2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
@oslew gecmis olsun dis doneminde istahi kesiliyo kilo almiyorlar ben bugunlerde yemek bile teklif etmez oldum yemiyo cunku kahvaltiyi hic sevmiyo sipam israr etmiyorum artik

Cok hareket edince kilolar gidiyo bende gobek pek kalmadi. Hareketinin iki katini yap yediginin yarisini ye derler tabi uygulayabilmek mesele

@kmltm yine okuyup yazmiyor musun yoksa bugunlerde bizi merakta birakiyorsun nasilsin göremiyorum seni
E emiragam baska dr gittin mi?
isimdeyimgucumdeyim evlilik zordur inişli cikislidir ayrik lafi ile hemen bitmez canim kolay degil boyle. Bebegin icin iyi olmalisin dik durmalisin zor da olsa...
@minnakkartal sagma bence sadece emzir iyileşir lansinoh iyi gelebilir, zeytinyagi da iyi gelir.

@minnakkartal geçmiş olsun canım ben hep lansinoh sürerdim.
@oslew geçmiş olsun öyküye. Ben de bugün markete çıktım Azada kg aldıracak bol kalorili şeyleri kendime de en light şeyleri aldım geldim :))))
Azada ne aldn yaa banada şöyle çocuğun kemikleri cikti ortaya zayifladi resmen yemiyo ama enerji full

Çok dönüyor yatarken bezini sürekli kaydırıyor. Kilot aldm ama hiçbir işe yaramadı. Bu gece daha sık kalkıp değişicem. Senin gögüs ucun nasıl oldu?

isimdeyimgucumdeyim canım okudum yazdıklarını, işallah en kısa zamanda düzelir aranız ama arkadasların deıdgı gıbı evı ayırmasına ızın verme, sonra araya dahada uzaklık gırer, gıtsın tatıl yapsın yada ne bılıyım hanı gecıcı bır uzaklık olsun, ayrı ev olayına gırıldımı o ıs kötu bıter bence ( tabı işallah ole bır sey olmaz ama )
E emiragam sanada cok gecmıs olsun canımm, valla gorunce benım bıle ıcım sey oldu, yavrummm kım bılır nasıl acıyordur yaa, kesınlıkle bır daha gotur dr a derım ( belkıde gotursun bılmıuyorum ama aradan ole yazıyorum ) . işallah sımdı tabı daha ıyıdır umarım

@minnakkartal benim de sag gosgsum yara oldu cok beter biseymis ben fito surdum iyi geldi ama iki yc gundur bende cok cektim felaket bi aci nehir hele emerken o gogsumu imadina daha da bi cekistirerek emiyo oynuyo bazen kendimi tutamayip bagirdigim bile oldu
ayrica dun gogsume maskara surdum nehiri kesmeyi dusunuyodum once parka falan ciktik bi saat oylandi eve geldi meme istedi memeyi actim eg olmus dedim bu sefer digerini acti oda oyle yanasmadi bile dolaptan sut verdim sutu goren kiz degil elune almak kaciyodu biraz icti ilk kez o an hemen ilitip veremedim belji cici bebe katsam daha da icecekti ama bem tuhaf oldum daha erken mi diye sonra hemen gogsumu yikadim gormemisti gel meme veriyim dedim kacti sonra gogsumu acinca bakti once tabi karalik yok aldi sanirim nehiri sutten ayirmak ondan cok bana zor olacak

Aslında ben bi türlü onu kendi haline bırakmayı beceremedigimden bu noktaya geldik
Canım, şu an okuyabildim yazdıklarını. Yazdım, yazdım sildim. Gökçe'den ayrı başka bir evde kalmayı nasıl düşünebilmiş, kimi cezalandırıyor seni mi kendini mi. Eşin ile konuşabilecek yakın biri yok mu? Eşin şu an sağlıklı düşünemiyor sanırım, birinin ona düşünürken atladığı şeyleri vurgulaması lazım.

İyi akşamlar canlarım bugun kremlerimize yeniler eklendi biraz sönmeye başladı ama tam gecmedi şimdi daha iyi günlerdir ilkdefa 5 saat uyuduk pişikden dolayı yürümeye çalışırken düşüp duruyo hertarafı mosmor oldu yavrumun rabbım beterınden saklasın bizbunlara bile dayanamıyoruz hastanelerde acı çekip şifa bekleyenlere bu gecelerin yüzü suyu hürmetıne yardım et rabbim bıze kaldıraöayacağımız yükler yükleme bu arada hicri yılbaşımız mubarek olsun

Azada ne aldn yaa banada şöyle çocuğun kemikleri cikti ortaya zayifladi resmen yemiyo ama enerji full
Bebe bisküvisi kırıyorum süte, içine ceviz ve fındık rendeliyorum, biraz pekmez biraz bal biraz ruşeym ekliyorum ara öğünlerde veriyorum. Yemeklerine çorbalarına da cicibebe ekmeği kırıyorum. Hasa çok kg almadı ama o kadar harekete ancak dayanıyor yedirdiklerim

kızlar sağ göğsüm feci çatladı ucu ayrılcak gibi emerken bi derece sıkıyorum dişimi ama sağarken ben benden geçiyorum yeni doğanken bile bu kadar olmamıştı resmen durup durup zonkluyor
Canım çok gecmiş olsun emzirirken bende çok çektim kremler fayda etmedi ayva cekirdeği jeli rahatlatmıştı

Benimki yemiyor hicbir sey ya cok sasiyorum daha yeni ek besine basladigimiz donemde yukarida yazdigin gibi butun faydali seyleri karistirip kaseyle yedirirdim hic yememezlik yapmazdi simdiyse agzini acmamak icin direniyor anlamadim bisey

Afiyet bal olsun şifa olsun ben sütle pekmezi karıştırmıyorum pekmez sütle vitamini yitırıyo diye okumuştum yanlış değilse tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…