2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Bu gün eceye heveslendik. Mandalinayı soydum dilimleri 2 ye böldüm tüm yemeyeceğini adım gibi bildiğim için. Aldı ağzına somurdu bir güzel sonra elimi aldı ağzına tuttu çıkardı posasını. İkinciyi istedi
Çocuk sadece suyunu istiyo diye sıktım. Bardağın rengini görünce ittirdi. Su değilse bardakla hiç bişey içmiyo.
Kaşıkla verdim öyle yedi yarım çay bardağı kadar. Bunada şükür

Aslında ben de İnternetten 18 ay diye okumuştum, eskiye nazaran azaldı ama hala bişeyi ilk ağzıyla yoklayıp sonra amacına uygun kullanıyor
Ben akşam Ecenin önüne cevizleri koydum aktarma yapsın diye o ise ağzına sokmaya başladı aldım elinden tozludur diye

Afiyet olsun Gokceye olsun canim c vitamini suyunu icse de alır vitaminini Ece de su dışında birşey içmiyor öyle sadece ayranı içiyor pipetle

ben zarıyla yemedimi zarını çıkarıyorum öyle yiyo bi de onu dene istersen portakalı da öyle yapıyodum geçen sene bi kaç diş daha lazım bize onları çiğnemek için

ben zarıyla yemedimi zarını çıkarıyorum öyle yiyo bi de onu dene istersen portakalı da öyle yapıyodum geçen sene bi kaç diş daha lazım bize onları çiğnemek için
aslında o zarı ben kendimde yemem. sırf o yüzden mandalina yemem ama işte eceye özendim. Yarında öyle deniyim bakalım yer büyük ihtimalle öyle

Kızlar bime uğradım mutfak için az geliyo onlar zaten ayırma yapamıyorum sabah 8.50 de gel kadınlar bırakmaz dedi :)

Buarada bulasik makinesi ayni durum bzdede eliyle oynuyor hep kapaktaki suyla. Formda ankastre fside arkasında vidali firn dolaba cekemiyorm. Sürekli dugmelerle oynuyor bulaşık makinesinin geçen uzun program yapms yikanirken

Kızlar az önce face bakayım dedim İzmir haber var orada okudum bizim oturduğumuz yere çok yakın 17 aylık bebek 7. Katın balkonundan aşağıya dusmus balkonda sandalyeye çıkmış İstanbul dan aile ziyaretine gelmişler bugün gordugum rüyadan sonra bunu duyunca tekrar kötü oldum Allah sabır versin ailesine felaket habercisi gibiyim bugün ama dikkat edelim kızlar Allah korusun bir anlık herşey

Allah annesine babasına bagislasin, acil şifalar versin inşallah çok zor

Kerem Alp baya azalttı canım eskiye oranla. Hatta benim de geçen gün dikkatimi çekti önceden boya oyun hamuru filan versem oynamadan önce bi ağzına sokup sonra oynuyordu ama şimdi daha rahatim. Azaldı. Zamanla da geçer inşallah. Engellememek lazım diye biliyorum yoksa ileriki yaşlarda da devam edebiliyormus.

aslında o zarı ben kendimde yemem. sırf o yüzden mandalina yemem ama işte eceye özendim. Yarında öyle deniyim bakalım yer büyük ihtimalle öyle
Ben özellikle dışındaki zarı ve o iplikleri ile yerim çok faydalı o kısımları. Kerem alp e de doğrayıp önüne koyuyorum yiyor. Tabi bazen cigneyip çıkardığı oluyor ama genelde yutuyor. Bence sen zariyla denemeye devam et soyarsan artık başka türlü yemez. Büyüdüler hemen farkediyorlar artık. İşlerine nasıl gelirse öyle yapmaya daha yatkınlar.

Buarada bulasik makinesi ayni durum bzdede eliyle oynuyor hep kapaktaki suyla. Formda ankastre fside arkasında vidali firn dolaba cekemiyorm. Sürekli dugmelerle oynuyor bulaşık makinesinin geçen uzun program yapms yikanirken
Ece de bulaşık makinesinin kapağına oturup suyla oynuyor hep ustu başı sırılsıklam oluyor

Amin canim inşallah

Kızlar iki gündür oğlumu kucağıma sadece emzirirken alıyorum tüm gün kvde,ben de evde bir an önce toparlanıyım diye icmedigim şey kalmadı, öpüp koklayamıyorum, sarılamıyorum, kokusunu içime çekemiyorum, beni gördükçe oyun istiyor, anne iyileşince oynucaz diyorum

Canim bende kimyaciyim ama yedigimiz herseyin genetigiyle cok oynandığı icin nasil olsa hic bi sey dogal degil dusturuyla herseyden tadimlik da olsa veriyorum ama her zaman degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…