Ben dokuyorum canim yedirmiyorumYoğurt çorbası yapıyodum kesilmiş gibi oldu. mikserde çeksem yedirsem olur mu ki?
Yoksa dökeyim mi diyek
Bizim bayram sekerimizin hepsini elif yedi (azicik almistik) alismis sipa misafir odasina gidiyor cekmecenin onunde agliyo dadakk istiyormuş cok istediginde verdim canim eti puf çikolatalı gofret cubuk kraker hepsinden yemistir ben cok korumuyorum ama her zaman vermiyorum cunku istahi kesiliyorben daha hiç yedirmedim çikolata şeker falan. Bi çubuk kraker alıyorum dışardayken oyalıyo biraz diye.
Kendim öikolata şeker yemekten yemek yiyemediğim için tadını bilsin istemiyorum. Artık nereye kadar giderse
Bende veriyorum bazen baklava bile verdimŞeker değil ama çikolata,tatlı bişeyler falan veren bir benim heraldevermek derken,öyle tabi her gün al ye ye diye değilde,hani biz yerken görse istese o zaman veriyorum..pek tatlıya düşkün olmayacak heralde,tutturmuyor..tek tutturduğu çubuk kraker..
sahi çökelek diye veriyoruz nasılsa içireyim.Bence dökme canım zaten Çökelek diyoruz ya peynirin bir çeşidi oda öyle oluyor. Blendirdan geçir birşey olmaz.
aslında iştahtan öte çok fazla koruyucu madde boya kimyasal içerik var o yüzden vermiyorum. Kimyacıyım ben birde bunların etkilerini fazlasıyla biliyorum. Vermek vicdanımı sızlatır. Keşke bende yemesem.Bizim bayram sekerimizin hepsini elif yedi (azicik almistik) alismis sipa misafir odasina gidiyor cekmecenin onunde agliyo dadakk istiyormuş cok istediginde verdim canim eti puf çikolatalı gofret cubuk kraker hepsinden yemistir ben cok korumuyorum ama her zaman vermiyorum cunku istahi kesiliyor
eğer yese bende verirdim en azından biz yerken yemesine göz yumardım ama değil istemek benim uzattığımdan kaçar halde benim obez kızım (evet evet obez bundan sonra ters psikoloji uygulıycam manken dedikçe iice havaya girdi çünki >.< )Şeker değil ama çikolata,tatlı bişeyler falan veren bir benim heraldevermek derken,öyle tabi her gün al ye ye diye değilde,hani biz yerken görse istese o zaman veriyorum..pek tatlıya düşkün olmayacak heralde,tutturmuyor..tek tutturduğu çubuk kraker..
Konu yemek olunca yaptığın yorumlara bayılıyorum:))) ama arkasından atıp tutma mira kızın valla hiç de öyle anasının anlattığı gibi zayıf değil, benim gözümde Nasıl canlanmıştı seni okudukça ama bi gördüm fıstık gibi babyeğer yese bende verirdim en azından biz yerken yemesine göz yumardım ama değil istemek benim uzattığımdan kaçar halde benim obez kızım (evet evet obez bundan sonra ters psikoloji uygulıycam manken dedikçe iice havaya girdi çünki >.< )
ay umarım olmazsın benim etrafımda kırılıyor daha kış gelmeden hastalıklar geldi koca bir kış napcaz bakalımAyy bi ben kaldımdı hasta olmadık oluyorum galiba felaket bi üşüme içten içten uzandık öyküyle ben katkat örtünüyorum battaniyenin ucunu örttüm ittiriyo :) ateşli bu bebeler kalkınca yelek giydirdim çıkarıyo yeleği üstünden çekiştiriyo
konu yemek olunca içimden başka bir ben çıkıyo olabilirKonu yemek olunca yaptığın yorumlara bayılıyorum:))) ama arkasından atıp tutma mira kızın valla hiç de öyle anasının anlattığı gibi zayıf değil, benim gözümde Nasıl canlanmıştı seni okudukça ama bi gördüm fıstık gibi baby
Ece de sokuyor canim çoğu şeyi ağzına bir yerde okumuştum bunu tam zamanını hatırlayamıyorum şimdi sanırım 18 aydan sonraydi nesneleri ağzına sokmayı bırakır sadece yiyecekleri ağzına götürür yazıyordu daha zamanımız var sanırımYa kızlar sizin bebeklerin oral dönemi geçti mi yoksa hala herşeyi önce ağızlarına atmaya devam mı :/ benim oğlum tüm uzuvları kullanabilmesine rağmen hala önce ağzına sokuyor herşeyi ve bıktım ben bu durumdan Nasıl geçecek Nasıl bırakacak bu işleri yahu
@minnakkartal mira zaten ağzına bişey sokmazlı serzenişlerini istemiyorum, mira artık benim himayemde
işte bunlar hep annelik rüyasına bile dayanamıyoruz rabbim korusun meleklerimiziKızlar çocukları okula gonderdikten sonra biraz uyuyayim dedim rüyamda Ece yüksek bir yerden dusuyordu kötü şeyler oluyordu rüyamda bağırıyorum ama gerçekte sesim çıkmıyor sayiklayarak uyandım çok kötü oldum bir baktım yavrum yaninda Allahima şükür ettim ruyaymis ona sarildim öpmeye başladım uyandı kuzum çok zor kendime geldim
çok geçmiş olsun çok üzüldüm acil şifalar olsunBir tanıdığımız var çok iyi çok sevdiğimiz insanlar bebekleri var 5 aylık kalbi delik doğdu delik büyük kalbi çok hızlı atiyormus 200 bazen 250 oluyormuş ve bu yüzden yediklerini vücut hemen yakiyormus kilo alamiyormus ameliyat olacaktı bugün riskliymis ameliyatı Dr herşeye hazırlıklı olun demiş çok üzüldüm dunden beri aklıma geliyor sanırım ondan etkilendim Allah annesine babasına bagislasin kuzucugu çok zor
aaaa olur mu pamuk var hiç vazgeçmedi ısrarla sokar ağzınaYa kızlar sizin bebeklerin oral dönemi geçti mi yoksa hala herşeyi önce ağızlarına atmaya devam mı :/ benim oğlum tüm uzuvları kullanabilmesine rağmen hala önce ağzına sokuyor herşeyi ve bıktım ben bu durumdan Nasıl geçecek Nasıl bırakacak bu işleri yahu
@minnakkartal mira zaten ağzına bişey sokmazlı serzenişlerini istemiyorum, mira artık benim himayemde
çok üzülüyorum böyle şeylere ya ufacık bedenlerin üzerinde ki yüke bakBir tanıdığımız var çok iyi çok sevdiğimiz insanlar bebekleri var 5 aylık kalbi delik doğdu delik büyük kalbi çok hızlı atiyormus 200 bazen 250 oluyormuş ve bu yüzden yediklerini vücut hemen yakiyormus kilo alamiyormus ameliyat olacaktı bugün riskliymis ameliyatı Dr herşeye hazırlıklı olun demiş çok üzüldüm dunden beri aklıma geliyor sanırım ondan etkilendim Allah annesine babasına bagislasin kuzucugu çok zor
baya azalttı gökçe. Halının tüylerini yolup ağza sokma aşamasını atlattık çok şükür. İlk defa gördüğü bişeyse ağında bi yokluyo sadeceYa kızlar sizin bebeklerin oral dönemi geçti mi yoksa hala herşeyi önce ağızlarına atmaya devam mı :/ benim oğlum tüm uzuvları kullanabilmesine rağmen hala önce ağzına sokuyor herşeyi ve bıktım ben bu durumdan Nasıl geçecek Nasıl bırakacak bu işleri yahu
Amin canim inşallah annelik başka birşey ama onu yanımda görünce nasıl rahatladim anlatamamişte bunlar hep annelik rüyasına bile dayanamıyoruz rabbim korusun meleklerimizi
çok geçmiş olsun çok üzüldüm acil şifalar olsun
aaaa olur mu pamuk var hiç vazgeçmedi ısrarla sokar ağzınaama bende 18 aydan sonra tamamen geçer diye biliyorum
inşallah canim benim ben de çok üzüldüm zaten evlendikten sonra bayağı bir sure olmadı bebekleri çok istiyorlardı Allahım bagislasin annesineçok üzülüyorum böyle şeylere ya ufacık bedenlerin üzerinde ki yüke bakinşallah sağ sağlim çıkar ameliyattan
baya azalttı gökçe. Halının tüylerini yolup ağza sokma aşamasını atlattık çok şükür. İlk defa gördüğü bişeyse ağında bi yokluyo sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?