2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Mutfak kazassi geciren kuzulara gecmis olsun.Allahtan bir sey olmamis.
Da kizlarr bebisleri mutfaga nasil niye sokuyorsunuz?(amerikan mutfak lar haric dedigim) benim kuzu çok nadirdir mutfaga banyoya girdigi.kapilari kapalidir yada bulunduğu odayi kapatirim ben hep.sizler nasil yapuyorsunuz ?

pufpuff kostebek pastayi en son 2 sene once yemistim heralde. Olsa da yesem nasil canim cekti hafta sonu bende mi yapsam acaba.

Kizlar bu hafta kizim kakasini her gun yapmiyor bazen 2 bazende 3 gune bir yapıyor onceden boyle degildi. Var mi boyle olan kabızlık boyle olur mu?

Kizlar bu hafta kizim kakasini her gun yapmiyor bazen 2 bazende 3 gune bir yapıyor onceden boyle degildi. Var mi boyle olan kabızlık boyle olur mu?
Kabız olmuş canım umut çoğu zaman öyle ağlaya ağlaya yapiyor bazen poposu bile kanıyor kayısi suyu falan ver canm yediği bişi den dolayı olabilir

Kabız olmuş canım umut çoğu zaman öyle ağlaya ağlaya yapiyor bazen poposu bile kanıyor kayısi suyu falan ver canm yediği bişi den dolayı olabilir
Aslinda farkli bisey yemiyor sadece havalar soğuk olunca su ucmeyi azaltti ondan olabilir her gun armut veriyorum kavun da yiyor bugunlerde boyle oldu kakasini yapinca kabiz gibi degil normal yapıyor su daha cok veriyim icerse tabi

Bende bazen veriyorum çikolata.

evet canım öyleymişte çiğnemeye geçemediğimiz için hala böyle zarlı şeylerin zarını çıkarıyo. Bezelyenin bile zarını atıyo hatta. Yinede vericem arada illa ki öğrenecek

Canim bende kimyaciyim ama yedigimiz herseyin genetigiyle cok oynandığı icin nasil olsa hic bi sey dogal degil dusturuyla herseyden tadimlik da olsa veriyorum ama her zaman degıl
öyle canımda genetikle oynama sebepleri daha çok tek tohumdan tek ürün alma ya da hastalıksız büyütme üzerine. Tabi onunda zararı var ama direk kimyasal madde içermesi ayrı bir durum bence.içime sinmiyo işte
Gerçi illa ki tanışcaklar tabi bunlarla

canım senin yanında bakacak biri var heralde kuzuya. Gökçeyi evde uzak tutabildiğim hiç bir yer yok. Çaktırmadan tuvalete gidebilirsem şanslıyım. Sen onun durduğu odanın kapısını kapatınca içeride duruyor mu? Gökçe çığlığı basıp kapıyı yumruklamaya başlıyo. Bazen kapıları bile açıyo

Canım kerem alp ben nereye gidersem peşimden gelir bir odada yalnız durmaz zaten. Ben yemek yaparken o da mutfakta oyalanır ya da mama sandalyesinde birşeyler atistirir. Plastik kaplarla tahta kasiklarla filan oynar. Mümkün değil yani onu bir yerde tutamam. Evde de ikimiz olunca yardimci kimse de yok anca beraber kanca beraber. Kapıları kilitlemem lazım çünkü kapalı olsa da açıp giriyor her yere. Zaten ben onu yalnız gondermiyorum hiç bir yere ama eli o kadar hızlı ki ben dikkat ederken bile halletmis fırını. Sen basarabiliyorsan tebrik ediyorum seni

Ya bugün bende çok kötü oldum. Saat 5 e geliyordu. İşyerinin nerdeyse dibinde bir apartmandan Dumanlar çıktığını gördük tabi o sırada itfaiye ambulans ne varsa geldi. Bizde bi süre baktık sonra ise döndüm ben. İş çıkışı da mecburen ordan geçtim. Yangın söndürülmüş ama ambulans falan duruyordu. Bi ablam hemen yan apartmanda oturuyor ona sordum. Ölen mi var die. Ufak çocuk varmış içerde dedi. Eve geldim hemen baktın haberlere. Çocuk daha bir buçuk yaşındaymış ve ölmüş. Nasıl kötü oldum anlatamam. Bide salak salak izledim ben çıkan o Dumanlari

Çok üzücü bir durum çocuklar o kadar masum savunmasız ki çok üzülüyorum ben böyle şeylere Allah sabır versin ailesine

Ece de bensiz hiçbir yerde durmuyor hep yanımda mutfakta tuvalette odalarda her yerde beraberiz hayatta durmaz tek başına

Nehirin iki gundur uyku arkadasi oldu panduf onsuz uyumuyo yatarken ayagina giyip oyle uyuyo yoksa kesinlikle ayagima gelmiyo altini degistirdim ayagindan cikardim uyutacam ayagimdan kacti aldi geldi ayagina giymeye cabaladi beceremedi bana uzatti al diye giydirdim oyle yatip uyuyo iyice dalinca yerine koyarken cikariyom

Allahım ya çok zor bir durum Allah ailesine sabır versin. Çocuklarımızı korusun. Herşey olabiliyor. Ama senin elinden zaten birşey gelmezdi ki canım. Çaresizce seyrediyoruz bazen olanları

ben canım zaten wc ye falan gıderken bı kapısını kapatıyorum 5 dk suruyor :) gercı benım kuzum yuruumuyor yaa belkı ondan rahatımdır oda var :) aglıyro bazen ama dıyorum ya wc ye 5 dk zaten, yoksa zaten sureklı yanındayım. yemegı falanda gece anca yaparım .

hımm, ben ıste canım hıc o uyanıkken yemek yapmam. gecelerı yaparım. cok cok acıl bır sey yapmam gerekırse nıloya acıyorum hemen onu ızlerken yapıyorum, ama genelde gece yaparım. sende yemegı falan gece yapsan canım. yada benım evdekı mama sandalyesı yatabılen ayakkları sarkmayandan, eskı evde mutfaga onunla sokarsam sokuyordum onune oyuncaklar kasık catal vs verıyorum max 30 d falan duuryordu :) ole sabıtleyebılcegın bır sey varsa o sekılde soksan mutfaga??
benımkı valla bı odada duruyor, kapısınıda kapatıyorum ıcerde oynuyoruz :) zaten yanından bende hıc ayrılmıyorum kı Allah korusun.tabı yuruse bu dedıklerım gecerlı olucakmı onuda bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…