır herşey farklı. 3. Birinden bile şüphe ettim ama oda yok. Olsa yalan söylemez. Ve şüphe ettiğim için daha da kötü oldu aramiz. Çok utandım zaten ondan şüphe ettiğim için. Aramız düzelir mi? Düzelirse ne zaman vs vsisimdeyimgucumdeyim çok üzüldüm ama hayırlısı de dua et en hayırlı kararı vermek için eşin sizin için üzülmüyosa sende hiç ağlama çözülcek bişeyse çözülür yoksa kendini yıprattığınla kalırsın huzursuz mutsuz bi evde büyüceğine gökçe böylesi daha hayırlıdır bellki
Canım hakkınizda hayırlısı olsun inşallah hersey düzelir ve bugünleri unutursunYalnız kalmak istiyorum aslında. İzin alsam gitsem bir hafta bi yerlere diyorum ama bitirmem gereken bir ihale dosyası varizin vermezler.
Evde kavga dövüş yok ki. Sesimizi bile yüksekseltmeyiz düzgünce. Ne oldu bu noktaya geldik bilmiyorum. Oda üzülüyordur heralde :/ belli etmiyor olsa da. Ben onu 17 yaşımda tanıdım. 12 yıldır üstüme titrer gercekten severdi beni. Ama 1.5 aydır herşey farklı. 3. Birinden bile şüphe ettim ama oda yok. Olsa yalan söylemez. Ve şüphe ettiğim için daha da kötü oldu aramiz. Çok utandım zaten ondan şüphe ettiğim için. Aramız düzelir mi? Düzelirse ne zaman vs vs
Kafam allak bullak.