2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Ben uyku tulumunu dusunmuyom gecen sene hasta ettim cok terletiyo oda gecen sene bende giydirdim cok ama ne biliyim ben sevmiyom ama belki siguklarda bi deniyecem
Yorganda olsa açıyo öykü üstünü geçen sene daha sık uyanıyodum örtüyodum ama bu sene güvenmiyorum kendime üşür hasta olur ben içine ince pijama giydiriyorum tulumun güzeldi bizimki terletmedi bambaki almıştım

Bende pijama giydiriyodum ben bimden almistim guzeldi cok memnundum ama yine terliyodu bakalim soguklar ne gosterek ona gore davranacam

Biz hep açık yatıyoruz bi de çeşme daha soğuk oluyo omuzları kolları bile dışarda kalcak üstünü açmasa da bi de klimayla ısınıyoruz biz
Bende ufo yakiyodum yaktigim odada dogalgazim yoktu bu sene dosetti ev sahibim yoksa halim harapti kucuk odada elektrikli kumtelin sobasiyla isiniyodum bu sene yuruyolar ina dirlik vermezdi varip oynar dururdu

Bende ufo yakiyodum yaktigim odada dogalgazim yoktu bu sene dosetti ev sahibim yoksa halim harapti kucuk odada elektrikli kumtelin sobasiyla isiniyodum bu sene yuruyolar ina dirlik vermezdi varip oynar dururdu

Evet doğalgaz ısınma açısından iyi zaten sabit bi ısıda tutcağın için sorun olmaz bence uyku tulumuna gerek yok bizim yatak odası soğuk oluyo diye oturma odasında yattık geçen sene bu sene bilmiyorum bakalım seneye bizimde kaloriferli olcak inş o zaman rahat etcez

İnsallah canim bende o yuzden yatak odasini biraz fazla acarim gece ustunu acarsa diye sorun olmaz o yuzden uyku tulumu dusunmuyom ben

A apriori11 canim koli bandi ve corapla yaptigin aktiviteyi yaptik bugun once coraplari yapistirdim cikardi sen yapistir.dedim oturdu agladi sonra jostu tüm bandi söktü. Benimki tam cadi gercekten :))
Biz Azadla iyi bi ikiliyiz oyun konusunda daha hiç sorun yaşamadık :)

koca cevizi o minicik ağzına nasıl soktu acaba:))
Bende yapmak istiyorum ondan. Hatta direk odasının kapısına yapayım. Ruloların içlerini biriktiriyorum zaten :))Gökçede sever inşallah.
kagıt rulolardan ne yapıyorsun canım ?? bende bırıktırıyordum bır aktıvıte vardı, sonra o aktıvıtenın ne oldugunu unuttum ıyıce usutuk oldum

aahhaha, benım esım de aynısını soyluyor, ne malum dogru oldugu ne malum erkek olmadıkları, belkı sapık vs vs dıeee.
bende dıyorum hangı erkek 1-2 senedır duzenlı bole yazıcak vs dıyorum, ıstıkrarlı sapık dıyo, ınandırmak ıcın uzun sure takıldcak tabı dıo :)
ben de ne pıskopatsın yaaa dıyodum, demekkı bı tek benım esım deılmıs aynı seyı dusunen

Bizim dr kontrolumuz vardi bugun ben demeden kendisi sordu birsey kullaniyor muydu diye hayir dedim vitabiol surup yazdı. Aksam aklima geldi mesaj attim vitabiol yerine marnys kullanabilir miyim diye kullanabilirsin dedi.
Ne kadar da etiketli bir mesaj yazmışım :)) unuttuğum bi konu yoktur umarım:)
Var beni unutmussun
En cok ayferzey ve yaz yagmuru dinlensin istiyomussun. Ben nerdeyim ha! aksama kadar anam agliyor

Birde ben artik oglumu sutten kessem mi diye ciddi ciddi dusunmeye başladım bugun dryla da konustum once kesme dedi rahatsiz olmaya basladim agrilarim var (osteopeni gecirmistim kizimda) deyince kesebilirsin dedi. Anne sutu cok iyi bol olsada bebegin ihtiyacinin 3/1 ini karsiliyor artik dedi.
Ikilemdeyim kizlar bir yandan kiyamiyorum ona bir yandan her yanim agriyor iyice zayifladim her goren cok zayiflamissin diyor sabaha kadar emiyor tiryakisi oldu cektimmi uyaniyor sasirdim kaldım siz ne dusunuyorsunuz. Kesmeye karar veren var mi?
Aslinda ben her iki cocugumda da cok hevesliydim iki yil emzirebilmek icin ama kizim 15 ay emdi oglumu da 2 yila kadar emziremeyecegim malesef

Evet e-bebek bencede pahalı ama bu çoraplı yeşil altı bi orda bi lcw'de bulabiliyorum..o sebeple girdim e-bebeğe ve kasaya giderken gördüm o grili pijama takımını..kumaşı bi elledim hayran kaldım nasıl yumuşacık nasıl güzel..dedim "kesin 50 tk'den aşağı değildir" ama 25 tl'ymiş hemen aldım

Oyuncak sepeti olarak,ben şeffaf iki yandan çıtçıtlı kutular var ya ondan kullanıyorum..en büyük boyun bi küçüğünü ama keşke en büyük boy alsaymışım..yetmdi çünkü sığmıyor..ama sizde de biz gibi çok oyuncak varsa öyle cicili bicilikerden alma,sığmaz..

english home benimde aklımda bi iki çarşaf almam lazım. Şu çorapları sorcaktım bende rahat mı diye.
Panduf aldım bi tane ama onlarında küçüğü yok yürüyemedi çocuk. Bide onları deneyim

valla acaip rahat çok memnunum ben..panduf almaktan vazgeçtim hatta..hemde sıcacık tutuyor ayağını..

Hemen bakıyorum..

Kaymıyor mu peki bu çorap şeklinde olanlar? Lcw de gördüm de kayar diye almadım

Yo yoo hayır benim aldıklarım hiç kaymıyor..altı panduf gibi zaten..çorap değil alt kısmı..içi çorap ama yere değen dış kısmı çarık..hatta biz apartmanca aldık bunlardan,hepimizin çocuğu var

Aaaaay gerçekten mi yaa?sence şurup mu etkili oldu dersin,tesadüf mü?başka tecrübelerde var mı buna benzer?bide canım,doktor önerisi bir şurup mu tam olarak içeriği ne?

Bide nehir pek ustunu acmiyo o yuzden

Üstünü açmayan bi bebe anaaaa!

S Simyada canım ben bundan kullanıyorum işte..şeffaf kutu ama benim aldığımın üstü desenli,şekilli..altıda tekerlekli kolay oluyor..hatta kendi kullandığımın resmini yarın atarım unutmazsam..

Canim nerden ne kadara aldin? Senin kullandiginin fotografini gormek isterim. Esim int bakmis bi tane bulmus oyuncak sepeti 160 liraymis cok fazla geldi bana.
Ben int biraz arastirdim cok cesit var. Bi cesit begenmistim az yer kaplar diye ama kullanisli olur mu bilmiyorum tabi birda nerde bulacağımi.
Senin kullandigin konyada var midir acaba?

Bu ikisini begendim ama kullanisli mi nerde bulunur bilmiyorum ki.
pufpuff senden foto bekliyorum canım. bi de odada cok yer kapliyor mu senin kullandigin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…