BN çok oldu alali bacaklri yetismiyodu ve yanlara doğru dusuyodu diye kaldirmistim. Pufpuff hatrlatti cikardim gecen gün sürekli atin üstünde ogunden beri onun üstünde TV izliyo yemek yiyo. Kendi inip biniyo alisr hemen kendi binmeyede. Bacaklari yetismiyodu aldgmda şimdi bacaklarini bile bukuyo iyiki burada konusu acildida aklina geldi cikardmKızlar şoka dün sallanan at gelecekti ya unutmusum du eşime bugün bir bak kaldıysa al dedim bir tane kalmış almış eşim getirdi eve Eceyi oturttuk ustune önce düşmekten korktu öne doğru yapıştı hic kipirdamadi o hali o kadar komikti ki sonra indirdik kendi bandanasini takmaya çalıştı ata tekrar bindiğinde biraz daha iyiydi kendi inebildi ama binemedi ayaklarida o ayak yerine deymiyor sanırım biraz daha boyu uzarsa daha rahat binip inebilecek
dene canım sabret biraz. Zor olacağından eminim ama bundan bunaldığından dolayıda böyle bi teklif sunmuş olabilir. Değişebileceğini göstermeye burdan başla canım yaAslında ben bi türlü onu kendi haline bırakmayı beceremedigimden bu noktaya geldik
Evet alışır biraz inip çıkarsa inşallah sever Ece de simdiye kadar aldığım hiçbirşey le ilgilenmedi doğru düzgün tam uyutcaktim Eceyi o zaman getirdi babası bir iki denedik yatirdim ondan sonraBN çok oldu alali bacaklri yetismiyodu ve yanlara doğru dusuyodu diye kaldirmistim. Pufpuff hatrlatti cikardim gecen gün sürekli atin üstünde ogunden beri onun üstünde TV izliyo yemek yiyo. Kendi inip biniyo alisr hemen kendi binmeyede. Bacaklari yetismiyodu aldgmda şimdi bacaklarini bile bukuyo iyiki burada konusu acildida aklina geldi cikardm
Oyuncaklarla pek oynamiyolar bütün bebeklermi boyle blmiyorm ama benm kizm hic oynamiyo. Dun gittm niloya aldm belki oynr diye yüzüne bile bakmadi. Bundan snra oyuncak fln almamEvet alışır biraz inip çıkarsa inşallah sever Ece de simdiye kadar aldığım hiçbirşey le ilgilenmedi doğru düzgün tam uyutcaktim Eceyi o zaman getirdi babası bir iki denedik yatirdim ondan sonra
Evet canim ya biz de hevesle alıyoruz yüzüne bakmıyor bizimki tencere tavayla oynuyor hepOyuncaklarla pek oynamiyolar bütün bebeklermi boyle blmiyorm ama benm kizm hic oynamiyo. Dun gittm niloya aldm belki oynr diye yüzüne bile bakmadi. Bundan snra oyuncak fln almam
mira da oyuncak olmayan şeyleri oyuncak etmeye bayılıyo sadece bir tane bebeği var onu başka seviyo uyanınca sarılır öper uyutur yedirir yürütür :))Oyuncaklarla pek oynamiyolar bütün bebeklermi boyle blmiyorm ama benm kizm hic oynamiyo. Dun gittm niloya aldm belki oynr diye yüzüne bile bakmadi. Bundan snra oyuncak fln almam
oh ne güzel bende haftasonu gidicem inşallahEce uyuyorken duş aldım kuaför e gitcem kına gecesi var bugün kaslarimi aldırıp fön cektircem
ya ne güzelsin maşallah çok çokEki Görüntüle 1658523 Umutbayb tv izlerken:)arada böyle şeyler yapıp izliyor çok mutlu oluyorum Yoda sürekli ayakta
bi yarın kaldı onda da evden çıkarken mirayı uyandırıp emzirmeyi düşünüyorum sağmıcam öğlen zorlamadan denerim haftasonu da gelince ii oldu inşallah geçer kremle@minnakkartal sagmaya iki gün ara versen de dinlensen o arada kremle falan iyileşir emmediği zamanlarda
Cnm e vitamini kapsülleri var bn bitek onunla gerciriyorm hmde bikerekte sabah suruyosn aksam yika geçiyor. Ben çok yara oldm hep catliyo hala catliyo suruyorm geçiyor. İsmi evicap e vitamini kapsülya ne güzelsin maşallah çok çok
bi yarın kaldı onda da evden çıkarken mirayı uyandırıp emzirmeyi düşünüyorum sağmıcam öğlen zorlamadan denerim haftasonu da gelince ii oldu inşallah geçer kremle
Hala 10 kilo olamamışız:) 9.900 kg 78 cm boy ortalamada bi 300-400 gr fazla olsa iyi olurdu dedi grip değil soğukalgınlığı dedi burnunu açık tut peditusa devam dedi pazara kadar 3-4 ay sonra kontrol kan tahlil yapcak değerlere bakalım dedi vitamin sordum vitagil kullan dedi vitamin takviyedir dedi devamlı kullanılmaz dedi 1 şişe kullancaz hergün 1 kaşık bitince bırakcaz bizden haberler böyle :)[/QUO
Geçmiş olsun öyküye bizde henüz 10 kilo olamadik:)azcık analarına cekelerdi şimdi ne güzel olurdu :)
evde varmış Can'ım yatarken sürücem bakalım inşallah işe yararCnm e vitamini kapsülleri var bn bitek onunla gerciriyorm hmde bikerekte sabah suruyosn aksam yika geçiyor. Ben çok yara oldm hep catliyo hala catliyo suruyorm geçiyor. İsmi evicap e vitamini kapsül
geçmiş olsun Kankişe biz daha 9 kilo olmadıkHala 10 kilo olamamışız:) 9.900 kg 78 cm boy ortalamada bi 300-400 gr fazla olsa iyi olurdu dedi grip değil soğukalgınlığı dedi burnunu açık tut peditusa devam dedi pazara kadar 3-4 ay sonra kontrol kan tahlil yapcak değerlere bakalım dedi vitamin sordum vitagil kullan dedi vitamin takviyedir dedi devamlı kullanılmaz dedi 1 şişe kullancaz hergün 1 kaşık bitince bırakcaz bizden haberler böyle :)
Simdi az cekelerdi iyiydi :)A Aysegul1706 ayy çekmesin boşver zayıf olsunlar biz vercez diyr yırtıyoz şimdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?