2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Teşekkürler Canım karbonatlı suyu duymamıştım lansinoh olması lazım evde tarihini kontrol edeyim olmazsa alırım yeniden
Ay canım çok fena o çatlak. Lansinohla geçirdim bende. hiç denemedim ama tahinin üzerine çıkan yağ da iyi geliyo diyolar.

Ay canım çok fena o çatlak. Lansinohla geçirdim bende. hiç denemedim ama tahinin üzerine çıkan yağ da iyi geliyo diyolar.

Bende ayni kremi kullanmistim canim bide godus kalkani kullanmistim kaniyordu benimki bi kac saat takiyodum iyi geliyordu

kızlar hiç sormayın çocuk okul çağına gelecek ben hala göğüs çatlağıyla uğraşıyorum biraz evvel sağarken ağladım resmen Allahtan bi yarın kaldı sağacağım haftasonu sağma yok krem falan ii gelir inşallah yoksa durumum vahim

Canim beyzayi goturdugum cocuk doktoruda trosyd ile bepantolu karistir gunde 3 kere sur emzirmeden iyice yika demisti bide emzirmeden karbonatliyli suyla sil bebegin agzinda pamukcuk olmasin demisti neyse cok ileri seviyede olursa yaparsin yoksa yapma canim iyice temizleyemezsem diye korkmustum yapamamistim ben ama cok kotu olursada aklinda bulunsun

Efe hâlâ üflemeyi öğrenmedi,anlamıyor napıldığını..ama alkışlıyor çok seviniyor falan..dün benim doğum günü pastamı üfletmeye çalışıyorum ama o mumları elleme derdinde

ahahahah çok güldüm yaaa havalar artık soğudu,toton açık kalmıştır..

kızlar sağ göğsüm feci çatladı ucu ayrılcak gibi emerken bi derece sıkıyorum dişimi ama sağarken ben benden geçiyorum yeni doğanken bile bu kadar olmamıştı resmen durup durup zonkluyor

aay benimde sağarken rahattı..ufacık bir acı,sızı bile olmuyordu..ama emzirmek ölümdü,canımdan can kopuyordu ölcek bayılcak gibi kötü oluyordum hiç abartmıyorum..zaten o yüzden emziremeyip hep sağarak verdim ben..belki sağma makinesiyle de alakalıdır,bilmiyorım ki..ben çok memnundum..
Ters insanım galiba

kızlar sağ göğsüm feci çatladı ucu ayrılcak gibi emerken bi derece sıkıyorum dişimi ama sağarken ben benden geçiyorum yeni doğanken bile bu kadar olmamıştı resmen durup durup zonkluyor
Geçmiş olsun canim çok kötü birşey ya krem kullan benimde sol göğüs ucumda geçmeyen bir yara var uzun emince çok sizliyor

Karbonatlı su ile sil canım, bir de lansinoh krem kullan, mümkün olduğunca nemli tutmaya çalış

Teşekkürler Canım karbonatlı suyu duymamıştım lansinoh olması lazım evde tarihini kontrol edeyim olmazsa alırım yeniden

Bende ayni kremi kullanmistim canim bide godus kalkani kullanmistim kaniyordu benimki bi kac saat takiyodum iyi geliyordu

Lansinoh var ya,bir gram etki etmedi bana..Ya da o etki etmiş hâli miydi bilmem hiiiiç beğenmedim..Üstelik doğumdan önce başladım ben kullanmaya,tavsiye üzerine..

Garnaston pomad'da önerilmişti..Aldım ama emzirme serüvenimi sonlandırınca gerek kalmadı..

Göğüs kalkanı,silikon uç,krem malesef hiçbiri fayda etmedi..Zaten kalkan yara ya da çatlağı iyileştirmiyor ki..Göğüs ucunun biyere değmemesini hava almasını ve akan sütü kalkanda biriktirmeyi sağlıyor..Üstelik onu takınca göğüs ucu kısmı kahverengi yerşe beraber şişiyor baya,sıktığı için..

karbonatlı suyu denicem bakalım inşallah işe yarar

makinemle ilgili hiç sıkıntı çekmedim ben bu aya kadar rahattım ama bu acı başkaymış gerçekten diyen abartı geliyodu deilmiş öyle belki acı olarak aynıdır ama mira emerken suratı hazzı dişi sıkabiliyorum makinadan zaten bunalıyorum bi de acım olunca iice zor gelmeye başladı

Geçmiş olsun canim çok kötü birşey ya krem kullan benimde sol göğüs ucumda geçmeyen bir yara var uzun emince çok sizliyor
karbonatlı suyu denicem lansinoh da bi umut çabuk geçer inşallah

geçmiş olun canım birkaç ayva çekirdeğine bir iki damla su damlat bir kaç saat beklet jel şeklini alıyor sonra sür.. aralarda kalsa bile silmesen de olur doğal yönden halletmiş olursun.

Çok geçmiş olsn. Evt karbonatlı su iyi geliyor. Bide bi arkadaşım elevit ampül varya onu sürüyordu onunda hiç yarası olmamıştı.

Kızlar ya dün gece 4+ aktif bebek taktım gece kalkıp altını değiştirdim ama yine çişini kaçırmış. Başka ne yapsam acaba. Bide aylardır yapmıyordur şimdi her gün yapması çok garip.

@minnakkartal canım ben de göğüs ucu çarlağından çok çektiğim için biliyorum o acıyı. Çoğu zaman kopacak gibi olurdu. Mustela lansinoha göre daha etkili oldu ben de

geçmiş olun canım birkaç ayva çekirdeğine bir iki damla su damlat bir kaç saat beklet jel şeklini alıyor sonra sür.. aralarda kalsa bile silmesen de olur doğal yönden halletmiş olursun.

Çok geçmiş olsn. Evt karbonatlı su iyi geliyor. Bide bi arkadaşım elevit ampül varya onu sürüyordu onunda hiç yarası olmamıştı.

@minnakkartal canım ben de göğüs ucu çarlağından çok çektiğim için biliyorum o acıyı. Çoğu zaman kopacak gibi olurdu. Mustela lansinoha göre daha etkili oldu ben de
kızlar hepinize teşekkür ederim gerçekten herşeyi deneyebilirim böyle bi acı yok arkadaşım bu yüzden emzirmeyi bıraktırmıştı gerçi onun ki iltihap kaptı operasyon flan oldu allah o aşamadan korusun ama beter bişi eve gideyim karbonatlı suyla başlıcam bakalım kremde aldırcam

Kızlar ya dün gece 4+ aktif bebek taktım gece kalkıp altını değiştirdim ama yine çişini kaçırmış. Başka ne yapsam acaba. Bide aylardır yapmıyordur şimdi her gün yapması çok garip.
bezle alakalı değil o zaman çok mu sıvı tüketiyor acaba iki kez mi değiştirmek gerek

Bende sisme olmadi canim ama onu takinca hic bi yere degmedigi icin rahatliyordum baya aglaya aglaya emzirdim ama sonra gecmisti cok şükür

isimdeyimgucumdeyim sana tavsiyem evi ayırmasına izin verme, araya soğukluk girdikten sonra toparlanmanız daha zor olur...
Ben gitmesini istemiyorum ki ama illa gidecem derse elimden bişey gelmez ki
Sağol canım :) inşallah

Kızlar şoka dün sallanan at gelecekti ya unutmusum du eşime bugün bir bak kaldıysa al dedim bir tane kalmış almış eşim getirdi eve Eceyi oturttuk ustune önce düşmekten korktu öne doğru yapıştı hic kipirdamadi o hali o kadar komikti ki sonra indirdik kendi bandanasini takmaya çalıştı ata tekrar bindiğinde biraz daha iyiydi kendi inebildi ama binemedi ayaklarida o ayak yerine deymiyor sanırım biraz daha boyu uzarsa daha rahat binip inebilecek

Aslında ben bi türlü onu kendi haline bırakmayı beceremedigimden bu noktaya geldik
Bence de canim biraz kendi haline bırak zaten anladığım kadarıyla esin ayrılmak istemiyormus biraz ayrı kalmak istiyormuş hiç ustune gitme eminim sizsiz yapamayacagini anlayacaktır ona bunu düşünmesi için fırsat ver ayrılık o kadar kolay değil belki kendine gore sıkıntıları vardır bende çok bunaldigimda bazı sorunlar yaşadığımız bir dönemde eşime böyle bir teklifte bulunmustum yıllar önce eşim ayrı olmaz ama aynı evde istersen ayrı gibi yaşarız demişti bir süre öyle oldu sonra herşey yoluna girdi ve anladım ki ben eşimi evimi çok seviyormusum sorun esimde evliligimde değilmiş başka şeyler beni böyle davranmaya itmiş inşallah düzelir araniz canim çoğu evlilikler de böyle şeyler yaşanıyor bazen öyle kararlar almak bile iyi geliyor aslında herşeyin kıymetini daha iyi anlıyor insan ondan sonra da sımsıkı sariliyorsun eşine eminim esin içinde böyle olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…