2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
BN çok oldu alali bacaklri yetismiyodu ve yanlara doğru dusuyodu diye kaldirmistim. Pufpuff hatrlatti cikardim gecen gün sürekli atin üstünde ogunden beri onun üstünde TV izliyo yemek yiyo. Kendi inip biniyo alisr hemen kendi binmeyede. Bacaklari yetismiyodu aldgmda şimdi bacaklarini bile bukuyo iyiki burada konusu acildida aklina geldi cikardm

Evet alışır biraz inip çıkarsa inşallah sever Ece de simdiye kadar aldığım hiçbirşey le ilgilenmedi doğru düzgün tam uyutcaktim Eceyi o zaman getirdi babası bir iki denedik yatirdim ondan sonra

Evet alışır biraz inip çıkarsa inşallah sever Ece de simdiye kadar aldığım hiçbirşey le ilgilenmedi doğru düzgün tam uyutcaktim Eceyi o zaman getirdi babası bir iki denedik yatirdim ondan sonra
Oyuncaklarla pek oynamiyolar bütün bebeklermi boyle blmiyorm ama benm kizm hic oynamiyo. Dun gittm niloya aldm belki oynr diye yüzüne bile bakmadi. Bundan snra oyuncak fln almam

Oyuncaklarla pek oynamiyolar bütün bebeklermi boyle blmiyorm ama benm kizm hic oynamiyo. Dun gittm niloya aldm belki oynr diye yüzüne bile bakmadi. Bundan snra oyuncak fln almam
mira da oyuncak olmayan şeyleri oyuncak etmeye bayılıyo sadece bir tane bebeği var onu başka seviyo uyanınca sarılır öper uyutur yedirir yürütür :))

Ece uyuyorken duş aldım kuaför e gitcem kına gecesi var bugün kaslarimi aldırıp fön cektircem
oh ne güzel bende haftasonu gidicem inşallah

Oyuncak konusu açılmış umut çok seviyor oyuncaklarla oynamayı özellikle lego tarzı şeyler çekiyor ilgisini bizde de birçok oyuncak var ama umut sadece sevdikleriyle oynuyor ve kimseye vermiyor

Gökçe herşeyle oynuyo ya. Oyuncak olsun olmasın. Bir gün içinde odasında ki oyuncaklarla rahat 3 saat geçiriyoruzdur. Hele eskiden ilgilenmediği aktivite masasını şu ara çok seviyo. Çiçeklere basınca müzik çalıyo. Basıyo müzikle etrafında dönüyo oynuyo. Bitince durup tekrar basıyo oynak kuzu.
Bimden aldığım sihirli dairelerede baya takılıyo. Büyük bi dikkatle takıyo epey uğraşıyo.
Birde bunları tek başına yapsa azıcık süper olacak. İlle dibinde olcam onla ilgilecem

Eki Görüntüle 1658523 Umutbayb tv izlerken:)arada böyle şeyler yapıp izliyor çok mutlu oluyorum Yoda sürekli ayakta
ya ne güzelsin maşallah çok çok

@minnakkartal sagmaya iki gün ara versen de dinlensen o arada kremle falan iyileşir emmediği zamanlarda
bi yarın kaldı onda da evden çıkarken mirayı uyandırıp emzirmeyi düşünüyorum sağmıcam öğlen zorlamadan denerim haftasonu da gelince ii oldu inşallah geçer kremle

Cnm e vitamini kapsülleri var bn bitek onunla gerciriyorm hmde bikerekte sabah suruyosn aksam yika geçiyor. Ben çok yara oldm hep catliyo hala catliyo suruyorm geçiyor. İsmi evicap e vitamini kapsül

Hala 10 kilo olamamışız:) 9.900 kg 78 cm boy ortalamada bi 300-400 gr fazla olsa iyi olurdu dedi grip değil soğukalgınlığı dedi burnunu açık tut peditusa devam dedi pazara kadar 3-4 ay sonra kontrol kan tahlil yapcak değerlere bakalım dedi vitamin sordum vitagil kullan dedi vitamin takviyedir dedi devamlı kullanılmaz dedi 1 şişe kullancaz hergün 1 kaşık bitince bırakcaz bizden haberler böyle :)

Cnm e vitamini kapsülleri var bn bitek onunla gerciriyorm hmde bikerekte sabah suruyosn aksam yika geçiyor. Ben çok yara oldm hep catliyo hala catliyo suruyorm geçiyor. İsmi evicap e vitamini kapsül
evde varmış Can'ım yatarken sürücem bakalım inşallah işe yarar

geçmiş olsun Kankişe biz daha 9 kilo olmadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…