Eki Görüntüle 1657943 Bütün gece ağladı çok acıyo eli sürekli orda hiç bişey yemediği halde ishal oldu sadece mama içiyo yeniden mamaya döndük
pufpuff canım doğum günün kutlu olsun ailenle hayırlı ömür dilerim
pufpuff dogum gunun kutlu olsun en son ben kutladim ama kutladim sonuçta.
pufpuff ben de çok geç kalarak doğum gününü kıtluyorum yeni yaşın güzellikler getirsin sana
Canim bir ay kadar devam etti bende çok çaresiz kaliyordum uzuluyordum vururken bazen kucagima alıp dikkatini dagitiyordum sakinlestiriyordum unuttu şimdi çok şükür dönemsel birşey canim bir süre sonra unutur sıkma caniniisimdeyimgucumdeyim canım yıpratma kendini illaki barışırsınız sen üzüldüğünle kalırsın. Biraz zaman ver düzelir inşallah. pufpuff ben de çok geç kalarak doğum gününü kıtluyorum yeni yaşın güzellikler getirsin sana @yaz yagmuru ece bir süre sinirlenince kafasını vuruyordu. Ne kadar sürdü? Oğlumda yapmaya başladı ve ensişeleniyorum kendine zarar verecek diye. Tepki vermemeye çalışıyorum daha çok sinirleniyor
zaman için gitmek istiyor zaten. inşallah düzelirisimdeyimgucumdeyim insallah cozersiniz sorunlarinizi canim uzuldum bende. Madem 12 yillik mutlu birlikteliginiz var su son 1.5 ay icin (elle tutulur birsey yoksa) dagitmayin yuvanizi. Biraz zaman taniyin birbirinize hersey yoluna girer umarım
bi süre ayıralım ama boşanmayalım dedi. beni kaybekte istemiyormuş ama böylede olmuyormuş. aslında ona hakvermiyor değilim. düşündükçe onu çok üzdüğümü farkettim. ama seviyorum.oda yeni mi anladın diyorAyy ne denir ki bilemedim bu da ayrı bi zor durum ama eğer bitmicekse de ayırmayın evi bence
inşallah canım.Canim benim ya belkide bi anlik sinirle soylemistir belliki cok seviyorsun umarim hersey gonlunce olur
söyledim canım. onu ne kdar çok sevdiğimi söyledim. ne gururu. biliyorum her ana baba ayrı büyüyen çocuk sefil olmuyor. ama ben gökçe baba dediğinde babası yanında olsun istiyorum. zaten olurda (ki inşallah olmaz) ayrılırsak elimden geldiğince niğde de yaşamaya çalışıcam. eskişehire istemicem tayinimi Gökçe babası ile aynı şehirde yaşasın uzak olmasın. ben onun sıkıntısını çok çektim annemin arkasından çok ağladım. annem eskişehirde babam niğdede yaşıyordu.inşallah herşey düzelir seven çiftler ayrılsın hiç istemem sizi hiç istemem o kadar belli ki sevgin açık açık konuşsan ne kdr sevdiğinden bahsetsen aşk da gurur olmaz öyle doğdu ki zaten ayrılmak da istemiyorsun önce tüm itirafları kendine yapıp sonra aynılarını ona sıralasan hani derler ya ben elimden geleni yaptım işte onu yap ki hiç pişman olma sonrası allahtan o en hayırlısını bilir yazar uzunca yazdım belki ama hissettiklerimide ifade edememiş de olabilirim her ayrılan ailede büyüyen çocuk da sefil olmuyo bak sende bende bunun örnekleriyiz lütfen yıpratmamaya çalış kendini
evet en çok ona kırıldı. haklıda. ama aramız zaten kötüydü benim şüphem aramızı iyice açtı.isimdeyimgucumdeyim Canım çok üzüldüm inan. Esin muhtemelen sen 3. kişiden suphelendigin için kırılmış ondan öyle söylemiş olabilir. O da uzgundur bence şimdi belki de pismandir bile. İnşallah herşey düzelir canım. Aşılmayacak hicbirsey yok ortada.
oda senin gibi düşünüyor ayrı kalalım özleyelim birbirimizi diyor ve evi ayırmak istiyor.planımız kk bayanlarıyla buluşmak :) bizim için sorun değil tabiki sen gelmek istersen. Düşün taşın iletişime geçelim olur mu.
Cnm tekzen de kalemleri var bunların. Ablam mutfagını falan yaptı çok da güzel oldu hemde hiç yorulmadı.
Öncelikle hakkınızda hayırlısı neyse o olsn cnm. Ama inan her evlilikte kavgalar oluyor. Öyle çabuk pes etmeyin. Keşke biraz ayrı kalıp birbirinizi özleyip daha sakin düşünseniz..
pufpuff iyi ki doğdun.. Mutlu yıllar cnm. (İlk değil ama son kutlayan oldum sanırım :)
konuşarak aşılmayacak şey hisleri canım. ben onu tanıyorum hep alttan alır içine atar patlayıncada böyle olur ama ilk defa ayrılık lafını ciddi olarak ağzına aldı evlendiğimizden beri. inşallah düzelir ve düzelirse onu bilmem ama ben artık daha dikkatli olacağımdan eminim.ne diyeceğimi bilemedim..konuşup çözecek bişeyde değil demişsin,açıkçası ne oldu da bu noktaya gelindi ve böyle düşünüyorsun merakta etmedim değil..her şeyden önce hayırlısı olsun,en çokta Gökçe için..ve umarım düzelir aranız üstelik eskisinden de iyi olur inşallah..
olsuuunnnbn kapanışı senle yapmış olurum bende..hehehe sağol canım,teşekkürler..
Kızzzz güzel olmuş cidden,yani görüntü itibari ile hoş..eline sağlık..tarifi de yaz,deneyim ilk fırsatta..
inşallah canım.isimdeyimgucumdeyim aklına hemen en kötüsünü getirme, sevginiz varsa birbirinize aşılmayacak sorunlar bile çözülür, gökçe de hissediyordur üzme bu kadar kendini
inşallah canım. benimde yüzsüz olduğum çok olmuştur :)isimdeyimgucumdeyim canım her evlilikte olur böyle şeyler düzelir inşaallah sevgi herseyın üstesınden gelir yıllardır bizde ne sorunlar yaşadık alışkanlık oldu bir yerden sonra yüzsüz olduğum zamanlar bile oldu olacakta evlilik zor allah yardımcın olsun seninde hepimizindr inşaaallah
inşallah canım. o kadar istiyorum ki eskisi gibi sarılsın.isimdeyimgucumdeyim canım yıpratma kendini illaki barışırsınız sen üzüldüğünle kalırsın. Biraz zaman ver düzelir inşallah. pufpuff ben de çok geç kalarak doğum gününü kıtluyorum yeni yaşın güzellikler getirsin sana @yaz yagmuru ece bir süre sinirlenince kafasını vuruyordu. Ne kadar sürdü? Oğlumda yapmaya başladı ve ensişeleniyorum kendine zarar verecek diye. Tepki vermemeye çalışıyorum daha çok sinirleniyor
eline sağlık canım çok güzel görünüyo diyet sonu kutlama olarak yapabilirim :))Kızlar bugün kurabiye yaptm. Tadı inanılmaz güzel. Şiddetle tavsiye ederim Eki Görüntüle 1657821
ahaha ya bunu bana desen küserim sana
yavrum benim çok kötü olmuş bencede başka bi doktora gitsen daha iyi bi de mama falan farketmez yeterki aç kalmasın eninde sonunda bırakır mamayıEki Görüntüle 1657943 Bütün gece ağladı çok acıyo eli sürekli orda hiç bişey yemediği halde ishal oldu sadece mama içiyo yeniden mamaya döndük
inşallah evi ayırmadan çözülür aranızdaki sorun ben inanıyorum aşacağınıza sevgi herşeyin üstesinden gelirzaman için gitmek istiyor zaten. inşallah düzelir
.
bi süre ayıralım ama boşanmayalım dedi. beni kaybekte istemiyormuş ama böylede olmuyormuş. aslında ona hakvermiyor değilim. düşündükçe onu çok üzdüğümü farkettim. ama seviyorum.oda yeni mi anladın diyor
inşallah canım.
söyledim canım. onu ne kdar çok sevdiğimi söyledim. ne gururu. biliyorum her ana baba ayrı büyüyen çocuk sefil olmuyor. ama ben gökçe baba dediğinde babası yanında olsun istiyorum. zaten olurda (ki inşallah olmaz) ayrılırsak elimden geldiğince niğde de yaşamaya çalışıcam. eskişehire istemicem tayinimi Gökçe babası ile aynı şehirde yaşasın uzak olmasın. ben onun sıkıntısını çok çektim annemin arkasından çok ağladım. annem eskişehirde babam niğdede yaşıyordu.
evet en çok ona kırıldı. haklıda. ama aramız zaten kötüydü benim şüphem aramızı iyice açtı.
oda senin gibi düşünüyor ayrı kalalım özleyelim birbirimizi diyor ve evi ayırmak istiyor.
ama ben o evde yokken duramam ki. benim niğde de ondan başka kimsem yok.
konuşarak aşılmayacak şey hisleri canım. ben onu tanıyorum hep alttan alır içine atar patlayıncada böyle olur ama ilk defa ayrılık lafını ciddi olarak ağzına aldı evlendiğimizden beri. inşallah düzelir ve düzelirse onu bilmem ama ben artık daha dikkatli olacağımdan eminim.
inşallah canım.
inşallah canım. benimde yüzsüz olduğum çok olmuştur :)
inşallah canım. o kadar istiyorum ki eskisi gibi sarılsın.
A apriori11 çok haklıymış. bende bazen ona kırılıyordum tirip atıyordum hatta sık sık yapıyordum bunu. o neye tirip attığımı bile anlamıyordu. aslında tirip atıp küsmek yerine ona derdiimi anlatsam neye kırıldığımı açık açık söylesem bu noktaya gelmezdik. o benim küsmelerimden yoruldu. onunda hataları var elbet sadece hatalı ben değilim ama bu benim payıma düşen. ve yapmamam gerekirken ondn şüphelenmem tuz biber oldu maalesef
ahahah kabusa bak yaKızlar bi kabus gördüm. Azad 5 izmiş ve yine bu aydalar 16 aylık 5 tane azad. Sonra allahtan gerçek azad uyandı da ben de kabustan uyandım. Ama yataktan çıktığımda ellerim boynum kaskatı olmuştu gerilmekten
Teşekkür ederim canim. Bir senden geldi tarifAfiyet şeker bal olsun kuzuya löp löp et olsunbenim çorbalar uyduramasyon genelde :) mesela evdeki tüm bakliyatları kaynatıp, un-yumurta-yoğurtla terbiye ediyorum, yiyemezse blenderdan geçirsin, bebekler genelde yoğurtlu çorbaları severler .
Aynı şekilde tüm meyveleri blenderdan geçirip buğday ruşeymi bal pekmez falan katıp da verebilir çorba dışındaki ara öğünlerde.
Canim altini temizlerken islak mendil kullanma kesinlikle. Ya yika yada ilik su ve pamukla temizle ve kurula. Oglum hic pisik olmadi ama kizimdan hatirladigim kadariyla cok pistigi zaman rif adinda bir kirmizi su var onu alip sürüyordum sen drna danis ama yanlis birsey olmasin. Su yaralanmalarda falan kullanilan baticonun daha guclusu sanirim mikrobu kirilsin diye. Bu kirmizi suyu surdukten sonra acik birakip kurumasini bekliyordum daha sonrada kremini suruyordum. Bir de mumkun oldugunca bez baglama hava alsin. Kötü olmuş cok cani yanarSorma çık kötü antıbıyotık yaptı birsürü krem verdı hala çoğalıyo napıcam bilmiyorum yürüyomu senın kuzu
Kızlar bi kabus gördüm. Azad 5 izmiş ve yine bu aydalar 16 aylık 5 tane azad. Sonra allahtan gerçek azad uyandı da ben de kabustan uyandım. Ama yataktan çıktığımda ellerim boynum kaskatı olmuştu gerilmekten
canım çok üzüldüm. Evleri ayırmadan biraz onu kendi haline bırakıp üzerine gitmemeye çalışsan. İnşallah çok uzun sürmeden halledersinizzaman için gitmek istiyor zaten. inşallah düzelir
.
bi süre ayıralım ama boşanmayalım dedi. beni kaybekte istemiyormuş ama böylede olmuyormuş. aslında ona hakvermiyor değilim. düşündükçe onu çok üzdüğümü farkettim. ama seviyorum.oda yeni mi anladın diyor
inşallah canım.
söyledim canım. onu ne kdar çok sevdiğimi söyledim. ne gururu. biliyorum her ana baba ayrı büyüyen çocuk sefil olmuyor. ama ben gökçe baba dediğinde babası yanında olsun istiyorum. zaten olurda (ki inşallah olmaz) ayrılırsak elimden geldiğince niğde de yaşamaya çalışıcam. eskişehire istemicem tayinimi Gökçe babası ile aynı şehirde yaşasın uzak olmasın. ben onun sıkıntısını çok çektim annemin arkasından çok ağladım. annem eskişehirde babam niğdede yaşıyordu.
evet en çok ona kırıldı. haklıda. ama aramız zaten kötüydü benim şüphem aramızı iyice açtı.
oda senin gibi düşünüyor ayrı kalalım özleyelim birbirimizi diyor ve evi ayırmak istiyor.
ama ben o evde yokken duramam ki. benim niğde de ondan başka kimsem yok.
konuşarak aşılmayacak şey hisleri canım. ben onu tanıyorum hep alttan alır içine atar patlayıncada böyle olur ama ilk defa ayrılık lafını ciddi olarak ağzına aldı evlendiğimizden beri. inşallah düzelir ve düzelirse onu bilmem ama ben artık daha dikkatli olacağımdan eminim.
inşallah canım.
inşallah canım. benimde yüzsüz olduğum çok olmuştur :)
inşallah canım. o kadar istiyorum ki eskisi gibi sarılsın.
A apriori11 çok haklıymış. bende bazen ona kırılıyordum tirip atıyordum hatta sık sık yapıyordum bunu. o neye tirip attığımı bile anlamıyordu. aslında tirip atıp küsmek yerine ona derdiimi anlatsam neye kırıldığımı açık açık söylesem bu noktaya gelmezdik. o benim küsmelerimden yoruldu. onunda hataları var elbet sadece hatalı ben değilim ama bu benim payıma düşen. ve yapmamam gerekirken ondn şüphelenmem tuz biber oldu maalesef
off çok fenaymış buKızlar bi kabus gördüm. Azad 5 izmiş ve yine bu aydalar 16 aylık 5 tane azad. Sonra allahtan gerçek azad uyandı da ben de kabustan uyandım. Ama yataktan çıktığımda ellerim boynum kaskatı olmuştu gerilmekten
Karbonatlı su ile sil canım, bir de lansinoh krem kullan, mümkün olduğunca nemli tutmaya çalışkızlar sağ göğsüm feci çatladı ucu ayrılcak gibi emerken bi derece sıkıyorum dişimi ama sağarken ben benden geçiyorum yeni doğanken bile bu kadar olmamıştı resmen durup durup zonkluyor
Teşekkürler Canım karbonatlı suyu duymamıştım lansinoh olması lazım evde tarihini kontrol edeyim olmazsa alırım yenidenKarbonatlı su ile sil canım, bir de lansinoh krem kullan, mümkün olduğunca nemli tutmaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?