Ben akşam Ecenin önüne cevizleri koydum aktarma yapsın diye o ise ağzına sokmaya başladı aldım elinden tozludur diyeAslında ben de İnternetten 18 ay diye okumuştum, eskiye nazaran azaldı ama hala bişeyi ilk ağzıyla yoklayıp sonra amacına uygun kullanıyor
Ben akşam Ecenin önüne cevizleri koydum aktarma yapsın diye o ise ağzına sokmaya başladı aldım elinden tozludur diyeAslında ben de İnternetten 18 ay diye okumuştum, eskiye nazaran azaldı ama hala bişeyi ilk ağzıyla yoklayıp sonra amacına uygun kullanıyor
Afiyet olsun Gokceye olsun canim c vitamini suyunu icse de alır vitaminini Ece de su dışında birşey içmiyor öyle sadece ayranı içiyor pipetleBu gün eceye heveslendik. Mandalinayı soydum dilimleri 2 ye böldüm tüm yemeyeceğini adım gibi bildiğim için. Aldı ağzına somurdu bir güzel sonra elimi aldı ağzına tuttu çıkardı posasını. İkinciyi istedi
Çocuk sadece suyunu istiyo diye sıktım. Bardağın rengini görünce ittirdi. Su değilse bardakla hiç bişey içmiyo.
Kaşıkla verdim öyle yedi yarım çay bardağı kadar. Bunada şükür
ben zarıyla yemedimi zarını çıkarıyorum öyle yiyo bi de onu dene istersen portakalı da öyle yapıyodum geçen sene bi kaç diş daha lazım bize onları çiğnemek içinBu gün eceye heveslendik. Mandalinayı soydum dilimleri 2 ye böldüm tüm yemeyeceğini adım gibi bildiğim için. Aldı ağzına somurdu bir güzel sonra elimi aldı ağzına tuttu çıkardı posasını. İkinciyi istedi
Çocuk sadece suyunu istiyo diye sıktım. Bardağın rengini görünce ittirdi. Su değilse bardakla hiç bişey içmiyo.
Kaşıkla verdim öyle yedi yarım çay bardağı kadar. Bunada şükür
Evet canım bunada şükür en azından yiyoAfiyet olsun Gokceye olsun canim c vitamini suyunu icse de alır vitaminini Ece de su dışında birşey içmiyor öyle sadece ayranı içiyor pipetle
aslında o zarı ben kendimde yemem. sırf o yüzden mandalina yemem ama işte eceye özendim. Yarında öyle deniyim bakalım yer büyük ihtimalle öyleben zarıyla yemedimi zarını çıkarıyorum öyle yiyo bi de onu dene istersen portakalı da öyle yapıyodum geçen sene bi kaç diş daha lazım bize onları çiğnemek için
Ama bu yapılmaz ki hasta emzikli anneler var benim gibi hem canı çeker hem yapamaz hem istanbulda değildirUfak sevimli köstebek pastalarım.. Ben "tonton pasta" diyorum.. Yeni yaptım.. Gelin çaya
Eki Görüntüle 1663742
Buarada bulasik makinesi ayni durum bzdede eliyle oynuyor hep kapaktaki suyla. Formda ankastre fside arkasında vidali firn dolaba cekemiyorm. Sürekli dugmelerle oynuyor bulaşık makinesinin geçen uzun program yapms yikanirkenMaşallah canım, devamı gelsin inşallah :)
Evet canim ya ne kadar dikkat etsek az. Ben de firinin fişini cakmagi çalıştırıyor diye cekmemistim. Çakmak aramayayim sürekli diye. Olmazsa cekicem artık.
Çok sağol canım. Çok şükür kötü bişey olmadı.
Canım benim fırın ankastre kaldırma şansım yok da artık fişini cekicem. Bulaşık makinesi olayı bizde de aynı bulasiklar yikanirken gider durdurur ben temiz diye açarım. Zaten yanımdayken dolduramiyorum alta süzülen pis suya elini sokup duruyor. Ama bisaltirken uyanıksa o makinanın altindaki kaşıkları ve tabaklari veriyor ben yerine koyuyorum. İş yapmak çok zor bunlarla.
Ay ben de sinir oluyorum öyle çocuğun eline o tarz yiyecekler verenlere. Ben de vermedim hiç çikolata şeker. Kraker veriyorum bir tek oyalamak için bazen. Birkaç defa bisküvi yemistir onu da yine böyle etraftakiler vermistir. Önünde sonunda yiyecekler ama ne kadar geç olursa o kadar iyi.
Allah annesine babasına bagislasin, acil şifalar versin inşallah çok zorBir tanıdığımız var çok iyi çok sevdiğimiz insanlar bebekleri var 5 aylık kalbi delik doğdu delik büyük kalbi çok hızlı atiyormus 200 bazen 250 oluyormuş ve bu yüzden yediklerini vücut hemen yakiyormus kilo alamiyormus ameliyat olacaktı bugün riskliymis ameliyatı Dr herşeye hazırlıklı olun demiş çok üzüldüm dunden beri aklıma geliyor sanırım ondan etkilendim Allah annesine babasına bagislasin kuzucugu çok zor
Kerem Alp baya azalttı canım eskiye oranla. Hatta benim de geçen gün dikkatimi çekti önceden boya oyun hamuru filan versem oynamadan önce bi ağzına sokup sonra oynuyordu ama şimdi daha rahatim. Azaldı. Zamanla da geçer inşallah. Engellememek lazım diye biliyorum yoksa ileriki yaşlarda da devam edebiliyormus.Ya kızlar sizin bebeklerin oral dönemi geçti mi yoksa hala herşeyi önce ağızlarına atmaya devam mı :/ benim oğlum tüm uzuvları kullanabilmesine rağmen hala önce ağzına sokuyor herşeyi ve bıktım ben bu durumdan Nasıl geçecek Nasıl bırakacak bu işleri yahu
@minnakkartal mira zaten ağzına bişey sokmazlı serzenişlerini istemiyorum, mira artık benim himayemde
Ben özellikle dışındaki zarı ve o iplikleri ile yerim çok faydalı o kısımları. Kerem alp e de doğrayıp önüne koyuyorum yiyor. Tabi bazen cigneyip çıkardığı oluyor ama genelde yutuyor. Bence sen zariyla denemeye devam et soyarsan artık başka türlü yemez. Büyüdüler hemen farkediyorlar artık. İşlerine nasıl gelirse öyle yapmaya daha yatkınlar.aslında o zarı ben kendimde yemem. sırf o yüzden mandalina yemem ama işte eceye özendim. Yarında öyle deniyim bakalım yer büyük ihtimalle öyle
Ece de bulaşık makinesinin kapağına oturup suyla oynuyor hep ustu başı sırılsıklam oluyorBuarada bulasik makinesi ayni durum bzdede eliyle oynuyor hep kapaktaki suyla. Formda ankastre fside arkasında vidali firn dolaba cekemiyorm. Sürekli dugmelerle oynuyor bulaşık makinesinin geçen uzun program yapms yikanirken
Amin canim inşallahAllah annesine babasına bagislasin, acil şifalar versin inşallah çok zor
Kerem Alp baya azalttı canım eskiye oranla. Hatta benim de geçen gün dikkatimi çekti önceden boya oyun hamuru filan versem oynamadan önce bi ağzına sokup sonra oynuyordu ama şimdi daha rahatim. Azaldı. Zamanla da geçer inşallah. Engellememek lazım diye biliyorum yoksa ileriki yaşlarda da devam edebiliyormus.
Ben özellikle dışındaki zarı ve o iplikleri ile yerim çok faydalı o kısımları. Kerem alp e de doğrayıp önüne koyuyorum yiyor. Tabi bazen cigneyip çıkardığı oluyor ama genelde yutuyor. Bence sen zariyla denemeye devam et soyarsan artık başka türlü yemez. Büyüdüler hemen farkediyorlar artık. İşlerine nasıl gelirse öyle yapmaya daha yatkınlar.
Ama bu yapılmaz ki hasta emzikli anneler var benim gibi hem canı çeker hem yapamaz hem istanbulda değildir
Canim bende kimyaciyim ama yedigimiz herseyin genetigiyle cok oynandığı icin nasil olsa hic bi sey dogal degil dusturuyla herseyden tadimlik da olsa veriyorum ama her zaman degılsahi çökelek diye veriyoruz nasılsa içireyim.
aslında iştahtan öte çok fazla koruyucu madde boya kimyasal içerik var o yüzden vermiyorum. Kimyacıyım ben birde bunların etkilerini fazlasıyla biliyorum. Vermek vicdanımı sızlatır. Keşke bende yemesem.
İlle yicek ilerde koca kız olduğunda okula gittiğinde öğrenecek. Ne kadar koruyabilirsem o kadar iyidir düsturundayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?