- 29 Ekim 2013
- 1.289
- 1.444
- 138
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorganda olsa açıyo öykü üstünü geçen sene daha sık uyanıyodum örtüyodum ama bu sene güvenmiyorum kendime üşür hasta olur ben içine ince pijama giydiriyorum tulumun güzeldi bizimki terletmedi bambaki almıştımBen uyku tulumunu dusunmuyom gecen sene hasta ettim cok terletiyo oda gecen sene bende giydirdim cok ama ne biliyim ben sevmiyom ama belki siguklarda bi deniyecem
Biz hep açık yatıyoruz bi de çeşme daha soğuk oluyo omuzları kolları bile dışarda kalcak üstünü açmasa da bi de klimayla ısınıyoruz bizBide nehir pek ustunu acmiyo o yuzden
Bende pijama giydiriyodum ben bimden almistim guzeldi cok memnundum ama yine terliyodu bakalim soguklar ne gosterek ona gore davranacamYorganda olsa açıyo öykü üstünü geçen sene daha sık uyanıyodum örtüyodum ama bu sene güvenmiyorum kendime üşür hasta olur ben içine ince pijama giydiriyorum tulumun güzeldi bizimki terletmedi bambaki almıştım
Bende ufo yakiyodum yaktigim odada dogalgazim yoktu bu sene dosetti ev sahibim yoksa halim harapti kucuk odada elektrikli kumtelin sobasiyla isiniyodum bu sene yuruyolar ina dirlik vermezdi varip oynar dururduBiz hep açık yatıyoruz bi de çeşme daha soğuk oluyo omuzları kolları bile dışarda kalcak üstünü açmasa da bi de klimayla ısınıyoruz biz
Bende ufo yakiyodum yaktigim odada dogalgazim yoktu bu sene dosetti ev sahibim yoksa halim harapti kucuk odada elektrikli kumtelin sobasiyla isiniyodum bu sene yuruyolar ina dirlik vermezdi varip oynar dururdu
İnsallah canim bende o yuzden yatak odasini biraz fazla acarim gece ustunu acarsa diye sorun olmaz o yuzden uyku tulumu dusunmuyom benEvet doğalgaz ısınma açısından iyi zaten sabit bi ısıda tutcağın için sorun olmaz bence uyku tulumuna gerek yok bizim yatak odası soğuk oluyo diye oturma odasında yattık geçen sene bu sene bilmiyorum bakalım seneye bizimde kaloriferli olcak inş o zaman rahat etcez
kagıt rulolardan ne yapıyorsun canım ?? bende bırıktırıyordum bır aktıvıte vardı, sonra o aktıvıtenın ne oldugunu unuttumkoca cevizi o minicik ağzına nasıl soktu acaba:))
Bende yapmak istiyorum ondan. Hatta direk odasının kapısına yapayım. Ruloların içlerini biriktiriyorum zaten :))Gökçede sever inşallah.
aahhaha, benım esım de aynısını soyluyor, ne malum dogru oldugu ne malum erkek olmadıkları, belkı sapık vs vs dıeee.Bu arada eşimin yine kk gıcığı tutmuş, buradakilerin anne olduğu ig delilerin anne olduğu be malummuş, belki pedofiller varmış buralarda diye söylenip durdu. Sebebi de telin elimden düşmemesi anlamadım sanki :)))
Bizim dr kontrolumuz vardi bugun ben demeden kendisi sordu birsey kullaniyor muydu diye hayir dedim vitabiol surup yazdı. Aksam aklima geldi mesaj attim vitabiol yerine marnys kullanabilir miyim diye kullanabilirsin dedi.Şurubun ikinci gnu ve asla balik yemeyen hira 3tane yedi. Ve bir kase mercimek corbasi yediOkdr mutlu oldmki anlatamam. Şiddetle tavsiye ediyorum istahsiz bebeklere. Sadece sütle yasayan hiranin midesine çorba girdi bi kase çorba yemeyeli aylar olmuştur
Var beni unutmussunNe kadar da etiketli bir mesaj yazmışım :)) unuttuğum bi konu yoktur umarım:)
Gule gule giysin vakit bulursam bende cikacam alışverişe. Bir de ben panduf alayim artik 2 corap giydiriyordum.
Canim e bebek pahali degil mi gecen gun oyuncaklara baktim bim'e gelen ahşap puzzlenin 2 katiydi, ben oyuncak sepeti almak istiyorum da nerde bulabilirim? tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar
english home benimde aklımda bi iki çarşaf almam lazım. Şu çorapları sorcaktım bende rahat mı diye.
Panduf aldım bi tane ama onlarında küçüğü yok yürüyemedi çocuk. Bide onları deneyim
İnstagramda bursada satış yerı stilmodab2b var barana kıyafet aldım hem çok uygun hemde şık erkekler için pek modern bişey bulamıyordum ben görerek aldım kumaşlarıda guzel isteyen olursa instagram satışlarıda var tavsıye ederim
Kaymıyor mu peki bu çorap şeklinde olanlar? Lcw de gördüm de kayar diye almadım
Şurubun ikinci gnu ve asla balik yemeyen hira 3tane yedi. Ve bir kase mercimek corbasi yediOkdr mutlu oldmki anlatamam. Şiddetle tavsiye ediyorum istahsiz bebeklere. Sadece sütle yasayan hiranin midesine çorba girdi bi kase çorba yemeyeli aylar olmuştur
Bide nehir pek ustunu acmiyo o yuzden
Eline sağlık. Hamileyken aşerdigim tek şey :)
Canim nerden ne kadara aldin? Senin kullandiginin fotografini gormek isterim. Esim int bakmis bi tane bulmus oyuncak sepeti 160 liraymis cok fazla geldi bana.S Simyada canım ben bundan kullanıyorum işte..şeffaf kutu ama benim aldığımın üstü desenli,şekilli..altıda tekerlekli kolay oluyor..hatta kendi kullandığımın resmini yarın atarım unutmazsam..
Eki Görüntüle 1660823
Günaydın canim ben veriyorum bir sknti yaşamadımGunaydin mutlu bu pazar olsun.
Kizima sucuklu yumurta vermek istiyorum. Ne dersinuz sakıncası olur mu?