Ben de dün mont ve eşofman vs aldım. Ya ben rahat edemez diye nerdeyse hiç pantolon almıyorum hep eşofman takımları alıyorum :/
Ev ayakkabısı ben bi çift çarık çorap bi tane ugg tarzı bot, bi tane de fermuarlı aldım ama benim oğlan çıkarıp atıyor ayağından. Genelde Tekini ortalığa bırakıp sindrella gibi tek pabuçla geziyor :)))
Ben de rahatsızım bu durumdan ama benim bile ayaklarım üşüyorken mecbur giydiriyorum azada. Bi de hep ayakta hep dolaşıyor. Ben sırf üşütmesin diye giydiriyorum içimden gelmese deya çocuk büyütürken herkesin eğrisi doğrusu farklı ama kendi uyguladığım ve okuduğum şeyleri paylaşmadan edemiyorum tabi bloger anneler bi çok şeyi para aldıkları ürünün tanıtımı şeklinde yapsalar da uzmanların görüşlerine de yer veriyolar bi kaç gündür igor türkiye ayakkabı uyum danışmanının (böyle bi mesleğim olsa söylemezdim) fikirlerine yer veriyolar en çok evde ne giydirelim sorusu vardı kesinlikle evde ayakkabı ev botu giydirmeyin ayak yapılarının bozulmaması için demişti ben kendim sadece şu çarık çoraplardan giydiriyodum zaten çocuk ortopedistine gittiğimizde o da kesinlikle evde giydirme demişti ikisi fikrimle örtüştüğü için uyguluyorum.
bi de ortopedik ayakkabı diye satılan her ayakkabı sizin çocuğunuz ayak yapısına uymayabilir gerçek ortopedik ayakkabı birebir çocuğunuz ayak ölçüsü alınarak ve ona özel yapılandır demiş tabi özel sipariş ayakkabı kısmını uygulamıyorum ama paylaşayım
aynen. Ben bakmıştım bi ara internettende mağzalarda ortopedik diye satılan ayaklar anatomikmiş. Ayak yapısı şeklinde oluyomuş. Gerçek ortopedik kişiye özel oluyomuş dediğin gibi. Ama insanlar yanlış bildiği için ortopedik diye satıyolarmış.ya çocuk büyütürken herkesin eğrisi doğrusu farklı ama kendi uyguladığım ve okuduğum şeyleri paylaşmadan edemiyorum tabi bloger anneler bi çok şeyi para aldıkları ürünün tanıtımı şeklinde yapsalar da uzmanların görüşlerine de yer veriyolar bi kaç gündür igor türkiye ayakkabı uyum danışmanının (böyle bi mesleğim olsa söylemezdim) fikirlerine yer veriyolar en çok evde ne giydirelim sorusu vardı kesinlikle evde ayakkabı ev botu giydirmeyin ayak yapılarının bozulmaması için demişti ben kendim sadece şu çarık çoraplardan giydiriyodum zaten çocuk ortopedistine gittiğimizde o da kesinlikle evde giydirme demişti ikisi fikrimle örtüştüğü için uyguluyorum.
bi de ortopedik ayakkabı diye satılan her ayakkabı sizin çocuğunuz ayak yapısına uymayabilir gerçek ortopedik ayakkabı birebir çocuğunuz ayak ölçüsü alınarak ve ona özel yapılandır demiş tabi özel sipariş ayakkabı kısmını uygulamıyorum ama paylaşayım
ya bende rahatsız olur diye çok hoşuma gittiği halde kot almıyorum. Kanvas tipi bi pantolon aldım en son büyüdü biraz diye o da büyük geldi.Ben de dün mont ve eşofman vs aldım. Ya ben rahat edemez diye nerdeyse hiç pantolon almıyorum hep eşofman takımları alıyorum :/
Ev ayakkabısı ben bi çift çarık çorap bi tane ugg tarzı bot, bi tane de fermuarlı aldım ama benim oğlan çıkarıp atıyor ayağından. Genelde Tekini ortalığa bırakıp sindrella gibi tek pabuçla geziyor :)))
Ben bile dün tayt almaya niyetlendim azada :)) ev eşofman doldu dışarı bile onlarla çıkarıyorum artık. Kancasları var ama artık ince kalır onlar. Kadife ya da kot alayım diyorum ama sonra üç beş tane eşofmanla buluyorum kendimi kasada :)))ya bende rahatsız olur diye çok hoşuma gittiği halde kot almıyorum. Kanvas tipi bi pantolon aldım en son büyüdü biraz diye o da büyük geldi.
Benim şansım sıpamın kız olması. Ana kız tüm gün taytla dolaşıyoruz:))
ben daha hiç yedirmedim çikolata şeker falan. Bi çubuk kraker alıyorum dışardayken oyalıyo biraz diye.Efe'de ilk kez 2 gün önce yedi halley..bir tanenin yarısı kadar yemiştir
ay en sevdiğim bizde taytla dolaşangillerdeniz :)))ya bende rahatsız olur diye çok hoşuma gittiği halde kot almıyorum. Kancas tipi bi pantolon aldım en son büyüdü biraz diye o da büyük geldi.
Benim şansım sıpamın kız olması. Ana kız tüm gün taytla dolaşıyoruz:))
çok rahatlar ama ya:)) kanvasın altından kilotlu çorap falan giydirsen olur aslında ben öyle yapmayı düşünüyorum :)Ben bile dün tayt almaya niyetlendim azada :)) ev eşofman doldu dışarı bile onlarla çıkarıyorum artık. Kancasları var ama artık ince kalır onlar. Kadife ya da kot alayım diyorum ama sonra üç beş tane eşofmanla buluyorum kendimi kasada :)))
ya bi de takım yapıyorum ikimizede siyah aldım. Üstümüze beyaz tshirt giyiyoruz . Aynanın karşısında bi kendine bi bana bakıp gülüyo:))ay en sevdiğim bizde taytla dolaşangillerdeniz :)))
Bende sırf bu yüzden bi yere bırakmıyorum. Gerçekten iştahları kapanıyo. Kp baklava vermişti bir kez 2 gün verdiğim her şeye burun kıvırdı çocuk. Bir süre vermeyince unutuyolar allahtanKizlar sinir krizi geciriyorm şuanda. Aksam yarım saat yengeme biraktm hirayi disciye gittik esmin dişini cektrmye. Eti puf vermişler yemiş bitane bitanede elinde vardi gittgmde yani ism daha uzun surseydi uç dört tane verceklerdi herhalde. Dedm ben iştah açmaya calisiyorm siz kapatiyosnz kizdm cktm eve aksam kirkyilda bir ilk defa biraktm hirayi annem disnda biyere. Pişman ettiler. Azonce kahvalti hazirladm yemesi muzlu pankek yapmistm bikere isirdi birakti. Yedikleride bir tatli kaşigi labne iki kasik kusburnu marmelati çeyrek muz okdar. Doydumu şimdi bu çocuk
Kizlar sinir krizi geciriyorm şuanda. Aksam yarım saat yengeme biraktm hirayi disciye gittik esmin dişini cektrmye. Eti puf vermişler yemiş bitane bitanede elinde vardi gittgmde yani ism daha uzun surseydi uç dört tane verceklerdi herhalde. Dedm ben iştah açmaya calisiyorm siz kapatiyosnz kizdm cktm eve aksam kirkyilda bir ilk defa biraktm hirayi annem disnda biyere. Pişman ettiler. Azonce kahvalti hazirladm yemesi muzlu pankek yapmistm bikere isirdi birakti. Yedikleride bir tatli kaşigi labne iki kasik kusburnu marmelati çeyrek muz okdar. Doydumu şimdi bu çocuk
Bende sırf bu yüzden bi yere bırakmıyorum. Gerçekten iştahları kapanıyo. Kp baklava vermişti bir kez 2 gün verdiğim her şeye burun kıvırdı çocuk. Bir süre vermeyince unutuyolar allahtan
ben gidip deri tayt bile aldım şimdi örgü kazak alıcam kışın iice takım oluruz :)) bizim bi kaç tane de düz tişörtümüz var aynı olan yazın ii oluyodu kış içinde bakınıyorum bişiler :)ya bi de takım yapıyorum ikimizede siyah aldım. Üstümüze beyaz tshirt giyiyoruz . Aynanın karşısında bi kendine bi bana bakıp gülüyo:))
Başkada renk tutturamadık zaten :))
Bende sırf bu yüzden bi yere bırakmıyorum. Gerçekten iştahları kapanıyo. Kp baklava vermişti bir kez 2 gün verdiğim her şeye burun kıvırdı çocuk. Bir süre vermeyince unutuyolar allahtan
ben vermiyorm aburcbur ESM geçen gün sutburger almisti onu verdi ama TVde görmüştü mama mama deyip durnca esimde gece gece gidip almisti bikereye mahsus. Ama eti puf fln cikolatali şeyler vermiyorm baskalari verincede deli oluyorm ben burda kafayi yemism zaten iştah açmaya calisiyorm yeni yeni baslamisti yemeye şimdi basa döndükben mirayı rahatça heryere bırakabiliyorum çünkü su vermeye korkar durumda herkes hepimizin derdi farklı ama ben keşke yese de böyle şeylere kızsam demekten kendimi alamıyorum affınıza sığınırım
ben gidip deri tayt bile aldım şimdi örgü kazak alıcam kışın iice takım oluruz :)) bizim bi kaç tane de düz tişörtümüz var aynı olan yazın ii oluyodu kış içinde bakınıyorum bişiler :)
bende bi tek cubuk veriyorum.bide o sut diliminden.baska vermiyorum.ben daha hiç yedirmedim çikolata şeker falan. Bi çubuk kraker alıyorum dışardayken oyalıyo biraz diye.
Kendim öikolata şeker yemekten yemek yiyemediğim için tadını bilsin istemiyorum. Artık nereye kadar giderse
doğru diyosun canım insan kendi derdini en büyüğü sanırmış ya bu da o hesap.ben mirayı rahatça heryere bırakabiliyorum çünkü su vermeye korkar durumda herkes hepimizin derdi farklı ama ben keşke yese de böyle şeylere kızsam demekten kendimi alamıyorum affınıza sığınırım
ben gidip deri tayt bile aldım şimdi örgü kazak alıcam kışın iice takım oluruz :)) bizim bi kaç tane de düz tişörtümüz var aynı olan yazın ii oluyodu kış içinde bakınıyorum bişiler :)
istanbul nasıl bilmiyorum canım ama konya çok soğuk değil.gerçi kazak giyeni bile gördüm ama ben üşümüyorum. Gökçeninde burnu elleri üşümedikçe bişey giydirmiyorum üstüne. Tek tayt ya da elbise giymişse tek kilotlu çorap giydiriyorum şimdilik. Bizim ev sıcak dicem de dışarı çıkarkende giydirmiyorum. Kışın da taytın içine kilotlu çorap giydiririm heralde.bende bi tek cubuk veriyorum.bide o sut diliminden.baska vermiyorum.
Taytla usumuyorlarmi? Ben tayt giydiriyorm hemde ustune esofman usur die dusunuyorum.daha Külotlu coraba gecmedim
Maşallah canım, devamı gelsin inşallah :)Kizlaar o kadar mutluyum ki maşallah Ece bu gece hiç uyanmadi uyuturken bir kere emzirmistim o kadar vee kendi yatağında uyudu bu bir ilk inşaallah böyle devam eder bir de gece ben onu uyuturken çok okudum kızlar belki etkisi vardır
Evet canim ya ne kadar dikkat etsek az. Ben de firinin fişini cakmagi çalıştırıyor diye cekmemistim. Çakmak aramayayim sürekli diye. Olmazsa cekicem artık.Aman canım çok dikkatli olmak lazım. Ama işte hepimiz heran dikkatli olamayabiliyoruz. Gökçede fırına çok gidiyor ama fişi takılı değil Bizimkinin.
Çok sağol canım. Çok şükür kötü bişey olmadı.geçmiş olsun canım bizim fırının da fişi hep takılı hem içine bişi koymamak hem de fişi çekmek gerek sanırım ki mirada mutfak da en çok fırınla oynuyo
miranın ayağı bi süredir büyümüyo ama gerçekte çorap artı en az 4-5 ay kullanacağını hesaplayınca büyük almak mantıklıymış iyiki yazmışım buraya :))
ay ben kar yağınca seviniyorum hele çok çok olup okullara tatil oluyo ya bize de oluyo :))
maşallah ececiğime darısı bize de olsun inşallah
Canım benim fırın ankastre kaldırma şansım yok da artık fişini cekicem. Bulaşık makinesi olayı bizde de aynı bulasiklar yikanirken gider durdurur ben temiz diye açarım. Zaten yanımdayken dolduramiyorum alta süzülen pis suya elini sokup duruyor. Ama bisaltirken uyanıksa o makinanın altindaki kaşıkları ve tabaklari veriyor ben yerine koyuyorum. İş yapmak çok zor bunlarla.İsmiyle çok yaşasın elif kuzun :)
Çok geçmiş olsun demekki gözleri dört değil 8-10 açmak lazım bu sıpalara. Benim mutfak çok küçük fırını kaldırdım zaten ulaşamayacağı yerde ama bizde de bulaşık makinesinin canına okudu azad. Deterjansız dolu boş çalıştırıyor, çalışırken kapatıyor ya da ayar değiştiriyor. İşin kötüsü mutfağım açık mutfak kapı kapana şansım da yok
Ay ben de sinir oluyorum öyle çocuğun eline o tarz yiyecekler verenlere. Ben de vermedim hiç çikolata şeker. Kraker veriyorum bir tek oyalamak için bazen. Birkaç defa bisküvi yemistir onu da yine böyle etraftakiler vermistir. Önünde sonunda yiyecekler ama ne kadar geç olursa o kadar iyi.Kizlar sinir krizi geciriyorm şuanda. Aksam yarım saat yengeme biraktm hirayi disciye gittik esmin dişini cektrmye. Eti puf vermişler yemiş bitane bitanede elinde vardi gittgmde yani ism daha uzun surseydi uç dört tane verceklerdi herhalde. Dedm ben iştah açmaya calisiyorm siz kapatiyosnz kizdm cktm eve aksam kirkyilda bir ilk defa biraktm hirayi annem disnda biyere. Pişman ettiler. Azonce kahvalti hazirladm yemesi muzlu pankek yapmistm bikere isirdi birakti. Yedikleride bir tatli kaşigi labne iki kasik kusburnu marmelati çeyrek muz okdar. Doydumu şimdi bu çocuk
Bence dökme canım zaten Çökelek diyoruz ya peynirin bir çeşidi oda öyle oluyor. Blendirdan geçir birşey olmaz.Yoğurt çorbası yapıyodum kesilmiş gibi oldu. mikserde çeksem yedirsem olur mu ki?
Yoksa dökeyim mi diyek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?