Çok iyi yaaa:)) Ohh afiyet olsun, sefan olsunEşimin cezasının ilk adımı olarak sabah kızımla kalktık. Önce onu azıcık doyurdum. Sonra giyindik süslendik makyajımı yaptım ceketlerimizi çantamızı aldık. Eşimin başına gidip hadi uyan akyokuşa gidiyoruz 10 dkan var hazırlanmak için dedik.
Adam neye uğradığını şaşırdı
Kahvaltısını çabuk bitirdi. Şimdide gökçeyi aldı yandaki parka götürdü. Bende manzaraya karşı yavaş yavaş kahvaltımı ediyorum.
Gözün aydın canım, şimdiden ellerinize sağlıkYarn bende aşure yapicm annem geliyor bugün tekirdagdan yoldaymis yarn markete gidicmsbh malzemeleri almaya ohh bee
Yarn bende aşure yapicm annem geliyor bugün tekirdagdan yoldaymis yarn markete gidicmsbh malzemeleri almaya ohh bee
Ben bikaç aydır normal ekmek yediriyorum. Tavsiye ederim.Bebe bisküvisi kırıyorum süte, içine ceviz ve fındık rendeliyorum, biraz pekmez biraz bal biraz ruşeym ekliyorum ara öğünlerde veriyorum. Yemeklerine çorbalarına da cicibebe ekmeği kırıyorum. Hasa çok kg almadı ama o kadar harekete ancak dayanıyor yedirdiklerim
Yrn hemen alayım cnm. Çok mantıklı. Çok sağol.alıştırma kilotları var ya canım. Acaba üstte onları giydirsen olur mu ki. En azından sadece onu yıkarsın
Bende arene bunu kullanıyorum ama açıyor yinede. Ablam pançodan uyku tulumu almş. Hiç terletmiyor dedi. Bende yrn gidip alıcam.Canim ben uyku Tulumu falan kullanmıyorum. Karaca home yorgan i var hafif hemde sicak tutuyor 2 gundur onu ortuyorum her zaman ustunu acan cocuk yorgan hafif oldugundan mi nedir açmıyor ben memnun kaldim tavsiye ederim
Sağol cnm. Denicem hemen.@AreN5 alıştırma külotları varya bezin üstüne ondan giydir bezden çıksada en azından yatak yorgan kirlenmez
Eline sağlık. Hamileyken aşerdigim tek şey :)Asureyi yaptim komsudan rica ettim kizimla dagitamicam diye sagolsun dağıttı bi tabakta biza kaldi :) ama cooookkkk yoruldum simdi kizim uyursa ortaligi toparlayip az dinlencem inşallah
sağl cnm yakin olsak bi tencere dagitrdm bizim topige :)Çok iyi yaaa:)) Ohh afiyet olsun, sefan olsun
Gözün aydın canım, şimdiden ellerinize sağlık
nohutla fasulyeyi aksamdan islaticam. Bugdayi koymuyoruz suya sabahtan koysam yeter ona. Üzüm ceviz fln alcm yarndaCanim istersen bugün malzemeleri alip isla yarina daha kolay olur
Ayy hadi gozunaydin iştahın devamı gelirse bende alıcam takipteyimŞurubun ikinci gnu ve asla balik yemeyen hira 3tane yedi. Ve bir kase mercimek corbasi yediOkdr mutlu oldmki anlatamam. Şiddetle tavsiye ediyorum istahsiz bebeklere. Sadece sütle yasayan hiranin midesine çorba girdi bi kase çorba yemeyeli aylar olmuştur
Bu kadar çabuk mu etki ediyo ciddenŞurubun ikinci gnu ve asla balik yemeyen hira 3tane yedi. Ve bir kase mercimek corbasi yediOkdr mutlu oldmki anlatamam. Şiddetle tavsiye ediyorum istahsiz bebeklere. Sadece sütle yasayan hiranin midesine çorba girdi bi kase çorba yemeyeli aylar olmuştur
Ayy hadi gozunaydin iştahın devamı gelirse bende alıcam takipteyim
arastrdm bnu baya etkiliymis eczaci tanidgmzda çok veriyoruz dedi istahsiz bebeklere herkes memnun dedi. Doktora sordm en iyisi o dedi aldm bnde büker çabuk etki edicgni sanmiyodm ama mucize gbiymis. Ari sütü zaten baslibasina çok iyiymis aylardır keciboynuzuyla boşuna ugrasmisimBu kadar çabuk mu etki ediyo ciddenmaşallah diyelim allahım bozmasın
Şu ara iyiyiz gübi ama en kısa zamanda alıp koycam eve. Elbet bir gün yemeyip deli etcek beni
Çok sevindim canım ya maşallah. Hatta ben de alayım bulunsun evde. Bir ara çok çektim ben de ama su ara iyi gibiyiz şükür.Şurubun ikinci gnu ve asla balik yemeyen hira 3tane yedi. Ve bir kase mercimek corbasi yediOkdr mutlu oldmki anlatamam. Şiddetle tavsiye ediyorum istahsiz bebeklere. Sadece sütle yasayan hiranin midesine çorba girdi bi kase çorba yemeyeli aylar olmuştur
Kızlar selam sabahtan beri yazıcam ya site donuyo ya alıntılar gidiyo deli oldum bizde durum feci sabahtan beri göğsümde mira bi derdi mi var anlamadım diş te yok gibi yine hiçbişi yemiyo mutfağa gitsem öğürmeye başlıyo valla çıldırsam yeri eşim nikahtan geldi hava almaya gidicez ii gelir inşallah
@hiraysen ne kadar sevindim ama kendi adıma denemicem bir kez daha hayal kırıklığına tahammülüm yok mira yemiyo ve bunu kabul etmeliyim artık @Akaibu ne güzel ceza öyle tadını çıkar Canım
M mutube eline sağlık bizde yaptık daha doğrusu annem yaptı bize ben yemedim gerçi ama süslemesini seviyorumpufpuff teşekkürler paylaşımların için Can'ım bende inceliycem
@ayferzey @yaz yagmuru valla ben en çok siz dinlenin istiyorum :))
@kmltm arada gir böyle yahu özlüyoruz seni
A apriori11 @floven biz buluşma ve burada ki annelerle ilgili paranoyaları çok şükür atlattık ama ilk başlarda çok saçma buluyodu gerçi hala buluyo olabilir ama kabullendi en azından
hepimiz.ayni dertten muzdaribiz oyuzdenn paylastm gerçekten etkisini ikinci günde gördüm. @minnakkartal hira nin kusmasi yoktu ama 6aydan beri ne yoğurt ne çorba ne püre hiçbirşey yemiyodu kaşigi görünce agzini kitliyo bu zamana kdr yedgi kahvaltidaki bulamaç. Tarhana bile yemeyen bebegm vardiÇok sevindim canım ya maşallah. Hatta ben de alayım bulunsun evde. Bir ara çok çektim ben de ama su ara iyi gibiyiz şükür.
Eşimde buluşma için oraya nasıl gidicen gidemezsin dedi. Dedim arabayla gidecek arkadaş var eşi götürecek, hiç tanımıyorsun nasıl böyle birşey düşünebiliyorsun dedi. Hepinizin samimiyetinden eminim, güvenim sizleri hiç görmeme rağmen sonsuz ama erkeklere anlatmak zorBiz onu aştık şükür ama ilk tepkisi oydu. Ben de diğer arkadaşlarım bekar ya da çocuksuz olmayı onlarla buluşma şarlamıyor insanlar farkediyorum artık. Kimsenin derdi değil azadın dişi kalası iştahı ama benim de başka gündemim yok, o yüzden kendim gibi insanlarla buluşmalıyım dedim. Bu kez de onların anne olduğu ne malum ya criminal tiplerse falan diye yazdı çizdi eşim. Hatta bunekiyle yazın epey buluştuk, bi dönüşümde dedim haklıydın bi böbreğimi çaldı dedimsonra minnakkartal kadar falan da buluştuk bikaç kez alıştı onlara artık normal isimleriyle bahsesiyorjm evde :) ama tel elimdeyken laf sokmaha bahanesi oluyo kk :)))
Hem de ne zor böyle kelimelere bile dökemiyorum bazen ben hiç bu kadar özlemedim burnumda kokusu tütüyo derler ya her günüm öyle
@yaz yagmuru @oslew siz gece bebekleri uyuturken ustune yorgan mi battaniye mi ortuyonuz ben pelus battaniyesi var nehirin onu ortuyom gece zaten pijamasiyla yatiyo kalin biraz o yuzden bi hafta falan sonra yorganini ortsem diyom
Ben uyku tulumunu dusunmuyom gecen sene hasta ettim cok terletiyo oda gecen sene bende giydirdim cok ama ne biliyim ben sevmiyom ama belki siguklarda bi deniyecemBiz ben atlet pijama giydiriyorum orta kalınlıkta çok terliyo öykü polar battaniye örtüyorum hava bıraz daha soğuyunca uyku tulumu giydiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?