İnşallah BN çok faydasini gördümevde varmış Can'ım yatarken sürücem bakalım inşallah işe yarar
geçmiş olsun Kankişe biz daha 9 kilo olmadık
Azada ne aldn yaa banada şöyle çocuğun kemikleri cikti ortaya zayifladi resmen yemiyo ama enerji full@minnakkartal geçmiş olsun canım ben hep lansinoh sürerdim.
@oslew geçmiş olsun öyküye. Ben de bugün markete çıktım Azada kg aldıracak bol kalorili şeyleri kendime de en light şeyleri aldım geldim :))))
Çok dönüyor yatarken bezini sürekli kaydırıyor. Kilot aldm ama hiçbir işe yaramadı. Bu gece daha sık kalkıp değişicem. Senin gögüs ucun nasıl oldu?kızlar hepinize teşekkür ederim gerçekten herşeyi deneyebilirim böyle bi acı yok arkadaşım bu yüzden emzirmeyi bıraktırmıştı gerçi onun ki iltihap kaptı operasyon flan oldu allah o aşamadan korusun ama beter bişi eve gideyim karbonatlı suyla başlıcam bakalım kremde aldırcam
bezle alakalı değil o zaman çok mu sıvı tüketiyor acaba iki kez mi değiştirmek gerek
Canım, şu an okuyabildim yazdıklarını. Yazdım, yazdım sildim. Gökçe'den ayrı başka bir evde kalmayı nasıl düşünebilmiş, kimi cezalandırıyor seni mi kendini mi. Eşin ile konuşabilecek yakın biri yok mu? Eşin şu an sağlıklı düşünemiyor sanırım, birinin ona düşünürken atladığı şeyleri vurgulaması lazım.Aslında ben bi türlü onu kendi haline bırakmayı beceremedigimden bu noktaya geldik
Bebe bisküvisi kırıyorum süte, içine ceviz ve fındık rendeliyorum, biraz pekmez biraz bal biraz ruşeym ekliyorum ara öğünlerde veriyorum. Yemeklerine çorbalarına da cicibebe ekmeği kırıyorum. Hasa çok kg almadı ama o kadar harekete ancak dayanıyor yedirdiklerimAzada ne aldn yaa banada şöyle çocuğun kemikleri cikti ortaya zayifladi resmen yemiyo ama enerji full
Canım çok gecmiş olsun emzirirken bende çok çektim kremler fayda etmedi ayva cekirdeği jeli rahatlatmıştıkızlar sağ göğsüm feci çatladı ucu ayrılcak gibi emerken bi derece sıkıyorum dişimi ama sağarken ben benden geçiyorum yeni doğanken bile bu kadar olmamıştı resmen durup durup zonkluyor
Bol keyıfler oh masallah canım ısırırım ben onuEki Görüntüle 1658523 Umutbayb tv izlerken:)arada böyle şeyler yapıp izliyor çok mutlu oluyorum Yoda sürekli ayakta
Mutlu gecırın inşaallah canımOhh be dunya varmis yarin evdeyim is yok zor bi hafta gecti bitti yarin kizimlayim tum gun. Bugunlerde hava iyi olunca iki gundur isten geliyorum elif ayakkabisini bana veriyo bende emri vaki uzerine parka gidiyoruz
Benimki yemiyor hicbir sey ya cok sasiyorum daha yeni ek besine basladigimiz donemde yukarida yazdigin gibi butun faydali seyleri karistirip kaseyle yedirirdim hic yememezlik yapmazdi simdiyse agzini acmamak icin direniyor anlamadim biseyBebe bisküvisi kırıyorum süte, içine ceviz ve fındık rendeliyorum, biraz pekmez biraz bal biraz ruşeym ekliyorum ara öğünlerde veriyorum. Yemeklerine çorbalarına da cicibebe ekmeği kırıyorum. Hasa çok kg almadı ama o kadar harekete ancak dayanıyor yedirdiklerim
Afiyet bal olsun şifa olsun ben sütle pekmezi karıştırmıyorum pekmez sütle vitamini yitırıyo diye okumuştum yanlış değilse tabiiBebe bisküvisi kırıyorum süte, içine ceviz ve fındık rendeliyorum, biraz pekmez biraz bal biraz ruşeym ekliyorum ara öğünlerde veriyorum. Yemeklerine çorbalarına da cicibebe ekmeği kırıyorum. Hasa çok kg almadı ama o kadar harekete ancak dayanıyor yedirdiklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?